Jump to content

stigun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About stigun

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

stigun's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Καινούργιο δεν έχει μπει sim . δώρο θηκη.Αγορα από PLAISIO πριν 3 ημερες

    1.700 €

  2. Καλησπέρα κύριοι..καινούργιο κοσκινακι και προσπαθώντας να αφαιρέσω ένα widget από την αρχική οθόνη που δεν μου άρεσε πάτησα κάτι κατά λάθος κάτι και χάθηκαν όλα πλην του widget.απο την αρχική οθονη συμπεριλαμβανομένου και του apple store.Οι υπόλοιπες σελίδες παρεμειναν οι ιδιες...την βοήθεια σας παρακαλώ για να τα επαναφέρω εάν γίνεται καθότι πρώτη φορά σε iphoneευχαριστω εκ των προτέρων Ευχαριστώ πολύ τον φίλο για την βοήθεια στην επαναφορά.
  3. Παιδιά βρήκα προηγούμενο post και καλύφθηκαν.... ευχαριστώ και πάλι!!
  4. Καλησπέρα παιδιά μόλις πριν δύο μέρες μου ήρθε αλλά ας οψεται ο covid και δεν το έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου....ποια προστασία οθόνης (τζαμάκι) προτείνετε ώστε να μην έχω προβλήματα στο touch??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  5. Xiaomi mi note 10 pro max/512
  6. Καταλαβα...ευχαριστώ πολύ...μονόδρομος λοιπόν!! 😉
  7. Καλησπέρα παιδιά. Σκέπτομαι να κάνω την μετάβαση και εγώ από android και θέλω να ρωτήσω εάν αξίζει να περιμένω κάποιες τυχόν προσφορές που (υποθετικά )μπορεί να υπάρξουν είτε με μειωμένη τιμή ή με μορφή κάποιων δώρων... Εν όψει black friday .Δεν ξέρω με βεβαιότητα εάν γίνονται κιόλας βεβαίως βεβαίως...
  8. Έχετε δίκιο... παράλειψη μου που δεν το διευκρίνισα....το τηλ προοριζεται για επαγγελματική χρήση συναλλαγές με τράπεζες κλπ αποθήκευση αρχείων και φωτός κοινωνικά δίκτυα και emails και γενικά χρήση διαδικτύου όλη σχεδόν την ημέρα, θα ειναι δε χωρητικότητας 512..Δεν παίζω παιχνίδια ,κλπ .
  9. Καλησπέρα παιδιά...μια ερώτηση και ζητώ συγνώμη εάν δεν την τοποθετώ σε κατάλληλο post.. οπότε ας το κάνουν οι διαχειριστές...Είμαι κάτοχος xiaomi mi note 10 pro και σκέπτομαι να αλλάξω σε fold 4 ή iphone 14pro max.θα ήθελα την συμβουλή σας σαν πιο ειδικοί...δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις για να μην χαλάσω το post... ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μου δώσουν τα φώτα τους.
  10. Καλησπέρα σκεπτομαι να αγοράσω το 13 pro max και ενώ στα μεγάλα καταστήματα βρίσκω ενιαία τιμή παντού στο skroutz βρίσκω διάφορα και 200 eur διάφορα για συγκεκριμένο μοντέλο.Υπαρχει κάτι που θα πρέπει να με προβληματίσει ή να προσέξω ιδιαίτερα? Ευχαριστώ προκαταβολικα
  11. Καλησπερα.Την βοηθεια σας παρακαλω...εχω το εν λογω κινητο εναμισο χρονο και τελευταια εχω προβλημα με τα ακουστικα....καποιες φορες δεν με ακουνε και αλλες δεν ακουω...το σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει το φις του τηλεφωνου....αγορασα καινουρια και παλι το ιδιο...αν παρω εγω δουλευουν μια χαρα...οταν με παρουν δεν με ακουν...σε FB και viber παιζουν κανονικα....καποια ιδεα καποιος???
  12. stigun

    OnePlus 5T

    Παιδια καληπερα.Επειδη ενδιαφέρομαι για το 5Τ μηπως μπορει να μου απαντησει καποιος πως μπορω να το παραγγειλω με ασφαλεια χωρις δασμους τελωνειου μια και δεν εχω ψωνισει παλι απο ευρωπη παρα μονο απο Κινα και μαλιστα πριν απο αρκετο καιρο..???και ενα link θα ηταν επιθυμητο...Ευχαριστω.
  13. Υπαρχει καποιος οδηγος για την αναβαθμιση σε 7 καθοτι ασχετος???ενεχει καποιο προβλημα να την κανω εγω μιας και δεν ειμαι ειδικός η θα πρεπει να απευθυνθω αλλου για πιο σιγουρα και αν ναι που????(εστω και με πμ)Ευχαριστω
  14. Παιδια καλησπερα κοιταζοντας πιο πανω βλεπω πως εχουν κι αλλοι προβλημα με την συνδεσιμότητα των αλουστικων bluethooth...Υπαρχει τροπος διόρθωσης του προβλήματος η τα ξεχναμε τα ακουστικά???
  15. Λοιπον ας μου επιτραπει να αναφερθω σε καποιες απο τις κατηγοριες σας μιας και λετε οτι λεω ψεματα..και τουλαχιστον αυτο με θιγει σαν ατομο. Ποτε δεν ειπα οτι ειναι καποιος υποχρεωμενος να μου απαντησει ..και πως θα μπορουσα αλλωστε.. Αν ηξερα οτι το συγκεκριμενο κινητο ηθελε πειραγμα ειλικρινα δεν θα το επαιρνα...απλα εψαχνα ενα καλο κινητο για επαγγελματικη χρηση... Βεβαιως καποιοι φιλοι εδω μεσα μου ανεφεραν το συνδεσμο ωστε να μπορεσω να κανω τα απαραιτητα μονος μου και να διορθωθουν τα προληματα...Ομως ερωτω αν εσεις δεν ειχατε σχεση με το...αθλημα θα τολμουσατε σε ενα επαγγελματικο τηλεφωνο να επιχειρουσατε την οποιαδηποτε προσπαθεια οταν ξερατε οτι υπαρχει εστω και η παραμικρη πιθανοτητα- λογω απειριας μου -να παει κατι στραβα???? Και ναι μπαινω αραια γιατι δυστυχως οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις δεν μου επιτρεπουν συχνοτερη επισκεψη του παρα πολυ καλου και κατατοπιστικου ιστότοπου σας. Και τα προβληματα εξακολουθουν να υπαρχουν μιας και το τηλεφωνο ειναι ακομη στην κατοχή μου. Ευχαριστω πολυ παντως για την φιλοξενία.
×
×
  • Create New...