akis_evo_9 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Με την camera τελικα ρε παιδια τι γινεται στην 321? Μπορεις να "παιξεις" πιο πολυ απο αποψης manual αλλα χανει γενικα σε ποιοτητα η φωτογραφια?? Φημες η γεγονοτα αραγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Η φωτογραφία του όχι. Το αντίθετο μάλιστα. Το ήδη κακό βίντεο έγινε τραγικό! Η native εφαρμογή του βίντεο απλά ξεχνάς οτι υπάρχει! Οτι μπορέσει να κάνεις με εφαρμογή απο το μάρκετ. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Χωρίς να ασχολείσαι καθόλου με το κινητό ; Χωρίς να το ακουμπήσω... Να πω βέβαια ότι συνήθως το έχω και φορτίζει όλο το βράδυ(χθες το φόρτισα νωρίτερα). Δεν ξέρω αν επηρεάζει την μπαταρία αυτό. Edited May 26, 2016 by Godfather80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Ούτε το πρόβλημα της κυψέλης φτιάχνει, ουτε τίποτα. Απλά το "κρύβει". Αν πας στο κατάλληλο σημείο θα την δεις καμαρωτή - καμαρωτή Γενικά η 321 από θέμα κατανάλωσης μάλλον προς τώρα πίσω πήγε παρα μπροστά. Στην καλύτερη περίπτωση είσαι ελαφρά χειρότερος απο την Β200. Την χειρότερη, δεν θέλω καν να την συζηταω! Χωρίς βέβαια να αποτελεί μορφή παριγοριας, που να δεις τι γίνεται σε κάποιες άλλες πιο φιρματες μάρκες. Ούτε τουαλέτα δεν προλαβαίνουν να πάνε! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited May 26, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Ωχ, στεναχώρια!!! Ξέρεις τι είναι να δουλεύει ρολόι, χωρίς πρόβλημα? Βαρεμάρα! :zzz: PS: Λέω να πάμε σε S6 που ξεκολλάνε οι οθόνες, μπαίνουν σκόνες μέσα στην κάμερα, θέλει φόρτιση πρωί-μεσημέρι-βράδυ και άλλα όμορφα! :yahoo: PS2: Προσωπικά, από βαρεμάρα άρχισα να λοξοκυτάω σε άλλα νήματα που έχουν χαβαλέ! G4, S6 κλπ:w00t: PS3: Πρέπει τελικά να είμαι εντελώς μαζόχα!! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά (το αποφάσισα δηλαδή) να πάω σε Ρ9!! (Την τραβάει ο οργανισμός μου τελικά την βαρεμάρα!!) :lol: Αν εξαιρέσεις την αυξημένη κατανάλωση (που δεν συμβαίνει μόνον στο Ρ8, είναι γενικό το κακό, που να δεις τι γίνεται στο S6), ΝΑΙ είναι σαφώς καλύτερη. Τρομερά smooth, προσεγμένη στο "φαίνεσθε" και γενικότερα έχει πιο λεπτομέρεια η ρομ. Το ιδανικό είναι: Backup only data (έχει άραγε έννοια με τα cloud, google games κλπ)? Factory reset Upgrade Factory reset Setup as new Restore data (με ερωτηματικό?) Από εκεί και πέρα ο καθένας μας ξεκινάει τις εκπτώσεις ..... μαμισε τα... καλα ηταν το s6 μου ειχε σικοθει και οθονη.. ειχα κανει και ταξιδι για το g4 και παντα η ένταση να πεσει στο bootloop....... τωρα.... τωρα βαρεμαραααααααααααααααααααααααα η κατανάλωση με το s6..... η g4 παρεακη με xiaomi power bank Με την camera τελικα ρε παιδια τι γινεται στην 321? Μπορεις να "παιξεις" πιο πολυ απο αποψης manual αλλα χανει γενικα σε ποιοτητα η φωτογραφια?? Φημες η γεγονοτα αραγε... οτι αφορα την φοτογραφια εγινε αψογο με την 6.0 ειδικα σε manual... αλλα εφαρμογη video ειναι για τα μπαζα (βασικά δεν κανει auto focus) οσο αφορά την κατανάλωση...... b200 και 321 σχεδον σε ίδια επίπεδα κυμαίνονται (εκτός και αν εχεις κάνα messenger μέσα τοτε χάος........ που να δειτε τι γίνεται με το g4/g5 και το s6/s6 ednge.... ΚΛΑΜΜΑ Edited May 26, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Τα βλέπω! Τα βλέπω! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Εγκατέστησα την εφαρμογή Hicare και μου ήρθε ενημέρωση. Την εγκατέστησα και όλα είναι καλά. Δεν ξέρω για την μπαταρία. Αν δω κάτι θα το αναφέρω αύριο. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Εγκατέστησα την εφαρμογή Hicare και μου ήρθε ενημέρωση. Την εγκατέστησα και όλα είναι καλά. Δεν ξέρω για την μπαταρία. Αν δω κάτι θα το αναφέρω αύριο. πολύ νωρίς για αύριο!!! θελει 3 4 μέρες να στρώσει...... btw αν δεν έκανες factory reset μετα το install θα κλες την μοίρα σου στης επόμενες μέρες Edited May 26, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 πολύ νωρίς για αύριο!!! θελει 3 4 μέρες να στρώσει...... btw αν δεν έκανες factory reset μετα το install θα κλες την μοίρα σου στης επόμενες μέρες Factory reset δεν έκανα. Βαριέμαι τώρα νανα κάνω. Αν μου βγάλει θέματα θα το κάνω το σαββατοκύριακο. Μια χαρά δουλεύει ως τώρα. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Factory reset δεν έκανα. Βαριέμαι τώρα νανα κάνω. Αν μου βγάλει θέματα θα το κάνω το σαββατοκύριακο. Μια χαρά δουλεύει ως τώρα. συνήθως βγαζει στο ακυρο σχεδον σε ολους εβγαλε θεματα με αυτονομια παντος και εκαναν το reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Factory reset δεν έκανα. Βαριέμαι τώρα νανα κάνω. Αν μου βγάλει θέματα θα το κάνω το σαββατοκύριακο. Μια χαρά δουλεύει ως τώρα. Καλησπέρα φίλε μου. Να είσαι έτοιμος να τρομάξεις με αυτά που θα δεις.:lol: Ξεκίνα να το δουλεύεις στο μυαλό σου το factory reset. (μη σου έρθει ξαφνικό δηλαδή)!:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλησπέρα φίλε μου. Να είσαι έτοιμος να τρομάξεις με αυτά που θα δεις.:lol: Ξεκίνα να το δουλεύεις στο μυαλό σου το factory reset. (μη σου έρθει ξαφνικό δηλαδή)!:p Καλησπέρα. Η μαμά μου που ξέρει πολύ καλά αυτό smartphone μου είπεείπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω factory reset. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλησπέρα. Η μαμά μου που ξέρει πολύ καλά αυτό smartphone μου είπεείπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω factory reset. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλημέρα. Πλάκα κάνω. Χθες με 100% φόρτιση μετά την αναβάθμιση που έκανα από το πρωί στις 7:00 μέχρι το απόγευμα στις 20:00 με πολύ ομιλία και πολύ mobile Internet (WhatsApp και serf) η μπαταρία έφτασε στο 15%. Μου φαίνεται καλή απόδοση δεδομένου ότι η συσκευή έχει μικρή μπαταρία. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Καλημέρα. Πλάκα κάνω. Χθες με 100% φόρτιση μετά την αναβάθμιση που έκανα από το πρωί στις 7:00 μέχρι το απόγευμα στις 20:00 με πολύ ομιλία και πολύ mobile Internet (WhatsApp και serf) η μπαταρία έφτασε στο 15%. Μου φαίνεται καλή απόδοση δεδομένου ότι η συσκευή έχει μικρή μπαταρία. Αυτονομία δεν είναι κακή, απλά μπορεί στο άκυρο να αρχίσει να κάνει τρελά με το την μπαταρία (σε όσους δεν έκαναν factory reset εδώ αυτό ανέφεραν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ρε παιδια εχει κανενας στο κινητό το google erth;με πεταει συνέχεια έξω. Το έσβησα πάνω από 15 φορές και πάλι τίποτα. Φταίει κάτι στο τηλ λέτε; ρωτάω γιατί σε ένα της πλάκας τηλ zte με 1GB RAM δουλεύει άψογα. Ειμαι με Β200. Ρωταω σε αυτο το νήμα γιατί πιστευω οτι εχει να κανει με το τηλέφωνο και οχι νε την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Αυτονομία δεν είναι κακή, απλά μπορεί στο άκυρο να αρχίσει να κάνει τρελά με το την μπαταρία (σε όσους δεν έκαναν factory reset εδώ αυτό ανέφεραν) Πάντως πέρα από πλάκα το σωστό είναι αυτό που λες. Χρειάζεται factory reset για να δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Θα το κάνω όταν θα πάρω το P9. Το έχω βάλει στο μάτι. Να πέσει λιγάκι η τιμή του πρώτα. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ρε παιδια εχει κανενας στο κινητό το google erth;με πεταει συνέχεια έξω. Το έσβησα πάνω από 15 φορές και πάλι τίποτα. Φταίει κάτι στο τηλ λέτε; ρωτάω γιατί σε ένα της πλάκας τηλ zte με 1GB RAM δουλεύει άψογα. Ειμαι με Β200. Ρωταω σε αυτο το νήμα γιατί πιστευω οτι εχει να κανει με το τηλέφωνο και οχι νε την εφαρμογή. κανονικά και σε μένα και έναν φίλο μου (γύρο στην μίση ώρα το εχω δουλέψει μια φορά δεν με πέταξε έξω) Πάντως πέρα από πλάκα το σωστό είναι αυτό που λες. Χρειάζεται factory reset για να δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Θα το κάνω όταν θα πάρω το P9. Το έχω βάλει στο μάτι. Να πέσει λιγάκι η τιμή του πρώτα. p9 για την ωρα κάνει οσο ενα νεφρο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 κανονικά και σε μένα και έναν φίλο μου (γύρο στην μίση ώρα το εχω δουλέψει μια φορά δεν με πέταξε έξω) p9 για την ωρα κάνει οσο ενα νεφρο :lol: Όταν πέσει στα 400€ θα τοτο πάρω. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Πριν με την 5.1.2 της Vodafone μου δούλευε άψογα. Τώρα με πετάει σχεδον αμέσως εξω. Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Πριν με την 5.1.2 της Vodafone μου δούλευε άψογα. Τώρα με πετάει σχεδον αμέσως εξω. Ευχαριστώ πάντως! format εχεις κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 format εχεις κανει? Ναι έκανα οταν περασα την β200. Απλα ρώτησα εδω μηπως πρεπει να κανω-αλλαξω κατι στις ρυθμίσεις και κανω κατι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ναι έκανα οταν περασα την β200. Απλα ρώτησα εδω μηπως πρεπει να κανω-αλλαξω κατι στις ρυθμίσεις και κανω κατι λάθος. μετα την b200 δεν περασες τιν 6,0? μετα αφου την περασες εκανες format? για χαρι σου τσεκαρα και σε ενα τριτο p8 και εκει ολα καλα με το earth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 μετα την b200 δεν περασες τιν 6,0? μετα αφου την περασες εκανες format? για χαρι σου τσεκαρα και σε ενα τριτο p8 και εκει ολα καλα με το earth Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου πρώτα από όλα. Οταν περασα την β200 έκανα format. Την 6 δεν την πέρασα. Θα μου έρθει ota; και αν οχι να την περάσω ή να περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου πρώτα από όλα. Οταν περασα την β200 έκανα format. Την 6 δεν την πέρασα. Θα μου έρθει ota; και αν οχι να την περάσω ή να περιμένω; αα την 200 εχεις.... sorry αλλα όσα p8 εχω στην διάθεση μου τώρα (3) εχουν την 6,0 πάνω.... ετσι η δοκιμή μου ηταν άκυρη :( οτι θα ερθει οτα θα έρθει το ποτε....... αυτο ένας θεος ξερει ολοι εμεις manual την περασαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts