Nos 55 Δημ. December 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Που να σας πω το αλλο το καινουργιο που μου συναιβει σημερα. Αργησα να παω σχολειο, πηγα 8 και 5 ενω το κουδουνι χτυπαει στις 8. Και ειχαν κλειδωμενες ολες τις πορτες. Και λεω αντε να πηδηξω τα καγκελα για να μην χασω 1η ωρα. Και ηταν η επιστατης και μας ελεγε οτι οποιος πηδηξει τα καγκελα θα παρει αποβολη. Και δεν ημουν μονο εγω που αργησα να παω σχολειο ητνα και αλλα 40 ατομα!!! Τελικα πηγα απο την πισω πορτα για μια στιγμη που την ειχανε ξεκλειδωτη (τυχερος ημουν)!!! Δηλαδη για 5 λεπτα πρεπει να παιρνουμε απουσια και να χανουμε την πρωτη ωρα?? Και μενω και μακρια απο το σχολειο!! τι να κανω και εγω!!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 1 Δεκ. 2004 , 21:14) Που να σας πω το αλλο το καινουργιο που μου συναιβει σημερα. Αργησα να παω σχολειο, πηγα 8 και 5 ενω το κουδουνι χτυπαει στις 8. Και ειχαν κλειδωμενες ολες τις πορτες. Και λεω αντε να πηδηξω τα καγκελα για να μην χασω 1η ωρα. Και ηταν η επιστατης και μας ελεγε οτι οποιος πηδηξει τα καγκελα θα παρει αποβολη. Και δεν ημουν μονο εγω που αργησα να παω σχολειο ητνα και αλλα 40 ατομα!!! Τελικα πηγα απο την πισω πορτα για μια στιγμη που την ειχανε ξεκλειδωτη (τυχερος ημουν)!!! Δηλαδη για 5 λεπτα πρεπει να παιρνουμε απουσια και να χανουμε την πρωτη ωρα?? Και μενω και μακρια απο το σχολειο!! τι να κανω και εγω!!! Αυτό δεν συμβαίνει μόνο τώρα... :lol: Εδώ και αρκετά χρόνια έτσι γίνεται... :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 1 Δεκ. 2004 , 21:14) Δηλαδη για 5 λεπτα πρεπει να παιρνουμε απουσια και να χανουμε την πρωτη ωρα?? Και μενω και μακρια απο το σχολειο!! τι να κανω και εγω!!! Να ξυπνάς 5 λεπτά νωρίτερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 1 Δεκ. 2004 , 21:14) Δηλαδη για 5 λεπτα πρεπει να παιρνουμε απουσια και να χανουμε την πρωτη ωρα?? Και μενω και μακρια απο το σχολειο!! τι να κανω και εγω!!! Ετσι! Εμας μας είχε αφήσει (καθυστερημένες στην πρώτη ώρα κλασικά) η καθηγήτρια να μπούμε στο μάθημα και ήρθε από πίσω η λυκειάρχης και μας έβγαλε έξω με το ζόρι επειδή μας είχε δει που μπήκαμε από τα κάγκελα :lol: Κουράγιο Nos 55,έτσι είναι το σχολείο! Μετά τι θα χεις να θυμάσαι; ;) Αν δε θες να χάνεις το μάθημα ή να παίρνεις απουσία,απλά πήγαινε λίγο νωρίτερα,είναι εύκολο :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Εγώ δηλαδή που έμενα απέναντι από το σχολείο και πήγαινα πάντα καθυστερημένη (γιατί δεν ήθελα να πάω για μάθημα) τι πρέπει να πώ? πάντως θυμάμαι ότι μαθηματικά και φυσική την τελευταία χρονιά ζήτημα να παρακολούθησα τα μισά μαθήματα...(δεν κάναμε κ πολλά..ήταν κ 1 ώρα..) στις πανελλήνιες πάντως στο 1ο έγραψα 10 και στο 2ο 17..(καλά ήταν αν σκεφτείς ότι ήμουν θεωρητική κ σε όλα τα θεωρητικά πάτωσα..) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Δεν μπορω με τιποτα το πρωινο ξυπνημα. Γι' αυτο και θα ξυπναω οτι ωρα θελω!!! Αλλο το αν χανω πρωτη ωρα!!! Δεν μπορω να ξυπναω 5 λεπτα νωριτερα. Τι να κανουμε!!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 2 Δεκ. 2004 , 17:58) Δεν μπορω με τιποτα το πρωινο ξυπνημα. Γι' αυτο και θα ξυπναω οτι ωρα θελω!!! Αλλο το αν χανω πρωτη ωρα!!! Δεν μπορω να ξυπναω 5 λεπτα νωριτερα. Τι να κανουμε!!! ετσι ετσι !! :D εγω να δεις απουσιες που εκανα !! ειχα φτασει σε σημειο να πηγαινω σχολειο 3 φορες την εβδομαδα !! :p αχχ βαρεμαρα και τεμπελια να μην σηκωνομαι με τιποτα τα πρωινα.. μεχρι και απο το ΙΕΚ πηγαν να με διωξουν επειδη εκανα ΤΙΣ απουσιες ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 οσοι ειναι απο πειραια και ξερουν το 7 λυκειο η γυμνασιο η ηταν εκει... ξερει οτι τελικα το σχολειο δεινει φωτιση μονο οταν καιγεται..... :devil: :devil: :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro ( 2 Δεκ. 2004 , 18:19) οσοι ειναι απο πειραια και ξερουν το 7 λυκειο η γυμνασιο η ηταν εκει... ξερει οτι τελικα το σχολειο δεινει φωτιση μονο οταν καιγεται..... :devil: :devil: :devil: σωστος ! :D Το δικο μου σχολειο ειχαν αποπειραθει καποιοι να το καψουν αλλα τους προλαβαν κ ετσι "σωθηκε" !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ ( 2 Δεκ. 2004 , 16:22) σωστος ! :D Το δικο μου σχολειο ειχαν αποπειραθει καποιοι να το καψουν αλλα τους προλαβαν κ ετσι "σωθηκε" !! σε εμας μονο κουρτινες και μερικα θρανια μονο καηκαν :( :( :( :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic (29 Νοέ. 2004 , 21:49) εμας ετσι οπως ειναι ουτε για βιασμο... :D Αλλα ειναι ολοι κ@λανθρωποι!!! Η φυλολογος μας ΧΑΙΡΕΤΑΙ να σημειωνει αδιαβαστους... ο μαθηματικος μας μια απο τα ιδια... ενωση καθηγιτων ματακιδων... μην πω για υπολοιπους... ...από "βιασμό της γλώσσας", όμως, καλά πάμε, έτσι;... :wacko: ...θα πάρεις απολυτήριο λυκείου, γράφοντας έτσι, ΕΤΣI;... :confused: :alien: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 πέστα ρε μιάου :( κάνω αρκετά χρόνια ιδιαίτερα μαθηματικών, και πραγματικά κάθε χρόνο και χειρότερα, τα παιδιά δεν ξέρουν να γράφουν... να συντάξουν σωστά πρόταση εννοώ, ορθογραφία, καλά για να γράψουν σωστά μαθηματικά δεν το συζητάω :( :( πίκρα, αλλά δυστυχώς δεν φταίνε τα παιδιά, ή τουλάχιστον δεν φταίνε μόνο αυτά. Γονείς και σχολεία, αυτούς κατηγορώ. Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow ( 2 Δεκ. 2004 , 16:31) ...από "βιασμό της γλώσσας", όμως, καλά πάμε, έτσι;... :wacko: ...θα πάρεις απολυτήριο λυκείου, γράφοντας έτσι, ΕΤΣI;... :confused: :alien: fusika den einai oute o protos oute o teleytaios... :mad: :( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow ( 2 Δεκ. 2004 , 18:31) ...από "βιασμό της γλώσσας", όμως, καλά πάμε, έτσι;... :wacko: ...θα πάρεις απολυτήριο λυκείου, γράφοντας έτσι, ΕΤΣI;... :confused: :alien: Δυστυχώς έτσι όπως έχει καταντήσει το ελληνικό εκπαιδευτικό και βαθμολογικό σύστημα,όλοι οι μαθητές βγαίνουν από το γυμνάσιο με κάτι 18αρια(και βάλε) και νομίζουν πως είναι κάποιοι.... Όταν πάνε όμως στο λύκειο,αρχίζουν οι κατραπακιές... Παλιά το 18αρι θεωρούταν υπερβολικά δύσκολος βαθμός που απαιτούσε ιδιαίτερη και οργανωμένη προσπάθεια Το 99% των μαθητών έχει ΤΡΟΜΕΡΑ επιφανειακή γνώση και με άπειρα πασαλλείματα... Και όλα αυτά από έναν 15 χρόνο μαθητή.... Και το χειρότερο είναι πως τα μυαλά παίρνουν ασύλληπτα εύκολα αέρα,και υπάρχουν και τα εξής παραδείγματα Πόσο είχες μαθηματικά? 19! Και μετά ο τύπος νομίζει πως είναι Einstein και τον βαθμό τον αξίζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 καλα ραι πεδεια τω οτοι ιμε ανορθωγραφος το ξαιρη ολο το παναιληνοιο... ΖΟΙΤΑΟ ΔΥΜΟΣΕΙΑ ΣΕΙΓΝΟΜΗ!!!!! αλλα ρε παιδια οταν κοιμαμαι 7 ωρες την ημερα πως θελετε να γραφω? Συγνωμη παντως και το παραδεχομαι οτι απο ορθογραφια δεν ειμαι και ο καλυτερος... ΑΧ αυτα τα greeklish θα φανε τον κοσμακι... κανω edit γιατι εγραψα λαθος το δημοσια... :p Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 1 Δεκ. 2004 , 21:14) Που να σας πω το αλλο το καινουργιο που μου συναιβει σημερα. Αργησα να παω σχολειο, πηγα 8 και 5 ενω το κουδουνι χτυπαει στις 8. Και ειχαν κλειδωμενες ολες τις πορτες. Και λεω αντε να πηδηξω τα καγκελα για να μην χασω 1η ωρα. Και ηταν η επιστατης και μας ελεγε οτι οποιος πηδηξει τα καγκελα θα παρει αποβολη. Και δεν ημουν μονο εγω που αργησα να παω σχολειο ητνα και αλλα 40 ατομα!!! Τελικα πηγα απο την πισω πορτα για μια στιγμη που την ειχανε ξεκλειδωτη (τυχερος ημουν)!!! Δηλαδη για 5 λεπτα πρεπει να παιρνουμε απουσια και να χανουμε την πρωτη ωρα?? Και μενω και μακρια απο το σχολειο!! τι να κανω και εγω!!! ψιλοδικαιολογω την καθυστερηση της ωρας. Απο τοτε που πηγα λυκειο παρατηρησα το εξης που με τσαντισε μπορω να πω: καποιοι μαθητες αργουν να μπουν στην ταξη απο το διαλειμμα για κανενα 15λεπτο. Σε αυτην την περιπτωση συμφωνω με τους καθηγητες που τους βαζουν απουσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 κοιτα, αμα τα κουδουνια ειναι μεσα στο κτιριο και σε μεγαλη αποσταση απο το προαυλιο πως θες να το ακουμε? 5 φορες την εχω πατησει ετσι... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic ( 2 Δεκ. 2004 , 22:55) κοιτα, αμα τα κουδουνια ειναι μεσα στο κτιριο και σε μεγαλη αποσταση απο το προαυλιο πως θες να το ακουμε? 5 φορες την εχω πατησει ετσι... οταν εχεις μάθημα όμως και χτυπάνε τα κουδούνια για διάλειμμα και μακριά απο τις αίθουσες να είναι τα ακούς! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Σε αυτο εχει δικιο ο xristos69!!! :rolleyes: Και εγω οταν ημουν μαθητης το κουδουνι για διαλειμμα το ακουγα ακομα και οταν εκανα μαθημα στο υπογειο που δεν ειχε κουδκουνι!! Καμια φορα δε, το ακουγα και πριν χτυπησει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 3 Δεκ. 2004 , 01:32) Καμια φορα δε, το ακουγα και πριν χτυπησει :p Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μαθητής που να μην του έχει συμβεί αυτό!!! Ακόμη και τώρα που είμαστε φοιτητές... νιώθουμε ότι το διάλλειμα μας καλεί από το πρώτο λεπτό της διάλεξης.. ειδικά όταν ο καθηγητής είναι "γεια σου" !! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από AquaSonic κοιτα, αμα τα κουδουνια ειναι μεσα στο κτιριο και σε μεγαλη αποσταση απο το προαυλιο πως θες να το ακουμε? 5 φορες την εχω πατησει ετσι... an den to akouseis esi tha deis kapoion na apomakrinetai pou itan pio konta sto koudouni kai to akouse :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 ( 3 Δεκ. 2004 , 01:37) Ακόμη και τώρα που είμαστε φοιτητές... νιώθουμε ότι το διάλλειμα μας καλεί από το πρώτο λεπτό της διάλεξης.. ειδικά όταν ο καθηγητής είναι "γεια σου" !! Αυτο το εχω λυσει με ενα διαφορετικο τροπο!! Δεν μπαινω στα περισσοτερα μαθηματα... :rolleyes: Ειδικα στο Μακεδονιας που δεν εχουμε και υποχρεωτικη παρακολουθηση...! Τωρα βεβαια σαν δευτεροετης ορισμενα δυσκολα τα παρακολουθω :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic ( 2 Δεκ. 2004 , 22:41) καλα ραι πεδεια τω οτοι ιμε ανορθωγραφος το ξαιρη ολο το παναιληνοιο... ΖΟΙΤΑΟ ΔΥΜΟΣΕΙΑ ΣΕΙΓΝΟΜΗ!!!!! αλλα ρε παιδια οταν κοιμαμαι 7 ωρες την ημερα πως θελετε να γραφω? Συγνωμη παντως και το παραδεχομαι οτι απο ορθογραφια δεν ειμαι και ο καλυτερος... ΑΧ αυτα τα greeklish θα φανε τον κοσμακι... κανω edit γιατι εγραψα λαθος το δημοσια... :p Πληροφοριακά να σου αναφέρω πως ο κανονικός ύπνος που πρέπει να κοιμάται ένας άνθρωπος είναι 8 ώρες... ;) Οπότε τη μια ώρα που δεν κοιμάσαι τις αναπληρώνεις τα Σ/Κ... :D :lol: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro ( 2 Δεκ. 2004 , 22:41)οσοι ειναι απο πειραια και ξερουν το 7 λυκειο η γυμνασιο η ηταν εκει... Λες γι' αυτό που είναι κοντά στα Ταμπούρια; :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 @agent m yep εχεις ακουσει τιποτα για αυτο το πολυ καλο σχολειο???......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 3 Δεκ. 2004 , 01:32) Σε αυτο εχει δικιο ο xristos69!!! :rolleyes: Και εγω οταν ημουν μαθητης το κουδουνι για διαλειμμα το ακουγα ακομα και οταν εκανα μαθημα στο υπογειο που δεν ειχε κουδκουνι!! Καμια φορα δε, το ακουγα και πριν χτυπησει :p I hear dead bells :lol: Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts