nikospaga Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Γιατί εμένα από 317 δεν την βγάζει αυτόματα; Πρέπει πάλι χειροκίνητα όπως και από Β200 σε 317; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) 1. για να περασεις την 6,0 θέλει clean debranding πρωία (ευκολο είναι έχουμε και οδηγό εδώ) 2. root στην 6,0 ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο (για την ώρα κάτσε κάτω όπως και εγω) Γιατι ομως εχω την b191? Δεν θα επρεπε να εχω καποια stable? Official 6 δεν υπάρχει?γιατι πρεπει να κανονικα debrand? Θα παω μια μερα και απο τη βονταφον εδω να ρωτησω τι παιζει γενικα, Γενιια να το πειραξω λιγο δυσκολο μου φαινεται εν τελει γιατι δεν εχω windows υπολογιστη. Κάτι διάβασα επισης για endless bootloop σε περιπτωσης αλλαγης απο b191 σε b200 μεσα απτη συσκευη; Edited April 17, 2016 by mightyr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Γιατι ομως εχω την b191? Δεν θα επρεπε να εχω καποια stable? Official 6 δεν υπάρχει?γιατι πρεπει να κανονικα debrand? Θα παω μια μερα και απο τη βονταφον εδω να ρωτησω τι παιζει γενικα, Γενιια να το πειραξω λιγο δυσκολο μου φαινεται εν τελει γιατι δεν εχω windows υπολογιστη. Κάτι διάβασα επισης για endless bootloop σε περιπτωσης αλλαγης απο b191 σε b200 μεσα απτη συσκευη; stable εχεις απλός εισαι branded αυτό σημαίνει οτι θα περιμένεις update απο την vodafone γερμανιας...(την ιδια συσκευη με μεν έχεις εγώ μέρα πρώτη το έκανα debrand) κατι το οποίο δεν θα γίνει ποτε προφανώς... η αν θα γίνει θα είμαστε εγώ και εσύ γέροι... και αν πας στην vodafone και τους πεις αυτο απλα θα γελάσουν και θα σε διοξουν ... και οχι δεν θέλει απλά αναβάθμιση στην b200 θέλει clean debranding αλλιος καταστρεφεις την συσκευη ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί εμένα από 317 δεν την βγάζει αυτόματα; Πρέπει πάλι χειροκίνητα όπως και από Β200 σε 317; You can update GRA-L09C432B200 ,GRA-L09C432B313 and GRA-L09C432B317 with this file. καποια στιγμή (ισος μετα απο μηνες ) θα σου ερθει απο εκει και περα αν θελεις το περνας με το χερι (προφανος τα σβήνει ολα btw: ετνυποσεις απο την 6,0 θετικές: όλα λειτουργούν οκ προσθέσανε καποιες δυνατότητες και αφαίρεσαν καποιες άχρηστες λύθηκε χαμηλός ήχος στα ακουστικά αρνητικές: είναι ένα κλικ ποιο αργά από τα 5,0 (στην αρχή δεν φάνηκε άλλα μολις πέρασα και της 165 εφαρμογές μου είδα την διαφορά ναι μεν lag δεν έχει άλλα είναι ολα ενα κλικ ποιο αργα ) battery drain με την κυψελη δεν υπάρχει αλλά γενική κατανάλωση αυξήθηκε (καθώς είναι ποιο βαρύ το λειτουργικό ) ram καταναλονει για τα καλά (αν δεν ειχε 3 gb η συσκευη θα την ειχε διαλύσει) εφαρμογής της cameras με το bug στην καταγραφή video... δεν το έφτιαξαν συμπέρασμα......... γενικός δεν υπάρχει κανένας λόγος να γιενι update Edited April 17, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Λοιπόν, επανέρχομαι στο θέμα των tempered glasses το οποίο μπορώ να πω με ταλαιπώρησε λιγάκι με το P8. Μέσα στην βδομάδα που μας πέρασε παρέλαβα το Nillkin H+ Pro που είχα παραγγείλει από ebay και έκανε 16 μέρες να έρθει. Όταν το πέρασα στο P8, στην αρχή φάνηκε να αφήνει σημάδια/φουσκάλες στα ίδια σημεία με τα προηγούμενα γυαλιά αλλά σπρώχνοντάς τα προς τα έξω και πιέζοντάς τα λίγο παραπάνω τελικά έφυγαν και το γυαλί φαίνεται να έχει κολλήσει πολύ καλά με κανένα σημάδι. Τελικά όντως ίσως να είναι το μόνο γυαλί που κολλάει καλά και ελπίζω να μείνει έτσι και να μην "ξαναφουσκώσει". Επίσης φαίνεται και πολύ ποιοτικό, αντίστοιχο με άλλα αρκετά ακριβότερα θα έλεγα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 stable εχεις απλός εισαι branded αυτό σημαίνει οτι θα περιμένεις update απο την vodafone γερμανιας...(την ιδια συσκευη με μεν έχεις εγώ μέρα πρώτη το έκανα debrand) κατι το οποίο δεν θα γίνει ποτε προφανώς... η αν θα γίνει θα είμαστε εγώ και εσύ γέροι... και αν πας στην vodafone και τους πεις αυτο απλα θα γελάσουν και θα σε διοξουν ... και οχι δεν θέλει απλά αναβάθμιση στην b200 θέλει clean debranding αλλιος καταστρεφεις την συσκευη ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- You can update GRA-L09C432B200 ,GRA-L09C432B313 and GRA-L09C432B317 with this file. καποια στιγμή (ισος μετα απο μηνες ) θα σου ερθει απο εκει και περα αν θελεις το περνας με το χερι (προφανος τα σβήνει ολα btw: ετνυποσεις απο την 6,0 θετικές: όλα λειτουργούν οκ προσθέσανε καποιες δυνατότητες και αφαίρεσαν καποιες άχρηστες λύθηκε χαμηλός ήχος στα ακουστικά αρνητικές: είναι ένα κλικ ποιο αργά από τα 5,0 (στην αρχή δεν φάνηκε άλλα μολις πέρασα και της 165 εφαρμογές μου είδα την διαφορά ναι μεν lag δεν έχει άλλα είναι ολα ενα κλικ ποιο αργα ) battery drain με την κυψελη δεν υπάρχει αλλά γενική κατανάλωση αυξήθηκε (καθώς είναι ποιο βαρύ το λειτουργικό ) ram καταναλονει για τα καλά (αν δεν ειχε 3 gb η συσκευη θα την ειχε διαλύσει) εφαρμογής της cameras με το bug στην καταγραφή video... δεν το έφτιαξαν συμπέρασμα......... γενικός δεν υπάρχει κανένας λόγος να γιενι update Οποτε προτεινεις να μεινει ως εχει το εργαλειο και αν ποτε δεησει η βονταφον για αναβάθμιση; Γενικα δεν εχω παράπονα παντως,ετσι ρωταω γιατι ειχα συνηθίσει απτο ,g2 που του εχω βγαλει τα ματια. Του λειπει ομως το double tap to wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Οποτε προτεινεις να μεινει ως εχει το εργαλειο και αν ποτε δεησει η βονταφον για αναβάθμιση; Γενικα δεν εχω παράπονα παντως,ετσι ρωταω γιατι ειχα συνηθίσει απτο ,g2 που του εχω βγαλει τα ματια. Του λειπει ομως το double tap to wake. double tap to wake για να εχεις και ολα τα καλα καλουδια θα πρεπει να κανεις debrand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Να ρωτησω κατι...Ο φορτιστης του κινητου αναγραφει 5V-1Α...Αν παρω αυτον εδω http://www.e-shop.gr/samsung-ep-ta20ewe-usb-travel-charger-2000mah-for-galaxy-s6-note-4-white-bulk-p-TEL.025569 θα δω διαφορα στην φορτιση ή παλι θα τραβαει το κινητο μεχρι 1Α; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Να ρωτησω κατι...Ο φορτιστης του κινητου αναγραφει 5V-1Α...Αν παρω αυτον εδω http://www.e-shop.gr/samsung-ep-ta20ewe-usb-travel-charger-2000mah-for-galaxy-s6-note-4-white-bulk-p-TEL.025569 θα δω διαφορα στην φορτιση ή παλι θα τραβαει το κινητο μεχρι 1Α; να ξέρεις περισσότεροι φορτιστές δεν λειτουργούν σοστα στα huawei... δλδ μπαίνει το κινείτο σε safe charging mode και τραβάει ΜΕΓΙΣΤΟ 0,5a ετσι οτι φορτιστή και να πάρεις εκτός απο αυτά που ειναι cerified για την συσκευη θα κάνει να φορτίσει κάναν αιώνα ειναι software lock βεβαία μπορείς να το παρακάμψεις και να τραβάει μεχρι 2a με οτι φορτιστή θελεις άλλα.... 2a σε αυτή την μπαταρια σημαίνει αυτόματα αλλαγή της μπαταρίας μετα απο 6 μηνες (το πολυ) ετσι δικια σου αποφαση.. οσο ποιο αργα φορτιζεις τοσο λιγοτερο χαλαει η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Να ρωτησω κατι...Ο φορτιστης του κινητου αναγραφει 5V-1Α...Αν παρω αυτον εδω http://www.e-shop.gr/samsung-ep-ta20ewe-usb-travel-charger-2000mah-for-galaxy-s6-note-4-white-bulk-p-TEL.025569 θα δω διαφορα στην φορτιση ή παλι θα τραβαει το κινητο μεχρι 1Α; Όταν η συσκευή δηλώνει ότι μπορεί να τραβάει ρεύμα μέχρι 1Α, όποιον φορτιστή μεγαλύτερο και να του βάλεις πάλι στα 1Α θα λειτουργεί κι έτσι ο χρόνος φόρτισης δεν αλλάζει. Το ίδιο ισχύει εννοείται και για τα power banks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Στην 6αρα δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση για να βάλω το nova launcher αρχικό launcher. Την βλέπει κανένας? Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 σας αναβει το λεντ ειδοποιησης οταν παιρνετε sms? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Στην 6αρα δεν μπορώ να βρω τη ρύθμιση για να βάλω το nova launcher αρχικό launcher. Την βλέπει κανένας? Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πας ρυθμισεις, εφαρμογες, ρυθμισεις(εικονιδιο με τροχαλία κατω αριστερα),,προεπιλεγμενες κ στο launcher διαλεγεις τον nova. προσωπικα δε μπορω να χρησιμοποιησω τα εικονιδια του θεματος της huawei στον nova. Edited April 17, 2016 by dubio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Γραφω κι εγω εντυπωσεις απο την MM. θετικα: -ικανοποιηση ψυχολογικου παραγοντα οτι εβαλα στο κινητο κατι καινουριο κ θεωρητικα βελτιωμενο. αρνητικα: Αφαιρεση στοιχειων που διευκολυναν οπως 1. -στην εφαρμογη των κλησεων με swipe προς δεξια πηγαινες κατευθειαν στις επαφες κ μετα στα μηνυματα,(οποτε με ενα εικονιδιο τα ειχες κ τα τρια) τωρα δεν εχει τα μηνυματα. -μειωσαν τον αριθμο των διαθεσιμων συντομευσεων στο notificatiin panel -(το πιο σημαντικο για μενα), παρεμεινε η εμφανιση του search με swipe down αντι να εμφανιζεται το notifiication panel κ οι συντομευσεις. 2.η καταναλωση μπαταριας απο την κυψελη μειωθηκε(ολο το βραδυ εχασε 3% με ανοιχτο το wifi) αλλα γενικα αυξηθηκε.με μιαμιση ωρα σκαλισμα εχασε πανω απο 30%. 3.το προβλημα με το focus στο βιντεο οντως εχει παραμεινει.(μα ειναι δυνατον να μην ασχοληθηκαν με αυτο)?εβαλαν ολοκληρο pro mode κ δεν εφτιαξαν αυτο?συν του οτι η προεπιλεγμενη αναλυση ειναι στα 13mpx πλεον με 4:3 κ οχι στα 10 με 16:9 4.παλι δε μπορω να κανω να λειτουργησει το screen off and lock.(μονο με nova) οπως το κοβω μαλλον θα παιδευτω ακομα λιγο κ μετα μαλλον θα ξαναγυρισω στην 5. αυτες οι αρχικες μου εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Πανω κατω τα ιδια εχω να αναφερω και εγω με την 6.0....Αν δεν βγει σε συντομο χρονικο διαστημα καποιο μικρο update που να διορθωνει αν οχι ολα καποια απο τα προβληματα δεν βλεπω σοβαρο λογο να φυγει καποιος απο B200 και να παει σε B321a Για την συσκευη που αναγραφεται ρε παιδια οτι τραβαει μεχρι 1A μεσω φορτιστη γιατι δεν βρηκα κατι προχειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 για το θέμα του φορτιστή, έχω αγοράσει τον συγκεκριμένο από το ebay http://i.imgur.com/wgP6dpH.png, τον δοκίμασα με επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου κάνει! η φόρτιση μειώθηκε μισή ώρα αλλά... διαπίστωσα ότι ο συγκεκριμένος φορτιστής ζεσταίνεται υπερβολικά, το πρόβλημα είναι ότι ζεσταινόταν και το κινητό, όχι πολύ αλλά αρκετά για να με κάνει να τον αφήσω στην άκρη! έτσι κι αλλιώς για μισή ώρα διαφορά στην φόρτιση, δεν θα ήθελα να ριψοκινδυνέψω και να κάψω την μπαταρία! Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 για το θέμα του φορτιστή, έχω αγοράσει τον συγκεκριμένο από το ebay http://i.imgur.com/wgP6dpH.png, τον δοκίμασα με επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου κάνει! η φόρτιση μειώθηκε μισή ώρα αλλά... διαπίστωσα ότι ο συγκεκριμένος φορτιστής ζεσταίνεται υπερβολικά, το πρόβλημα είναι ότι ζεσταινόταν και το κινητό, όχι πολύ αλλά αρκετά για να με κάνει να τον αφήσω στην άκρη! έτσι κι αλλιώς για μισή ώρα διαφορά στην φόρτιση, δεν θα ήθελα να ριψοκινδυνέψω και να κάψω την μπαταρία! Όταν οι προδιαγραφές για όλα ανεξαιρέτως τα κινητά δηλώνουν τόσα βόλτ και τόσα αμπέρ, δεν γίνεται να το διακινδυνεύεις τύπου να βάλω αυτό με τα δέκα αμπέρ και τα διακόσια βολτ. Να μείνετε με τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή. Αυτός ξέρει γιατί τόσο σας δίνει τον φορτιστή αλλιώς θα καμάρωνε με χιλιάδες δελτία τύπου "να, το δικό μας φορτίζει σε πέντε λεπτά με 10Α" και θα έκλαιγαν οι σαμσουνάκηδες και οι αϊφωνακλάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μετά από μια μέρα χρήσης αναφέρω εντυπώσεις Για αρχή αυτονομία... Το θέμα με την Κυψέλη πράγματι δεν υπάρχει πλέον μετά από ολόκληρη μέρα ίσα ίσα 0.8% έβγαλε... Από την άλλη κατανάλωση αυξήθηκε για τα καλά εκεί που έτρωγε 15 16% με μισή ώρα browsing τώρα βαρεσε ένα όμορφο 35%!!! Και γενικός το λειτουργικό είναι ποιο βαρύ (αν και για αυτό δεν ευθύνεται η Huawei, όπου τσέκαρα και σε όποιο κινητό τσέκαρα της επιδόσεις μετά το update παντού είδα ένα μικρό κλικ προς χειρότερο, ακόμη και με το s6 edge....) Κάτι άλλο αρνητικό δεν είδα camera βελτιώθηκε αρκετά ειδικά με το pro mode...από την άλλη το video έγινε ακόμη χειρότερο από ότι ήταν...... Κοινός κανένας λόγος να πάει κάποιος στην 6 μα κανένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iannis15 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παρατήρησα επίσης μετά την αναβάθμιση οτι τα μηνύματα στο viber μου έρχονται κατόπιν ανοίξω την εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παρατήρησα επίσης μετά την αναβάθμιση οτι τα μηνύματα στο viber μου έρχονται κατόπιν ανοίξω την εφαρμογή... βάλτο στης προστατευμένες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 βάλτο στης προστατευμένες εφαρμογές Δεν λειτουργεί.έχει πρόβλημα η εφαρμογη μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μετά από μια μέρα στην 6αρα ξαναγύρισα πίσω στην B200. Η κατανάλωση σε χρήση μου φάνηκε απαλευτη. Για την ώρα κάθομαι στ'αυγά μου. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μετά από μια μέρα χρήσης αναφέρω εντυπώσεις Για αρχή αυτονομία... Το θέμα με την Κυψέλη πράγματι δεν υπάρχει πλέον μετά από ολόκληρη μέρα ίσα ίσα 0.8% έβγαλε... Από την άλλη κατανάλωση αυξήθηκε για τα καλά εκεί που έτρωγε 15 16% με μισή ώρα browsing τώρα βαρεσε ένα όμορφο 35%!!! Και γενικός το λειτουργικό είναι ποιο βαρύ (αν και για αυτό δεν ευθύνεται η Huawei, όπου τσέκαρα και σε όποιο κινητό τσέκαρα της επιδόσεις μετά το update παντού είδα ένα μικρό κλικ προς χειρότερο, ακόμη και με το s6 edge....) Κάτι άλλο αρνητικό δεν είδα camera βελτιώθηκε αρκετά ειδικά με το pro mode...από την άλλη το video έγινε ακόμη χειρότερο από ότι ήταν...... Κοινός κανένας λόγος να πάει κάποιος στην 6 μα κανένας Εμενα παντως και με την B200 και με την B321a στο ιντερνετ με wifi μονο ανοιχτο στο μισαωρο καταναλωνει 10%(1% καθε 3-4 λεπτα) Οσο για το viber δουλευει αψογα και στις 2....Οσον αφορα τη μνημη πριν υπηρχαν φορες που ειχα 1.70GB ελευθερα ενω τωρα μενει μονο 1.4-1.5GB Παντως συμφωνω οτι δινει μια αισθηση οτι εχει γινει γενικα πιο βαρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Έχει αλλάξει - αυξηθεί η ένταση του ήχου. Τόσο στο ακουστικό κατα την κλήση (έχει αλλάξει και η χροιά), όσο και η ένταση του ringtone απο το μεγάφωνο. Ειδικά το δεύτερο έχει αυξηθεί τουλάχιστον ενα 30%. Εκεί που το είχα τέρμα, τώρα το έχω 2-3 κλικ πιο κάτω. Η φωτεινότητα της οθόνης έχει πάει στο Θεό!!! Πλέον στραβωνει σε ορισμένες περιπτώσεις. Ομοιως έχει κατέβει το slider 2-3 κλικ. Όλη η Ρομ είναι τρομερά smooth και προσεγμένη σε λεπτομέρειες. Η sview θήκη, πλέον τα δείχνει όπως πρέπει και όχι όπως λάχει! Έχουν προστεθεί παράμετροι στην κάθε εφαρμογή που πρέπει να ρυθμιστουν (δεδομένα, κατανάλωση, διατήρηση λειτουργίας παρασκηνίου κλπ). Έχουν αφαιρεθεί ρυθμίσεις που πλέον θεωρούνται δεδομένες όπως το carrier agregation (τρεμετε sar-ολαγνοι, η ραδιενέργεια πλεον έχει πάει στο Θεό, με 10 λεπτα ομιλίας το αυτί σας γίνεται σαν του mr. Spok απο το γνωστό moovie series, ενω στο 20λεπτο σας έχουν πέσει όλα τα μαλλιά και στην θέση τους έχουν αρχίσει να φυτρώνουν μανιτάρια πλευρότους!) Έχουν αφαιρεθεί όμως και χρήσιμα πραγματα αναμεταξύ τους. Κακό αυτό! Μπαταρία, ακόμη δεν έχω κάτι συγκεκριμένα να πω! Ακόμη είναι under calibration. Μετά απο τοσα upgrade με factory reset πριν και μετά, έχω παρατηρήσει οτι θέλει υπομονή για να δείξει τι γίνεται. Πρέπει να γράψει λίγα χιλιομετρακια αλλιώς τα συμπεράσματα είναι στάνταρ λάθος! Γενικές εντυπώσεις? Σίγουρα θετικές! Δεν έχω παρατηρήσει να βαραίνει το τηλέφωνο μετα απο εγκατάσταση και χρήση 90 εφαρμογών περίπου. Εννοείται οτι facebook και tweeter δεν υπάρχουν. Είναι απο τα "ουκ ανευ" το ξύλωμά τους. Τις αντικαθιστά επάξια το metal. Αν την προτείνω? Σίγουρα ναι! Είμαι της λεπτομέρειας και στραβωνω όταν κάτι είναι "στο περίπου" και όχι όπως πρέπει! Και πολλά στην 5 ήταν "στο περίπου"! Edited April 17, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Έχει αλλάξει - αυξηθεί η ένταση του ήχου. Τόσο στο ακουστικό κατα την κλήση (έχει αλλάξει και η χροιά), όσο και η ένταση του ringtone απο το μεγάφωνο. Ειδικά το δεύτερο έχει αυξηθεί τουλάχιστον ενα 30%. Εκεί που το είχα τέρμα, τώρα το έχω 2-3 κλικ πιο κάτω. Η φωτεινότητα της οθόνης έχει πάει στο Θεό!!! Πλέον στραβωνει σε ορισμένες περιπτώσεις. Ομοιως έχει κατέβει το slider 2-3 κλικ. Όλη η Ρομ είναι τρομερά smooth και προσεγμένη σε λεπτομέρειες. Η sview θήκη, πλέον τα δείχνει όπως πρέπει και όχι όπως λάχει! Έχουν προστεθεί παράμετροι στην κάθε εφαρμογή που πρέπει να ρυθμιστουν (δεδομένα, κατανάλωση, διατήρηση λειτουργίας παρασκηνίου κλπ). Έχουν αφαιρεθεί ρυθμίσεις που πλέον θεωρούνται δεδομένες όπως το carrier agregation (τρεμετε sar-ολαγνοι, η ραδιενέργεια πλεον έχει πάει στο Θεό, με 10 λεπτα ομιλίας το αυτί σας γίνεται σαν του mr. Spok απο το γνωστό moovie series, ενω στο 20λεπτο σας έχουν πέσει όλα τα μαλλιά και στην θέση τους έχουν αρχίσει να φυτρώνουν μανιτάρια πλευρότους!) Έχουν αφαιρεθεί όμως και χρήσιμα πραγματα αναμεταξύ τους. Κακό αυτό! Μπαταρία, ακόμη δεν έχω κάτι συγκεκριμένα να πω! Ακόμη είναι under calibration. Μετά απο τοσα upgrade με factory reset πριν και μετά, έχω παρατηρήσει οτι θέλει υπομονή για να δείξει τι γίνεται. Πρέπει να γράψει λίγα χιλιομετρακια αλλιώς τα συμπεράσματα είναι στάνταρ λάθος! Γενικές εντυπώσεις? Σίγουρα θετικές! Δεν έχω παρατηρήσει να βαραίνει το τηλέφωνο μετα απο εγκατάσταση και χρήση 90 εφαρμογών περίπου. Εννοείται οτι facebook και tweeter δεν υπάρχουν. Είναι απο τα "ουκ ανευ" το ξύλωμά τους. Τις αντικαθιστά επάξια το metal. Αν την προτείνω? Σίγουρα ναι! Είμαι της λεπτομέρειας και στραβωνω όταν κάτι είναι "στο περίπου" και όχι όπως πρέπει! Και πολλά στην 5 ήταν "στο περίπου"! ίδιες εντυπώσεις χοντρικά και εγω μόνο που εγώ το δούλεψα μια μέρα και κάτι... για την ώρα μπαταρια δεν την παλεύει.. σε αναμονη βράχος έγινε.. (έφυγε η κυψελη) άλλα σε χρήση......... φωνάζεις allahu akbar... φαντάσου καποια στιγμή ένιωσα να ζεσταίνεται η συσκευη (παλιότερα ποτέ δεν μου είχε ζεσταθεί ακόμη και με 15 λεπτά video recording ενω τώρα με λιγο browsing :X) θα το δουλέψω 2 3 μέρες να δω... αν δεν στρώσει η μπαταρια ολοταχώς πίσω.. γιατί ετσι όπως είναι μέρα δεν βγάζω πλέον.... κανένα άλλο παράπονο δεν εχω πάντως (οκ μας γράψανε στα @@ τους για το video recording βέβαια) για την rom δίνω 9 στα 10 για την μπαταρια στην παρούσα κατάσταση... 2 στα 10 και αν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Τις native εφαρμογές για βίντεο και φωτογραφική δεν τις δουλεύω καθολου . Μόνον τις fv5. Ps: Κάτι διάβασα για στάνταρ data encryption on στην MM. Μήπως γι' αυτό αισθανεστε "βαρύ" το τηλέφωνο? Θερμοκρασία, όχι δεν μου έχει ανεβάσει ποτέ. Ουτε και τώρα με την μμ. Edited April 17, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts