Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι μετά την B200 νομίζω δεν υπάρχει κάποια επίσημη OTA.

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και πάνω που έλεγα ότι θα ήταν το πρώτο κινητό που δεν θα μου έβγαζε προβλήματα(γενικά δεν έχω πάρει τίποτα ηλεκτρονικό ΣΤΗ ΖΩΗ μου και να μην έχω πρόβλημα...)... Έτσι αποφάσισε χθες, να σταματήσει να διαβάζει την κάρτα μνήμης που του έχω βάλει... Και το αστείο είναι πως το ίδιο μου είχε κάνει και το S3 στα τελειώματα πριν το παρατήσω... Δοκίμασα άλλη κάρτα(αυτή που είχα στο s3 βέβαια, δεν ξέρω αν ήταν σοφή κίνηση, καθότι μάλλον είχε πρόβλημα) και τα ίδια. Ξέρει κανένας τι παίζει;

Καλησπέρα σε όλους,

Το δίκαρτο Ρ8 Premium το έχει δουλέψει κανείς από εσάς;

Έχει διαφορές στο hardware του σε σχέση με το μονόκαρτο P8;

Με χαλάει λίγο που είναι χρυσό αλλά σε δίκαρτο, που υποστηρίζει 4G, με μνήμη 32GB και πάνω, νομίζω δεν έχει ανταγωνιστή.

Εκτός βέβαια του One Plus 2 για το οποίο όμως δε διαβάζω και τόσο απροβλημάτιστη χρήση.

Καλημέρα και πάλι,

Κάποια γνώμη από κάποιο κάτοχο;

Με το Coolpad F1 είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αλλά σιγά-σιγά πρέπει να το αλλάξω.

Ευχαριστώ.

Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1

Καλημέρα παιδιά μόλις έχω παραλάβει το κινητό και θέλω να το ρουταρω. Δυστυχώς το βίντεο που έχει στο λινκ στην αρχή του θέματος δεν υπάρχει στο YouTube. Έχετε κάποιο άλλο λινκ να προτείνετε? Επίσης είναι απαραίτητο να ξεκλειδωσω τον bootloader για να γίνει ρουταρισμα?

Στην έκδοση 5.1.1 το έκανα root με το kingo root έκδοση 4.8.1 χωρίς να ξεκλείδωμα bootloader..

Και πάνω που έλεγα ότι θα ήταν το πρώτο κινητό που δεν θα μου έβγαζε προβλήματα(γενικά δεν έχω πάρει τίποτα ηλεκτρονικό ΣΤΗ ΖΩΗ μου και να μην έχω πρόβλημα...)... Έτσι αποφάσισε χθες, να σταματήσει να διαβάζει την κάρτα μνήμης που του έχω βάλει... Και το αστείο είναι πως το ίδιο μου είχε κάνει και το S3 στα τελειώματα πριν το παρατήσω... Δοκίμασα άλλη κάρτα(αυτή που είχα στο s3 βέβαια, δεν ξέρω αν ήταν σοφή κίνηση, καθότι μάλλον είχε πρόβλημα) και τα ίδια. Ξέρει κανένας τι παίζει;

Εμένα μία φορά στο τόσο μου κάνει αποπροσάρτηση της κάρτας χωρίς λόγο.

Τι κάρτες έχετε βάλει? Πιστεύω τίποτα πιο κάτω απο u1, έτσι?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Από τις πιο γρήγορες. UHS3

Από τις πιο γρήγορες. UHS3

Kingston?

PS: Τι άλλαξε και άρχισε να βγαίνει αυτή η από κάτω π@π@ρι@? Μέχρι τώρα δεν έβγαινε! Λέτε να άλλαξαν το plugin στο site?

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Kingston?

PS: Τι άλλαξε και άρχισε να βγαίνει αυτή η από κάτω π@π@ρι@? Μέχρι τώρα δεν έβγαινε! Λέτε να άλλαξαν το plugin στο site?

Ναι kingston 32g έχω. Τι βγάζει δηλαδή;

Αν εννοείς για το tapatalk, είναι από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής tapatalk. Αν πήρες νέα συσκευή και την εγκατέστησες ή αν την απεγκατέστησες και την ξανακατέβασες σε κάποια από τις συσκευές σου τότε θέλει πάλι ρύθμιση. Πήγαινε στις ρυθμισεις και άλλαξε την υπογραφή.

Χρόνια και ζαμανια το δουλεύω το τάπα. Απλά μέχρι σήμερα το είχαν κλειδωμένο απο το site και είτε είχες ειτε δεν είχες, υπογραφή δεν έβγαινε.

Τώρα κάτι άλλαξε. Ή στις ρυθμίσεις του plugin στο forum ή το ίδιο το plugin ή έγινε κάποιο upgrade στο τάπα που του επιτρέπει να ξαναβγαζει την υπογραφή.

Απλα δεν θυμάμαι αν πήρε κάποια αναβάθμιση χθες/προχθες.

Ναι εννοείται οτι τώρα θα πάω να την σβήσω.

Edited by fanatikos

Καλημέρα σε όλους! Με τα πολλα. ρίσκαρα και το εκανα unbranded με τον οδηγό Χωρίς κανενα πρόβλημα και πραγματικά Πολύ ευκολα !( σε Vodafone branded γίνεται πατώντας το volume up μόνο την πρώτη φορά μετα οτι λεει ο Οδηγός ) οπως είπε και ενας φιλος πιο Πίσω.. Είμαι λοιπόν στην έκδοση Β200 5.0.1 ποια θεωρείται Ότι ειναι η πιο σταθερή μεχρι στιγμής;;

Kingston xc 64gb. 38 ευρώ έκανε. Δεν τα πάω και πολύ καλά με την τεχνολογία, αλλά ένας γνωστός μου είπε ότι είναι καλή.

Καλημέρα σε όλους! Με τα πολλα. ρίσκαρα και το εκανα unbranded με τον οδηγό Χωρίς κανενα πρόβλημα και πραγματικά Πολύ ευκολα !( σε Vodafone branded γίνεται πατώντας το volume up μόνο την πρώτη φορά μετα οτι λεει ο Οδηγός ) οπως είπε και ενας φιλος πιο Πίσω.. Είμαι λοιπόν στην έκδοση Β200 5.0.1 ποια θεωρείται Ότι ειναι η πιο σταθερή μεχρι στιγμής;;

Χαίρομαι που βοήθησα και εγώ μια φορά.παιδευτικα πολύ μέχρι να ανακαλύψω ότι ήθελε το ένα κουμπί την πρώτη φορά.άντε να το χαρείς τώρα το τηλέφωνο!

Kingston xc 64gb. 38 ευρώ έκανε. Δεν τα πάω και πολύ καλά με την τεχνολογία, αλλά ένας γνωστός μου είπε ότι είναι καλή.

Κάποιους μήνες τώρα με samsung pro class 10 ush1 32gb, η οποία ήταν πάνω σε galaxy s4 για πάνω από 2 χρόνια και όλα μια χαρά κανένα πρόβλημα.

Είναι πολυ καλές κάρτες και οι δυο. Επομένως τα κόλπα δεν οφείλονται σε κακή ποιότητα.

Με loli είσαστε ή έχετε περάσει mars?

Είναι πολυ καλές κάρτες και οι δυο. Επομένως τα κόλπα δεν οφείλονται σε κακή ποιότητα.

Με την μαμίσια(B200). Δεν είμαι εγώ για τέτοια :P

Με την μαμίσια(B200). Δεν είμαι εγώ για τέτοια :P

Ομοίως..

Εγώ όπως είπα δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.. ;)

με μια εξαίρεση... το s3 ειχε bug με το overvoltage της usb bus και ως είναι γνωστό το sd slot του s3 ήταν στο usb bus (κουφό αλλά samsung είναι αυτή) ετσι η κάρτα μπορεί να ειχεi ήδη καποια ζημιά αφού μπήκε στο s3

edit: επειδι εχω άπειρη δουλειά τελευταία αν βγει root για την 6 όποιος και αν δεν βαριετέ να μου στείλει ένα pm ότι βγηκε

Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι με το s3 και τις κάρτες.

Τώρα με το σποραδικό unmount, ίσως είναι θέμα software. Προσπάθησε να θυμηθείς αν εγκατεστησες κάτι όταν στο ξεκίνησε.

Στο κάνει τακτικά; Αν δηλαδή το δουλέψεις σε safe mode 1-2 μέρες θα βγάλεις κάποιο συμπέρασμά;

Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι με το s3 και τις κάρτες.

Τώρα με το σποραδικό unmount, ίσως είναι θέμα software. Προσπάθησε να θυμηθείς αν εγκατεστησες κάτι όταν στο ξεκίνησε.

Στο κάνει τακτικά; Αν δηλαδή το δουλέψεις σε safe mode 1-2 μέρες θα βγάλεις κάποιο συμπέρασμά;

Δεν μου το κάνει τακτικά. Δεν την βλέπει καν την κάρτα! Σα να μην υπάρχει...

Εμένα η κάρτα είναι εντελώς καινούργια και δεν έχει μπει σε άλλο κινητό. Δεν μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Την βλέπει το κινητό κανονικά. Απλά μία φορά στο τόσο μου βγάζει ένα μήνυμα ότι έγινε αποπροσάρτηση της κάρτας, αλλά λειτουργεί κανονικά. Το μήνυμα μόνο βγάζει και δεν ξέρω το λόγο.