stylish Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 1.δεν εχει το αχρηστο yellow pages 2.εχει ελληνικά και συστημα T9 για γρηγορη ευρεση επαφής 3.εχει αγαπημένες επαφές 4.γενικα ειναι πολύ παραμετροποιησιμο στην εμφάνιση και τις λειτουργίες Ελληνικά έχω και στον μαμα. Αφου εβαλα την γλωσσα στο swiftkey. Τ9; Τι ρυθμισεις κανεις και γυρνας να γραφεις με τετοιο πληκτρολογιο; Το yellow pages ποτέ δεν καταλαβα που χρησιμεύει.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 ναι κολλαει,,,,δεν κανει τιποτα δοκίμασε , έχεις το νέο αρχείο 42e στο κινητό σου μετονόμασέ την σε update τρέχεις την εφαρμογή system update=>πάνω δεξιά τις τρις τελείες=>Local update=>την βρίσκεις , την επιλέγεις Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ελληνικά έχω και στον μαμα. Αφου εβαλα την γλωσσα στο swiftkey. Τ9; Τι ρυθμισεις κανεις και γυρνας να γραφεις με τετοιο πληκτρολογιο; Το yellow pages ποτέ δεν καταλαβα που χρησιμεύει.:D οταν πατας ενα νουμερο ταυτοχρονα δουλεύει και σαν Τ9 και σου προτείνει ονόματα απο τις επαφές σου. αν θες γενικά Τ9 πληκτρολόγιο εγω χρησιμοποιώ το smart keyboard pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 1.δεν εχει το αχρηστο yellow pages 2.εχει ελληνικά και συστημα T9 για γρηγορη ευρεση επαφής 3.εχει αγαπημένες επαφές 4.γενικα ειναι πολύ παραμετροποιησιμο στην εμφάνιση και τις λειτουργίες (συνέχεια στο 4.... σου επιτρέπει να κάνεις οτι θέλεις οτι χρώμα θέλεις) 5. Έχει το search στις επαφές στο κάτω μέρος!!! ή επιλογή να σου βγάζει αυτόματα πληκτρολόγια οταν μπαίνεις στις επαφές το οποίο εξυπηρετεί τρομερά στη χρήση με το ένα χέρι Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 δοκίμασε , έχεις το νέο αρχείο 42e στο κινητό σου μετονόμασέ την σε update τρέχεις την εφαρμογή system update=>πάνω δεξιά τις τρις τελείες=>Local update=>την βρίσκεις , την επιλέγεις ελα φιλος..δυστηχως το ιδιο λεει....md5 file not found...failed to mount.....και κολλαει εκει........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Τελικα δεν εχει μονο το letv θεμα με wifi μπήκα απο περιέργεια στο xiaomi mi note pro και εκει παρουσιάζονται θεμα με wifi σύν το θέμα με θερμοκρασίες, αυτο δεν μου εχει συμβεί εως τωρα. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Τελικα δεν εχει μονο το letv θεμα με wifi μπήκα απο περιέργεια στο xiaomi mi note pro και εκει παρουσιάζονται θεμα με wifi σύν το θέμα με θερμοκρασίες, αυτο δεν μου εχει συμβεί εως τωρα. Όχι ρε φίλε.... Μη τα λες αυτά εδώ μέσα. Μόνο τα letv είναι χάλια και πεταμένα λεφτά. :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Όχι ρε φίλε.... Μη τα λες αυτά εδώ μέσα. Μόνο τα letv είναι χάλια και πεταμένα λεφτά. :) ;) Δεν ξερω τι λένε εχω παραγγείλει άλλο ενα x800 64gb :):D ολες οι συσκευές λιγο πολύ κατι εχουν.... Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Τελικα δεν εχει μονο το letv θεμα με wifi μπήκα απο περιέργεια στο xiaomi mi note pro και εκει παρουσιάζονται θεμα με wifi σύν το θέμα με θερμοκρασίες, αυτο δεν μου εχει συμβεί εως τωρα. έτσι είναι , κάθε εταιρεία -rom με τα προβλήματά της http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6543490#post6543490 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Οποιος ξαναμιλήσει για wifi, χωρις να προτείνει κατι, θα τρώει φάπα! χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πολυ τουμπανα τα Letv δεν εχω ξανα πιασει τοσο ποιοτικη συσκευη σε τετοιο ευρος τιμης και με τις επιδοσεις που εχουν! ΑΨΟΓΕΣ με ολη την σημασια! Για τα προβληματα παιδια δειξτε λιγη κατανοηση ειναι μια καινουργια εταιρια και προσπαθει να μαθει.. Για να μην αναφερθω στο οτι εχει μεταλλικη κατασκευη δεν ξερω αν υπαρχουν πολλες μεταλλικες κατασκευες εκει εξω που δεν επηρεαζουν το σημα και το WIFI.. Μονο η Samsung κανει καλη δουλεια με κατι τετοια.. Δειτε και το iphone 6 φουλ στο SAR ειναι ισα ισα στα ορια και εχει και αυτο μεταλλικη συσκευη με πιο αδυναμο σημα απο αλλα. Οπως και το δικο μας παρολα αυτα εγω δεν εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης προβλημα με το Wifi στο σπιτι πιανει σε ολο το σπιτι και πισω απο τοιχους χωρις αποσυνδεσεις και με ικανοποιτικη ταχυτητα αναλογα την αποσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helldrifter Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Σκεφτομαι να το αγορασω την δευτερα το εχω στο ματι μου εδω και 2 μηνες , απλα να πω την αληθεια επειδη δεν εχω ασχοληθει με roots και τα σχετικα ποτε μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι πρεπει να το κανω root και να μην το αφησω με την μαμα + google play ? ειναι τοσο ενοχλητικα τα κινεζικα apps που εχει ? επισης δεν με ενοχλει να το εχω στα αγγλικα εφοσον εχω την επιλογη να γραφω και στα ελληνικα με καποιο app :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Σκεφτομαι να το αγορασω την δευτερα το εχω στο ματι μου εδω και 2 μηνες , απλα να πω την αληθεια επειδη δεν εχω ασχοληθει με roots και τα σχετικα ποτε μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι πρεπει να το κανω root και να μην το αφησω με την μαμα + google play ? ειναι τοσο ενοχλητικα τα κινεζικα apps που εχει ? επισης δεν με ενοχλει να το εχω στα αγγλικα εφοσον εχω την επιλογη να γραφω και στα ελληνικα με καποιο app :lol: θα το κρατήσεις λίγο καιρό όπως θα σου έλθει για να το μάθεις.....΄, πολοί δεν το έχουν κάνει root εάν χρειασθείς κάποια εφαρμογή που χρειάζεται δικαιώματα root το σκέφτεσαι (είναι πολύ εύκολος ο τρόπος να το κάνεις root) τι είναι root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 τις Κινέζικες εφαρμογές θα τις βάλεις σε ένα φάκελο και θα τις ξεχάσεις , κάποιες θα χρειάζονται αναβάθμιση , τις αγνοείς με το καλό να το παραλάβεις , Edited February 6, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helldrifter Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 θα το κρατήσεις λίγο καιρό όπως θα σου έλθει για να το μάθεις.....΄, πολοί δεν το έχουν κάνει root εάν χρειασθείς κάποια εφαρμογή που χρειάζεται δικαιώματα root το σκέφτεσαι (είναι πολύ εύκολος ο τρόπος να το κάνεις root) τι είναι root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 τις Κινέζικες εφαρμογές θα τις βάλεις σε ένα φάκελο και θα τις ξεχάσεις , κάποιες θα χρειάζονται αναβάθμιση , τις αγνοείς με το καλό να το παραλάβεις , Ναι μάλλον αυτό θα κάνω , έχεις να μου προτείνεις κανένα αξιόπιστο μαγαζάκι για την αγορά ? σκεφτόμουν για vickmall αλλά αυτό γιατί το κάνει και root αλλά εφόσον δεν είναι τόσο αναγκαίο , προς το παρόν με ενδιαφέρει να εξασφαλίσω ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ναι μάλλον αυτό θα κάνω , έχεις να μου προτείνεις κανένα αξιόπιστο μαγαζάκι για την αγορά ? σκεφτόμουν για vickmall αλλά αυτό γιατί το κάνει και root αλλά εφόσον δεν είναι τόσο αναγκαίο , προς το παρόν με ενδιαφέρει να εξασφαλίσω ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο κανε root στο τερας! δεν ειναι τοσο δύσκολο... εγω το πήρα απο εδω http://www.to2c.com/letv-le1-pro.html ηρθε σε 1 μηνα, και εγραφε δωρο αξιας 20 δολλαρια, οποτε δεν περνάει τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 http://bbs.letv.com/thread-1448423-1.html official λεει 10ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helldrifter Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Θα γίνει και το root αργότερα να το χαρώ λίγο πριν κάνω λάθος στο root και το κλαίω :D με τσούζει λίγο ο ένας μήνας αλλά από τελωνείο καλύτερα είναι. Με singapore post το πήρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianngia Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Θα γίνει και το root αργότερα να το χαρώ λίγο πριν κάνω λάθος στο root και το κλαίω :D με τσούζει λίγο ο ένας μήνας αλλά από τελωνείο καλύτερα είναι. Με singapore post το πήρες ? Κοίτα πρώτα και στα Ευρωπαϊκά μαγαζιά τους αν έχουν stock γιατί από ΕΕ θα έρθει πιο γρήγορα και χωρίς δασμούς. Νομίζω ότι έχουν πρωτοχρονιά στην Κίνα και ίσως σε καθυστερήσουν. Άντε με το καλό. Παράθεση LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Ναι μάλλον αυτό θα κάνω , έχεις να μου προτείνεις κανένα αξιόπιστο μαγαζάκι για την αγορά ? σκεφτόμουν για vickmall αλλά αυτό γιατί το κάνει και root αλλά εφόσον δεν είναι τόσο αναγκαίο , προς το παρόν με ενδιαφέρει να εξασφαλίσω ότι δεν θα πληρώσω τελωνείο το πήρα απο spemall.com , όπως και όλα στην υπογραφή μου , πάντα τύχαινε να τα έχει πιο φθηνά , έκαναν ότι τους ζήτησα και σε περίπου 16 μέρες τα είχα http://www.spemall.com/LetvX900-Le-1-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-810-Octa-Core-5-5-Inch-2560-x-1440-pixels-IPS-Screen-Dual-Camera-Bluetooth-GPS-4GB-RAM_g.html καλό σέρβις και άτομα που μπορείς να εμπιστεύεσαι , αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία από το κατάστημα (μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου δεν "κινείται" τίποτα στην Κίνα , ούτε beta , δοκιμαστική rom θα έχουμε) Edited February 6, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ναι εχουν πρωτοχρονια εγω το παρηγγειλα απο http://www.spemall.com την δευτερα αλλα με πετυχε η κινεζικη πρωτοχρονια:( μετα τις 13 φεβρουαριου ανοιγουν. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Θα γίνει και το root αργότερα να το χαρώ λίγο πριν κάνω λάθος στο root και το κλαίω :D με τσούζει λίγο ο ένας μήνας αλλά από τελωνείο καλύτερα είναι. Με singapore post το πήρες ? Ναι, με Singapore post, ήρθε καλά τυλιγμένο στο κουτί του με δώρο σκληρή θήκη, 2 προστατευτικά οθόνης, φορτιστή με μετατροπέα(μου χάλασαν μπες-βγες, καλύτερα να βρεις ενιαίο, εγώ χρησιμοποιώ του ipad) και 1 καλώδιο usb-c και ένα μετατροπέα mini USB σε usb-c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) http://bbs.letv.com/thread-1448423-1.html official λεει 10ς υπόσχεται , (μετάφραση google) : [ROM] επίσημη βελτιστοποίηση 10s, ιδανικό ρίζα, Wi-Fi φροντιστήριο σταθερό, εξοικονόμησης ενέργειας, για να την κατεβάσεις πρέπει να κάνεις εγγραφή , έκανα, αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα εδώ και 10 μέρες , γιατί θέλουν επαλήθευση με τον αριθμό τηλεφώνου με πρόθεμα Κίνας , usa κ.λ.π. εκτός από Ευρώπη εσύ πως τις κατεβάζεις ?? αν μπορεί να την κατεβάσει κάποιος και την ανεβάσει αλλού , θα την δοκιμάσουμε όταν θα βγει η πολύ επίσημη θα την κατεβάσουμε http://bbs.letv.com/zt/eui/le_pro1.html Ναι εχουν πρωτοχρονια εγω το παρηγγειλα απο http://www.spemall.com την δευτερα αλλα με πετυχε η κινεζικη πρωτοχρονια:( μετα τις 13 φεβρουαριου ανοιγουν. με το καλό να έλθει και το δεύτερο σκέφτομαι να πάρω ένα για κάποιον φίλο που παιδεύεται με ένα απο το plaisio Edited February 6, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helldrifter Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πήρα απόφαση εγώ να το πάρω και έκλεισαν τα μαγαζιά τους :lol: Θα περιμένω να ανοίξουν και θα το πάρω από spemall μάλλον . Ευχαριστώ για την βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πήρα απόφαση εγώ να το πάρω και έκλεισαν τα μαγαζιά τους :lol: Θα περιμένω να ανοίξουν και θα το πάρω από spemall μάλλον . Ευχαριστώ για την βοήθεια :) εγώ δεν το μετάνιωσα ούτε και ο @trifos , που παίρνει δεύτερο από http://www.spemall.com/LetvX900-Le-1-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-810-Octa-Core-5-5-Inch-2560-x-1440-pixels-IPS-Screen-Dual-Camera-Bluetooth-GPS-4GB-RAM_g.html Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 εγώ δεν το μετάνιωσα ούτε και ο @trifos , που παίρνει δεύτερο από http://www.spemall.com/LetvX900-Le-1-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-810-Octa-Core-5-5-Inch-2560-x-1440-pixels-IPS-Screen-Dual-Camera-Bluetooth-GPS-4GB-RAM_g.html Ναι φιλε μου torra33 ετσι ειναι με τα χρηματα που θα εδεινα για ενα π.χ. s6+ πηρα 2 Χ800:lol: Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts