vasilimertzani Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ενδιαφερομαι να το αγορασω (ειμαι αναμεσα σε αυτο και το G4). Απλα να ρωτησω αν : 1. εχει ραδιοφωνο 2. αισθητηρα δαχτυλικων 3. αποσπωμενη μπαταρια 3. και τι γινεται με την εγγυηση και service που εχει ? Ευχαριστω ! Στα 4 απαντησανε ηδη.παμε στο 5ο. Διαβασε τις τελευταιες 5-10 σελιδες και μετρησε ποσα ποστ αναφερουν προβλημα εδω και ποσα στο g4. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 προσωπικα στην παραπανω ερωτηση θα ηθελα να προσθεσω,αν και δεν ετεθη το ερωτημα :), ως κατοχος και του g2 και του g3 οτι αισθητικα το Ρ8 ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου...και πραγματικα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ... το lag δεν ξερω τι ειναι πραγματικα..ολα δουλευουν εξαιρετικα με ενα mui που επισης θεωρω οτι ειναι απιστευτα ευχρηστο...προσωπικη αποψη φυσικα αλλα εχω ξενοιασει... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Συμφωνώ και επαυξάνω! Είμαστε αισίως στο ποστ #1205. Βρείτε μου το ποστ (αν υπάρχει στο νήμα) που λέει για hardware πρόβλημα στο τηλέφωνο! Μόνον ότι ξεκολλάνε μερικά tempered glass στην επάνω δεξιά γωνία! :lol: Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξανασυναντήσει!:confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 μόλις παρέλαβα το P8 το ο οποίο είναι branded από την wind για την αλλαγή προχωράω με βάση αυτό τον οδηγό? http://forum.xda-developers.com/android/development/clean-debranding-p8-gra-l09-t3210658 Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 έχω ένα θεματάκι... ακολούθησα τον οδηγό που σας είπα πιο πάνω... το κινητό ήταν μάλλον από Ιταλία καθώς έχει-είχε εφαρμογές της Tim ή Wind (το ίδιο είναι) μετά τον οδηγό χάθηκαν όλες οι εφαρμογές της Tim αλλά όταν το ενεργοποιώ μου βγάζει το σήμα της Tim και το λογισμικό είναι το ακόλουθο GRA-LD9C900B170 βάζω να κάνει ενημερώσεις και δεν βρίσκει τίποτα... λέτε να έκανα κάπου λάθος? Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ναι συμπληρωσω και εγω με το φιλο απο πανω,στο νουμερο 3 τον φακελλο που θα μεταφερουμε τα 2 αρχεια στην sd,πρεπει να τον ονομασουμε update.app; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Συμφωνώ και επαυξάνω! Είμαστε αισίως στο ποστ #1205. Βρείτε μου το ποστ (αν υπάρχει στο νήμα) που λέει για hardware πρόβλημα στο τηλέφωνο! Μόνον ότι ξεκολλάνε μερικά tempered glass στην επάνω δεξιά γωνία! :lol: Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξανασυναντήσει!:confused:ειμαι μεγαλοσ γκαντεμης δεν εξηγειται αλιως να μου ξεκολανε στην δεξια επανω γωνια ολα τα προστατευτικα γιαλια που εβαλα. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Γι' αυτό το έγραψα! Ειλικρινά δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα! Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσεις το πρώτο nilkin που προσπάθησα να βάλω και λόγω στραβομαρας το καταστρεψα. Είναι απίστευτο πραγματικά! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Γι' αυτό το έγραψα! Ειλικρινά δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα! Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσεις το πρώτο nilkin που προσπάθησα να βάλω και λόγω στραβομαρας το καταστρεψα. Είναι απίστευτο πραγματικά! ε το ειπα γκαντεμης αστα να πανε:lol::lol: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 http://forum.xda-developers.com/android/development/enable-mobile-data-limit-t3142385 Ευχαριστώ πολύ φίλε με έσωσες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kim Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Εχει μηπως παρουσιαστει κανενα προβλημα με σημα (vodafone) και GPS ? NFC και wifi direct εχει ? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Εχει μηπως παρουσιαστει κανενα προβλημα με σημα (vodafone) και GPS ? NFC και wifi direct εχει ? Ευχαριστω! vodafone και gps τι εννοεις.εγω δεν εχω καποιο θεμα.nfc εχει wifi direct (αν εννοεις συνδεση συσκευων μεταξυ τους εχει) Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Εχει μηπως παρουσιαστει κανενα προβλημα με σημα (vodafone) και GPS ? NFC και wifi direct εχει ? Ευχαριστω! Με το galaxy s6 & Vodafone είχα μεγάλο πρόβλημα με ενεργό το 4G. Με αυτό το τηλέφωνο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσως έχει την καλύτερη λήψη από πολλά άλλα πιο διάσημα ονόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Γεια σας παιδια ... Μια ερωτηση εχω παραλαβει και εγω tempered glass nillkin... Για να το τοποθετησω πρεπει να βγαλω τη μαμισια ζελατινα ή οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Γεια σας παιδια ... Μια ερωτηση εχω παραλαβει και εγω tempered glass nillkin... Για να το τοποθετησω πρεπει να βγαλω τη μαμισια ζελατινα ή οχι?? Φυσικά και πρέπει να την βγάλεις. Δεν θα κολλήσει καλά αν την αφήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Γεια σας παιδια ... Μια ερωτηση εχω παραλαβει και εγω tempered glass nillkin... Για να το τοποθετησω πρεπει να βγαλω τη μαμισια ζελατινα ή οχι?? Δηλαδη φοραει ζελατινα απο την μανα του, out of the box?Γι αυτο προσπαθω να βαλω tempered glass και μου αφηνει φουσκαλες στις γωνιες?Εχω ξοδεψει μια περιουσια σε glass...:lol::rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Οκ ευχαριστω... Και βεβαια φοραει κοιτα γυπω απο το ηχειο και την μπροστινη καμερα φαινεται...:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δηλαδη φοραει ζελατινα απο την μανα του, out of the box?Γι αυτο προσπαθω να βαλω tempered glass και μου αφηνει φουσκαλες στις γωνιες?Εχω ξοδεψει μια περιουσια σε glass...:lol::rolleyes: Χαχαχαχαχα. Εντωμεταξυ δεν εφαρμοζει και τελεια πανω στο τζαμι .:D Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Καλησπερα,νεος κατοχος απο σημερα,θελω να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω ταπετσαρια στην οθονη κλειδωματος και αν μπορω να το φορτισω και με 2 αμπερ φορτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) vodafone και gps τι εννοεις.εγω δεν εχω καποιο θεμα.nfc εχει wifi direct (αν εννοεις συνδεση συσκευων μεταξυ τους εχει) στο g4 που είχα είχα τετοιο θέμα όταν άνοιγα το g4 και το s6 (σε μικρότερο βαθμό) σήμα του gps έπεφτε τέρμα κάτω (80% λιγότερο) με αυτό κανένα θέμα (πάντα με vodafone με άλλα δίκτυα δεν είχα θεμα ούτε με g4_ Καλησπερα,νεος κατοχος απο σημερα,θελω να ρωτησω πως μπορω να αλλαξω ταπετσαρια στην οθονη κλειδωματος και αν μπορω να το φορτισω και με 2 αμπερ φορτιστη. κανονικά αλλάζει ότι ταπετσαρία θέλεις όπου θέλεις... όσο για 2a ναι μπορείς αλλά δεν αλλαζει τπτ πάλι 1 a θα τραβάει (μπορεί να φορτίζει και ποιο αργά απο το μαμά) Edited February 2, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) στο g4 που είχα είχα τετοιο θέμα όταν άνοιγα το g4 και το s6 (σε μικρότερο βαθμό) σήμα του gps έπεφτε τέρμα κάτω (80% λιγότερο) με αυτό κανένα θέμα (πάντα με vodafone με άλλα δίκτυα δεν είχα θεμα ούτε με g4_ Ομολογώ ότι το έχασα! Δεν έχω καταλάβει τίποτα! Τι γίνονταν δηλαδη με το gps στο g4 και στο s6? Και θέματα και ταπετσαρίες και εικονίδια, τα πάντα αλλάζουν. Το emui είναι τρελά παραμετροποιησημο! EDIT: Για το θέμα της φόρτισης έχω παρατηρήσει οτι έχει επιλεκτικότητα στο καλής ποιότητας καλώδιο. Βάζοντας ενα τέτοιο: http://www.ebay.com/itm/USB-Charger-Doctor-Voltage-Current-Detector-Meter-Mobile-Battery-QC-3-0-Tester-/121852286159?hash=item1c5ef654cf Είδα διαφορές μέχρι και 200mA στο ρεύμα φόρτισης με "φθηνά" καλώδια! Edited February 2, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ευχαριστω για τις απαντήσεις,μήπως έχετε να προτείνετε και μια καλή θήκη;Δεν ξέρω αν υπάρχει καμμία πολύ λεπτή παρόμοια με την puro για iPhone 0.3 mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ευχαριστω για τις απαντήσεις,μήπως έχετε να προτείνετε και μια καλή θήκη;Δεν ξέρω αν υπάρχει καμμία πολύ λεπτή παρόμοια με την puro για iPhone 0.3 mm Δεν την ξερω ποια ειναι αυτη αλλα εδω εχει μόνον 54.052 listings! :D http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=huawei+ascemd+p8+case&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xhuawei+ascend+p8+case.TRS0&_nkw=huawei+ascend+p8+case&_sacat=0 Διαλέγεις και παίρνεις! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ομολογώ ότι το έχασα! Δεν έχω καταλάβει τίποτα! Τι γίνονταν δηλαδη με το gps στο g4 και στο s6? Και θέματα και ταπετσαρίες και εικονίδια, τα πάντα αλλάζουν. Το emui είναι τρελά παραμετροποιησημο! EDIT: Για το θέμα της φόρτισης έχω παρατηρήσει οτι έχει επιλεκτικότητα στο καλής ποιότητας καλώδιο. Βάζοντας ενα τέτοιο: http://www.ebay.com/itm/USB-Charger-Doctor-Voltage-Current-Detector-Meter-Mobile-Battery-QC-3-0-Tester-/121852286159?hash=item1c5ef654cf Είδα διαφορές μέχρι και 200mA στο ρεύμα φόρτισης με "φθηνά" καλώδια! κανε το εξής τεστ να δεις 1. βάλε κάρτα vodafone sto s6 2. βάλε μπρος το gps test (εκείνο που δείχνει σε πόσους δορυφόρους κλειδώσει πόσους βλέπει με τη ισχύ λαμβάνει σήμα κλπ) 3. όσο είσαι στο gps test απλά κατέβασε την μπάρα και βάλε μπρος το data (συσκευη θα πρέπει να είναι σε 4g δίκτυο εκείνη την στιγμή) 4. θα παρατηρήσεις ότι ισχύ λήψης του gps απο δορυφόρους πέφτει δραματικά συμβαίνει μονο με δυκτιο της voda και μονο με 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 καλησπερα παιδια,μπορει να μου πει καποιος που εχει το τηλεφωνο ποσο του κραταει η μπαταρια? (ποσες ωρες οθονη,στατιστικα απο gsam battery ολα τα σχετικα δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts