egodemis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t34.0-12/12674634_896634853782656_855250509_n.jpg?oh=4eb92174a8230636603ead59295c78a4&oe=56BC2FD1 cosmote 4g .. οχο αυτη ειναι χρηση οχι μ....ς ουσιαστικα δεν αφινεις την συσκευη απο τα χερια.. (και δυο φορες καλα ειναι) και 5 ωρες οθόνη? πλάκα κάνεις? παιζει να είσαι καλύτερα απο όλους μας εδώ πέρα.... ανταλλάζουμε τα κινητά :p (παιαζει να εχεις καλυτερη αυτονομια απο το δικο μου ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 οχο αυτη ειναι χρηση οχι μ....ς ουσιαστικα δεν αφινεις την συσκευη απο τα χερια.. (και δυο φορες καλα ειναι) και 5 ωρες οθόνη? πλάκα κάνεις? παιζει να είσαι καλύτερα απο όλους μας εδώ πέρα.... ανταλλάζουμε τα κινητά :p (παιαζει να εχεις καλυτερη αυτονομια απο το δικο μου ) σε αυτες τις ωρες ειναι και η φορτηση μεσα εννοειται ! τι να παω μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) σε αυτες τις ωρες ειναι και η φορτηση μεσα εννοειται ! τι να παω μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες :ρ αα είναι 2 φορτίσεις? τότε πάω πάσο :p δικιά μου συνηθισμένη αυτονομία http://1.1m.yt/BRLDMS.png http://1.1m.yt/sLExO0I.png εκτός και αν το χρησιμοποιώ ποιο πολύ τότε πάμε σε 5 ώρες (max ) και μια μέρα περιπου Edited February 9, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 σε αυτες τις ωρες ειναι και η φορτηση μεσα εννοειται ! τι να παω μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες :ρ Βγάλε στατιστικά όπως τα έχει ο Ντέμης. Πριν το βάλεις σε φόρτιση για να μπορέσουμε να καταλάβουμε σε ενα πλήρη κύκλο χρήσης τι παίχτηκε. Εκεί, με την φόρτιση μέσα δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται γιατί και αυτή δεν φαίνεται να είναι "καθαρή". Δείχνει να το δουλευεις φουλ το τηλέφωνο! Μιλάμε για ώρες ατέλειωτες χρήσης, που δεν είναι λογικό να συμβαίνει! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Βγάλε στατιστικά όπως τα έχει ο Ντέμης. Πριν το βάλεις σε φόρτιση για να μπορέσουμε να καταλάβουμε σε ενα πλήρη κύκλο χρήσης τι παίχτηκε. Εκεί, με την φόρτιση μέσα δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται γιατί και αυτή δεν φαίνεται να είναι "καθαρή". Δείχνει να το δουλευεις φουλ το τηλέφωνο! Μιλάμε για ώρες ατέλειωτες χρήσης, που δεν είναι λογικό να συμβαίνει! Καλά μην το λες μερικοί καταφέρνουν να αδιασουν σε μια μέρα το mate 7 με screen time 7 ώρες και (μην σου φαίνεται παράξενο ότι σε μερικούς κινητό έγινε επέκταση του εαυτού τους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Βγάλε στατιστικά όπως τα έχει ο Ντέμης. Πριν το βάλεις σε φόρτιση για να μπορέσουμε να καταλάβουμε σε ενα πλήρη κύκλο χρήσης τι παίχτηκε. Εκεί, με την φόρτιση μέσα δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται γιατί και αυτή δεν φαίνεται να είναι "καθαρή". Δείχνει να το δουλευεις φουλ το τηλέφωνο! Μιλάμε για ώρες ατέλειωτες χρήσης, που δεν είναι λογικό να συμβαίνει! https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t34.0-12/12713952_897240970388711_1206089374_n.jpg?oh=521adb8bd19d79882baba08f35d58c5a&oe=56BD3F3A το φορτησα χτες το μεσημερι εβγαλε 24 ωρο με νυχια και με δοντια ... αυτη τη φορα μου δειχνει ανοιχτο ολη τον ωρα το wifi ενω υπηρχαν διαστηματα που μπηκε το κινητο και σε λειτουργεια ultra battery saving (και ειμαι σιγουρος οτι το βραδυ το εκλεισα τελειως :ρ ) αυτα για πειτε καμια γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δεν αναφερει ποσες ωρες δουλευεις τι. Φαινεται παντως οτι δεν εκλεισε το βραδυ το κινητο . Ειναι ανοιχτα δεδομενα,wifi,οθονη κλπ; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δεν αναφερει ποσες ωρες δουλευεις τι. Φαινεται παντως οτι δεν εκλεισε το βραδυ το κινητο . Ειναι ανοιχτα δεδομενα,wifi,οθονη κλπ; ναι αυτο ειναι το προβλημα μου οτι το βραδυ λειτουργουν ολα κανονικα .. και το wifi ειδικα το δειχνει να μην εχει κλεισει ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t34.0-12/12713952_897240970388711_1206089374_n.jpg?oh=521adb8bd19d79882baba08f35d58c5a&oe=56BD3F3A το φορτησα χτες το μεσημερι εβγαλε 24 ωρο με νυχια και με δοντια ... αυτη τη φορα μου δειχνει ανοιχτο ολη τον ωρα το wifi ενω υπηρχαν διαστηματα που μπηκε το κινητο και σε λειτουργεια ultra battery saving (και ειμαι σιγουρος οτι το βραδυ το εκλεισα τελειως :ρ ) αυτα για πειτε καμια γνωμη Κάτσε βρε φίλε, δηλαδή το βράδυ το έκανες shutdown και αυτό δείχνει οτι δουλεύει κανονικά? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Τι διάολο, στοιχειωμένο είναι! Το ειδες οτι όντως έκλεισε? Μήπως δεν πάτησες την τελική φορά που το βγάζει μονο του το κουμπί, μετά την τετράδα? Κάνε αλλη μια προσπάθεια, να είσαι όμως 100% σίγουρος οτι έκλεισε και μετά αν παλι έχεις τέτοια κουλά .... πας για factory reset. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Κάτσε βρε φίλε, δηλαδή το βράδυ το έκανες shutdown και αυτό δείχνει οτι δουλεύει κανονικά? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Τι διάολο, στοιχειωμένο είναι! Το ειδες οτι όντως έκλεισε? Μήπως δεν πάτησες την τελική φορά που το βγάζει μονο του το κουμπί, μετά την τετράδα? Κάνε αλλη μια προσπάθεια, να είσαι όμως 100% σίγουρος οτι έκλεισε και μετά αν παλι έχεις τέτοια κουλά .... πας για factory reset. ισως λαθος διατυπωση απο μενα δε το εκλεισα το κλειδωσα εννουσα .. το wifi εκλεισα ! οπως και σημερα το εχω ανοιξει αλαχιστα και παρολαυτα λεει οτι ειναι οτι ανοιχτα ολη την ωρα οπως και στη χτεσινη φωτογραφια που τραβηξε εδειχνε την οθονη να μην εχει κλεισει ποτε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Στοιχειωμένο..:lol: με πεθανες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 εβαλα το CPU-Z να δω μερικα στοιχεια και ειδα οτι φοραω τον kirin 935 και mali T624.νομιζα οτι το κινητο φοραει τον 930 και mali T628.μπορει καποιος να δει το δικο του αν ειναι οντως ετσι η μονο το δικο μου ειναι?να βαλει το CPU-Z και να μου πει αν γινεται.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ισως λαθος διατυπωση απο μενα δε το εκλεισα το κλειδωσα εννουσα .. το wifi εκλεισα ! οπως και σημερα το εχω ανοιξει αλαχιστα και παρολαυτα λεει οτι ειναι οτι ανοιχτα ολη την ωρα οπως και στη χτεσινη φωτογραφια που τραβηξε εδειχνε την οθονη να μην εχει κλεισει ποτε .. Πριν μπεις εκει που δειχνει την καμπυλη εκφορτισης εχει ολες τθς εφαρμογες που καταναλωνουν μπαταρια απο την περισσοτερη στην λιγοτερη.αυτα πρεπει να δουμε .το wifi οσο ειναι συνδεμενο θα καταναλωνει μπαταρια .οσο πιο πολυ bandwidth διαχειριζεται τοσο περισσοτερο καταναλωνει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ισως λαθος διατυπωση απο μενα δε το εκλεισα το κλειδωσα εννουσα .. το wifi εκλεισα ! οπως και σημερα το εχω ανοιξει αλαχιστα και παρολαυτα λεει οτι ειναι οτι ανοιχτα ολη την ωρα οπως και στη χτεσινη φωτογραφια που τραβηξε εδειχνε την οθονη να μην εχει κλεισει ποτε .. Α! Πες το έτσι ντε και σκιάχτηκα!! :lol: Τι στο καλό πια! ;) Μπες στις σύνθετες ρυθμίσεις και δες εκεί την επιλογή "Σάρωση πάντα διαθέσιμη" να είναι off. Αλλιώς εσύ μπορεί να το έχεις OFF αλλά αυτό σε γράφει κανονικά και ψάχνει wifi δίκτυα όποτε το ζητήσει μια εφαρμογή. Δες τα location services επίσης πως τα έχεις ρυθμισμένα. Από εκεί και μετά θα δεις πάλι στα στατιστικά τι γίνεται. Αν συνεχίζει τα ίδια δεν το γλυτώνεις το factory default. Στοιχειωμένο..:lol: με πεθανες.. Εμ, τι να πω! Αφού λέει ότι το έκλεισε και αυτό δείχνει ότι δουλευε!!! :scared: εβαλα το CPU-Z να δω μερικα στοιχεια και ειδα οτι φοραω τον kirin 935 και mali T624.νομιζα οτι το κινητο φοραει τον 930 και mali T628.μπορει καποιος να δει το δικο του αν ειναι οντως ετσι η μονο το δικο μου ειναι?να βαλει το CPU-Z και να μου πει αν γινεται.ευχαριστω Ακριβώς τα ίδια λέει και σε μένα αλλά λέει βλακίες. Το τσιπ που φοράει είναι αυτό: http://system-on-a-chip.specout.com/l/1142/Huawei-HiSilicon-Kirin-930 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω αν είναι το καταλληλο ''tread'' για να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάτι που προσπαθώ να βρω αλλά δεν μπορώ. Η εφαρμογή csr2 racing δεν υπάρχει στο Playstore και από τον υπολογιστή μου λέει ότι δεν είναι συμβατή για το κινητό μου( P8). Έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να την εγκαταστήσω αλλά πάντα βγαίνουν προβλήματα, όπως , ''license failed''. Γνωρίζεται κάτι? Σας ευχαριστώ! Edited February 11, 2016 by nikospaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Α! Πες το έτσι ντε και σκιάχτηκα!! :lol: Τι στο καλό πια! ;) Μπες στις σύνθετες ρυθμίσεις και δες εκεί την επιλογή "Σάρωση πάντα διαθέσιμη" να είναι off. Αλλιώς εσύ μπορεί να το έχεις OFF αλλά αυτό σε γράφει κανονικά και ψάχνει wifi δίκτυα όποτε το ζητήσει μια εφαρμογή. Δες τα location services επίσης πως τα έχεις ρυθμισμένα. Από εκεί και μετά θα δεις πάλι στα στατιστικά τι γίνεται. Αν συνεχίζει τα ίδια δεν το γλυτώνεις το factory default. Εμ, τι να πω! Αφού λέει ότι το έκλεισε και αυτό δείχνει ότι δουλευε!!! :scared: Ακριβώς τα ίδια λέει και σε μένα αλλά λέει βλακίες. Το τσιπ που φοράει είναι αυτό: http://system-on-a-chip.specout.com/l/1142/Huawei-HiSilicon-Kirin-930 https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/12674298_897434990369309_457738390_n.jpg?oh=f8947fe720f94107fa50061520765346&oe=56BECD4D το βρηκα και τα εκλεισα ολα κομπλε τωρα ! ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καμιά ιδέα κανείς;; Κατέβασε το Sync.me απο τo Play store, εγκατέστησέ το και μετά μπορείς να συνχρινίσεις όποια επαφή θέλεις με οποιοδήποτε λογαριασμό στο fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλησπέρα σας. Δεν ξέρω αν είναι το καταλληλο ''tread'' για να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάτι που προσπαθώ να βρω αλλά δεν μπορώ. Η εφαρμογή csr2 racing δεν υπάρχει στο Playstore και από τον υπολογιστή μου λέει ότι δεν είναι συμβατή για το κινητό μου( P8). Έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να την εγκαταστήσω αλλά πάντα βγαίνουν προβλήματα, όπως , ''license failed''. Γνωρίζεται κάτι? Σας ευχαριστώ! Προφανως δεν ειναι συμβατη για αυτο και δεν υπαρχει σστο πλαυ.κανε μια ερωτηση στον κατασκευαστη της εφαρμογής Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Προφανως δεν ειναι συμβατη για αυτο και δεν υπαρχει σστο πλαυ.κανε μια ερωτηση στον κατασκευαστη της εφαρμογής Είναι δυνατόν να μην είναι συμβατή αυτή ή εφαρμογή στο p8? Καινούργιο κινητό είναι και με καλά χαρακτηριστικά ! Μήπως δεν έχει κυκλοφόρησε ακόμα επίσημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Είναι δυνατόν να μην είναι συμβατή αυτή ή εφαρμογή στο p8? Καινούργιο κινητό είναι και με καλά χαρακτηριστικά ! Μήπως δεν έχει κυκλοφόρησε ακόμα επίσημα? Δεν το ξέρω αυτο.εσυ στο πλαυ δεν τ την βρίσκεις απο το pc? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δεν το ξέρω αυτο.εσυ στο πλαυ δεν τ την βρίσκεις απο το pc? Στο κινητό δεν την βρίσκω καν. Στο pc την βρίσκει αλλά γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή μου. Kατέβασα to apk αρχείο από διάφορα site, το έκανα εγκατάσταση αλλά βγάζει σφάλμα στο license. Έψαξα στο ίντερνετ , έκανα ότι έλεγαν αλλά πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Στο κινητό δεν την βρίσκω καν. Στο pc την βρίσκει αλλά γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή μου. Kατέβασα to apk αρχείο από διάφορα site, το έκανα εγκατάσταση αλλά βγάζει σφάλμα στο license. Έψαξα στο ίντερνετ , έκανα ότι έλεγαν αλλά πάλι το ίδιο. Δεν ειναι συμβατη με το p8..Γι αυτο δεν στην εμφανιζει στο play store στη συσκευη... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Νομίζω η εφαρμογή που ψάχνετε δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο play store. Δεν φαίνεται και σε άλλα κινητά. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Λίγο που την έψαξα στο Google βλέπω ότι με πατέντα μόνο μπαίνει. Μάλλον θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Νομίζω η εφαρμογή που ψάχνετε δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο play store. Δεν φαίνεται και σε άλλα κινητά. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Λίγο που την έψαξα στο Google βλέπω ότι με πατέντα μόνο μπαίνει. Μάλλον θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Αν ισχύει αυτό εντάξει. Απλά επειδή στο ίντερνετ εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Κατέβασε το Sync.me απο τo Play store, εγκατέστησέ το και μετά μπορείς να συνχρινίσεις όποια επαφή θέλεις με οποιοδήποτε λογαριασμό στο fb Ευχαριστώ. Αν κάνω τον συγχρονισμό και μετά διαγράψω την εφαρμογή θα χαθούν πάλι; Από το κινητό από μόνο του δεν υπάρχη η δυνατότητα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts