John84 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 όπως λέει και ο Χρήστος πιο πάνω, δεν λένε τίποτα γι αυτά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την εγκατάσταση της 6? είτε η ίδια η Huawei είτε σε άλλα φορυμ? δεν είναι ένα και δύο περιστατικά από ότι διαβάζω να λέτε! μια διευκρινιστική ερώτηση... η αναβάθμιση μέσω OTA, δημιουργεί τα ίδια προβλήματα? εμένα δεν μου ήρθε τίποτα αλλά και να έρθει θα περιμένω να δω τι συμβαίνει τελικά με την 6! Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 όπως λέει και ο Χρήστος πιο πάνω, δεν λένε τίποτα γι αυτά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την εγκατάσταση της 6? είτε η ίδια η Huawei είτε σε άλλα φορυμ? δεν είναι ένα και δύο περιστατικά από ότι διαβάζω να λέτε! μια διευκρινιστική ερώτηση... η αναβάθμιση μέσω OTA, δημιουργεί τα ίδια προβλήματα? εμένα δεν μου ήρθε τίποτα αλλά και να έρθει θα περιμένω να δω τι συμβαίνει τελικά με την 6! Yy ο φίλος μου με ota πήγε από την b200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 όπως λέει και ο Χρήστος πιο πάνω, δεν λένε τίποτα γι αυτά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την εγκατάσταση της 6? είτε η ίδια η Huawei είτε σε άλλα φορυμ? δεν είναι ένα και δύο περιστατικά από ότι διαβάζω να λέτε! μια διευκρινιστική ερώτηση... η αναβάθμιση μέσω OTA, δημιουργεί τα ίδια προβλήματα? εμένα δεν μου ήρθε τίποτα αλλά και να έρθει θα περιμένω να δω τι συμβαίνει τελικά με την 6! Φαίνεται να είναι εντελώς random! Και εγώ με ΟΤΑ πήγα σε ΜΜ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πρέπει να παίζει κάποιο πρόβλημα με τον controler της SD και απλά το τριγκάρει η ΜΜ για κάποιο λόγο. Θα έπρεπε όμως να υπάρξει μια αντίδραση από την HUA. Δεν είναι 1-2 τα περιστατικά! :blink: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εμένα γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμα αναβάθμιση με OTA? Είμαισ την Β200 Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iannis15 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 και εγω εκανα maual αναβαθμιση(force upgrade) στην 6 απο Β200 και δε μου εχει δημιουργήσει κανενα προβλημα και ουτε ειχα και στην 5 ποτε αποσυνδεσεις καρτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 στη σελιδα της huawei σας βγαζει τις αναβαθμισεις? http://consumer.huawei.com/gr/support/downloads/index.htm Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 εχω νέα για την κάρτα!!! στον φίλο μου σταμάτησε παντελώς να την αναγνωρίζει!!! εγω δυο φορές εφαγα στμερα unmount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μυστήρια πράγματα αυτά νε τις κάρτες. Εγώ πήγα στην έξι και ξαναγύρισα, ποτέ θέμα με κάρτα. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μυστήρια πράγματα αυτά νε τις κάρτες. Εγώ πήγα στην έξι και ξαναγύρισα, ποτέ θέμα με κάρτα. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε μισούς το κάνει σε μισούς οχι πάντως προκαλεί hardware ζημιά ξεκάθαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Στο XDA δεν έχει αναφερθει κατι μεχρι στιγμής αυτο με τις καρτες. Νομιζω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Αν καταστρέφει την κάρτα δεν έπρεπε και σε άλλη συσκευή να συνεχιζόταν το πρόβλημα;αλλά αυτό δεν ισχύει. Οπότε φταίει το λειτουργικό. Εμένα το κάνει μία φορά στις 5-7 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Αν καταστρέφει την κάρτα δεν έπρεπε και σε άλλη συσκευή να συνεχιζόταν το πρόβλημα;αλλά αυτό δεν ισχύει. Οπότε φταίει το λειτουργικό. Εμένα το κάνει μία φορά στις 5-7 μέρες. Όχι δεν καταστρέφει την κάρτα καταστρέφει κάποιο controller στην μητρική πλακέτα της συσκευής πχ στον φίλο μου σταμάτησε τώρα παντελος να διαβάζει την micro sd Και το πόσο γεμάτη έχεις κάρτα εξαρτάται και το ποσό συχνά το κάνει πχ με μια άδεια κάρτα που δοκίμασα δεν πέταξε τπτ, μόλις έβαλα μερικά αρχεία ξεκίνησε μόλις την γέμισα μισή 60gb) ανά 20 λεπτά είχα και μήνυμα. Ο φίλος μου θέλει τώρα να το στείλει αρβατο ο χαζός.. Του λέω... Άστο περίμενε μέχρι να πάω Βουλγαρία να το πάω εκεί αλλά επιμένει.. Κατά 99% θα του πουν ότι έχει υγρασία μεσα χααχα Edited April 23, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Φίλος ενδιαφέρετε για την αγορά της συσκευής. Στα σκρουτζομάγαζα έχει 270,00€ σήμερα. Υπάρχει κάπου αλλού φτηνότερα? (Κίνα π.χ.) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά:) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Φίλος ενδιαφέρετε για την αγορά της συσκευής. Στα σκρουτζομάγαζα έχει 270,00€ σήμερα. Υπάρχει κάπου αλλού φτηνότερα? (Κίνα π.χ.) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά:) ουτε καν πουθενά ποιο φτηνό..... στην κίνα είναι ποιο ακριβό........(ο ναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) ουτε καν πουθενά ποιο φτηνό..... στην κίνα είναι ποιο ακριβό........(ο ναι) Οκ...θα αποφύγει και την ταλαιπωρία με paypal κλπ... Σε ευχαριστώ:) edit... Μάλλον θα τον αποτρέψω μετά τα όσα έχω διαβάσει για το σέρβις της εταιρείας στην Ελλάδα. Κρίμα... Edited April 23, 2016 by ironbum2 Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thuhu Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Γεια σας, Πρόσφατα αγόρασα το P8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ''εργαλέιο''. Έχω κάνει αναβάθμιση σε 321α (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με την SD) αλλά όπως και στην 200 δεν μπορώ να συγχρονίσω τα contacts αλλά και τις φωτογραφίες των contacts από facebook. Σε όλες τις προηγούμενες συσκευές που είχα αυτό γινόταν πολύ εύκολα και κάθε φορά που με καλούσε κάποιος έβλεπα την μουτσούνα του(ότι είχε σαν φώτο στο Facebook. μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε αν έχετε το ίδιο πρόβλημα και αν υπάρχει λύση; Ευχαριστώ, ThuHu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Όχι δεν καταστρέφει την κάρτα καταστρέφει κάποιο controller στην μητρική πλακέτα της συσκευής πχ στον φίλο μου σταμάτησε τώρα παντελος να διαβάζει την micro sd Και το πόσο γεμάτη έχεις κάρτα εξαρτάται και το ποσό συχνά το κάνει πχ με μια άδεια κάρτα που δοκίμασα δεν πέταξε τπτ, μόλις έβαλα μερικά αρχεία ξεκίνησε μόλις την γέμισα μισή 60gb) ανά 20 λεπτά είχα και μήνυμα. Ο φίλος μου θέλει τώρα να το στείλει αρβατο ο χαζός.. Του λέω... Άστο περίμενε μέχρι να πάω Βουλγαρία να το πάω εκεί αλλά επιμένει.. Κατά 99% θα του πουν ότι έχει υγρασία μεσα χααχα Χμμμ. Δεν είχα σκεφτεί αυτό ως πιθανότητα! Μπορεί όντως η ΜΜ να δημιουργεί υγρασία εντος του κινητού και να καταστρέφει την πλακέτα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δυστυχώς πολλές εταιρίες τους έχουν για σέρβις. Μερικές , όπως htc και sony, σαν αποκλειστικούς Όπως ακριβώς το έγραψες...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Lg για την ώρα και βλέπουμε... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Οκ...θα αποφύγει και την ταλαιπωρία με paypal κλπ... Σε ευχαριστώ:) edit... Μάλλον θα τον αποτρέψω μετά τα όσα έχω διαβάσει για το σέρβις της εταιρείας στην Ελλάδα. Κρίμα... Δυστυχώς πολλές εταιρίες τους έχουν για σέρβις. Μερικές , όπως htc και sony, σαν αποκλειστικούς Γεια σας, Πρόσφατα αγόρασα το P8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ''εργαλέιο''. Έχω κάνει αναβάθμιση σε 321α (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με την SD) αλλά όπως και στην 200 δεν μπορώ να συγχρονίσω τα contacts αλλά και τις φωτογραφίες των contacts από facebook. Σε όλες τις προηγούμενες συσκευές που είχα αυτό γινόταν πολύ εύκολα και κάθε φορά που με καλούσε κάποιος έβλεπα την μουτσούνα του(ότι είχε σαν φώτο στο Facebook. μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε αν έχετε το ίδιο πρόβλημα και αν υπάρχει λύση; Ευχαριστώ, ThuHu Παλιό αυτό. Εγώ είχα πρόβλημα απο τοτε που είχα s5 με 4.4.x! Μια ωραία πρωία άλλαξαν κάτι τα σαινια του fb και τέρμα ο συγχρονισμός Edited April 23, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Οκ...θα αποφύγει και την ταλαιπωρία με paypal κλπ... Σε ευχαριστώ:) edit... Μάλλον θα τον αποτρέψω μετά τα όσα έχω διαβάσει για το σέρβις της εταιρείας στην Ελλάδα. Κρίμα... Έχουμε και λέμε όλα τα κινητά εκτός από lg και Samsung είμαι αρβατο, και πολύ σύντομα και η Samsung... Έτσι μας μένει μόνο lg να αγοραζουμε χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Όπως ακριβώς το έγραψες...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Lg για την ώρα και βλέπουμε... Έχουμε και λέμε όλα τα κινητά εκτός από lg και Samsung είμαι αρβατο, και πολύ σύντομα και η Samsung... Έτσι μας μένει μόνο lg να αγοραζουμε χαχα Με τόσα προβλήματα που έχουν τα lg, αν δεν είχαν και καλό service δεν θα πουλούσαν ούτε μια συσκευή στην Ελλάδα. :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Με τόσα προβλήματα που έχουν τα lg, αν δεν είχαν και καλό service δεν θα πουλούσαν ούτε μια συσκευή στην Ελλάδα. :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk :lol::lol::lol::lol: εμ αυτη μας εμεινε μονο μετα ολα τα service πανε arvato (ακομη και η apple) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Με τόσα προβλήματα που έχουν τα lg, αν δεν είχαν και καλό service δεν θα πουλούσαν ούτε μια συσκευή στην Ελλάδα. :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ειδικά με το G4 έχει γίνει λίγο πανικός με τις βλάβες. Ένας γνωστός μου πάντως ήταν πολύ δυσαρεστημένος και από αυτούς και το έδωσε το G4... Sent from my XT1068 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Αν θέλεις να συγχρονίσεις επαφές με το fb κατέβασε το Synch.ME . Συγχρονίζει τις επαφές και αυτές που έχουν άλλο όνομα μπορείς να τις ορίσεις εσύ manual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ξαν' άρχισαν να δουλεύουν αυτά? Κάποια στιγμή κάτι είχαν πειράξει στο api και δεν δούλευε κανένα απο αυτού του είδους τα προγράμματα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts