Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι να το αγορασω (ειμαι αναμεσα σε αυτο και το G4). Απλα να ρωτησω αν :

1. εχει ραδιοφωνο

2. αισθητηρα δαχτυλικων

3. αποσπωμενη μπαταρια

3. και τι γινεται με την εγγυηση και service που εχει ?

Ευχαριστω !

Στα 4 απαντησανε ηδη.παμε στο 5ο.

Διαβασε τις τελευταιες 5-10 σελιδες και μετρησε ποσα ποστ αναφερουν προβλημα εδω και ποσα στο g4.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσωπικα στην παραπανω ερωτηση θα ηθελα να προσθεσω,αν και δεν ετεθη το ερωτημα :), ως κατοχος και του g2 και του g3 οτι αισθητικα το Ρ8 ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου...και πραγματικα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ... το lag δεν ξερω τι ειναι πραγματικα..ολα δουλευουν εξαιρετικα με ενα mui που επισης θεωρω οτι ειναι απιστευτα ευχρηστο...προσωπικη αποψη φυσικα αλλα εχω ξενοιασει...
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Είμαστε αισίως στο ποστ #1205. Βρείτε μου το ποστ (αν υπάρχει στο νήμα) που λέει για hardware πρόβλημα στο τηλέφωνο!

Μόνον ότι ξεκολλάνε μερικά tempered glass στην επάνω δεξιά γωνία! :lol:

Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξανασυναντήσει!:confused:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

μόλις παρέλαβα το P8 το ο οποίο είναι branded από την wind

για την αλλαγή προχωράω με βάση αυτό τον οδηγό?

http://forum.xda-developers.com/android/development/clean-debranding-p8-gra-l09-t3210658

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

έχω ένα θεματάκι...

ακολούθησα τον οδηγό που σας είπα πιο πάνω...

το κινητό ήταν μάλλον από Ιταλία καθώς έχει-είχε εφαρμογές της Tim ή Wind (το ίδιο είναι)

μετά τον οδηγό χάθηκαν όλες οι εφαρμογές της Tim αλλά όταν το ενεργοποιώ μου βγάζει το σήμα της Tim και το λογισμικό είναι το ακόλουθο GRA-LD9C900B170

βάζω να κάνει ενημερώσεις και δεν βρίσκει τίποτα...

λέτε να έκανα κάπου λάθος?

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

Ναι συμπληρωσω και εγω με το φιλο απο πανω,στο νουμερο 3 τον φακελλο που θα μεταφερουμε τα 2 αρχεια στην sd,πρεπει να τον ονομασουμε update.app;

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Είμαστε αισίως στο ποστ #1205. Βρείτε μου το ποστ (αν υπάρχει στο νήμα) που λέει για hardware πρόβλημα στο τηλέφωνο!

Μόνον ότι ξεκολλάνε μερικά tempered glass στην επάνω δεξιά γωνία! :lol:

Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξανασυναντήσει!:confused:

ειμαι μεγαλοσ γκαντεμης δεν εξηγειται αλιως να μου ξεκολανε στην δεξια επανω γωνια ολα τα προστατευτικα γιαλια που εβαλα.
salonika city :thanks:

Γι' αυτό το έγραψα! Ειλικρινά δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα!

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσεις το πρώτο nilkin που προσπάθησα να βάλω και λόγω στραβομαρας το καταστρεψα.

Είναι απίστευτο πραγματικά!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γι' αυτό το έγραψα! Ειλικρινά δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα!

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσεις το πρώτο nilkin που προσπάθησα να βάλω και λόγω στραβομαρας το καταστρεψα.

Είναι απίστευτο πραγματικά!

ε το ειπα γκαντεμης αστα να πανε:lol::lol:

salonika city :thanks:

Εχει μηπως παρουσιαστει κανενα προβλημα με σημα (vodafone) και GPS ?

NFC και wifi direct εχει ? Ευχαριστω!

vodafone και gps τι εννοεις.εγω δεν εχω καποιο θεμα.nfc εχει wifi direct (αν εννοεις συνδεση συσκευων μεταξυ τους εχει)

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Με το galaxy s6 & Vodafone είχα μεγάλο πρόβλημα με ενεργό το 4G. Με αυτό το τηλέφωνο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσως έχει την καλύτερη λήψη από πολλά άλλα πιο διάσημα ονόματα.

Γεια σας παιδια ... Μια ερωτηση εχω παραλαβει και εγω tempered glass nillkin... Για να το τοποθετησω πρεπει να βγαλω τη μαμισια ζελατινα ή οχι??

Γεια σας παιδια ... Μια ερωτηση εχω παραλαβει και εγω tempered glass nillkin... Για να το τοποθετησω πρεπει να βγαλω τη μαμισια ζελατινα ή οχι??

Φυσικά και πρέπει να την βγάλεις. Δεν θα κολλήσει καλά αν την αφήσεις.

Δηλαδη φοραει ζελατινα απο την μανα του, out of the box?Γι αυτο προσπαθω να βαλω tempered glass και μου αφηνει φουσκαλες στις γωνιες?Εχω ξοδεψει μια περιουσια σε glass...:lol::rolleyes:

Poco X3 nfc 6/128

Δηλαδη φοραει ζελατινα απο την μανα του, out of the box?Γι αυτο προσπαθω να βαλω tempered glass και μου αφηνει φουσκαλες στις γωνιες?Εχω ξοδεψει μια περιουσια σε glass...:lol::rolleyes:

Χαχαχαχαχα.

Εντωμεταξυ δεν εφαρμοζει και τελεια πανω στο τζαμι .:D

Καλησπερα,νεος κατοχος απο σημερα,θελω να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω ταπετσαρια στην οθονη κλειδωματος και αν μπορω να το φορτισω και με 2 αμπερ φορτιστη.

vodafone και gps τι εννοεις.εγω δεν εχω καποιο θεμα.nfc εχει wifi direct (αν εννοεις συνδεση συσκευων μεταξυ τους εχει)

στο g4 που είχα είχα τετοιο θέμα όταν άνοιγα το g4 και το s6 (σε μικρότερο βαθμό) σήμα του gps έπεφτε τέρμα κάτω (80% λιγότερο) με αυτό κανένα θέμα (πάντα με vodafone με άλλα δίκτυα δεν είχα θεμα ούτε με g4_

Καλησπερα,νεος κατοχος απο σημερα,θελω να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω ταπετσαρια στην οθονη κλειδωματος και αν μπορω να το φορτισω και με 2 αμπερ φορτιστη.

κανονικά αλλάζει ότι ταπετσαρία θέλεις όπου θέλεις... όσο για 2a ναι μπορείς αλλά δεν αλλαζει τπτ πάλι 1 a θα τραβάει (μπορεί να φορτίζει και ποιο αργά απο το μαμά)

Edited by egodemis

στο g4 που είχα είχα τετοιο θέμα όταν άνοιγα το g4 και το s6 (σε μικρότερο βαθμό) σήμα του gps έπεφτε τέρμα κάτω (80% λιγότερο) με αυτό κανένα θέμα (πάντα με vodafone με άλλα δίκτυα δεν είχα θεμα ούτε με g4_

Ομολογώ ότι το έχασα! Δεν έχω καταλάβει τίποτα! Τι γίνονταν δηλαδη με το gps στο g4 και στο s6?

Και θέματα και ταπετσαρίες και εικονίδια, τα πάντα αλλάζουν. Το emui είναι τρελά παραμετροποιησημο!

EDIT:

Για το θέμα της φόρτισης έχω παρατηρήσει οτι έχει επιλεκτικότητα στο καλής ποιότητας καλώδιο.

Βάζοντας ενα τέτοιο:

http://www.ebay.com/itm/USB-Charger-Doctor-Voltage-Current-Detector-Meter-Mobile-Battery-QC-3-0-Tester-/121852286159?hash=item1c5ef654cf

Είδα διαφορές μέχρι και 200mA στο ρεύμα φόρτισης με "φθηνά" καλώδια!

Edited by fanatikos

Ευχαριστω για τις απαντήσεις,μήπως έχετε να προτείνετε και μια καλή θήκη;Δεν ξέρω αν υπάρχει καμμία πολύ λεπτή παρόμοια με την puro για iPhone 0.3 mm

Ευχαριστω για τις απαντήσεις,μήπως έχετε να προτείνετε και μια καλή θήκη;Δεν ξέρω αν υπάρχει καμμία πολύ λεπτή παρόμοια με την puro για iPhone 0.3 mm

Δεν την ξερω ποια ειναι αυτη αλλα εδω εχει μόνον 54.052 listings! :D

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=huawei+ascemd+p8+case&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhuawei+ascend+p8+case.TRS0&_nkw=huawei+ascend+p8+case&_sacat=0

Διαλέγεις και παίρνεις!

Ομολογώ ότι το έχασα! Δεν έχω καταλάβει τίποτα! Τι γίνονταν δηλαδη με το gps στο g4 και στο s6?

Και θέματα και ταπετσαρίες και εικονίδια, τα πάντα αλλάζουν. Το emui είναι τρελά παραμετροποιησημο!

EDIT:

Για το θέμα της φόρτισης έχω παρατηρήσει οτι έχει επιλεκτικότητα στο καλής ποιότητας καλώδιο.

Βάζοντας ενα τέτοιο:

http://www.ebay.com/itm/USB-Charger-Doctor-Voltage-Current-Detector-Meter-Mobile-Battery-QC-3-0-Tester-/121852286159?hash=item1c5ef654cf

Είδα διαφορές μέχρι και 200mA στο ρεύμα φόρτισης με "φθηνά" καλώδια!

κανε το εξής τεστ να δεις

1. βάλε κάρτα vodafone sto s6

2. βάλε μπρος το gps test (εκείνο που δείχνει σε πόσους δορυφόρους κλειδώσει πόσους βλέπει με τη ισχύ λαμβάνει σήμα κλπ)

3. όσο είσαι στο gps test απλά κατέβασε την μπάρα και βάλε μπρος το data (συσκευη θα πρέπει να είναι σε 4g δίκτυο εκείνη την στιγμή)

4. θα παρατηρήσεις ότι ισχύ λήψης του gps απο δορυφόρους πέφτει δραματικά

συμβαίνει μονο με δυκτιο της voda και μονο με 4g

καλησπερα παιδια,μπορει να μου πει καποιος που εχει το τηλεφωνο ποσο του κραταει η μπαταρια? (ποσες ωρες οθονη,στατιστικα απο gsam battery ολα τα σχετικα δλδ)