Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος και εγώ της συσκευής!! Vodafone branded δυστυχώς.. Είμαι στην έκδοση 5.1.1 να περάσω unbranded? Η να μείνω ως έχει;

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κ άλλο??? Πάντως εμένα προσωπικά μου φαίνεται ότι για LCD ότι έχει αρκετό saturation.. αλλά γούστα είναι αυτά..

Θα συμφωνισω απόλυτα. Ήρθα απο s5 και η χρωματική απόδοση δεν με ενόχλησε καθόλου. Η διαφορά απο το επείσης πολύ σωστο (για amoled) s5 ήταν μηδαμινή. Η οθόνη του p8 για ips έχει ήδη αρκετό saturation και πραγματικά απίθανο μαυρο.

Εντωμεταξυ διάβαζα σήμερα το review του g5 στο gsmarena. Εντυπωσιάστηκα αλλη μια φορά απο το p8. (Ναι δεν έγραψα λάθος, το p8 εννοώ). Και να εξηγήσω το γιατί, αν και όποιος το διαβάσει θα αναγνωρίσει αμέσως το "ειδικό" mode που έχει το g5 κάτω απο τον ήλιο. Πειράζει επιλεκτικά το μαύρο σε κάποια pixel της οθόνης (συκωνοντας το) ώστε να βοηθήσει την αναγνωσιμότητα κάτω απο τον ντάλα ήλιο.

Για πείτε μου τώρα! Σας θυμίζει κάτι? Μήπως, λέω μήπως, κάποιο τηλέφωνο το έχει ηδη εδώ και ενα χρόνο (σχεδόν)?

Α, ρε Hua! Αυτή η εταιρεία τελικά πάσχει σοβαρά απο ενα πράγμα!

Promotion!!!! Απλά ανύπαρκτο!!!!!

Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος και εγώ της συσκευής!! Vodafone branded δυστυχώς.. Είμαι στην έκδοση 5.1.1 να περάσω unbranded? Η να μείνω ως έχει;

Εμείς θα στο πούμε? Εσύ τι θέλεις?

Οδηγό πάντως θα βρείς στο πρώτο ποστ του νήματος.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Θα συμφωνισω απόλυτα. Ήρθα απο s5 και η χρωματική απόδοση δεν με ενόχλησε καθόλου. Η διαφορά απο το επείσης πολύ σωστο (για amoled) s5 ήταν μηδαμινή. Η οθόνη του p8 για ips έχει ήδη αρκετό saturation και πραγματικά απίθανο μαυρο.

Εντωμεταξυ διάβαζα σήμερα το review του g5 στο gsmarena. Εντυπωσιάστηκα αλλη μια φορά απο το p8. (Ναι δεν έγραψα λάθος, το p8 εννοώ). Και να εξηγήσω το γιατί, αν και όποιος το διαβάσει θα αναγνωρίσει αμέσως το "ειδικό" mode που έχει το g5 κάτω απο τον ήλιο. Πειράζει επιλεκτικά το μαύρο σε κάποια pixel της οθόνης (συκωνοντας το) ώστε να βοηθήσει την αναγνωσιμότητα κάτω απο τον ντάλα ήλιο.

Για πείτε μου τώρα! Σας θυμίζει κάτι? Μήπως, λέω μήπως, κάποιο τηλέφωνο το έχει ηδη εδώ και ενα χρόνο (σχεδόν)?

Α, ρε Hua! Αυτή η εταιρεία τελικά πάσχει σοβαρά απο ενα πράγμα!

Promotion!!!! Απλά ανύπαρκτο!!!!!

Εμείς θα στο πούμε? Εσύ τι θέλεις?

Οδηγό πάντως θα βρείς στο πρώτο ποστ του νήματος.

o yes.... εγω στην αρχή όταν ήμουν στον ήλιο λέω γιατί το μαύρο γίνεται τόσο γκρι... μετά κατάλαβα ότι το κανει για να μπορώ να δω άνετα και αυτο το feature δεν το ειχα διαβασει πουθενα καταλαθος το εντόπισα...

Γιατί το γραφανε και πουθενά?

Το doze που λανσάρει τώρα η google με το 6, μήπως το έχει ήδη τοσο καιρο το τηλέφωνο?

Είπαμε! Promotion απλά δεν υπάρχει σ' αυτήν την εταιρεία!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μια απορία ή συσκευή έχει double tap για ξύπνημα οθόνης;;

για δες ρυθμίσεις/ έλεγχος κίνησης/ διπλό άγγιγμα

έχω το χονορ 7 βέβαια αλλά φαντάζομαι το μενου είναι το ιδιο

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στης ρυθμίσεις.. Και έχω και το p8 lite που το έχει και έχει και την ρύθμιση για την ορατότητα κάτω από των ήλιο.. Μήπως φταίει που είναι branded Vodafone? Έχει να κάνει αυτό; Edited by adricla

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στης ρυθμίσεις.. Και έχω και το p8 lite που το έχει και έχει και την ρύθμιση για την ορατότητα κάτω από των ήλιο.. Μήπως φταίει που είναι branded Vodafone? Έχει να κάνει αυτό;

branded ειναι παρατημένα στης παλιές εκδώσεις λογισμικου double tap κλπ ειναι στα πρόσφατα.. θα πρέπει να κανεις debrand (clean)

Ακολουθώ τον οδηγό στο πρώτο ποστ έτσι; θα έχω θέμα με την εγγύηση;

οχι δεν θα έχεις... καθώς... ούτε τώρα έχεις εγγύηση στην πράξη απλά να ξερεις.. εγγύηση ετσι και αλλιώς η arvato σταμάτησε να την δεχεται σε ολες της συσκευές εκτός απο αυτές που είναι αγορασμένες public/germanos κλπ (δλδ επισήμους διανομείς)

Ααα τέλεια! Οκ ευχαριστώ πολύ θα κάτσω αύριο που θα έχω καθαρό μυαλό... Από τι είδα δεν είναι και πολύ δύσκολη διαδικασία

Ααα τέλεια! Οκ ευχαριστώ πολύ θα κάτσω αύριο που θα έχω καθαρό μυαλό... Από τι είδα δεν είναι και πολύ δύσκολη διαδικασία

10 λεπτα δουλειά απλα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά τα βήματα και να μην παραβλέψεις κατι όσο ασήμαντο και αν φαίνεται

κάθισα τώρα να κάνω την διαδικασια.. το θέμα είναι ότι ενώ έχω περάσει τα αρχεία στην sd .... δεν κάνει τπτ ... εννοεί στην εξωτερική μνήμη η στην μνημη της συσκευής?

Πάντως κι εγώ που έχω unbranded, το double tap to wake μία στις δύο φορές πιάνει και καταντά σπαστικό. Το ίδιο και το slide to unlock.

Είναι θέμα συνήθειας ή κακού καλιμπραρίσματος των gestures;

Edited by cirith

Κατέβασα τη B321(1.01gb)πέρασα όλα τα περιεχόμενα της σε dload φάκελο στην sd αλλά...ένω έγραψε update success,έχει κολλήσει σε bootloop..Προσπάθησα με power και volume up να κάνω λήψη της τελευταίας έκδοσης μέσω wifi αλλά εώ συνδέεται στο wifi μου γίνεται fail όταν ξεκινάει..

Καμία ιδέα;;

Πάντως, για να πω και κάτι ακόμα για την οθόνη, πραγματικά η huawei έχει κάνει καλή δουλειά γιατί δεν φτάνει μόνο η οθόνη από το εργοστάσιο να είναι καλή αλλά να την ρυθμίσουν και σωστά πάνω στο τηλέφωνο. Και θα το εξηγήσω.

Το OnePlus 2 στα χαρτιά έχει ακριβώς την ίδια τεχνολογία οθόνης με το P8 απλά σε μεγαλύτερο μέγεθος και προφανώς κατασκευάζονται και στο ίδιο εργοστάσιο. IPS-NEO από την JDI. Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα βλέπεις ότι έχουν διαφορά που φαίνεται και με το μάτι. Το P8 έχει αρκετά καλύτερα χρώματα και καλύτερη απεικόνιση των πραγμάτων ακόμα και σε φωτογραφία που τραβήχτηκε με το OP2. Είναι τέτοια η διαφορά που μπορείς να πεις ότι οι οθόνες δεν είναι ίδιας τεχνολογίας.

όσες προσπάθειες και αν έκανα clean debranding άπλα ανοίγει η συσκευή κανονικά .. υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

όσες προσπάθειες και αν έκανα clean debranding άπλα ανοίγει η συσκευή κανονικά .. υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Nop προφανώς κάνεις κάποιο λάθος στην αντιγραφή αρχειον, βγάλε μερικά print screen

ίσως κάτι κάνεις λάθος, δοκίμασε πάλι και κάνε αυτό που λέει ο φίλος egodemis

αν και πάλι δεν γίνεται τίποτα, θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που το αγόρασες και να τους ζητήσεις να στο επαναφέρουν!

ενδιαφερομαι για το p8.τι παιζει τελικα με το μεγαλο sar?ειναι επιβλαβες?

φίλε μου αν σε προβληματίζει το sar τότε καλό είναι να μην το αγοράσεις και φυσικά ούτε να το πλησιάσεις!

είναι κρίμα να το πάρεις και να σε τρώει η σκέψη του sar!

έχει δύο κεραίες που η δεύτερη ενεργοποιείται όταν δεν υπάρχει σήμα σε σημεία που άλλες συσκευές είναι απλές αντζέντες χωρίς σήμα!

οι τιμές του sar είναι με βάση αυτές τις δύσκολες συνθήκες, οι οποίες τιμές είναι εντός των ορίων που έχει ορίσει η Ευρώπη για την ασφάλεια!

δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ πάντως δεν έχω επηρεαστεί από το sar, ακόμα έχω το μυαλό μου στο κεφάλι... άσχετα αν μου λένε ότι είναι πάνω το κεφάλι μου! :p

Edited by John84

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

εχεις δικιο φιλε ..απλα ρωτησα .το sar απλα κουβεντα να γινεται..αλλωστε μεσα στα ορια εινα..αλλ τι να πεις οταν πας σε καφετερια και εχουνε ολοι τα wifi ανοιχτα..το sar του huawei μας πειραξε..αλλωστε το moto x 2014 που εχω μια απο τα ιδια νομιζω ειναι

Το sar του είναι πάρα πολύ δυνατό τόσο δυνατό που αρχίζει και σφυρίζει ο δείκτης ραδιενεργιας, και αν είσαι δίπλα σε στρατιωτικό κτήριο ανάβουν αυτόματες σειρινες που ανάβουν σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου

Το sar του είναι πάρα πολύ δυνατό τόσο δυνατό που αρχίζει και σφυρίζει ο δείκτης ραδιενεργιας, και αν είσαι δίπλα σε στρατιωτικό κτήριο ανάβουν αυτόματες σειρινες που ανάβουν σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου

:nuke:

:scared:

:spider:

Μήπως δεν πατάς τον συνδιασμό των κουμπιών όπως πρέπει?

Σου βγάζει καποιο error?

:nuke:

:scared:

:spider:

Μήπως δεν πατάς τον συνδιασμό των κουμπιών όπως πρέπει?

Σου βγάζει καποιο error?

Φίλε μου έψαξα στο xda και πρέπει να είναι της συσκευής επειδή είναι Vodafone... Έβαλα τους 2 φακέλους στην sd μαζί με τα αρχεία που έχει μέσα.. Έκλεισα την συσκευή και πατώντας τα 3 κουμπιά περίμενα μέχρι να κάνει δόνηση..τα άφησα... Μετά ξανά έκανε δόνηση και άνοιξε πάλι η συσκευή.

Γνωρίζετε αν υπάρχει πρόβλημα στη φορτιση του κινητού με φορτιστη 2Α και όχι 1Α; Για θέμα ταχύτητας, για να φορτίζει πιο γρήγορα.Θα δημιουργήσει στην μπαταρία κάποιο πρόβλημα η και στο κινητό ακόμα;