AbyssD Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλησπερα παιδια. Θελω να παρω 2 απο αυτα αλλα ειμαι λιγο αναποφασιστος λογο του snapdragon 810. Απο θεματα θερμοκρασιων πως τα παει το κινητο? Το ειχε κανεις της πιο ζεστες μερες και με χρηση του κινητου να μας πει αν του εκαψε το χερι ο Snapdragon 810? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamtol13 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Γιατι δεν θα μπορω να κανω. Update ota; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 εχει δοκιμασει κανεις το Patch stability WiFi απο το letv.re; http://www.letv.re/topic/93-patch-for-improved-stability-wifi/ Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs99015 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλησπέρα,έχω παραγγείλει από merimobiles και μου έρχεται με Chronopost.Το είδα χτες Αθήνα και Out for Delivery αλλά δεν ήμουν σπίτι. Ειδοποιητήριο δεν αφήσαν και μου γράφει τώρα Unfortunately we have not been able to deliver your parcel.,2015-12-15 14:56 Απότι κατάλαβα είναι DPD courier.Δεν μου έχουν δώσει ελληνικό track number και ψάχνω εδώ και εκεί. Γνωρίζει κανείς μήπως με ποια συνεργάζεται Ελλάδα ή αν υπάρχει κάνα τηλέφωνο να επικοινωνήσω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospor Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλημέρα.Ξέρει κανείς αν το tip που έχουν βάλει στο Letv.re είναι για να ενεργοποιεί την μπάντα των LTE 800MHZ στο τηλέφωνο που δουλεύει η Wind? Αν το κάνω αλλάζει ή ακυρώνει κάποια άλλη μπάντα? The preparatory work:Letv X800 or X900 First step : Click the phone icon. Second step: Enter code Tape *#*#9439#*#* Third step: Options: Enable CDMA. The last step: Wait for a signal search. Oσον αφορά για το άλλο tip "Patch for improved stability WiFi" το φλάσαρα μέσω TWRP Recovery φορώντας την cuoco92 08s Rom και δούλεψε .Είναι αρκετά πιο σταθερό το Wifi πλέον. http://www.letv.re/topic/93-patch-for-improved-stability-wifi/ Παράθεση Letv Le1 Pro X800. When The smoke is going down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλησπέρα,έχω παραγγείλει από merimobiles και μου έρχεται με Chronopost.Το είδα χτες Αθήνα και Out for Delivery αλλά δεν ήμουν σπίτι. Ειδοποιητήριο δεν αφήσαν και μου γράφει τώρα Unfortunately we have not been able to deliver your parcel.,2015-12-15 14:56 Απότι κατάλαβα είναι DPD courier.Δεν μου έχουν δώσει ελληνικό track number και ψάχνω εδώ και εκεί. Γνωρίζει κανείς μήπως με ποια συνεργάζεται Ελλάδα ή αν υπάρχει κάνα τηλέφωνο να επικοινωνήσω; Ευχαριστώ Εμενα μου ηλθε με την ACS με αυτην συνεργαζεται η Chronopost ή συνεργαζοτανε πριν κανενα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs99015 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ μόλις κατάφερα και πήρα το ελληνικό track number από ACS. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Καλημέρα.Ξέρει κανείς αν το tip που έχουν βάλει στο Letv.re είναι για να ενεργοποιεί την μπάντα των LTE 800MHZ στο τηλέφωνο που δουλεύει η Wind? Αν το κάνω αλλάζει ή ακυρώνει κάποια άλλη μπάντα? The preparatory work:Letv X800 or X900 First step : Click the phone icon. Second step: Enter code Tape *#*#9439#*#* Third step: Options: Enable CDMA. The last step: Wait for a signal search. Oσον αφορά για το άλλο tip "Patch for improved stability WiFi" το φλάσαρα μέσω TWRP Recovery φορώντας την cuoco92 08s Rom και δούλεψε .Είναι αρκετά πιο σταθερό το Wifi πλέον. http://www.letv.re/topic/93-patch-for-improved-stability-wifi/ Το εκανα αλλά δεν ξερω αν έγινε κατι, πάντως μπορεις να το απενεργοποιησεις πάλι... update "Hi guys, i think people have found a way to unlock 800mhz band for our LeTV X800 and X900 phones ! So firt, go to the dialer and press the following code : *#*#9439#*#* (make 9434 for the China Telecom CDMA). Then you should see the following line : "启动中国电信网络(CDMA)". tick the box and after that reboot your phone. And now you should have the 800mhz band ! P.S : I did it on my X900 but i don't know how to check that it's really working... If someone knows an app to know the network info, i'm listening ! " πηγη: http://forum.xda-developers.com/android/general/letv-one-max1-x900-main-thread-t3170154/page7 Edited December 16, 2015 by GEONISED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Ειναι σιγουρο οτι οσοι εχουν την εκδοση του Ιταλου εχουν κανονικα ΟΤΑ updates; Επίσης, σε περίπτωση που θέλω να βάλω τη δική του γνήσια ρομ τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Φαντάζομαι πως η γνήσια ρομ έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά, σωστά? Edited December 16, 2015 by damierom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Απο υψηλες θερμοκρασιες πως τα παει το κινητο το εχει τεσταρει κανεις μετα απο ωρες χρησης να κανει καποια μετρηση να μας πει θερμοκρασιες? Η απλα να μας πως του φανηκε στο χερι του μιας και φοραει τον Snapdragon 810 τον πρωτο και οχι τον version 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Απο υψηλες θερμοκρασιες πως τα παει το κινητο το εχει τεσταρει κανεις μετα απο ωρες χρησης να κανει καποια μετρηση να μας πει θερμοκρασιες? Η απλα να μας πως του φανηκε στο χερι του μιας και φοραει τον Snapdragon 810 τον πρωτο και οχι τον version 2.0 κανένα πρόβλημα με θερμοκρασία. Είναι πολύ καλή υλοποίηση του 810. Η μόνη φορά που γίνεται ελαφρώς χλιαρό όταν μετά από update φορτώνει τις εφαρμογές Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ολα καλα με θερμοκρασιες. Εκτως απο ενα συμβαν. Ξαπλωσα για 3 ωριτσες και ειχα ανοιχτο το twitch app και εβλεπα stream μεχρι να με παρει. Ξυπναω λοιπον μετα απο 2μιση-3 ωρες, πιανω το κινητο (επαιζε ακομα), και σε φαση αν αφηνα το χερι ΠΑΝΩ απ τη θηκη σιλικονης που εχει, θα παθαινα εγκαυμα. Οχι ζεστο απλα, ΚΑΥΤΟ! Κλεινω το αππ, μπαινω asap play store κατεβαζω cpu z το ανοιγω και τα sensor ηταν 55-60C ενω η μπαταρια ~45 ( ειχαν περασει 5 λεπτα απ την ωρα που εκλεισα το αππ, οποτε υποθετω αν τα βλεπα εκεινη την ωρα θα ταν αρκετα παραπανω). Τρεις και μια λοιπον, κλεινω το κινητο το αφηνω να γινει παγακι και το ξανανοιγω. Ολα κομπλε. Τι ηταν αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Απο υψηλες θερμοκρασιες πως τα παει το κινητο το εχει τεσταρει κανεις μετα απο ωρες χρησης να κανει καποια μετρηση να μας πει θερμοκρασιες? Η απλα να μας πως του φανηκε στο χερι του μιας και φοραει τον Snapdragon 810 τον πρωτο και οχι τον version 2.0 Έτρεξα το antutu τρεις φορές και ζεστάθηκε αρκετά, κρύο έπιασε 85 και κάτι δεν θυμάμαι την τρίτη που ήταν ζεστό έπιασε 75 και κάτι. Το κάτι ήταν περίπου τα 400 κάθε φορα. Δεν έχει όμως ξαναζεσταθεί έτσι το τηλέφωνο. Από ότι κατάλαβα το test με το antutu πρέπει να το ζόρισε πολύ γιατί του έφαγε αρκετή μπαταριά. Το antutu η τελευταία έκδοση από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Έτρεξα το antutu τρεις φορές και ζεστάθηκε αρκετά, κρύο έπιασε 85 και κάτι δεν θυμάμαι την τρίτη που ήταν ζεστό έπιασε 75 και κάτι. Το κάτι ήταν περίπου τα 400 κάθε φορα. Δεν έχει όμως ξαναζεσταθεί έτσι το τηλέφωνο. Από ότι κατάλαβα το test με το antutu πρέπει να το ζόρισε πολύ γιατί του έφαγε αρκετή μπαταριά. Το antutu η τελευταία έκδοση από το play store. όταν το αγόρασα έτρεξα 5 φορές συνεχόμενα antutu και όταν τελείωνε κάθε φορά έβλεπα θερμοκρασία με το cpuz,καμία φορά δεν έφτασε 60 βαθμούς,http://avclub.gr/forum/showthread.php/119568-Android-Phone-Benchmarks/page7 post 66 edit:και τώρα που το έτρεξα δυο συνεχόμενες δεν έφτασε ούτε 55 Edited December 16, 2015 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 παιδια καλησπερα.και εγω μολις το παρελαβα..αν μπορει καποιος να δωσει link για οδηγο rom..ηρθε με την κλασικη αγγκλικα-κινεζικα..και απο οτι καταλαβα η 6ς ειναι καλυτερη?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αντε βγαλε συμπερασμα τωρα. Οι μισοι δεν εχουν προβλημα και οι αλλοι μισοι εχουν προβλημα με της θερμοκρασιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 παιδια καλησπερα.και εγω μολις το παρελαβα..αν μπορει καποιος να δωσει link για οδηγο rom..ηρθε με την κλασικη αγγκλικα-κινεζικα..και απο οτι καταλαβα η 6ς ειναι καλυτερη?ευχαριστω Θελω να ρωτησω. Μπορεις να τα γυρισεις μονο σε αγγλικά και οχι κινεζικα ή αναγκαστικά θα εχεις και κινεζικα; Απο την στιγμη που εχει αγγλικά και εισαι κομπλέ με την γλωσσα δεν ενδείκνυται να την κρατησεις την κινεζικη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Θελω να ρωτησω. Μπορεις να τα γυρισεις μονο σε αγγλικά και οχι κινεζικα ή αναγκαστικά θα εχεις και κινεζικα; Απο την στιγμη που εχει αγγλικά και εισαι κομπλέ με την γλωσσα δεν ενδείκνυται να την κρατησεις την κινεζικη ρομ; οσο προλαβα να δω..(ηρθε χωρις να ειναι φορτιζμενο)ειναι αγγλικα αλλα εχει κινεζικεσ εφαρμογες...και οπως ξερω απο το λενοβο πρεπει να τις βγαλεις...αλλιως θα σε βγαζουν ειδοποιησεις και τζαμπα θα τρωνε ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αντε βγαλε συμπερασμα τωρα. Οι μισοι δεν εχουν προβλημα και οι αλλοι μισοι εχουν προβλημα με της θερμοκρασιες. Συγνώμη αλλά εγώ δε θεωρώ πρόβλημα θερμοκρασίας το "λιώσιμο" της συσκευής με συνεχόμενα benchmarks. Όταν μου πρωτοήρθε το κινητό με την 5s ζεσταινόταν μόνο που το κοιτούσα. Σταματήστε επιτέλους αυτό με τα benchmarks ,η "τσουτσού" μας είναι μεγάλη και δε θα μεγαλώσει κι άλλο αν τη μετράμε συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αντε βγαλε συμπερασμα τωρα. Οι μισοι δεν εχουν προβλημα και οι αλλοι μισοι εχουν προβλημα με της θερμοκρασιες. μην ανχωνεσε..θα τυχει καπου καπως καποτε να ανεβασει...____δεν ειναι και samsung s6 να καει τις καμερες απο θερμοκρασια...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 οσο προλαβα να δω..(ηρθε χωρις να ειναι φορτιζμενο)ειναι αγγλικα αλλα εχει κινεζικεσ εφαρμογες...και οπως ξερω απο το λενοβο πρεπει να τις βγαλεις...αλλιως θα σε βγαζουν ειδοποιησεις και τζαμπα θα τρωνε ρομ. Μαλιστα. Οπότε δεν μπορεις να βασιστεις στην γνησια ρομ λοιπον. Θηκη πήρες/σκεφτεσαι να παρεις; Σκεφτομαι την φλιπ απο χονορ αλλα με κρατανε τα μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresierra Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μαλιστα. Οπότε δεν μπορεις να βασιστεις στην γνησια ρομ λοιπον. Θηκη πήρες/σκεφτεσαι να παρεις; Σκεφτομαι την φλιπ απο χονορ αλλα με κρατανε τα μεταφορικα. δεν πηρα...ακομα...το σκεφτομαι αν βρω να ανοιγει και το κινητο παρραληλα με την θηκη...αυτη απο το χονορ?εχεις λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πώς ενεργοποιούμε το double tap για να ανοίξει η οθόνη και τα υπόλοιπα gestures? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 δεν πηρα...ακομα...το σκεφτομαι αν βρω να ανοιγει και το κινητο παρραληλα με την θηκη...αυτη απο το χονορ?εχεις λινκ? http://www.honorbuy.com/374-original-fashion-flip-case-for-letv-pro.html Eχει την λειτουργια που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splashboogie Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Να ρωτήσω κάτι και ζητώ συγνωμη αν είναι κοτσάνα: η letv έχουμε δείγματα ότι θα δώσει mellow στη συσκευή? Σκέφτομαι να το αγοράσω αύριο κιόλας αλλά με τρομάζει το θέμα λογισμικό. Είναι κατα τα άλλα μια φανταστική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts