Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει ήδη επίσημο firmware επιστροφής από 6.0 σε 5.0. Το περνάτε και μετά περνάτε την Β200. Το δοκίμασα και λειτουργει αλλά μετά ξαναγύρισα στην 6.0.

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1115292

Νομίζω ότι αυτό αποτελεί απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις.

δηλαδη για να περασεις την 6 αν φορας την 6 ΒΕΤΑ βαζεισ αυτο το firmware και πας στην Β200 και ουσιαστικα εκει περνας την τελικη 6αρα !

ομορφα μηπως σου ειναι ευκολο να περασεισ 2 λινκ

1. το λινκ της 6 ΒΕΤΑ

2. το λινκ του firmware να τα εχουμε

γτ στα ισπανικα μου βγηκαν τα ματια !

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το καταλαβα ετσι οπως το εγραψε ο Σπυρος.Σορυ αλλα ειμαι πρωταρης σε Huawei κινητα και φλασαρισματα...:O

Αν καταλαβα καλα,κατεβαζουμε την Β200 και την περναμε μεσω τοπικης αναβαθμισης απο την sd(οπως περασαμε και την 6 beta),ή κανουμε και κατι αλλο?

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Η ομορφιά, σε οτιδήποτε ειναι αυτό, ειναι καθαρά υποκειμενικός παράγοντας. Απο εκεί και μετά, δεν υπαρχει πουθενα επαφή μεταξυ των δυο τηλεφώνων. Ειναι σαφως ανώτερο παντού το Ρ8.

Τώρα για gimmicks του στιλ fingerprint, eye scanner και προσεχώς aurora scanner τι να σχολιάσω περαιτέρω ? Απλά gimmicks. Τα γουστάρεις? Τα παίρνεις!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

βρηκα απο γερμανια νονιζω την 6αρα ΒΕΤΑ

αυτο που δε μπορω να βρω με τιποτα απο το φορουμ το ισπανικο ειναι το firmware που ανεφερες που σε επιστρεφει πισω

αν εχεις την ευγενη καλοσυνη mr.haki !

Μονον ιδια δεν θα τα έλεγα!

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7513&idPhone2=7006&

Σαφώς ανώτερο το Ρ8. Δεν βλέπω που γέρνει η ζυγαριά προς την άλλη πλευρα!

Πολύ πιο όμορφο το G8:p

Εγώ τα είχα και τα δύο. Το Ρ8 είναι σαφέστατα πιό γρήγορο, η οθόνη του είναι σαφέστατα καλύτερη γιατί είναι ακριβή IPS-LCD (μοναδική, μάλλον η καλύτερη μη-amoled οθόνη) αλλά το G8 έχει (ακόμη) καλύτερη μπαταρία, παίρνει δύο κάρτες σιμ και έναν απίστευτο ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Παρότι πιό αδύναμο, το G8 δεν μου έδειξε ποτέ ότι κομπιάζει. Διαλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και τις προτιμήσεις σου. Και τα δύο είναι απίστευτα όμορφα και εκπληκτικά κατασκευασμένα. Αν μου δίνονταν η επιλογή να επιλέξω ένα από την αρχή θα δυσκολευόμουν πολύ να αποφασίσω. Για την ώρα έχω σπάσει το ρεκόρ μου κατοχής κινητού με το Ρ8 να το έχω σχεδό ενάμισο μήνα και συγχρόνως να μην έχω καμία απόλυτως διάθεση να το αλλάξω. Φοράω την Marshmallow Beta από τις 11 Δεκεμβρίου και το κινητό φυσάααααει! Επιπλέον ηδονίζομαι όταν ψαρώνω τους επιδειξίες με κάτι καρακιτσαριά τύπου χρυσού S6 που βλέπουν έκδοση 6.0 και κοιτάν σαν χάνοι! :lol:

Η ομορφιά, σε οτιδήποτε ειναι αυτό, ειναι καθαρά υποκειμενικός παράγοντας. Απο εκεί και μετά, δεν υπαρχει πουθενα επαφή μεταξυ των δυο τηλεφώνων. Ειναι σαφως ανώτερο παντού το Ρ8.

Τώρα για gimmicks του στιλ fingerprint, eye scanner και προσεχώς aurora scanner τι να σχολιάσω περαιτέρω ? Απλά gimmicks. Τα γουστάρεις? Τα παίρνεις!

Καταρχήν ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!

Προσωπικά δεν έχω στους τοπ παράγοντες αγοράς την εμφάνιση, άλλωστε όλα μου τα smartphones εδώ και 6-7 χρόνια τα είχα με θήκη που κλείνει, οπότε δεν τα έβλεπα και ιδιαίτερα...

Θέλω ένα εργαλείο που να το εμπιστεύομαι και να μη με κρεμάσει σε απαιτητικές καταστάσεις και απ ότι καταλαβαίνω το Ρ8 την προσφέρει αυτή την αξιοπιστία...

Τώρα έχω το note 3 και ο λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι απλά για να το αλλάξω μετά από 2 χρόνια!!

Ο βασικός ενδοιασμός (πέρα από το ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γενικά από τη συσκευή) είναι ένας... Από την οθοναρα του note, να βρω να πάω σε κάποιο στο οποίο να μην ψυχοπλακωθω από την αλλαγή...

Καλησπερα και χρονια πολλα.

Ωπα! Hold ενα λεπτό!

Πας σε μια ελαφρως μικρότερη οθόνη, νορμάλ και πολυ καλη. Τονιζω το normal γιατι η οθόνη του note 3 μπορεί να ηταν εντυπωσιακή αλλα νορμάλ δεν ηταν. Μην περιμένεις να δεις τα υπέρ κορεσμένα χρώματα του note. Θα απογοητευτείς.

Συμβουλή : Πήγαινε να το δεις ζωντανό το τηλέφωνο. Έχει εντυπωσιακό μαύρο (για ips) αλλα όχι το total black της amoled. Έχει ελαφρώς κορεσμένα χρώματα αλλα οχι αυτα των παλιών amoled. Αν λοιπον βρισκεις την οθόνη του note 3 "οθοναρα", πριν κανεις την κίνησή σου, πήγαινε να το δεις ζωντανο.

Αυτα στα λεει καποιος που ξεκίνησε απο s2 και σταμάτησε στο s5. Το s6 το ανεχθηκα 7 μέρες (τοσο αντεξα) και μετα το φόρτωσα στο έτερο ήμισυ.

Και τι εννοεις "απαιτητικες καταστάσεις"? Αν εννοεις παιχνίδια τοτε μαλλον έχασες. Δεν ειναι η καλύτερή του.

Σε οτιδήποτε άλλο είναι .... σε αλλη κλάση!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Επίσης, χρόνια πολλά!

Σίγουρα θα πάω να το δω και από κοντά πριν την τελική απόφαση, αλλά ήθελα γνώμη από άτομα που το δουλεύουν και έχουν καθημερινή τριβή με τη συσκευή! Πόσο μάλλον άτομα, όπως εσύ, που έχουν κάνει τη μετάβαση από samsung κι έχουν μέτρο σύγκρισης.

Παιχνίδια όχι δεν παίζω στο τηλ, πέρα από 2-3 που δεν είναι όμως ιδιαίτερων απαιτήσεων (πχ quizdom που είναι με ερωτήσεις ή ένα άλλο που είναι με ζάρια).

Απαιτητικές καταστάσεις εννοώ, να μπορώ την ώρα που μιλάω στο τηλ πχ, να σημειώνω παράλληλα ραντεβού ενώ ταυτόχρονα να σερφάρω στο ίντερνετ για να ψάξω κάτι που με ρώτησαν εκείνη τη στιγμή... Γενικά να αντέχει σε multitasking καταστάσεις χωρίς απρόοπτα...

Καλημέρα.

Εντάξει, αυτά δεν υπολογίζονται. Και εγω παίζω sudoku και Mahjong. Αυτά δεν ειναι τίποτα.

Η οθόνη είναι (αν θα είναι) ο ανασταλτικός παράγοντας και αυτό γιατί ερχεσε απο amoled του 13. Αν είχες κάποια πιο σύγχρονη συσκευή, όπου οι amoled είναι πιο σωστά ρυθμισμένες, τότε no problem. Εγώ που ήρθα από s5/s6 σχεδόν δεν το κατάλαβα.

Παιδιά ποιοι είναι οι κωδικοί μοντέλων για το P8;

Εγώ που θέλω μονοκαρτο για ποιον κωδικό μοντέλου ψάχνω;

GRA-L09

(10 char)

Καλως ηρθα στην παρεα σας και εγω.το αποκτησα μολις.εχει σκαλισμα τωρα :)
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Καλωσόρισες!

Μετά το σκάλισμα δώσε μας καποιες πληροφορίες οπως ποιο μοντέλο αγόρασες, από που και ποσο?

Το πηρα απο public (τωρα αμα πω τιμη θα με δειρετε :lol: ) το βρηκα για μια μερα σε προσφορα στα 400€ και το ειχα κανει κρατηση.

κωδικος ειναι ο GRA-L09. Φοραει την 5.0.1 και απο οτι ειδα μεσω οτα δεν εχει καποια αναβαθμιση να κανει.

Πρωτες εντυπωσεις τωρα :

το κινητο πεταει.σε 10 λεπτα κανεις 30 εφαρμογες εγκατασταση την μια πισω απο την αλλη.Η EMUI εχει απιστευτες ευκολιες και θελει ψαξιμο καλο.Το κινητο με το μεταλικο περιβλημα φαινεται αστερι.Ειχε και ακουστικα (αν και φαινονται φτηνα,απο ποιοτητα ειναι αρκετα καλα ,αν και δεν ταιριαζουν στα αυτια μου.Εψαχνα να βρω την ζελατινα που διαβασα οτι εχει αλλα δεν την βρηκα πουθενα.Παντως εχει κολλημενη μια προστατευτικη ζελατινα,θα δω αν ειναι η touch plus.

Στην αρχη απογοητευτικα με την φωτεινοτητα,επρεπε να την εχωστο φουλ για να βλεπω ευχαριστα αλλα εντονα την οθονη και λεω εξω στο φως δεν θα βλεπω τιποτα.Μετα απο ψαξιμο πηγα στις ρυθμισεις και εχει δευτερη επιλογη για φωτεινοτητα και ηταν στο τερμα σκοτεινο οποτε διορθωθηκε και αυτο.αυτα προς το παρον.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Το καταλαβα ετσι οπως το εγραψε ο Σπυρος.Σορυ αλλα ειμαι πρωταρης σε Huawei κινητα και φλασαρισματα...:O

Αν καταλαβα καλα,κατεβαζουμε την Β200 και την περναμε μεσω τοπικης αναβαθμισης απο την sd(οπως περασαμε και την 6 beta),ή κανουμε και κατι αλλο?

λοιπον nikaki71 και οποιος αλλος ενδιαφερετα βρηκα απο το ισπανικο site το firmware επιστροφης ομως δε καταλαβα και παρα πολλα :ρ

οριστε το site --> https://play.google.com/store/apps/details?id=es.eloygomez.firmware2

και οριστε το υπομνημα του ισπανου οπως το μετεφρασε το google -->

Καλή μετάβαση ROM Πρέπει να επιστρέψει στο Android 6.0 για το Android 5.0, για εκείνους που είναι σε beta ή για όταν φεύγετε από το επίσημο. Η ROM που έχω βρεθεί στο app @ eloygomez (https://play.google com / κατάστημα / apps / δ ... omez.firmware2). Τα βήματα για τη μείωση είναι οι εξής: προ Προειδοποίηση: Ο εξαναγκασμός η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών δεδομένων θα χαθούν, παρακαλούμε να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν από αυτό ενημέρωση. 1. Κατεβάστε χρειάζεται να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας από τον ακόλουθο ενδιάμεσο πακέτο σύνδεσμο: http://download-c.huawei.com/downloa...87&siteCode=ro 2. Αντιγράψτε το φάκελο «dload» με το πακέτο σας Update.app »στο εσωτερικό SD σας και να ενημερωθεί μέσω Ενημέρωση των ρυθμίσεων του λογισμικού Α Α Α επιτόπια αναβάθμιση, εάν το μενού για να το πράξουν με τη μέθοδο των τριών κουμπιών δεν εμφανίζεται. 3. Κατεβάστε την προηγούμενη έκδοση του Λογισμικού P8 από τη λίστα των Επίσημης ROM (http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1034409) 4. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία εγκατάστασης όπως στο βήμα 2. Για όσους δεν μπορούν να αναβαθμίσουν χρησιμοποιώντας τα τρία κουμπιά δοκιμάστε τα εξής: Mark ο κωδικός μηχανικού (αν δεν λειτουργεί ακόμα σε 6.0): * # * # 2846579 # * # * Κοιτάζοντας την επιλογή "Αναβάθμιση λογισμικού" Run "sdcard Αναβάθμιση" Σας θυμίζω ότι το αρχείο είναι ένα Update.app και όχι ένα φερμουάρ, έτσι θα πρέπει να πάτε στο φάκελο και τη διαδρομή SD: DLOAD / Update.app

[/color]

Το πηρα απο public (τωρα αμα πω τιμη θα με δειρετε :lol: ) το βρηκα για μια μερα σε προσφορα στα 400€ και το ειχα κανει κρατηση.

κωδικος ειναι ο GRA-L09. Φοραει την 5.0.1 και απο οτι ειδα μεσω οτα δεν εχει καποια αναβαθμιση να κανει.

Πρωτες εντυπωσεις τωρα :

το κινητο πεταει.σε 10 λεπτα κανεις 30 εφαρμογες εγκατασταση την μια πισω απο την αλλη.Η EMUI εχει απιστευτες ευκολιες και θελει ψαξιμο καλο.Το κινητο με το μεταλικο περιβλημα φαινεται αστερι.Ειχε και ακουστικα (αν και φαινονται φτηνα,απο ποιοτητα ειναι αρκετα καλα ,αν και δεν ταιριαζουν στα αυτια μου.Εψαχνα να βρω την ζελατινα που διαβασα οτι εχει αλλα δεν την βρηκα πουθενα.Παντως εχει κολλημενη μια προστατευτικη ζελατινα,θα δω αν ειναι η touch plus.

Στην αρχη απογοητευτικα με την φωτεινοτητα,επρεπε να την εχωστο φουλ για να βλεπω ευχαριστα αλλα εντονα την οθονη και λεω εξω στο φως δεν θα βλεπω τιποτα.Μετα απο ψαξιμο πηγα στις ρυθμισεις και εχει δευτερη επιλογη για φωτεινοτητα και ηταν στο τερμα σκοτεινο οποτε διορθωθηκε και αυτο.αυτα προς το παρον.

Καλησπέρα, χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά.

Γι' αυτή την ζελατίνα που είναι ηδη τοποθετημένη πρόκειται. Δεν έχει άλλη. Και σίγουρα δεν πρόκειται για την touch plus γιατι εκτος του οτι είναι tempered glass και όχι ζελατίνα, εχει και 40 ευρώ (η original). Κομματι δυσκολο να την εχουν βάλει στην αρχική συσκευασία.

Επισης.

Ναι εχεις δικιο.καπου το ειχα διαβασει ομως οτι προκειται για tempered glass.θα το κοιταξω,για περιεργεια πιο πολυ.

λοιπον nikaki71 και οποιος αλλος ενδιαφερετα βρηκα απο το ισπανικο site το firmware επιστροφης ομως δε καταλαβα και παρα πολλα :ρ

οριστε το site --> https://play.google.com/store/apps/details?id=es.eloygomez.firmware2

και οριστε το υπομνημα του ισπανου οπως το μετεφρασε το google -->

Καλή μετάβαση ROM Πρέπει να επιστρέψει στο Android 6.0 για το Android 5.0, για εκείνους που είναι σε beta ή για όταν φεύγετε από το επίσημο. Η ROM που έχω βρεθεί στο app @ eloygomez (https://play.google com / κατάστημα / apps / δ ... omez.firmware2). Τα βήματα για τη μείωση είναι οι εξής: προ Προειδοποίηση: Ο εξαναγκασμός η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών δεδομένων θα χαθούν, παρακαλούμε να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν από αυτό ενημέρωση. 1. Κατεβάστε χρειάζεται να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας από τον ακόλουθο ενδιάμεσο πακέτο σύνδεσμο: http://download-c.huawei.com/downloa...87&siteCode=ro 2. Αντιγράψτε το φάκελο «dload» με το πακέτο σας Update.app »στο εσωτερικό SD σας και να ενημερωθεί μέσω Ενημέρωση των ρυθμίσεων του λογισμικού Α Α Α επιτόπια αναβάθμιση, εάν το μενού για να το πράξουν με τη μέθοδο των τριών κουμπιών δεν εμφανίζεται. 3. Κατεβάστε την προηγούμενη έκδοση του Λογισμικού P8 από τη λίστα των Επίσημης ROM (http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1034409) 4. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία εγκατάστασης όπως στο βήμα 2. Για όσους δεν μπορούν να αναβαθμίσουν χρησιμοποιώντας τα τρία κουμπιά δοκιμάστε τα εξής: Mark ο κωδικός μηχανικού (αν δεν λειτουργεί ακόμα σε 6.0): * # * # 2846579 # * # * Κοιτάζοντας την επιλογή "Αναβάθμιση λογισμικού" Run "sdcard Αναβάθμιση" Σας θυμίζω ότι το αρχείο είναι ένα Update.app και όχι ένα φερμουάρ, έτσι θα πρέπει να πάτε στο φάκελο και τη διαδρομή SD: DLOAD / Update.app

[/color]

Ευχαριστω φιλε..Παντως επειδη μου φαινεται δυσκολακι και μπερδεμενο το downgrade σε 5 παλι,το πολυ-πολυνα μεινω με την beta...Δεν με χαλαει...

Poco X3 nfc 6/128

Και εγω ειναι η αλήθεια κομπλαρα λιγο γιατι το βρισκω μεγαλη ταλαιπωρία οποτε το ξανασκεφτηκα και λεω να περιμενω την οριτζιναλ οταν με το καλο βγει.. αν δε αργησει πολυ το βλεπουμε...

Και επι την ευκαιρία καλη πρωτοχρονιά σε ολους με υγεια και απο μενα !! Καλες γιορτες !!

Πολύ ωραία φωτό. Για καδραρισμα!

κατεβασε απο εδω http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/gra-l09.htm την ευρωπαικη rom για να φυγουν ολες οι βλακειες απο voda

Καλημέρα και καλή χρόνια!!! Το ποστ σου είναι πριν δύο μήνες αλλά αν μπορείς ή όποιος μπορεί να βοηθήσει.Εάν περάσω αυτήν την Ευρωπαϊκή ρομ χάνω εγγύηση; θα μπορώ μετά να σβήσω όλη την σαβούρα από εφαρμογές της Google; έχω το λογότυπο της Vodafon αλλά το τηλ δεν έχει ούτε μια εφαρμογή της μέσα.Απλά Θέλω να σβήσω ότι βλακεία της Google που είναι σχεδόν 15 εφαρμογές.Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται.Να φανταστώ ότι για να την περάσω Πρέπει να την κατεβάσω από τον υπολογιστή και όχι από το τηλ κατευθείαν; τόσο άσχετος Είμαι!!! Και όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.Γιατί αλλιώς θα κάνω πατάτα σίγουρα!

Καλημέρα και καλή χρόνια!!! Το ποστ σου είναι πριν δύο μήνες αλλά αν μπορείς ή όποιος μπορεί να βοηθήσει.Εάν περάσω αυτήν την Ευρωπαϊκή ρομ χάνω εγγύηση; θα μπορώ μετά να σβήσω όλη την σαβούρα από εφαρμογές της Google; έχω το λογότυπο της Vodafon αλλά το τηλ δεν έχει ούτε μια εφαρμογή της μέσα.Απλά Θέλω να σβήσω ότι βλακεία της Google που είναι σχεδόν 15 εφαρμογές.Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται.Να φανταστώ ότι για να την περάσω Πρέπει να την κατεβάσω από τον υπολογιστή και όχι από το τηλ κατευθείαν; τόσο άσχετος Είμαι!!! Και όποια βοήθεια καλοδεχούμενη.Γιατί αλλιώς θα κάνω πατάτα σίγουρα!

Καλημέρα φίλε ,είμαι εκτός και δεν έχω PC μαζί μου για να σου πω τι ακριβώς να κάνεις, περίμενε θα σου πούνε τα παιδιά εδώ τι να κατεβάσεις και πως θα το περάσεις για να παίρνεις και ΟΤΑ αναβαθμίσεις , εγγύηση δε χάνεις , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Καλημέρα φίλε ,είμαι εκτός και δεν έχω PC μαζί μου για να σου πω τι ακριβώς να κάνεις, περίμενε θα σου πούνε τα παιδιά εδώ τι να κατεβάσεις και πως θα το περάσεις για να παίρνεις και ΟΤΑ αναβαθμίσεις , εγγύηση δε χάνεις , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΕ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.να είσαι καλάκαλά !