GMF80 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ή οθόνη με 2 ώρες είναι στο 16% και η ετοιμότητα κυψέλης στο 29%.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ή οθόνη με 2 ώρες είναι στο 16% και η ετοιμότητα κυψέλης στο 29%.... περιμένουμε πόλεμο και είναι σε άμεση ετοιμότητα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αν δεν το πολυ-σκαλιζεις το κινητό, η κυψέλη είναι πανω-πανω. Μασουλαει την μπαταρία ενω το κινητό κάθεται. Αν το δουλευεις βέβαια τοτε βγάζει πολύ αποδεκτούς χρόνους. Έχω δει 3 ώρες sot με 2 ώρες ομιλία και παντα σε 3g/4g. Συν βέβαια και κάποια αλλά προγράμματα που δουλεύω, συν mail κλπ. Η αναμονή όμως το σκίζει το τηλέφωνο λόγω της ετοιμότητας κυψέλης. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αν δεν το πολυ-σκαλιζεις το κινητό, η κυψέλη είναι πανω-πανω. Μασουλαει την μπαταρία ενω το κινητό κάθεται. Αν το δουλευεις βέβαια τοτε βγάζει πολύ αποδεκτούς χρόνους. Έχω δει 3 ώρες sot με 2 ώρες ομιλία και παντα σε 3g/4g. Συν βέβαια και κάποια αλλά προγράμματα που δουλεύω, συν mail κλπ. Η αναμονή όμως το σκίζει το τηλέφωνο λόγω της ετοιμότητας κυψέλης. εχω δει 4 ώρες sot και κυψελη παλι ήταν πρώτη (με ελάχιστη διαφορά βέβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Οκ. Το γεγονός όμως είναι ότι σε stby η κυψέλη το σκίζει! Πιστεύω οτι αν δεν υπήρχε αυτό το bug θα είχαμε άνετα ενα +10-15% σε ολους τους χρόνους του. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Με marshmallow υπάρχει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Με marshmallow υπάρχει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα; ναι εξαλείφεται τελείως... αλλά σε όλους τους άλλους τομείς εχει μεγαλύτερη κατανάλωση.. ετσι σαν σύνολο μειώνετε η αυτονομία ακόμη περισσότερο (τουλάχιστον στης beta μεχρι τωρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Μήπως αυτό το ποσοστό κατανάλωσης δεν ειναι σωστο; Ειμαι στο 26% με 3ωρες οθόνης (15%), 1ωρα και 15 λεπτά κλήσεων (6%) και 25% ετοιμοτητα κυψέλης. Δλδ αν ηταν σε νορμάλ νούμερα η κυψέλη ποσες ώρες οθόνης θα έβγαζε. Ισως και για αυτό πχ δεν υφίσταται σε marshmalοw και δεν βελτιώνεται η αυτονομια. Edit: Έβαλα το gsam battery monitor και όση ώρα το έχω μου δίνει με διάφορα την οθόνη πρώτη σε κατανάλωση... Edited April 3, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160403/42670b3d4909a0680b4b1c62e9017170.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μήπως αυτό το ποσοστό κατανάλωσης δεν ειναι σωστο; Ειμαι στο 26% με 3ωρες οθόνης (15%), 1ωρα και 15 λεπτά κλήσεων (6%) και 25% ετοιμοτητα κυψέλης. Δλδ αν ηταν σε νορμάλ νούμερα η κυψέλη ποσες ώρες οθόνης θα έβγαζε. Ισως και για αυτό πχ δεν υφίσταται σε marshmalοw και δεν βελτιώνεται η αυτονομια. Edit: Έβαλα το gsam battery monitor και όση ώρα το έχω μου δίνει με διάφορα την οθόνη πρώτη σε κατανάλωση... κανονικό ειναι και είναι ένα γνωστό bug της 5,0 (οχι μονο στην huawei αλλα σε ολα τα android) και για να δεις ότι ειναι αληθινό κλείσε ολα (bluetooth, data, wifi gps κλπ) ασε το κινητό με 100% το βράδυ και το πρωί θα δεις ένα 95% να γράφει (ενω επρεπε να παραμείνει 100 άντε 99 μέγιστο αν δεν είχε καλό σήμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 κανονικό ειναι και είναι ένα γνωστό bug της 5,0 (οχι μονο στην huawei αλλα σε ολα τα android) και για να δεις ότι ειναι αληθινό κλείσε ολα (bluetooth, data, wifi gps κλπ) ασε το κινητό με 100% το βράδυ και το πρωί θα δεις ένα 95% να γράφει (ενω επρεπε να παραμείνει 100 άντε 99 μέγιστο αν δεν είχε καλό σήμα) Αρε egodemis.....Απο την sony (xperia p) το 2013 σε ξαναβρισκω στην Huawei το 2016...Και ακομα εχω την rom στο Ρ που μου ειχες στειλει τοτε...(τωρα το εχει ο γιος μου το κινητο...) Να'σαι καλα ρε φιλε.... Και συγνωμη για το offtopic.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αρε egodemis.....Απο την sony (xperia p) το 2013 σε ξαναβρισκω στην Huawei το 2016...Και ακομα εχω την rom στο Ρ που μου ειχες στειλει τοτε...(τωρα το εχει ο γιος μου το κινητο...) Να'σαι καλα ρε φιλε.... Και συγνωμη για το offtopic.... οοο ποιον βλέπω!!! το xperia το χάρισα ακόμη δουλεύει (μόνο μπαταρια άλλαξε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 ναι εξαλείφεται τελείως... αλλά σε όλους τους άλλους τομείς εχει μεγαλύτερη κατανάλωση.. ετσι σαν σύνολο μειώνετε η αυτονομία ακόμη περισσότερο (τουλάχιστον στης beta μεχρι τωρα) Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι το πρόβλημα εξαλείφεται πλήρως με το Android 6. Όμως, δεν παρατήρησα καμία συνολική μέιωση της αυτονομίας στην B317. Αντίθετα πλέον το κινητό φαίνεται να εξοικονομεί πολύ περισσότερη ενέργεια και πάντοτε έχω μπαταρία και ολόκληρο το πρωι της "επόμενης μέρας", ακόμα και αν έχω ξεχάσει να το φορτίσω τη νύχτα. (πάντα με timer για να αποφεύγω overcharge...) Αυτή φυσικά είναι εμπειρική παρατήρηση και δεν μπορώ να πω ότι εξέτασα ενδελεχώς πόσο φορτιό δαπανούσε πχ ο Chrome ή το Spotify πριν και μετα το Android 6. Κάτι άλλο: Η B317 υπάρχει και ως τελική έκδοση και έχει πάψει να ειναι Beta. Την πέρασα από πάνω και βλέπω αρκετή διαφορά στον τρόπο διαχείρισης της μνήμης...Επιπλέον φαίνεται να επιλύθηκε και ένα ενοχλητικό Bug για το οποίο σε είχα ρωτήσει μερικές σελίδες πιο πίσω... Αυτά από εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αυτη ειναι καινουργια; http://www.carbontesla.com/2016/03/download-huawei-p8-b321-marshmallow-ota-zip-europe/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Πιθανόν να είναι...Δεν έχω βάλει όμως αυτήν, αλλά την αναφερόμενη ως Finalized B317. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Η 317 εχει βγει 1 μηνα πριν ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Σωστά, όμως αναφερόταν ως BETA. Πλέον υπάρχει final version την οποία και χρησιμοποιώ. Θα την βρεις εδώ: http://www.huaweiblog.de/release/huawei-p8-marshmallow-android6-final-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα εχει βγει η 6.0 Final ή οχι; Η 321 λεει οτι ειναι αναβαθμιση της 317 http://www.huaweiblog.de/huawei_firmware_downloads/ascend-p8-downloads/ Edited April 4, 2016 by toko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Η Β317 είναι ΚΑΙ final. Θα έπρεπε να έχουν αλλάξει version number για να μην υπαρχει σύγχυση. --- Τώρα για το θεμα με το repair της συσκευής μου, το IMEI ειναι ίδιο, αρα δεν μου άλλαξαν ως φαίνεται συσκευή. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θα έπρεπε να μου έχουν αλλάξει συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Η Β317 είναι ΚΑΙ final. Θα έπρεπε να έχουν αλλάξει version number για να μην υπαρχει σύγχυση. --- Τώρα για το θεμα με το repair της συσκευής μου, το IMEI ειναι ίδιο, αρα δεν μου άλλαξαν ως φαίνεται συσκευή. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θα έπρεπε να μου έχουν αλλάξει συσκευή; Σωστά. Πραγματικά δεν ξέρω αν η 321 έχει κάποια διαφορά με την 317 Final. Anyway, αν κάποιος σκέφτεται να αναβαθμίσει ας προτιμήσει την πλέον πρόσφατη... Αυτο που κατάλαβα πως ειπώθηκε είναι ότι θα ήταν πιθανότερο να σου αλλάξουν εντελώς πλακέτα (άρα τυπικά και συσκευή) παρά να ξοδέψουν χρόνο για να κάνουν clean debranding και software update στην συσκευή σου... Τελικά φαίνεται ότι έκαναν το δεύτερο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αυριο θα κατσω να περασω κι εγω την B321...Ποια ειναι η προτεινομενη διαδικασια; hard reset πριν-install update-hard reset μετα; Αν κατι παει στραβα υπαρχει κινδυνος να βγει εκτος εγγυησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 το λογικό είναι αυτό που είπες.... Έχω κάνει και χωρίς hard reset και δεν έχω αντιμετωπισει το παραμικρό θέμα. Και εγώ την βάζω τώρα χωρίς hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μολις τη βαλεις πες εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Μολις τη βαλεις πες εντυπωσεις Προς το παρών όλα λειτουργούν όπως πρέπει, αρκετες διαφορες στην καρτέλα με τις ρυθμίσεις... Για περισσότερα θα χρειαστώ καποιο χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Για την 6 βγήκε root? Η θα μείνουμε κάναν αιώνα με την 5 μέχρι να βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts