Kozi0 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 ναι σίγουρα πραγματα.. εγγύηση μόνο αν βάλεις το bootloader σε κατάσταση unlocked/relocked (αλλιώς η αναθεματισμένη arvato δεν μπορεί να κάνει τπτ.. εκτός και αν βρει οτι έχει υγρασία... που δεν αποκλείεται και αυτό) το δικο μου το αγόρασα στην ρωσια όταν πηγα βόλτα σε μεγάλο store στης εκπτώσεις ... με.......245 ευρώ (εδώ τότε είχε 400) και ετσι για πλάκα όταν ήμουν αθηνα πήγα στους ακατανομαστους και τους λέω έχει χαμηλό ήχο στα ηχεία νομίζω για δείτε τι μπορεί να γίνει... βεβαία είπαν ότι ήχος δεν έχει τπτ (αλήθεια ειναι :p ) και ναι μου είπαν ότι είμαι σε εγγύηση (η συσκευη ήταν branded και μου την είχαν κάνει debrand και εκει) τωρα βεβαία είμαι εκτός εγγύησης... (unlocked bl αλλα δεν εχει σημασία :p ) Είναι καλή φάση αν σου κάνουν debrand στην arvato ώστε να μην χαθεί και η εγγύηση. (Και φυσικά ελπίζω χωρίς χρέωση.. :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Είναι καλή φάση αν σου κάνουν debrand στην arvato ώστε να μην χαθεί και η εγγύηση. (Και φυσικά ελπίζω χωρίς χρέωση.. :p ) Η ίδια η arvato κάνει οτιδήποτε άψογα και ποιοτικά αρκεί να είναι με χρέωση, οτιδήποτε άλλο με νύχια και με δόντια προσπαθεί να σε βγάλει εκτός εγγύησης, πχ μια μικρή γρατζουνια αυτόματα σε βγάζει εκτός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Η arvato ηταν και είναι περιπέτεια. Διαχρονική αξία! Ακόμη θυμάμαι τι τραβουσαμε με τα se και την υγρασία! 8 στα 10 έβγαιναν εκτός εγγύησης! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Θέλω να αλλάξω κινητό, γιατί το galaxy s3 μου έβγαλε την πίστη. Κλίνω περισσότερο προς το Zopo speed 7 plus. Αλλά είδα ότι το Huawei έχει πέσει στα 300 ευρώ και σκέφτομαι μήπως αξίζει περισσότερο, μιας και είναι πιο γνωστή μάρκα. Αξίζει τα 100 ευρώ διαφορά που έχουν; Επισης από τα καταστήματα που μου βγάζει στο skroutz, ξέρει κανένας αν και ποια είναι αξιόπιστα; Δεν έχω πάρει ποτέ και δεν θέλω να πέσω σε απατεώνες. Δεν τα αναφέρω, γιατί δεν ξέρω μήπως το θεωρήσετε διαφήμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) φίλε μου πριν λίγες ώρες παρήγγειλα το P8 από skroutz! σε 2 μέρες πιστεύω θα το έχω στα χέρια μου! πριν όμως καταλήξω στο μαγαζί που έκανα την παραγγελία, είχαν προηγηθεί άλλες δύο απόπειρες σε άλλα καταστήματα του skroutz... στο πρώτο, άλλα έλεγαν στην τιμή των μεταφορικών και άλλα τελικά μου χρέωναν, με πρόφαση την εταιρεία courier ότι χρεώνει περισσότερο λόγω τις περιοχής που μένω και το ακύρωσα για λόγους εγωισμού περισσότερο :p στην δεύτερη περίπτωση έκανα την αίτηση για παραγγελία και με πήραν τηλέφωνο ότι το κινητό δεν υπάρχει πλέον... τελικά κατέληξα σε κατάστημα που έχω κάνει άλλες 3 αγορές κινητών στο παρελθόν, ήμουν ευχαριστημένος προσωπικά αλλά για κάποιο λόγω ήθελα να αλλάξω κατάστημα! όπως και να έχει περιμένω να μου έρθει το P8 και πολύ ευχαρίστως να σε ενημερώσω αν τελικά πήγαν όλα καλά με την παραγγελία! Edited January 26, 2016 by John84 Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 φίλε μου πριν λίγες ώρες παρήγγειλα το P8 από skroutz! σε 2 μέρες πιστεύω θα το έχω στα χέρια μου! πριν όμως καταλήξω στο μαγαζί που έκανα την παραγγελία, είχαν προηγηθεί άλλες δύο απόπειρες σε άλλα καταστήματα του skroutz... στο πρώτο, άλλα έλεγαν στην τιμή των μεταφορικών και άλλα τελικά μου χρέωναν, με πρόφαση την εταιρεία courier ότι χρεώνει περισσότερο λόγω τις περιοχής που μένω και το ακύρωσα για λόγους εγωισμού περισσότερο :p στην δεύτερη περίπτωση έκανα την αίτηση για παραγγελία και με πήραν τηλέφωνο ότι το κινητό δεν υπάρχει πλέον... τελικά κατέληξα σε κατάστημα που έχω κάνει άλλες 3 αγορές κινητών στο παρελθόν, ήμουν ευχαριστημένος προσωπικά αλλά για κάποιο λόγω ήθελα να αλλάξω κατάστημα! όπως και να έχει περιμένω να μου έρθει το P8 και πολύ ευχαρίστως να σε ενημερώσω αν τελικά πήγαν όλα καλά με την παραγγελία! Να φανταστώ το πήρες 308 ευρώ; Αν θες, στείλε μου από ποιο κατάστημα το πήρες. Εγγύηση ισχύει κανονικά για έναν χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 2 χρόνια εγγύηση! σου στέλνω προσωπικό μήνυμα.. Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Να φανταστώ το πήρες 308 ευρώ; Αν θες, στείλε μου από ποιο κατάστημα το πήρες. Εγγύηση ισχύει κανονικά για έναν χρόνο;γιατι για ενα χρονο 2 χρονια εγγυηση εχει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Δεν υπάρχει ένας χρόνος εγγύηση. Όλοι δύο δίνουν πλην της ακατανομαστης που προσπαθούν οι εισαγωγείς με αλχημείας να το κανουν δυο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 συντομα κατω απο 300€ ??? το θεωρω απολυτο VFM και συντομα στα χερια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ξερει κανεις που μπορω να βρω sim card tray για p8 σε titanium gray απο Ελλαδα γιατι το εχασα??:( Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Δοκιμασες στην arvato? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Δοκιμασες στην arvato? Ευχαριστω φιλε μου.Θα τους παρω αυριο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 συντομα κατω απο 300€ ??? το θεωρω απολυτο VFM και συντομα στα χερια μου Ε, ναι. Και εκεί που είναι τώρα είναι τρελό vfm αλλά κάτω απο τα 300 θα είναι απίστευτη αγορά. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 καλησπέρα σε όλους. θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. εχω το Χperia Ζ2, και μου εχει καρφωθεί η ιδέα για το p8. Εσείς τι λέτε? Αξίζει η αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αν εξαιρέσεις την μπαταρία (που δεν την λες και κακη), με κλειστά μάτια! Εκτός αν είσαι heavy gamer. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αν εξαιρέσεις την μπαταρία (που δεν την λες και κακη), με κλειστά μάτια! Εκτός αν είσαι heavy gamer. και το Ζ2 με το τεευταιο update η μπαταρία είναι για τα μπάζα. Αν ανοίξεις λιγο 4G, κλάφτα χαράλαμπε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Δεν το γνώριζα αυτό φιλέ μου. Πάντως το Ρ8 θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Η κάμερα του αν και 13αρα είναι εξαιρετική, με ois, αισθητήρα rgbw και διάφραγμα f2.0. Μονο η gpu είναι κάπως πιο αδύναμη και σε απαιτητικά παιχνίδια ίσως χάνεις frame. Γι' αυτό σου είπα αν είσαι heavy gamer. Όλα τα rf του (gsm, wifi, gps, nfc κλπ) είναι εξαιρετικά. Εγώ ήρθα απο sgs5 και πραγματικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Είναι υπέροχη συσκευή, lag free 24/7, πολύ καλή κάμερα. Κανένα παράπονο so far. Με 4G μόνο απλά τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 παιδια εχω προβλημα στο να βαλω TEMPERED GLASS στην οθονη.εχω χαραμισει 4 και ολα στην επανω δεξια γωνια δεν καθοντε καλα και μου αφηνουν ασπριλα.εχω αγανακτησει.εχει συμβει και σε αλλους απο οτι διαβασα μεσα στο φορουμ αλλα λυση απο οτι ειδα δεν υπαρχει.τι στο καλο στραβια η οθονη μου ειναι δεν μπορω να καταλαβω.θα προσπαθησω και με ζελατινα και ο θεος βοηθος.αν εχετε καμια λυση η αλλο TEMPERED GLASS δοκιμασμενο στο δικο σας πειτε μου να το παρω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Οντως το έχει πει και άλλος φίλος εδώ. Εγώ έχω βάλει της nilkin σχεδόν απο τοτε που το πήρα και είναι άψογο μέχρι στιγμής. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που έχω πάρει και δεύτερο καβατζα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση για να φαίνεται η εικόνα μιας επαφής όταν γίνεται κλήση μεγάλη τετράγωνη και όχι αυτό στο μικρό κυκλάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Οντως το έχει πει και άλλος φίλος εδώ. Εγώ έχω βάλει της nilkin σχεδόν απο τοτε που το πήρα και είναι άψογο μέχρι στιγμής. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που έχω πάρει και δεύτερο καβατζα! την βρηκα μαζι με μεταφορικα 18.90 απο ελλαδα αλλα να τα δοσω και αν παλι δεν κατσει καλλα τζαμπα τα λεφτα.εσενα σου καθησε καλα χωρις να σου αφησει στην γωνια κενο η ασπριλα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Δεν είναι θέμα ρύθμισης. Είναι του λειτουργικού αυτό (android). Αν θυμάμαι καλά, αυτό που ζητας γίνεται μόνον με ρουτ και xposed. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την βρηκα μαζι με μεταφορικα 18.90 απο ελλαδα αλλα να τα δοσω και αν παλι δεν κατσει καλλα τζαμπα τα λεφτα.εσενα σου καθησε καλα χωρις να σου αφησει στην γωνια κενο η ασπριλα Όχι ρε φίλε! Κοροϊδία είναι! 8-9 ευρώ έχει στο ebay. Είναι άψογη στην εφαρμογή. Ουτε φουσκάλες, ούτε κενά, ουτε τίποτα! Edit: Και πολλά σου είπα! Ορίστε! http://www.ebay.com/itm/HOT-Nillkin-9H-PRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-For-HUAWEI-Ascend-P8-/161767114302?hash=item25aa12463e:g:2ccAAOSwHnFVqh14 Edited January 28, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) παιδια εχω προβλημα στο να βαλω TEMPERED GLASS στην οθονη.εχω χαραμισει 4 και ολα στην επανω δεξια γωνια δεν καθοντε καλα και μου αφηνουν ασπριλα.εχω αγανακτησει.εχει συμβει και σε αλλους απο οτι διαβασα μεσα στο φορουμ αλλα λυση απο οτι ειδα δεν υπαρχει.τι στο καλο στραβια η οθονη μου ειναι δεν μπορω να καταλαβω.θα προσπαθησω και με ζελατινα και ο θεος βοηθος.αν εχετε καμια λυση η αλλο TEMPERED GLASS δοκιμασμενο στο δικο σας πειτε μου να το παρω το ίδιο θέμα είχα και εγώ... μην παίρνεις φτηνά τα περισσότερα δεν κάθονται δεξιά πάνω στην γωνιά αν μπορείς βρες το tempered glass της forever κάθεται άψογα http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-huawei-p8-l09-p-TEL.023735 παρε μερικά κομμάτια να έχεις Δεν είναι θέμα ρύθμισης. Είναι του λειτουργικού αυτό (android). Αν θυμάμαι καλά, αυτό που ζητας γίνεται μόνον με ρουτ και xposed. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι ρε φίλε! Κοροϊδία είναι! 8-9 ευρώ έχει στο ebay. Είναι άψογη στην εφαρμογή. Ουτε φουσκάλες, ούτε κενά, ουτε τίποτα! Edit: Και πολλά σου είπα! Ορίστε! http://www.ebay.com/itm/HOT-Nillkin-9H-PRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-For-HUAWEI-Ascend-P8-/161767114302?hash=item25aa12463e:g:2ccAAOSwHnFVqh14 αυτο δεν είναι ακριβός temperd glass (είναι κατι σαν πλαστικό που δεν σπάει ) εμείς χρειαζόμαστε κάτι που σπάει (γιατί συσκευη είναι πολύ λεπτή και μέταλλο... αν δεν σπάει το γυαλί η δύναμη θα παει παραπέρα... και δεν το θέλουμε καθόλου μα καθόλου) Edited January 28, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts