Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με διπλό κλικ ναι, κάνει redial. Με διπλό όμως. Και εγώ με το legend edge, μου κάνει.

Εγώ θεώρησα (λανθασμένα απ' ότι φαίνεται), οτι λόγω samsung hf εχεις redial με μονό πάτημα. Είναι τα μόνα που το κάνουν με μονό κλικ.

Θυμάμαι όταν είχα ενα samsung hf μανταλάκι (είχε και δόνηση μάλιστα), είχα κόψει το redial όπως το θέλεις και εσύ. Τότε όμως είχα και samsung κινητό που το είχε σαν επιλογή στις ρυθμίσεις κλήσεων.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραιιια. :mad:Θα την πληρώσουν αθώοι πάλι με κατά λάθος κλήσεις σε ακατάλληλες ώρες!

Ή κλείσε, άνοιξε από το on-off.

Μη πρακτικές λύσεις και οι δύο.

Είχα την ψευδή εντύπωση πως τα απλά πρακτικά προβλήματα μετά από τόσα χρόνια των smartphones στην αγορά

θα έχουν λυθεί.

Edited by ji_ma_kos

Μα καλά, με διπλό κλικ και πάλι παίρνεις κατά λάθος? Ομολογώ οτι με διπλό κλικ δεν το έχω καταφέρει ποτε!

Με το παρατεταμένο κλικ της sony την έχω πατήσει αλλά με το διπλό ποτέ!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στις ρυθμίσεις τηλεφώνου->σχετικά με το τηλέφωνο, έχεις πάει στο "αριθμός έκδοσης" να πατήσεις επανειλημμένα πάνω του(όχι να το κρατήσεις πατημένο) να σου βγάλει επιλογές προγραμματιστή;

Ναι, και μου βγάζει πως είμαι ηδη προγραμματιστής. Αλλα τέτοια επιλογή που ανφέρεις δεν έχω.

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Περίεργο! Δύο Plantronics που δοκίμασα στο Ρ8, M25 και M55 κάνουν redial με double tap στο πλήκτρο κλήσης.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

με διπλο ναι κανουν με μονο δεν κανουν τπτ.... αλλα για να πατισεις διπλο ταπ καταλαθος θέλει πραγματική προσπάθεια... το θεμα ήταν με τα samsung με το single tap....

αλλα με dual tap πραγματικά θελει υπαρφιστικη προσπάθεια να κάνεις καταλαθος redial

παίδες απο gps πως τα παει;

Είμαι αναμεσα σε p8 g4 και honor 7, καποιος που να τα χει χρησιμοποιήσει και τα 3;

Edited by vaggospat13

Είμαι αναμεσα σε p8 γ4 και honor 7, καποιος που να τα χει χρησιμοποιήσει και τα 3;

Έχω το Huawei p8 και χρησιμοποιώ συχνά το GPS χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα.

Βεζούβιος

Είμαι αναμεσα σε p8 g4 και honor 7, καποιος που να τα χει χρησιμοποιήσει και τα 3;

Gps τουλάχιστον άψογα πχ βγήκα στο μπαλκόνι τώρα (δλδ όχι στα ανοιχτά) κλείδωσε περίπου σε 2 δευτερόλεπτα και αυτό είναι το αποτέλεσμα μετά από 2 δευτερόλεπτα σε ένα μέρος με σκεπη

http://i.imgur.com/Pz1a1RZ.png

Μοναδική προειδοποίηση αν βάλεις θήκη με μέταλλο πάνω της GPS κλείνει τέλειος Bluetooth το ίδιο wifi χάνει πάνω από 60% της δύναμης του το ίδιο και σήμα κινητής

Με λίγα λόγια απαγορεύεται θήκη με μέταλλο

g4 ουτε για αστειο έχει τόσα μα τόσα προβλήματα που μόνο σε κάποιον που δεν συμπαθώ θα το πρότεινα

Edited by egodemis

Στην θέση σου δεν θα σκεφτόμουν καν το g4. Από τις πιο προβληματικές συσκευές αυτή τη στιγμή. Τιμή χώμα βέβαια αλλά το παίζεις 50-50 με το τηλέφωνο.

Ρ8, απολύτως αξιοπρεπές σύνολο, απροβληματιστο, με εξαιρετικό ui που "φέρνει έντονα σε ios" και πολύ καλη κάμερα.

Όλο το RF κομμάτι του (gps, bt, nfc, gsm κλπ), είναι εξαιρετικό! Έχει σήμα και μιλάς κανονικά σε μέρη που τα υπόλοιπα έχουν χαιρετήσει προ πολλού!

Μείον, η μέτρια μπαταρία και το κακό βίντεο που τραβάει.

Το honor7, είναι λίγο καλύτερη συσκευή, (cpu, μπαταρια), λιγο χειροτερη οθόνη, δεν ξέρω σπό κάμερα τι λέει.

Παιδιά αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει να με βοηθήσει σας παρακαλω...

Έχω αυτήν την έκδοση:

HUAWEI GRA-UL10

GRA-UL10C900B181

CUSTC432D001

Μπορώ άφοβα να ακολουθήσω τον οδηγό "clean debranding" η υπάρχει φόβος να μπρικαρω την συσκευή?

Gps τουλάχιστον άψογα πχ βγήκα στο μπαλκόνι τώρα (δλδ όχι στα ανοιχτά) κλείδωσε περίπου σε 2 δευτερόλεπτα και αυτό είναι το αποτέλεσμα μετά από 2 δευτερόλεπτα σε ένα μέρος με σκεπη

http://i.imgur.com/Pz1a1RZ.png

Μοναδική προειδοποίηση αν βάλεις θήκη με μέταλλο πάνω της GPS κλείνει τέλειος Bluetooth το ίδιο wifi χάνει πάνω από 60% της δύναμης του το ίδιο και σήμα κινητής

Με λίγα λόγια απαγορεύεται θήκη με μέταλλο

g4 ουτε για αστειο έχει τόσα μα τόσα προβλήματα που μόνο σε κάποιον που δεν συμπαθώ θα το πρότεινα

Καλημέρα. Έχεις απόλυτο δίκιο για τις μεταλλικές θήκες.Πήρα τρεις θήκες αλουμινιου σε διαφορετικά χρώματα και πραγματικά δεν δουλεύει το GPS και μειώνεται κατά δύο μονάδες το σήμα δικτύου. Κρίμα γιατί είναι πολύ ωραίες και πολύ ανθεκτικές.

Βεζούβιος

Έχω αυτήν την έκδοση:

HUAWEI GRA-UL10

GRA-UL10C900B181

CUSTC432D001

Μπορώ άφοβα να ακολουθήσω τον οδηγό "clean debranding" η υπάρχει φόβος να μπρικαρω την συσκευή?

Ούτε καν, δεν έχεις το κανονικό p8 εκεί αλλά πράγματα παίζουν καθώς είναι άλλη συσκευή και από ότι διάβασα άλλη μητρική κιόλας

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα. Έχεις απόλυτο δίκιο για τις μεταλλικές θήκες.Πήρα τρεις θήκες αλουμινιου σε διαφορετικά χρώματα και πραγματικά δεν δουλεύει το GPS και μειώνεται κατά δύο μονάδες το σήμα δικτύου. Κρίμα γιατί είναι πολύ ωραίες και πολύ ανθεκτικές.

Ανθεκτικες είναι αλλά σε περίπτωση της πτώσης της συσκευής αντί να μειώσουν τους κραδασμους τους ενισχύουν, και αντί να γλιτώνεις από ζημιά παθαινεις μεγαλύτερη, έτσι ακόμη και σήμα να ήταν οκ αντί να προστατεψεις την συσκευή θα την καταδικάζει.

Κοινός μέταλλο δεν πάει παρέα με θήκες, ότι συσκευή και αν έχεις

Chrisakis ποιες θηκες πηρες για να ενημερωθουμε και οι υπολοιποι; Εγω παντως εχω παρει μια πλατης της Nilkin σε χρυσο χρωμα που ειναι μια χαρα...Ανθεκτικη και δεν προσθετει ογκο και βαρος

Έχω αυτήν την έκδοση:

HUAWEI GRA-UL10

GRA-UL10C900B181

CUSTC432D001

Όπως σου είπαν δεν δουλεύει και θα το μπρικάρεις 110%!

Κοίτα προς XDA πλευρά μήπως έχει βγει οδηγός και για την δική σου έκδοση.

Εντάξει, ευχαριστώ πολύ... Πάντως που μίλησα σημερα με το κατάστημα που το πήρα (askadam) με είπαν ότι δεν είναι branded 100%... Δεν ξέρω όμως πως να το κάνω αναβάθμιση...

Εντάξει, ευχαριστώ πολύ... Πάντως που μίλησα σημερα με το κατάστημα που το πήρα (askadam) με είπαν ότι δεν είναι branded 100%... Δεν ξέρω όμως πως να το κάνω αναβάθμιση...

Αυτό πάλι, πρώτη φορά το ακούω!:blink:

Υπάρχει δηλαδή 50% branded και 50% unbranded (και τα δύο στην ίδια συσκευασία του ενός!) :lol:

Τι ξεφούρνισαν πάλι οι Θεοί!!!

Αυτό πάλι, πρώτη φορά το ακούω!:blink:

Υπάρχει δηλαδή 50% branded και 50% unbranded (και τα δύο στην ίδια συσκευασία του ενός!) :lol:

Τι ξεφούρνισαν πάλι οι Θεοί!!!

Lolllll. Με το 100% θελει να πει "σιγουρα".

Να βρεις ενα με 73% branded :lol:

και να τα παντρέψω πάρα πολύ καλή ιδέα θα το εφαρμόσω :lol:

κινητό αρχίζει και καταντάει βαρετό κανένα πρόβλημα δεν βγάζει και αρχίζω και βαριέμαι :lol::lol::lol:

κατάρα τα firmware της hua bugfree σε βαθμό βαρεμάρας :cry:

μου ήρθε ειδοποίηση για επίσημε αναβάθμιση απο EMUI για 321. ΑΝ κατάλαβα καλά, περιέχει και το Android 6.0; Διαβάζοντας έγραφε κα΄τι για android 6.0 αλλά δεν κατάλαβα αν θα το αναβαθμίσει ή απλά με ενημερώνει ότι η αναβάθμιση σε 321 γίνεται για να είναι και πιο συμβατη με το 6.0. Έχει βγει κάποιο πόρισμα τελικά; Να την κάνω την αναβάθμιση; Είναι καλύτερη η 321; Πρέπει να κάνω μπακαπ πριν;:confused:

και να τα παντρέψω πάρα πολύ καλή ιδέα θα το εφαρμόσω :lol:

κινητό αρχίζει και καταντάει βαρετό κανένα πρόβλημα δεν βγάζει και αρχίζω και βαριέμαι :lol::lol::lol:

κατάρα τα firmware της hua bugfree σε βαθμό βαρεμάρας :cry:

Ωχ, στεναχώρια!!!

Ξέρεις τι είναι να δουλεύει ρολόι, χωρίς πρόβλημα? Βαρεμάρα! :zzz:

PS: Λέω να πάμε σε S6 που ξεκολλάνε οι οθόνες, μπαίνουν σκόνες μέσα στην κάμερα, θέλει φόρτιση πρωί-μεσημέρι-βράδυ και άλλα όμορφα! :yahoo:

PS2: Προσωπικά, από βαρεμάρα άρχισα να λοξοκυτάω σε άλλα νήματα που έχουν χαβαλέ! G4, S6 κλπ:w00t:

PS3: Πρέπει τελικά να είμαι εντελώς μαζόχα!! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά (το αποφάσισα δηλαδή) να πάω σε Ρ9!! (Την τραβάει ο οργανισμός μου τελικά την βαρεμάρα!!) :lol:

μου ήρθε ειδοποίηση για επίσημε αναβάθμιση απο EMUI για 321. ΑΝ κατάλαβα καλά, περιέχει και το Android 6.0; Διαβάζοντας έγραφε κα΄τι για android 6.0 αλλά δεν κατάλαβα αν θα το αναβαθμίσει ή απλά με ενημερώνει ότι η αναβάθμιση σε 321 γίνεται για να είναι και πιο συμβατη με το 6.0. Έχει βγει κάποιο πόρισμα τελικά; Να την κάνω την αναβάθμιση; Είναι καλύτερη η 321; Πρέπει να κάνω μπακαπ πριν;:confused:

Αν εξαιρέσεις την αυξημένη κατανάλωση (που δεν συμβαίνει μόνον στο Ρ8, είναι γενικό το κακό, που να δεις τι γίνεται στο S6), ΝΑΙ είναι σαφώς καλύτερη. Τρομερά smooth, προσεγμένη στο "φαίνεσθε" και γενικότερα έχει πιο λεπτομέρεια η ρομ.

Το ιδανικό είναι:

Backup only data (έχει άραγε έννοια με τα cloud, google games κλπ)?

Factory reset

Upgrade

Factory reset

Setup as new

Restore data (με ερωτηματικό?)

Από εκεί και πέρα ο καθένας μας ξεκινάει τις εκπτώσεις .....

Edited by fanatikos

Αν εξαιρέσεις την αυξημένη κατανάλωση (που δεν συμβαίνει μόνον στο Ρ8, είναι γενικό το κακό, που να δεις τι γίνεται στο S6), ΝΑΙ είναι σαφώς καλύτερη. Τρομερά smooth, προσεγμένη στο "φαίνεσθε" και γενικότερα έχει πιο λεπτομέρεια η ρομ.

Το ιδανικό είναι:

Backup only data (έχει άραγε έννοια με τα cloud, google games κλπ)?

Factory reset

Upgrade

Factory reset

Setup as new

Από εκεί και πέρα ο καθένας μας ξεκινάει τις εκπτώσεις .....

Εγώ είχα διαβάσει εδώ μέσα, ότι βελτιώνει την κατανάλωση και φτιάχνει το πρόβλημα με την κυψέλη...:confused: Η κατανάλωση μου έχει φτάσει στο θεό πάντως.... Το άφησα στις 4 τα ξημερώματα με 99%, έκλεισα wi-fi, και στις 3 το μεσημέρι ήταν στο 61%.....Με ετοιμότητα κυψέλης στο 41% και android στο 34%...

Edited by Godfather80

Χωρίς να ασχολείσαι καθόλου με το κινητό ;
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος