Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ. Αν κάνω τον συγχρονισμό και μετά διαγράψω την εφαρμογή θα χαθούν πάλι; Από το κινητό από μόνο του δεν υπάρχη η δυνατότητα ε;

Όχι παραμένουν στις επαφές σου...

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στειλτε καμια καλη θηκη για το p8? Δεν θελω αυτη που ειναι σαν πορτοφολι. . .

http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=most-popular&keyphrase=huawei+p8+%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ευχαριστώ. Αν κάνω τον συγχρονισμό και μετά διαγράψω την εφαρμογή θα χαθούν πάλι; Από το κινητό από μόνο του δεν υπάρχη η δυνατότητα ε;

Όχι δεν χάνεται τίποτα αλλά γιατί να διαγράψεις την εφαρμογή,θα προσθέτεις κάθε τόσο καινούριες επαφές και θα τις συγχρονίζεις αμέσως άσε που αν την κρατήσεις θα κάνει αυτόματα συγχρονισμό όλες τις καινούριες φωτογραφίες που θα βάζουν οιφίλοι σου στο προφίλ τους.

Επειδή θα πάω να πάρω την συσκευή αυτές τις μέρες , να ρωτήσω κάτι;

Ζελατίνη θα έχει κανονικά ε;

Έχει όπως το αγοράσεις. Δεν χρειάζεται να βάλεις εσύ άλλη. Δεν φαίνεται και καθόλου.

Ναι έχει απο την μαμά του. Και μάλιστα επειδή είναι πολύ επιλεκτικό στο tempered glass, αν σκεφτείς να βάλεις, θέλει να πάρεις κάποιο καλό όπως της nillkin.

Οπότε αν σε καλύπτει η μεμβράνη την αφήνεις ως έχει αφού ειναι τέλεια και στην τοποθέτηση.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι έχει απο την μαμά του. Και μάλιστα επειδή είναι πολύ επιλεκτικό στο tempered glass, αν σκεφτείς να βάλεις, θέλει να πάρεις κάποιο καλό όπως της nillkin.

Οπότε αν σε καλύπτει η μεμβράνη την αφήνεις ως έχει αφού ειναι τέλεια και στην τοποθέτηση.

Ωράια,

Τώρα κάτι τελευταίο σε άσπρο χρώμα όχι σαμπανιζε μπορούμε να το βρούμε κάπου;

Γιατί ψάχνω και ή ΜΑΥΡΟ έχει ή ΣΑΜΠΑΝΙΖΕ.

Ωράια,

Τώρα κάτι τελευταίο σε άσπρο χρώμα όχι σαμπανιζε μπορούμε να το βρούμε κάπου;

Γιατί ψάχνω και ή ΜΑΥΡΟ έχει ή ΣΑΜΠΑΝΙΖΕ.

Πωλείται στην Ελλάδα μόνο Titanium grey και Σαμπανιζέ. Μαύρο και Άσπρο όχι.

Απ' ότι βλέπω στο xda είναι ήδη σε beta2. Πιστεύω ότι μέσα στην Άνοιξη θα την δώσουν. Ας αργήσει λίγο αρκεί να είναι bug free γιατί δεν νομίζω οτι θα δούμε τίποτα παραπάνω.

Απ' ότι βλέπω στο xda είναι ήδη σε beta2. Πιστεύω ότι μέσα στην Άνοιξη θα την δώσουν. Ας αργήσει λίγο αρκεί να είναι bug free γιατί δεν νομίζω οτι θα δούμε τίποτα παραπάνω.

τι σημαινει beta2?

βασικα το μονο που μου την σπει τωρα στην 5.0 ειναι η ετοιμοτητα κυψελης που ρουφαει την μπαταρια.αυτο τουλαχιστον να διορθωσουν

Ναι είναι το bug της. Αν και μένα βάζοντάς το σε 2g/3g/4g mode μου έχει πάει πλέον 4ο-5ο στην σειρά κατανάλωσης, εκεί που το είχα σταθερά πρωτο!

Και όπως λέει και ο nikaki71, είναι στο τελικό στάδιο των τεστ. Λογικά, διορθώνουν ότι bug έχουν πάρει απο τα feedback των beta testers και την ρολαρουν!

η 5 στο p8 ουσιαστικά εχει 2 bugs

1. ετοιμότητα κυψελης (ειναι το κλασσικο bug της 5 oxi της huawei)

2. αθλια ποιότητα καταγραφής video (πραγματικά άθλια)

τπτ αλλο δεν εχε να διορθοσει

Edited by egodemis

Εγώ θα έλεγα πως όντως η ετοιμότητα κυψέλης είναι bug της huawei γιατί όσα κινητά έχω δει με lollipop σε κανένα δεν είχε τόσο μεγάλα ποσοστά. Σε oneplus 2 που χρησιμοποιώ τώρα δεν υπάρχει καν στη λίστα.

Εγώ θα έλεγα πως όντως η ετοιμότητα κυψέλης είναι bug της huawei γιατί όσα κινητά έχω δει με lollipop σε κανένα δεν είχε τόσο μεγάλα ποσοστά. Σε oneplus 2 που χρησιμοποιώ τώρα δεν υπάρχει καν στη λίστα.

Eιναι γενικο bug του Lollipop ("mobile radio active" bug)

Ποιες ρυθμίσεις μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να αυξηθεί η διάρκεια της μπαταρίας μας? Πχ με τα δεδομένα ποιό mode είναι καλύτερο?

η 5 στο p8 ουσιαστικά εχει 2 bugs

1. ετοιμότητα κυψελης (ειναι το κλασσικο bug της 5 oxi της huawei)

2. αθλια ποιότητα καταγραφής video (πραγματικά άθλια)

τπτ αλλο δεν εχε να διορθοσει

Στην ποιοτητα καταγραφης βιντεο,δεν ειναι αποκλειστικα υπευθυνος ο φακος του p8 δηλαδη?Γιατι αν δουμε βελτιωση εκει με την ΜΜ τοτε θα ειναι σουπερ!!

Poco X3 nfc 6/128

Στάνταρ δεν φταίει το hardware. Με εφαρμογή τρίτου από το market (Cinema FV-5), δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι εξαιρετικό το video. ;)

Στην native εφαρμογή κάτι δεν τους πήγε καλά ή πιο σωστά κάτι τους πήγε εντελώς χάλια! Μα εντελώς δηλαδή!!:lol:

παιδια το σκεφτομαι αλλα σταματαω παντα στον αθλιο επεξεργαστη του, βγαινει τελευταιος παντου. επισης, UHS καρτες μνημης τις αξιοποιει?
All it takes is a swipe...

Τελευταίος σε τι στα benchmarks; Αυτό θα δεις για να πεις οτι το κινητό σου τρέχει απροβλημάτιστα; Αυτά είναι για μόστρα. Αν το λειτουργικό δεν είναι σωστά ρυθμισμένο όσο και να βγάλει ενα benchmark πάλι θα σέρνεται. Και από την όση εμπειρία μου έχω πάνω στα κινητά βλέπω ότι το emui τρέχει πάνω από ικανοποιητικά και ειδικά σε σχέση με άλλα εκεί έξω. Και ανταπεξέρχεται εξίσου καλά και σε παιχνίδια. Δεν έχει και καμιά τρελή ανάλυση να διαχειριστεί.

γιατι ρε παιδια τα benchmarks δεν τα λαμβανετε υποψη? δεν λεω οτι μονο αυτα κοιταω αλλα αυτα λενε και μια αληθεια οσον αφορα τις δυνατοτηες του κινητου, και επιβαιβεωνετε απο το bitrate στο βιντεο.

τεσπα 290 εχει η συσκευη, απλα προβληματιζομαι γιατι με αλλα 30 παιρνεις το g4 (τα εχω βαρεθει ομως) και με 40 παιρνεις το S5 plus

All it takes is a swipe...