ntinoscrypton Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 h yoshimura pistevw itan enas apo tous paragontes pou me ekanan na kataliksw sto address telika.. dn kserw poso kanei alla pistevw pws aksizei ton kopo.. afou exei ftiaxtei eidika gia afto to papi :P ειναι πολυ ωραια.παταει φοβερα στο μηχανακι,εξαλου και γιαυτο το μηχανακι βγηκε!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man7 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 εγω λεω απο θεμα κινητηρα το ειχα για 3 χρονια και δεν καταλαβενε τιποτα σε ολα τα αλλα ειναι το suzuki καλητερο και εγω fx εχω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 kai to adress einai injection?gt to innova einai... Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 το honda=ολο προσοντα εχει παψει εδω και καιρο. το innova δεν σημαινει τιποτα και δεν εχει καν το κυρος που ειχαν προηγουμενες παπιες της εταιρειας. suzuki κι απο μενα,ειναι και πανεμορφο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 simera ida to suzuki ine katapliktiko kai apo mena suzuki an kai ixa pi to honda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekis_han Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 +1 στο Suzuki και απο μένα..Η ποιότητα κατασκευής του αν και Suzuki υπερέχει μακράν απο την Honda...H honda δεν βγάζει πλέον τα παπιά σκυλιά που έβγαζε κάποτε (βλέπε astrea grand,supra)...Και σε αναλογία τιμή-επίδοση suzuki..Όσο για την yoshimura εγώ θα την έπαιρνα και μετά άμα ήθελα την κρατούσα και για συλλεκτικό κομμάτι...Είναι η μόνη που έχει βγει για παπί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 kai to adress einai injection?gt to innova einai... nai einai. Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Κι'εγω φιλε θα επαιρνα το suzuki ετσι γι'αλλαγη.τωρα το suzuki ειναι και 200 ευρο πιο φθηνο..και 10 κιλα βαρυτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Κι'εγω φιλε θα επαιρνα το suzuki ετσι γι'αλλαγη.τωρα το suzuki ειναι και 200 ευρο πιο φθηνο..και 10 κιλα βαρυτερο. otan les 10 kila varutero,afto to vazeis sta pleonektimata tou? Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 otan les 10 kila varutero,afto to vazeis sta pleonektimata tou? παρτο οπως θελεις.εγω το θεωρω καλο.κραταει καλυτερα στο δρομο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 epidh eimai kainourgios stin odhghsh skeftomoun oti oso pio elafru to papi toso pio eukolo...isxuei afto? Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 epidh eimai kainourgios stin odhghsh skeftomoun oti oso pio elafru to papi toso pio eukolo...isxuei afto? Τα 10 κιλα δεν φερνουν την καταστροφη.επειδη εχω οδηγησει πολλα μηχανακαι..το παπι παντα το ηθελα λιγο πιο στιβαρο.τουλαχιστον οταν οδηγεις με 100km να εισαι σταθερος στο δρομο..και να μην φοβασαι να μην σε παρασυρει κανενας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 ega tha epairna to honda.pistevo oti einai kalitero apo to allo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anub1s Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Φιλε παρε το suzuki .Η honda εξαιτιας των πωλησεων το εχει παρατησει το innova. Το suzuki ειναι πιο ωραιο και καλυτερο.H suzuki ηθελε να μπει δυναμικα σε αυτη την αγορα και για αυτο το εκανε καλο και επεισε και την yoshimura να κανει την πρωτη εξατμιση για παπι ( στο χωριο μου εχω δει yoshimura σε παπι .Την εβαλαν με μετατροπη στο λαιμο νομιζω αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ). Το μονο κακο που ξερω ειναι οτι εχει μακρια κλιμακωση στις ταχυτητες αναμεσα στην πρωτη και δευτερα.Αν και εγω δεν το βρισκω και τοσο κακο. Παράθεση DRAGONBALL RULEZ BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Το μονο κακο που ξερω ειναι οτι εχει μακρια κλιμακωση στις ταχυτητες αναμεσα στην πρωτη και δευτερα.Αν και εγω δεν το βρισκω και τοσο κακο. 8es na peis oti me tin prwth kaneis parapanw metra gia na valeis deftera? Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anub1s Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 μπορει οταν κανεις ελιγμους αναμεσα στα αμαξια με μικρη ταχυτητα να αισθανεσαι οτι με την πρωτη ταχυτητα εχει πολλες στροφες ο κινητηρας ενω με την δευτερα να μην εχεις την απαιτουμενη δυναμη.Αυτο θα συμβει οπως ειπα σε ελιγμους οταν εχει κινηση διοτι εκει αυξομειωνεις συνεχεια την ταχυτητα σου .(σκεψου τι γινεται οταν βρεθεις σε μποτιλιαρισμα δηλαδη) Παράθεση DRAGONBALL RULEZ BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 8es na peis oti me tin prwth kaneis parapanw metra gia na valeis deftera? Κι'εσυ κολλας σε κατι λεπτομερειες :blink: :whistle: Πηγαινε και κανε τεστ οδηγησης οτι παπι θελεις και μετα παρε αυτο που σου αρεσε περισσοτερο.με το να διαβαζεις μονο σχολια απο το νετ...δεν εχεις ολοκληρωμενη εικονα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anub1s Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Κι'εσυ κολλας σε κατι λεπτομερειες :blink: :whistle: Πηγαινε και κανε τεστ οδηγησης οτι παπι θελεις και μετα παρε αυτο που σου αρεσε περισσοτερο.με το να διαβαζεις μονο σχολια απο το νετ...δεν εχεις ολοκληρωμενη εικονα. +1000 Αυτο ειναι το καλυτερο αν και μια δευτερη αποψη δεν παει ποτε χαμενη. Το θεμα ειναι να βρεις καταστημα που να στο δινει για test drive. Παράθεση DRAGONBALL RULEZ BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 +1000 Αυτο ειναι το καλυτερο αν και μια δευτερη αποψη δεν παει ποτε χαμενη. Το θεμα ειναι να βρεις καταστημα που να στο δινει για test drive. :rolleyes: οποιος θελει κατι πραγματικα...βρισκει την ακρη.εχω αλλαξει τοσα μηχανακι..εχω κανει test drive αλλα τοσα.ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα. Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα να παρεις για τεστ εινα παπι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Φιλε παρε το suzuki .Η honda εξαιτιας των πωλησεων το εχει παρατησει το innova. Το suzuki ειναι πιο ωραιο και καλυτερο.H suzuki ηθελε να μπει δυναμικα σε αυτη την αγορα και για αυτο το εκανε καλο και επεισε και την yoshimura να κανει την πρωτη εξατμιση για παπι ( στο χωριο μου εχω δει yoshimura σε παπι .Την εβαλαν με μετατροπη στο λαιμο νομιζω αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ). Το μονο κακο που ξερω ειναι οτι εχει μακρια κλιμακωση στις ταχυτητες αναμεσα στην πρωτη και δευτερα.Αν και εγω δεν το βρισκω και τοσο κακο. Η honda δεν το παρατησε..απλος το innova δεν εχει την ποιοτητα τον Ιαπωνεζον,νομιζω κατασκευαζετε Ιταλια και π.χ.τα πλαστικα του ειναι κατασκευασμενα σε αλλη χωρα εκτος Ιαπωνιας.ο κινιτηρας μπορει να ειναι αλλα τα σιδερα του οι κολλησεις ολα αυτα μπορει να ειναι εδω φτιαγμενα.Παντως αμα ηταν φτιαγμενο στην Ιαπωνια θα ηταν πολυ πιο ποιοτηκο. Παρε αυτο που σου αρεσει,εμεις δεν θα το οδηγαμε.;).Αλλα κατα την γνωμη μου παρε το SUZUKI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ok guys to eklisa to SUzuki Address 8a to parw h to vradaki h aurio.. prwi. Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ok guys to eklisa to SUzuki Address 8a to parw h to vradaki h aurio.. prwi. Να το παρεις...να το παρεις..και μην ξεχασεις τον κρανος! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anub1s Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ok guys to eklisa to SUzuki Address 8a to parw h to vradaki h aurio.. prwi. Μπραβο, καλη επιλογη.:up: Να μας πεις και εντυπωσεις, μην το ξεχασεις. Παντα κρανος φιλε. Παράθεση DRAGONBALL RULEZ BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 + φοτος ετσι.:p:p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 telika to pira simera to prwi.exw kanei 18 xiliometra,entaksi dn exw parei pote mou allo mixanaki kai dn mporw na to sugkrinw me allo,emena mou fenete gamato.prwth fora strwnw mixanaki kai to psilo lipame omos.ontos exei makria prwth taxitita.to spastiko otan anigeis ton diakopth prepei na perimeneis 5 defterolepta na kanei elegxo sto injection kai meta na valeis mprosta (to exw ksexasei 2-3 fores ).to exw treksei mexri 60 xiliometra me 3h taxitita. http://s167.photobucket.com/albums/u157/Rimmas7/?action=view¤t=DSC00007.jpg http://s167.photobucket.com/albums/u157/Rimmas7/?action=view¤t=DSC00006.jpg http://s167.photobucket.com/albums/u157/Rimmas7/?action=view¤t=DSC00005.jpg http://s167.photobucket.com/albums/u157/Rimmas7/?action=view¤t=DSC00004.jpg Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts