megatr0n Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Το παρηγγειλα κι εγω απο honorbuy! Για να δουμε... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλημέρα, Έχει κανείς αγοράσει από grossoshop.net; Έχει σε καλή τιμή το x800 και θέλω να το παραγγειλω. Αγόρασα εγω απο την ευρωπαικη τους αποθηκη! Σε τρεις μερες θα ειναι σπιτι σου με την rom του ιταλου περασμένη. Απλα σιγουρέψου οτι αυτο που παραγγελνεις εχει την πρασινη επισήμανση Shipping from europe.Αν δεν το αναφέρει θα στο στειλουν απο Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minoas74 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αγόρασα εγω απο την ευρωπαικη τους αποθηκη! Σε τρεις μερες θα ειναι σπιτι σου με την rom του ιταλου περασμένη. Απλα σιγουρέψου οτι αυτο που παραγγελνεις εχει την πρασινη επισήμανση Shipping from europe.Αν δεν το αναφέρει θα στο στειλουν απο Κίνα. Δεν εχει, άρα μάλλον από Κίνα, αλλάζει κατι πέρα του ότι μάλλον θα καθυστερήσει περισσότερο; Απ ότι κατάλαβα δεν αντιμετωπισες προβλήματα, σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Νομιζω εχει 16 E μεταφορικα αρα ερχεται μια η αλλη απο vickmall και honorbuy Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minoas74 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Νομιζω εχει 16 E μεταφορικα αρα ερχεται μια η αλλη απο vickmall και honorbuy Δεν έχεις άδικο απλά μου τράβηξε την προσοχή ότι μπορείς να επιλέξεις ευρωπαϊκή εγγύηση για 24 μήνες (την οποία αν χρειαστεί να την ενεργοποιησεις θα πληρώσεις 19 ευρώ κ θα το στείλεις σε συνεργαζόμενο με την εταιρία εργαστηριο στην Ευρώπη) ή την Κινεζική για 12 μηνες ( αποστολή στην Κίνα) . Γι αυτο κ ρωτώ εδώ μήπως κάποιος το έχει κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καμια φοτογραφια με καμια θηκη εχουμε παιδια?Εχει παρει κανεις καμια δερματινη ή κατι τετοιο? Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καμια φοτογραφια με καμια θηκη εχουμε παιδια?Εχει παρει κανεις καμια δερματινη ή κατι τετοιο? Περιμένω εδώ και κάνα μήνα να μου ρθουν 2 θήκες. Λογικά μες στην εβδομάδα θα τις έχω. Ή μία είναι δερμάτινη. Θα σου πω εντυπώσεις μόλις παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Περιμένω εδώ και κάνα μήνα να μου ρθουν 2 θήκες. Λογικά μες στην εβδομάδα θα τις έχω. Ή μία είναι δερμάτινη. Θα σου πω εντυπώσεις μόλις παραλάβω. Aπο που τις πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ebay .Βάλε letv x800 case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigun Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καμια φοτογραφια με καμια θηκη εχουμε παιδια?Εχει παρει κανεις καμια δερματινη ή κατι τετοιο? Ριξε μια ματια εδώ.. http://www.honorbuy.com/374-original-fashion-flip-case-for-letv-pro.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ριξε μια ματια εδώ.. http://www.honorbuy.com/374-original-fashion-flip-case-for-letv-pro.html Αυτή έχω σε μπλε και είναι πολύ ωραία. Δεν δίνει καθόλου όγκο στη συσκευή και πιάνει τις 4 άκρες που σημαίνει ότι αφήνει το υπέροχο χρώμα, στο χρυσό τουλάχιστον που έχω, να φαίνεται διακριτικά. Επίσης έχει και smart wake-up και sleep Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Led notifications πως τα απενεργοποιω; Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Τι σημαίνει το μπλε led; Είναι μόνιμα αναμμένο το μπλε και δεν ανοίγει. OK. ήταν σε fastboot mode με την μαμίσια ρομ και κολλάει εκεί, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Όπως το Χ600. Edited November 29, 2015 by flouris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν εχει, άρα μάλλον από Κίνα, αλλάζει κατι πέρα του ότι μάλλον θα καθυστερήσει περισσότερο; Απ ότι κατάλαβα δεν αντιμετωπισες προβλήματα, σε ευχαριστω Οχι,τα ιδια ειναι.Απλα ενημέρωσε τους να σου περασουν την rom του Ιταλου. Εγω παντως θα τους εστελνα ενα mail να ρωτησω ποτε θα το ξαναφερουν Ευρωπη. 19E ειναι τα μεταφορικα απο την Ευρωπαικη αποθηκη. Κανενα πρόβλημα δεν ειχα,το μηχάνημα τα σπάει! Led notifications πως τα απενεργοποιω; Ρυθμίσεις,προβολή,φωτεινος παλμός. Αυτή έχω σε μπλε και είναι πολύ ωραία. Δεν δίνει καθόλου όγκο στη συσκευή και πιάνει τις 4 άκρες που σημαίνει ότι αφήνει το υπέροχο χρώμα, στο χρυσό τουλάχιστον που έχω, να φαίνεται διακριτικά. Επίσης έχει και smart wake-up και sleep Οπως τα λες ειναι,την πηρα και γω.Πανεμορφη θηκη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Guys αυτο εδω βοηθαει οντως με το battery life ? Θα δουλευει στο χ800? http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-extreme-battery-life-t3095884 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Δυο απορίες. Με κοσμοτε ειναι οκ το 4G? Επίσης δοκιμασα να κανω αγορα απο honorbuy και δινει επιλογη για αποστολή απο Κινα με δωρεαν μεταφορικά! Εχει κανει καποιος χρηση αυτου του τρόπου αποστολής; Και αν ναι ειναι αξιοπιστος; Ποσο χρόνο χρειαστηκε μεχρι την παραδοση; Το χονορ λεει 15-35 μερες. Edit Κανοντας το αντιστοιχο στο vickmall δινει την δυνατότητα αποστολής με SG και NL post χωρις κόστος. Υποθέτω οτι τους ιδιους δωρεαν τρόπους αποστολης εχει το χονορ. Τι προτείνετε; Απο ποιο κατάστημα και ποιο ταχυδρομείο; Edited November 29, 2015 by stylish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 nexus port http://forum.xda-developers.com/android/development/letv-x800-ruschrom-nexus-port-t3260370 απο τον MrRusch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Guys help, ακολουθω τις οδηγιες απο εδω για να περασω ADB αλλα δεν μπορω, σε WIN7 32bit, επιλεγω τον φακελο με τους drivers στο τελευταιο βημα και μου βγαζει αυτο το μνμ (Screenshot). Μηπως θελει 64bit Windows επειδη ειναι και αυτο 64bit; Εκτος και αν κανω λαθος σε αυτο το σημειο "Choose Android phone from the list of devices", εχω Ελληνικα Win και στην λιστα που αναφερονται δεν βλεπω "κινητο android", επελεξα "κινητες συσκευες" αλλα τζιφος... επισης εχει "φορητες συσκευες" για επιλογη αλλα δεν δοκιμασα. Κανείς με Win7 32bit που τους περασε επιτυχως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Guys help, ακολουθω τις οδηγιες απο εδω για να περασω ADB αλλα δεν μπορω, σε WIN7 32bit, επιλεγω τον φακελο με τους drivers στο τελευταιο βημα και μου βγαζει αυτο το μνμ (Screenshot). Μηπως θελει 64bit Windows επειδη ειναι και αυτο 64bit; Εκτος και αν κανω λαθος σε αυτο το σημειο "Choose Android phone from the list of devices", εχω Ελληνικα Win και στην λιστα που αναφερονται δεν βλεπω "κινητο android", επελεξα "κινητες συσκευες" αλλα τζιφος... επισης εχει "φορητες συσκευες" για επιλογη αλλα δεν δοκιμασα. Κανείς με Win7 32bit που τους περασε επιτυχως; Εγω απλα κατεβασα απο εδω http://adbdriver.com/ κ ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εγω απλα κατεβασα απο εδω http://adbdriver.com/ κ ολα κομπλε Ωραιος, μου δουλεψε, τωρα ειμαι εδω , παταω swipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ωραιος, μου δουλεψε, τωρα ειμαι εδω , παταω swipe? Εγω παλι το αγνοησα αυτο, πηγα πισω εκανα wipe κ μετα install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Εγω παλι το αγνοησα αυτο, πηγα πισω εκανα wipe κ μετα install. Δυστυχως(?) εγω το πατησα. Μετα εκανα wipe cashe-dalvik-data και reboot το κινητο(επρεπε?). Μηπως επρεπε reboot to recovery; Τεσπα, ειμαι στην αρχικη οθονη μενου και με ρωταει αν θελω αγγλικα ή κινεζικα ... Κανω παλι reboot να μπω στην recovery (η TWRP εχει περαστει) αλλα οταν παω να κανω install το zip με την rom που εχω αποθηκευσει δεν την βλεπει... Πριν κανω τα wipes και τα reboot την ειχα βρει παντως.. επρεπε να την βαλω τοτε που την ειδα. Αυτο το No OS installed ειναι νορμαλ; τα εκανα που@!#@! edit: μηπως πρεπει να κανω παλι INSTALL-OVER-FASTBOOT??? (οχι το εκανα) Edited November 30, 2015 by GEONISED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δυστυχως(?) εγω το πατησα. Μετα εκανα wipe cashe-dalvik-data και reboot το κινητο(επρεπε?). Μηπως επρεπε reboot to recovery; Τεσπα, ειμαι στην αρχικη οθονη μενου και με ρωταει αν θελω αγγλικα ή κινεζικα ... Κανω παλι reboot να μπω στην recovery (η TWRP εχει περαστει) αλλα οταν παω να κανω install το zip με την rom που εχω αποθηκευσει δεν την βλεπει... Πριν κανω τα wipes και τα reboot την ειχα βρει παντως.. επρεπε να την βαλω τοτε που την ειδα. Αυτο το No OS installed ειναι νορμαλ; τα εκανα που@!#@! edit: μηπως πρεπει να κανω παλι INSTALL-OVER-FASTBOOT??? δεν είναι νορμαλ,έχεις σβήσει το OS,ποια ρομ θέλεις να βάλεις?αν έχεις usb otg περνάς εκεί την ρομ και φλασαρεις απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 δεν είναι νορμαλ,έχεις σβήσει το OS,ποια ρομ θέλεις να βάλεις?αν έχεις usb otg περνάς εκεί την ρομ και φλασαρεις απο εκει Παντως δουλευει κανονικα και χωρις OS. OTG εχω αλλα δεν εχω μαζι μου το ανταπτορακι για το type-c... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gasmanian Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 σκεφτομαι να παρω το τηλεφωνο αλλα με ροοτ επιστεθεστε να τρεξετε εφαρμογες πχ winbank alphabank??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts