Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, εγω την εβαλα πριν τεσσερις μερες λογω του hard reset που ηθελα να κανω την συσκευη, οποτε ειπα οτι ηταν ευκαιρια να βαλω την Β390. Εγω απο οτι εχω δει αυτες τις τεσσερις μερες το κινητο δεν ειναι χειροτερο, παει ελαχιστα καλυτερα απο θεμα ταχυτητας και εχω προσεξει οτι στις επιλογες για προγραμματιστη εχουν βαλει μια επιλογη που λεγεται "υπηρεσιες που εκτελουνται" και μπορεις να τερματισεις οποια υπηρεσια θες απο εκει. Δεν ξερω αν αυτο υπηρχε και πριν, παντως εγω τωρα το ειδα...Σε γενικες γραμμες δεν ειδα καμια διαφορα εκτος απο την ταχητητα. Η μπαταρια ιδια ειναι

Για επαγγελματικούς λόγους έχω ανάγκη την εγγραφή συνομιλίας ΧΘΕΣ .

Σε 2-3 εφαρμογές που δοκίμασα, και που σε παλιές μου συσκευές έπαιζαν κανονικά , στην δική μας ακούω μόνο την φωνή μου και στο βάθος μονο, σε βαθμο να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου, του συνομιλητή. SOS υπάρχει δοκιμασμένη εφαρμογή εγγραφής συνομιλίας που να τρέχει κανονικά στο p8 ?

Εγω δεν καταφερα να βρω.Και στο xda ποτ λέγαν για μια ακούγεται robotised
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση.Επειδή περνάω αρχεία μεγάλα από usb 2 στο κινητό μου με καλώδιο otg και αργεί κάπως.....σκεφτόμουν το usb 3 που είναι γρηγορότερο.Αλλά δεν ξέρω το κινητό μας το αναγνωρίζει;ρωτάω Γιατί δεν έχω κάποιο για να το βάλω επάνω να δω αλλά και να μην πάω να το αγοράσω τσάμπα.Ευχαριστώ

Οτι βάλεις το αναγνωρίζει, δεν ειναι εκεί το θέμα.

Δεν το δουλεύει όμως σε usb 3.0 αλλά σε usb 2.0. Οπότε δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτή την πλευρά.

Επειδή όμως το φρένο σου σε ανάλογες περιπτώσεις δεν είναι το usb (όχι ιδιαίτερα δηλαδή) αλλά η sd card θα έβλεπες αισθητή διαφορά με μια γρήγορη sd. Οπότε αν δεν το έχεις κάνει, πάρε μια καλή γρήγορη sd που γενικά θα σου προσφέρει σε ταχύτητα.

Κάτι τέτοιο δηλαδή http://www.skroutz.gr/s/5575711/Sandisk-Extreme-Pro-microSDHC-32GB-U3-with-Adapter.html

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Οτι βάλεις το αναγνωρίζει, δεν ειναι εκεί το θέμα.

Δεν το δουλεύει όμως σε usb 3.0 αλλά σε usb 2.0. Οπότε δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτή την πλευρά.

Επειδή όμως το φρένο σου σε ανάλογες περιπτώσεις δεν είναι το usb (όχι ιδιαίτερα δηλαδή) αλλά η sd card θα έβλεπες αισθητή διαφορά με μια γρήγορη sd. Οπότε αν δεν το έχεις κάνει, πάρε μια καλή γρήγορη sd που γενικά θα σου προσφέρει σε ταχύτητα.

Κάτι τέτοιο δηλαδή http://www.skroutz.gr/s/5575711/Sandisk-Extreme-Pro-microSDHC-32GB-U3-with-Adapter.html

Σε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.και για τον χρόνο σου.Δεν το γνώριζα αυτό.να είσαι καλά.

Παρακαλώ! Και εσύ να 'σαι καλά.

Γι' αυτό ήμαστε όλοι εδώ, να βοηθαμε ο ενας τον άλλον σε κάτι που δεν γνωρίζει. ;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μου κάηκε η κάρτα μνήμης στο κινητό. Είχα μια Kingston uhs3 32gb. Ποια προτείνετε να παρω σε αυτά τα χρήματα?

Περίεργο, πως σου κάηκε? Sandisk extreme pro. Είναι όμως λίγο πιο ακριβή.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk[

Έτσι στα καλά του καθουμενου. Δεν την αναγνώρισε. Την έβαλα σε άλλο κινητό και πάλι δεν την αναγνωρίζει.

Μάλιστα!! Νταξ. Συμβαίνουν και αυτά. Στα κυβικά της πάντως, αυτή που σου πρότεινα είναι. Αλλά δεν είναι τόσο φθηνή, χωρίς βέβαια να έχει και τα διπλά λ7. 8-9 ευρώ παραπάνω έχει.

Την είχα στο ρ8, την έβαλα σε ενα Ν4 και τώρα στο ρ9. Όλα καλά και άψογα.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Edited by fanatikos

Την Kingston την είχα πάρει 15.η SanDisk έχει κάνα 27 αρι. Είναι λίγο ακριβούτσικη

Μάλιστα. Στις sd ισχυει σε μεγαλο βαθμο το "Ότι πληρώνεις παίρνεις". Κυκλοφορεί πολύ σαβουρα και μαϊμού, εξω. Ειδικά κατα eBay πλευρά γίνεται της μουρλης απο πιθήκια! Ηταν 32αρα όμως η παλιά? Μήπως ηταν 16αρα?

Στα κυβικά της, αξιόπιστες, υπάρχουν και αυτές.

https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?from=most-popular&keyphrase=samsung+sd+pro

Αλλά και αυτές εκεί τριγυρίζουν. 2-3 ευρώ πάνω - κάτω δεν έχει σημασία.

Τώρα αν επιμένεις στα λ7 της, μάλλον την ίδια θα πρέπει να πάρεις ή αυτήν με λίγα παραπάνω πάλι!

https://www.skroutz.gr/s/7379611/Verbatim-Pro-microSDHC-32GB-U3.html

Δεν ξέρω όμως τι λέει από αξιοπιστία. Δεν την έχω δουλέψει ποτέ.

PS: Εγγύηση δεν έχει? Συνήθως έχουν "εφ φόρου ζωής". Γιατί δεν την πας εκεί που την πήρες?

Edited by fanatikos

32αρα ήταν. Δεν έχω την απόδειξη για να την πάω πίσω. Αυτή είχα https://www.skroutz.gr/s/6070991/Kingston-microSDHC-32GB-UHS-Speed-Class-3-with-Adapter.html απλά βλέπω ότι οι ταχύτητες της είναι ίδιες με την SanDisk των 27 ευρώ.

Στις κριτικές πάντως (στο λινκ που παραθέτεις), αρκετοί λένε για ξαφνικούς θανάτους ή δυσλειτουργίες της κάρτας.

Τες πα. Όλες που σου πρότεινα είναι στα κυβικά της. Κατα σειρά: sandisk, Samsung, verbatim. Η τελευταία με ερωτηματικό γιατί δεν την ξέρω σαν κάρτα (απο πλευράς αξιοπιστίας) αλλά είναι πολύ κοντά στην Kingston απο πλευράς κόστους. Οι άλλες δύο είναι κορυφαίες.

Διαλέγεις και παίρνεις. Να έχεις υπόψιν σου οτι στις micro SD ισχύει σε μεγάλο βαθμό το οτι πληρώσεις παίρνεις.

Στις κριτικές πάντως (στο λινκ που παραθέτεις), αρκετοί λένε για ξαφνικούς θανάτους ή δυσλειτουργίες της κάρτας.

Τες πα. Όλες που σου πρότεινα είναι στα κυβικά της. Κατα σειρά: sandisk, Samsung, verbatim. Η τελευταία με ερωτηματικό γιατί δεν την ξέρω σαν κάρτα (απο πλευράς αξιοπιστίας) αλλά είναι πολύ κοντά στην Kingston απο πλευράς κόστους. Οι άλλες δύο είναι κορυφαίες.

Διαλέγεις και παίρνεις. Να έχεις υπόψιν σου οτι στις micro SD ισχύει σε μεγάλο βαθμό το οτι πληρώσεις παίρνεις.

Σε ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις. Να εισαι καλα.Καλη χρόνια σε όλους.

Παρακαλώ, καλή χρονιά να έχουμε!

• 2 weeks later...
καλησπερα και καλη χρονιά.

148 mb;

στην δικια μου ενημερωση, δεν θυμαμαι να ηταν τοσο...

Ναι τόσο είναι το τσεκαρα ξανά.Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που λέει ότι μπορείς να βάλεις μια κλήση στο παρασκήνιο.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντωμεταξύ Δεν ξέρω αν έγινε κιόλας....την έκανα κανονικά, έγινε επανεκκίνηση κανονικά από μόνο του και μετά το ανοίγω και βλέπω ότι έχω πάλι ενημέρωση.ανοίγω την κοιτάω και βλέπω ότι είναι παλι η ίδια ενημέρωση.την ξανακάνω πάλι από την αρχή.ανοίγω το κινητό και πάλι τα ίδια!!! Το παράτησα Γιατί μου έσπασε τα νεύρα και μετά από κανένα τέταρτο που το άνοιξα η ενημέρωση είχε εξαφανιστεί.Τώρα Δεν ξέρω αν έχει περάσει....πως μπορώ να το καταλάβω;