Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι σίγουρα πραγματα.. εγγύηση μόνο αν βάλεις το bootloader σε κατάσταση unlocked/relocked (αλλιώς η αναθεματισμένη arvato δεν μπορεί να κάνει τπτ.. εκτός και αν βρει οτι έχει υγρασία... που δεν αποκλείεται και αυτό)

το δικο μου το αγόρασα στην ρωσια όταν πηγα βόλτα σε μεγάλο store στης εκπτώσεις ... με.......245 ευρώ (εδώ τότε είχε 400) και ετσι για πλάκα όταν ήμουν αθηνα πήγα στους ακατανομαστους και τους λέω έχει χαμηλό ήχο στα ηχεία νομίζω για δείτε τι μπορεί να γίνει... βεβαία είπαν ότι ήχος δεν έχει τπτ (αλήθεια ειναι :p ) και ναι μου είπαν ότι είμαι σε εγγύηση (η συσκευη ήταν branded και μου την είχαν κάνει debrand και εκει)

τωρα βεβαία είμαι εκτός εγγύησης... (unlocked bl αλλα δεν εχει σημασία :p )

Είναι καλή φάση αν σου κάνουν debrand στην arvato ώστε να μην χαθεί και η εγγύηση. (Και φυσικά ελπίζω χωρίς χρέωση.. :p )

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι καλή φάση αν σου κάνουν debrand στην arvato ώστε να μην χαθεί και η εγγύηση. (Και φυσικά ελπίζω χωρίς χρέωση.. :p )

Η ίδια η arvato κάνει οτιδήποτε άψογα και ποιοτικά αρκεί να είναι με χρέωση, οτιδήποτε άλλο με νύχια και με δόντια προσπαθεί να σε βγάλει εκτός εγγύησης, πχ μια μικρή γρατζουνια αυτόματα σε βγάζει εκτός

Η arvato ηταν και είναι περιπέτεια. Διαχρονική αξία! Ακόμη θυμάμαι τι τραβουσαμε με τα se και την υγρασία! 8 στα 10 έβγαιναν εκτός εγγύησης!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Θέλω να αλλάξω κινητό, γιατί το galaxy s3 μου έβγαλε την πίστη. Κλίνω περισσότερο προς το Zopo speed 7 plus. Αλλά είδα ότι το Huawei έχει πέσει στα 300 ευρώ και σκέφτομαι μήπως αξίζει περισσότερο, μιας και είναι πιο γνωστή μάρκα. Αξίζει τα 100 ευρώ διαφορά που έχουν; Επισης από τα καταστήματα που μου βγάζει στο skroutz, ξέρει κανένας αν και ποια είναι αξιόπιστα; Δεν έχω πάρει ποτέ και δεν θέλω να πέσω σε απατεώνες. Δεν τα αναφέρω, γιατί δεν ξέρω μήπως το θεωρήσετε διαφήμιση :)

φίλε μου πριν λίγες ώρες παρήγγειλα το P8 από skroutz!

σε 2 μέρες πιστεύω θα το έχω στα χέρια μου!

πριν όμως καταλήξω στο μαγαζί που έκανα την παραγγελία, είχαν προηγηθεί άλλες δύο απόπειρες σε άλλα καταστήματα του skroutz...

στο πρώτο, άλλα έλεγαν στην τιμή των μεταφορικών και άλλα τελικά μου χρέωναν, με πρόφαση την εταιρεία courier ότι χρεώνει περισσότερο λόγω τις περιοχής που μένω και το ακύρωσα για λόγους εγωισμού περισσότερο :p

στην δεύτερη περίπτωση έκανα την αίτηση για παραγγελία και με πήραν τηλέφωνο ότι το κινητό δεν υπάρχει πλέον...

τελικά κατέληξα σε κατάστημα που έχω κάνει άλλες 3 αγορές κινητών στο παρελθόν, ήμουν ευχαριστημένος προσωπικά αλλά για κάποιο λόγω ήθελα να αλλάξω κατάστημα!

όπως και να έχει περιμένω να μου έρθει το P8 και πολύ ευχαρίστως να σε ενημερώσω αν τελικά πήγαν όλα καλά με την παραγγελία!

Edited by John84

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

φίλε μου πριν λίγες ώρες παρήγγειλα το P8 από skroutz!

σε 2 μέρες πιστεύω θα το έχω στα χέρια μου!

πριν όμως καταλήξω στο μαγαζί που έκανα την παραγγελία, είχαν προηγηθεί άλλες δύο απόπειρες σε άλλα καταστήματα του skroutz...

στο πρώτο, άλλα έλεγαν στην τιμή των μεταφορικών και άλλα τελικά μου χρέωναν, με πρόφαση την εταιρεία courier ότι χρεώνει περισσότερο λόγω τις περιοχής που μένω και το ακύρωσα για λόγους εγωισμού περισσότερο :p

στην δεύτερη περίπτωση έκανα την αίτηση για παραγγελία και με πήραν τηλέφωνο ότι το κινητό δεν υπάρχει πλέον...

τελικά κατέληξα σε κατάστημα που έχω κάνει άλλες 3 αγορές κινητών στο παρελθόν, ήμουν ευχαριστημένος προσωπικά αλλά για κάποιο λόγω ήθελα να αλλάξω κατάστημα!

όπως και να έχει περιμένω να μου έρθει το P8 και πολύ ευχαρίστως να σε ενημερώσω αν τελικά πήγαν όλα καλά με την παραγγελία!

Να φανταστώ το πήρες 308 ευρώ; Αν θες, στείλε μου από ποιο κατάστημα το πήρες. Εγγύηση ισχύει κανονικά για έναν χρόνο;

Να φανταστώ το πήρες 308 ευρώ; Αν θες, στείλε μου από ποιο κατάστημα το πήρες. Εγγύηση ισχύει κανονικά για έναν χρόνο;
γιατι για ενα χρονο 2 χρονια εγγυηση εχει
salonika city :thanks:

Δεν υπάρχει ένας χρόνος εγγύηση. Όλοι δύο δίνουν πλην της ακατανομαστης που προσπαθούν οι εισαγωγείς με αλχημείας να το κανουν δυο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ξερει κανεις που μπορω να βρω sim card tray για p8 σε titanium gray απο Ελλαδα γιατι το εχασα??:(
Poco X3 nfc 6/128

Δοκιμασες στην arvato?

συντομα κατω απο 300€ ???

το θεωρω απολυτο VFM και συντομα στα χερια μου

Ε, ναι. Και εκεί που είναι τώρα είναι τρελό vfm αλλά κάτω απο τα 300 θα είναι απίστευτη αγορά.

καλησπέρα σε όλους. θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. εχω το Χperia Ζ2, και μου εχει καρφωθεί η ιδέα για το p8. Εσείς τι λέτε? Αξίζει η αλλαγή?

Αν εξαιρέσεις την μπαταρία (που δεν την λες και κακη), με κλειστά μάτια! Εκτός αν είσαι heavy gamer.

Αν εξαιρέσεις την μπαταρία (που δεν την λες και κακη), με κλειστά μάτια! Εκτός αν είσαι heavy gamer.

και το Ζ2 με το τεευταιο update η μπαταρία είναι για τα μπάζα. Αν ανοίξεις λιγο 4G, κλάφτα χαράλαμπε!

Δεν το γνώριζα αυτό φιλέ μου. Πάντως το Ρ8 θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Η κάμερα του αν και 13αρα είναι εξαιρετική, με ois, αισθητήρα rgbw και διάφραγμα f2.0.

Μονο η gpu είναι κάπως πιο αδύναμη και σε απαιτητικά παιχνίδια ίσως χάνεις frame. Γι' αυτό σου είπα αν είσαι heavy gamer.

Όλα τα rf του (gsm, wifi, gps, nfc κλπ) είναι εξαιρετικά.

Εγώ ήρθα απο sgs5 και πραγματικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Είναι υπέροχη συσκευή, lag free 24/7, πολύ καλή κάμερα. Κανένα παράπονο so far. Με 4G μόνο απλά τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία.

παιδια εχω προβλημα στο να βαλω TEMPERED GLASS στην οθονη.εχω χαραμισει 4 και ολα στην επανω δεξια γωνια δεν καθοντε καλα και μου αφηνουν ασπριλα.εχω αγανακτησει.εχει συμβει και σε αλλους απο οτι διαβασα μεσα στο φορουμ αλλα λυση απο οτι ειδα δεν υπαρχει.τι στο καλο στραβια η οθονη μου ειναι δεν μπορω να καταλαβω.θα προσπαθησω και με ζελατινα και ο θεος βοηθος.αν εχετε καμια λυση η αλλο TEMPERED GLASS δοκιμασμενο στο δικο σας πειτε μου να το παρω

Οντως το έχει πει και άλλος φίλος εδώ.

Εγώ έχω βάλει της nilkin σχεδόν απο τοτε που το πήρα και είναι άψογο μέχρι στιγμής. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που έχω πάρει και δεύτερο καβατζα!

παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση για να φαίνεται η εικόνα μιας επαφής όταν γίνεται κλήση μεγάλη τετράγωνη και όχι αυτό στο μικρό κυκλάκι?

Οντως το έχει πει και άλλος φίλος εδώ.

Εγώ έχω βάλει της nilkin σχεδόν απο τοτε που το πήρα και είναι άψογο μέχρι στιγμής. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που έχω πάρει και δεύτερο καβατζα!

την βρηκα μαζι με μεταφορικα 18.90 απο ελλαδα αλλα να τα δοσω και αν παλι δεν κατσει καλλα τζαμπα τα λεφτα.εσενα σου καθησε καλα χωρις να σου αφησει στην γωνια κενο η ασπριλα

Δεν είναι θέμα ρύθμισης. Είναι του λειτουργικού αυτό (android).

Αν θυμάμαι καλά, αυτό που ζητας γίνεται μόνον με ρουτ και xposed.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

την βρηκα μαζι με μεταφορικα 18.90 απο ελλαδα αλλα να τα δοσω και αν παλι δεν κατσει καλλα τζαμπα τα λεφτα.εσενα σου καθησε καλα χωρις να σου αφησει στην γωνια κενο η ασπριλα

Όχι ρε φίλε! Κοροϊδία είναι! 8-9 ευρώ έχει στο ebay. Είναι άψογη στην εφαρμογή. Ουτε φουσκάλες, ούτε κενά, ουτε τίποτα!

Edit:

Και πολλά σου είπα! Ορίστε!

http://www.ebay.com/itm/HOT-Nillkin-9H-PRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-For-HUAWEI-Ascend-P8-/161767114302?hash=item25aa12463e:g:2ccAAOSwHnFVqh14

Edited by fanatikos

παιδια εχω προβλημα στο να βαλω TEMPERED GLASS στην οθονη.εχω χαραμισει 4 και ολα στην επανω δεξια γωνια δεν καθοντε καλα και μου αφηνουν ασπριλα.εχω αγανακτησει.εχει συμβει και σε αλλους απο οτι διαβασα μεσα στο φορουμ αλλα λυση απο οτι ειδα δεν υπαρχει.τι στο καλο στραβια η οθονη μου ειναι δεν μπορω να καταλαβω.θα προσπαθησω και με ζελατινα και ο θεος βοηθος.αν εχετε καμια λυση η αλλο TEMPERED GLASS δοκιμασμενο στο δικο σας πειτε μου να το παρω

το ίδιο θέμα είχα και εγώ... μην παίρνεις φτηνά τα περισσότερα δεν κάθονται δεξιά πάνω στην γωνιά

αν μπορείς βρες το tempered glass της forever κάθεται άψογα

http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-huawei-p8-l09-p-TEL.023735

παρε μερικά κομμάτια να έχεις

Δεν είναι θέμα ρύθμισης. Είναι του λειτουργικού αυτό (android).

Αν θυμάμαι καλά, αυτό που ζητας γίνεται μόνον με ρουτ και xposed.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι ρε φίλε! Κοροϊδία είναι! 8-9 ευρώ έχει στο ebay. Είναι άψογη στην εφαρμογή. Ουτε φουσκάλες, ούτε κενά, ουτε τίποτα!

Edit:

Και πολλά σου είπα! Ορίστε!

http://www.ebay.com/itm/HOT-Nillkin-9H-PRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-For-HUAWEI-Ascend-P8-/161767114302?hash=item25aa12463e:g:2ccAAOSwHnFVqh14

αυτο δεν είναι ακριβός temperd glass (είναι κατι σαν πλαστικό που δεν σπάει ) εμείς χρειαζόμαστε κάτι που σπάει (γιατί συσκευη είναι πολύ λεπτή και μέταλλο... αν δεν σπάει το γυαλί η δύναμη θα παει παραπέρα... και δεν το θέλουμε καθόλου μα καθόλου)

Edited by egodemis