fanatikos Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Παιδια καλησπερα εχω σοβαρο προβλημα το κινητο μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν μπορει να δεκτει κλεισεις καθολου ουτε και να καλεσω,οταν το γυριζω σε 2g δεν εχει καθολου σημα οταν το βαζω σε 4g κλειδωνει αμεσως αλλα δεν μπορω να καλεσω και οταν με καλουν οι κλησεις ερχονται σε μήνυμα παροχος wind εκανα downgrade σε 5.0.1 και παλι τα ιδια τι ειναι αυτο τωρα απο το πουθενα? Μην το σκέφτεσαι φίλε. Κράτα backup οτι χρειάζεται απο την εσωτερική μνήμη του κινητού και factory reset. Αν πάλι δεν επανέλθει τότε δυστυχώς .....arvato. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) Καλημερα, Τελικα με επανεκιννηση δεν ξανα παρασουσιαστηκε το θεματακι με το 99% της Διαχειρισης Συσκευής. Ολα καλα. fanatikos θα μας πεις που ακριβως θα βρουμε το "overboost στην φωτεινότητα "; με τον ηλιο δεν διακρινω καθαρα την λεπτομερια της οθονης. Edited September 12, 2016 by panos4650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Έχεις ρυθμίσει τέρμα την οθόνη και δεν βλέπεις; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Έχεις ρυθμίσει τέρμα την οθόνη και δεν βλέπεις; την εχω στο αυτοματο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 την εχω στο αυτοματο... Πηγαινε ρυθμισεις-προβολη-φωτεινοτητα :αποεπελεξε την αυτοματη και βαλε την μπαριτσα στο τερμα δεξια.Μετα ξαναβαλτο αυτοματο Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 το εκανα. για να δουμε. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 το εκανα. για να δουμε. ευχαριστω. Καλησπέρα. Επειδή το τηλέφωνο δεν το έχω εγώ πια αλλά ο γιος μου που είναι αυτή τη στιγμή Πάτρα (φοιτητής) δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Δες που το έχει το Ρ9, πιστεύω οτι θα είναι στο ίδιο σημείο μιας και έχουν την ίδια έκδοση emui. Δες το λινκ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=433949&page=56 Post: #827 και κάτω και θα καταλάβεις. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπέρα. Επειδή το τηλέφωνο δεν το έχω εγώ πια αλλά ο γιος μου που είναι αυτή τη στιγμή Πάτρα (φοιτητής) δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Δες που το έχει το Ρ9, πιστεύω οτι θα είναι στο ίδιο σημείο μιας και έχουν την ίδια έκδοση emui. Δες το λινκ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=433949&page=56 Post: #827 και κάτω και θα καταλάβεις. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημερα, το ειδα και... δεν μπορεσα να καταλαβω πως πας απο τις ρυθμισεις στις επιλογες για προγραμματιστες... το εψαξα στο κινητο και το ειδα... το μονο ελαφρυντικο που εχω, ειναι οτι ηταν αργα βραδυ και το ενα ματι ηδη εκλεινε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 ΟΚ. Δηλαδή είναι εντάξει τώρα? Το βρήκες? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 συγγνωμη, λαθος το εγραψα... ειδα την φωτο αλλα δεν καταλαβα πως πας στις επιλογες για προγραμματιστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Πας ρυθμισεις -σχετικα με το τηλ .(κατω κατω) Μολις ανοιξει πατας στον αριθμο εκδοσης 5 φορες .θα γραψει βρισκεται δυο βηματα πριν την εισοδο σαν προγραμματίστης,μετα δυο και παλι δυο και θα ανοίξει. Αφου γινει για προγραμματιστες βγαίνεις και μπαινεις επιλογες για προγραμματιστες. Βεβαια δεν εχει καμια ρυθμιση φωτεινότητας. Υγ αν παντως το εχεις τερμα και δεν βλέπει στον ηλιο κατι δεν παει καλα. Edited September 13, 2016 by vasilimertzani Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ευχαριστω, το βρηκα... Ηταν ηδη ενεργοποιημενο οπως το δειχνει η φωτο για το P9... Αυριο θα βαλω την οθονη κοντρα στον ηλιο και θα σας πω για τα αποτελεσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Πας ρυθμισεις -σχετικα με το τηλ .(κατω κατω) Μολις ανοιξει πατας στον αριθμο εκδοσης 5 φορες .θα γραψει βρισκεται δυο βηματα πριν την εισοδο σαν προγραμματίστης,μετα δυο και παλι δυο και θα ανοίξει. Αφου γινει για προγραμματιστες βγαίνεις και μπαινεις επιλογες για προγραμματιστες. Βεβαια δεν εχει καμια ρυθμιση φωτεινότητας. Υγ αν παντως το εχεις τερμα και δεν βλέπει στον ηλιο κατι δεν παει καλα. Μιλάμε για αυτό: http://i.imgur.com/WG59IbZ.png Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μια ερώτηση στο ασύρματη σύνδεση και δίκτυα έχει Κάτω Κάτω ένα που λέει VPN τι ακριβός είναι αυτό; πρέπει να το ενεργοποιήσω; Και αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εντελώς ξαφνικά σε διάφορες εφαρμογές ακόμη και στην ενημέρωση λογισμικού όταν πάω, μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσω την “επικάλυψη οθόνης από τις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές “ Δεν έχω βρει όμως την ρύθμιση αυτή πουθενά , δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό και δεν μπορώ να τρέξω πολλές απο τις εφαρμογές, μου βγάζει παντα αυτο το μύνημα. Είμαι με την 370. Κάποιος να βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εντελώς ξαφνικά σε διάφορες εφαρμογές ακόμη και στην ενημέρωση λογισμικού όταν πάω, μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσω την “επικάλυψη οθόνης από τις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές “ Δεν έχω βρει όμως την ρύθμιση αυτή πουθενά , δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό και δεν μπορώ να τρέξω πολλές απο τις εφαρμογές, μου βγάζει παντα αυτο το μύνημα. Είμαι με την 370. Κάποιος να βοηθήσει ? Πήγαινε ρυθμίσεις-έξυπνη βοήθεια-έξυπνο κάλυμμα.Εάν δεν φοράς τέτοιου είδους θήκη απενεργοποιησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πήγαινε ρυθμίσεις-έξυπνη βοήθεια-έξυπνο κάλυμμα.Εάν δεν φοράς τέτοιου είδους θήκη απενεργοποιησε το. Απενεργοποιημένο είναι. Δεν φτάει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Απενεργοποιημένο είναι. Δεν φτάει αυτό Για δες εδώ, μήπως έχεις κάτι τέτοιο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370110&page=114 Μήνυμα #1699 Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Για δες εδώ, μήπως έχεις κάτι τέτοιο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370110&page=114 Μήνυμα #1699 Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ακριβώς και σε ευχαριστώ πολύ. Μονο που τα Αγγλικα μου δεν είναι κάλα ωστε να μπορώ να βγάλω άκρη για το τι να κάνω..:( Καμμια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Αν δεν εχεις βαλει καμια περιεργη εφαρμογή διαχειρισης χρωματων οθονης κλπ από ότι διαβασα σε αυτό που αναρτησε οφιλος πριν ,μονη λυση to reset. Για τον φιλο με την ερωτηση περι vpn,δεν θα σχολιασω που θελει να το ενεργοποιησει χωρις να ξερει τι είναι :lol: ,το προσπερναω. Αυτό κανει ένα virtual network(εξου και τα αρχικα) με απλα λογια δηλαδή αντι να φαινεται η δικη σου ip εχεις φτιαξει ένα δικτυο να συνδεεσαι σε καποιο server ο οποιος αυτος με την σειρα του συνδέεται εκει που του λεει ο υπολογιστης η το κινητο και φαινεται αυτος σαν να εχει συνδεθει.Κατι αναλογο κανει το adguard (app για προστασια από διαφημισεις) to οποιο σο δημιουργει ένα vpn με τον server του οπου από εκει παιρνεις φιλτραρισμένες τις πληροφοριες χωρις διαφημισεις. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Αν δεν εχεις βαλει καμια περιεργη εφαρμογή διαχειρισης χρωματων οθονης κλπ από ότι διαβασα σε αυτό που αναρτησε οφιλος πριν ,μονη λυση to reset. Για τον φιλο με την ερωτηση περι vpn,δεν θα σχολιασω που θελει να το ενεργοποιησει χωρις να ξερει τι είναι :lol: ,το προσπερναω. Αυτό κανει ένα virtual network(εξου και τα αρχικα) με απλα λογια δηλαδή αντι να φαινεται η δικη σου ip εχεις φτιαξει ένα δικτυο να συνδεεσαι σε καποιο server ο οποιος αυτος με την σειρα του συνδέεται εκει που του λεει ο υπολογιστης η το κινητο και φαινεται αυτος σαν να εχει συνδεθει.Κατι αναλογο κανει το adguard (app για προστασια από διαφημισεις) to οποιο σο δημιουργει ένα vpn με τον server του οπου από εκει παιρνεις φιλτραρισμένες τις πληροφοριες χωρις διαφημισεις. Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά Δεν είπα πως θέλω να το ενεργοποιήσω.είπα πως δεν ξέρω τι κάνει και αν πρέπει να το ενεργοποιήσω.Τώρα που το λες όμως δεν ακούγεται κακό Αλλά δεν μου χρειάζεται νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 επανηλθε το θεμα που ενω εχεις σημα εντουτοις δεν μπορεις να τηλεφωνησεις. συνεβη σημερα το απογευμα μετα τα διοδια προς αθηνα (Διόδια Αφιδνών). το μηνυμα εγραφε οτι δεν υπαρχει σημα κινητης τηλεφωνιας, νομιζω. τωρα τι να πω... εαν βοηθαει, αυτο συμβαινει οταν το κινητο δεν το εχω χρισημοποιησει (παραμενει ανοικτο) για μεγαλο διάστημα. ας πουμε οκταωρο...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Εγώ θα του έκανα ενα reset (κρατώντας οτι χρειάζομαι απο την εσωτερική μνήμη) και θα το δούλευα για μερικές μέρες χωρίς καμία εφαρμογή. Άντε μια-δυο αν δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτές. Στην συνέχεια βλέποντας και κάνοντας, ανάλογα τι θα γίνονταν (θα πρόσθετα λίγες-λιγες και ανά έλεγχο). Εννοείται οτι αν θα το ξανά έκανε, καθαρό απο τρίτο software, θα έφευγε για arvato κατευθείαν! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 19, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) επανηλθε το θεμα που ενω εχεις σημα εντουτοις δεν μπορεις να τηλεφωνησεις. συνεβη σημερα το απογευμα μετα τα διοδια προς αθηνα (Διόδια Αφιδνών). το μηνυμα εγραφε οτι δεν υπαρχει σημα κινητης τηλεφωνιας, νομιζω. τωρα τι να πω... εαν βοηθαει, αυτο συμβαινει οταν το κινητο δεν το εχω χρισημοποιησει (παραμενει ανοικτο) για μεγαλο διάστημα. ας πουμε οκταωρο...:confused: Και σε εμένα συμβαίνει μια φορά ανά 4 ημέρες περίπου... Δυστυχώς δεν είναι πρόβλημα CS Fallback από 4G σε 3G γιατί το έκανε και ενώ είχα κλειδώσει σε 3G/2G. Και εγώ παρατηρησα ότι το κάνει όταν μένει idle για πολλές ώρες... Παρόλο που έκανα factory reset ξανασυνέβη αλλά είχα παλι βάλει πολλές εφαρμογές οπότε δεν μπορώ να πω αν κάποια από αυτές δημιουργεί το θέμα... Το troubleshooting παντως καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο. Εκτιμώ ότι οφείλεται στην Β370 σε συνδυασμό είτε με καποια ρυθμιση που εχουμε κάνει, είτε καποιο SW. Φοβα΄μαι ότι ποτέ δεν θα μάθουμε. Δεν βλέπω ως λύση την Arvato καθώς το μόνο που θα κάνουν είναι ένα clean install, θα το κρατησουν 3 μερες, θα πουν ειναι OK και πάλι πίσω χωρις αποτέλεσμα... Αν το πρόβλημα επιμείνει θα αρχίσω να σκέφτομαι πώληση πάντως... καθώς ειναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να είσαι εκτός δικτυου και να μην το ξέρεις. Ήδη με ενημέρωσαν κάποιοι γνωστοί ότι ένα απόγευμα με καλούσαν και άκουσαν το μήνυμα " Η συσκευή ειναι απενεργοποιημένη"... Να προσθέσω ότι το internet δουλευει κανονικότατα ... Το πρόβλημα ειναι με τα CS calls... Edited September 20, 2016 by blue_coupe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thuhu Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 καλησπέρες, Ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το Huawei ID και αν μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε; Για κάποιο λόγο με ανάγκασε να το ενεργοποιήσω (themes download) και εγώ το έκανα :lol: Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts