John84 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 προβλήματα με sd card έβγαλαν και με ota οποιος έκανε και με clean install, είναι παντελώς τυχαίο και μπορεί να το βγάλει οποιαδήποτε συσκευη κατα το update στην 6,0 ειτε μεσο ota ειτε με clean άρα... πάμε να παίξουμε τζόκερ καλύτερα ;) ευχαριστούμε για την ενημέρωση, καλό είναι να το λέμε αυτό σε όσους θέλουν την αναβάθμιση για να γνωρίζουν και να ενημερώνουν το forum αν όλα πήγαν καλά! Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ρε παιδιά έχετε βρει καμία θήκη μπαταρία; και εάν Ναι λέει; τέλειο το κινητό Αλλά ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρία...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volas Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει ήδη προστατευτικό tempered glass στη συσκευή ή πρέπει να προσθέσω. Ήδη μια μικρή γρατζουνιά εμφανίσθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει ήδη προστατευτικό tempered glass στη συσκευή ή πρέπει να προσθέσω. Ήδη μια μικρή γρατζουνιά εμφανίσθηκε. Από την μάνα του έχει μεμβράνη όχι tempered glass. Αν δεν την έχεις αφαιρέσει τότε αυτή σου έχει γρατζουνιστεί. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ρε παιδιά έχετε βρει καμία θήκη μπαταρία; και εάν Ναι λέει; τέλειο το κινητό Αλλά ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρία...... δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 δεν υπαρχει Πολύ κρίμα.....Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ρε παιδια τι παιζει με τα temperedglass?? Ειχα παραγγειλει δυο μουφες απο το ebay και μου εβγαζαν κατι σαν υγρασια πανω αριστερα. Λεω ειναι μουφα, τα πεταξα και τα δυο. Περνω τo forever που λετε οτι ειναι καλο και αυτο το ιδιο προβλημα. Εχει προβλημα η οθονη του κινητου μου?? Τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ενα search στο νήμα θα σου απαντήσει άμεσα στην ερώτησή σου Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ρε παιδια τι παιζει με τα temperedglass?? Ειχα παραγγειλει δυο μουφες απο το ebay και μου εβγαζαν κατι σαν υγρασια πανω αριστερα. Λεω ειναι μουφα, τα πεταξα και τα δυο. Περνω τo forever που λετε οτι ειναι καλο και αυτο το ιδιο προβλημα. Εχει προβλημα η οθονη του κινητου μου?? Τι γινεται? Σχεδόν κανένα δεν κάθετε, forever κάθετε αλλά θέλει τρόπο και ταχύτητα για να μπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ρε παιδια τι παιζει με τα temperedglass?? Ειχα παραγγειλει δυο μουφες απο το ebay και μου εβγαζαν κατι σαν υγρασια πανω αριστερα. Λεω ειναι μουφα, τα πεταξα και τα δυο. Περνω τo forever που λετε οτι ειναι καλο και αυτο το ιδιο προβλημα. Εχει προβλημα η οθονη του κινητου μου?? Τι γινεται? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6671382 Μέχρι στιγμής όλα κομπλέ. Κανένα πρόβλημα δεν εμφάνισε. Προηγουμένως είχα χρησιμοποιήσει forever και volte-tel. Και τα 2 είχαν αφήσει φουσκάλα στο πάνω μπεζελ στην αριστερή γωνία και στο κάτω μπέζελ στο κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Θυμάμαι καποιος έψαχνε για power bank, δείτε τι πέρασε από τα χέρια μου σήμερα http://4.1m.yt/EMU20bN.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Τι είν' τούτο, ωρέ? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Τι είν' τούτο, ωρέ? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! και όμως υπαρχει universal powerbank-case :p http://www.4smarts.com/en/portfolio/powerclip-power-bank-micro-usb/#compatibility btw βρικα μια θυκαρα!! αν σας πεφτει η συσκευη ειναι must http://3.1m.yt/aOoEKl2.jpg http://3.1m.yt/xJmNEfy.jpg http://3.1m.yt/5TcI8LI.jpg http://3.1m.yt/1UabMng.jpg Edited May 13, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Θυμάμαι καποιος έψαχνε για power bank, δείτε τι πέρασε από τα χέρια μου σήμερα http://4.1m.yt/EMU20bN.jpg Ναι Εγώ! Με έστειλες τώρα! Που το βρήκες ρε θηρίο; μπορείς να δώσεις πληροφορίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ναι Εγώ! Με έστειλες τώρα! Που το βρήκες ρε θηρίο; μπορείς να δώσεις πληροφορίες; σου έστειλα pm να μην θεωρηθεί διαφήμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Καλησπέρα παιδιά ψάχνοντας το τηλέφωνο μου σήμερα ανακάλυψα μία εφαρμογή που ονόμαζεται 'πολλαπλές οθονες' πατησα επάνω αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 καλημέρα, εχετε να μου προτεινετε κάποιο Bluetooth για το κινητο μας. το MW600 που χρησιμοποιούσα εσπασε σε απροσεξια μου... ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 καλημέρα, εχετε να μου προτεινετε κάποιο Bluetooth για το κινητο μας. το MW600 που χρησιμοποιούσα εσπασε σε απροσεξια μου... ευχαριστώ. Εγώ έχω το Sony MBH20 ,αγορασμενο από το e-shop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 σ' ευχαριστω για την γρηγορη απάντηση. θα το κοιταξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδια καποια σελιδα για ιμει,για να δω τι προέλευσης ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Σας εμφανίζει κανονικά τα εικονίδια από όλες τις εφαρμογές; Εμένα πχ του fb και του instagram είναι αλλα. Δεν είναι αυτά που θα έπρεπε. Με ότι θέμα και να έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδια καποια σελιδα για ιμει,για να δω τι προέλευσης ειναι; τσου.. η huawei δεν δινει το Imei database το εχει μονο η αρβατο... αλλά τι το θελεις? ουσιαστικά αν δεν το αγόρασες απο public η κωτσοβολο (μόνο αυτοί είναι επίσημοι πωλητές εδώ) απλά δεν έχεις καμία εγγύηση (αρβατο rules) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδια καποια σελιδα για ιμει,για να δω τι προέλευσης ειναι; Το βλέπεις κι από τις ρυθμίσεις του κινητού σου αυτό. Ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο-πιστοποιηση Εμένα είναι από Σερβία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and_8_rew Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας, σημερα παρελαβα το κινητο σε premium 64gb εκδοση και θελω να με βοηθησετε να καταλαβω αν η συσκευη ειναι unbranted... οι πληροφοριες ειναι οι εξης... HUAWEI GRA-UL10 GRA-UL10C900B181 CUSTC432D001 ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εγώ έχω το Sony MBH20 ,αγορασμενο από το e-shop το ειδα. δεν ειναι αυτο που θελω. αυτο που χρειαζομαι ειναι να εχει και οθονη οπως αυτο που ειχα. εστω και μια γραμμη μονο. ευχαριστω παντος για την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts