aaaaztek84 Δημοσιεύτηκε April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 5, 2015 καλησπερα θα αγορασω αμεσα νεο κινητο,διαθετω ενα μπατζετ ως 380 περιπου εκανα ενα καλο ψαξιμο ειδα σχεδον ολα τα κινητα απο τα πιο δημοφιλη lg και samsung ως τα πιο κρυμμενα(hidden gem)one plus,htc one κτλ αρχικα να πω οτι στην πιατσα(φορουμ-φιλοι-reviews) ολοι θεωρουν κορυφαιο για τα λεφτα του το g2,ειναι δηλ το δοκιμασμενο στανταρακι που τα προσφερει ολα και σε καλη τιμη εμενα μου αρεσε ομως το z2 της sony,βλεπω οτι διαθετει σχεδον ολα τα προτερηματα καθε μαρκας μαζι -εχει κορυφαια μπαταρια(οπως και το g2) -κορυφαια καμερα(s5,g3) -ειναι water-dust proof οπως και το s5 -η ποιοτητα κατασκευης του δεν ειναι htc αλλα ξεπερναει την πλαστικουρα των υπολοιπων -σπεκς πολυ υψηλα και φυσικα δεν εχει τα κλασσικα μειονεκτηματα τους -ελλειψη sd (g2)κακη διαρκεια μπαταριας(g3) 1)εχει πεσει πλεον στα 350ε ,αξιζει σαν αγορα??? 2)ολοι μιλανε για lg,iphone,samsung,κινεζικα εχω βρει λιγα θεματα για τα xperia z2 γιατι δεν ακουγεται? 3)μια αποψη απο καποιον που το χει στην κατοχη του για λειτουργεια(λαγκαρει-εκανε καποιο θεμα?) υγ)4)τελικα η σονι εχει σερβις αρβατο??δεν ειναι σονι hellas??ειναι τοσο κακη δηλ αυτη η αρβατο αν χρειαστει να το πας?(εκανα μια αναζητηση ειδα ποσα παραπονα υπαρχουν και αγχωθηκα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Αγόρασέ το φίλε μου και μη φοβάσαι τίποτα. Από τις πλέον απροβλημάτιστες και vfm προτάσεις εκεί έξω. Έχει όλα αυτά που θες. Όσον αφορά στην Άρβατο, άλλοι έχουν βρει το δίκιο τους και άλλοι όχι. Αναλόγως την κάθε περίπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Όπως σου λένε, είναι τρομερή συσκευή για τα λεφτά που παίζει τώρα. Θα πάρεις και τα updates σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ok boys ευχαριστω,βασικα θα παω αυριο σεβεν-λενε ξεκινα απο 345,ελπιζω να μην εχει εξαντληθει,και φυσικα θα το ανοιξω επιτοπου,οσο για την αρβατο αν χτυπα ξυλο χρειαστει να παει τουλαχιστον για το συγκεκριμενο μοντελο δεν μπορουν να επικαλεστουν το κλασσικο υγρασια αφου ειναι αδιαβροχο!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ok boys ευχαριστω,βασικα θα παω αυριο σεβεν-λενε ξεκινα απο 345,ελπιζω να μην εχει εξαντληθει,και φυσικα θα το ανοιξω επιτοπου,οσο για την αρβατο αν χτυπα ξυλο χρειαστει να παει τουλαχιστον για το συγκεκριμενο μοντελο δεν μπορουν να επικαλεστουν το κλασσικο υγρασια αφου ειναι αδιαβροχο!!!!!!!!!!!! έλα τώρα τι ποιο εύκολο,ξέχασες τα πορτάκια ανοιχτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 2 μειονεκτιματα εχει z2 camera............. μόνο στα χαρτιά είναι κορυφαία ......... στην πράξη απλά μέτρια... εγγύηση ....... αν σου χαλάσει κλάψε........ με την Αρβατο να είναι το service της sony στην Ελλάδα....... ελπίδες πέφτουν στο 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Τα παραλές και για τα 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg_volos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 2 μειονεκτιματα εχει z2 camera............. μόνο στα χαρτιά είναι κορυφαία ......... στην πράξη απλά μέτρια... εγγύηση ....... αν σου χαλάσει κλάψε........ με την Αρβατο να είναι το service της sony στην Ελλάδα....... ελπίδες πέφτουν στο 0 Υπερβάλλεις, ειδικά για την κάμερα. Για την εγγύηση είναι ότι σου κατσει με την Arvato. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Προς θεού ότι είναι μετρια η κάμερα.Μην λέμε ότι θέλουμε. Στο αυτόματο είναι ένα κλικ πίσω από τις αντίστοιχες ναυαρχιδες των άλλων εταιρειών. Αν παίξεις με ρυθμίσεις έχεις άριστα αποτέλεσματα. Το κινητό για τα λεφτά που κοστίζει είναι τίμιο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα νέα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Υπερβάλλεις, ειδικά για την κάμερα. Για την εγγύηση είναι ότι σου κατσει με την Arvato. :p μπορεί και να εχω υψηλές απαιτισεις....... αλλά δεν μου άρεσε camera καμία σχέση με αυτό που υπόσχεται......... στο z3 αιθιτα το εστροσαν το θεμα (παντα μιλάω για auto>..... σε maual κατάφερα πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά κάθε φορά πριν βγάλω foto να το σεταρω δεν λέει.......) όσο για εγγύηση άστο......... εδώ φτάσαμε μέχρι δικαστήρια με αυτούς :lol: (δεν κάνω πλάκα :lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το z2 είναι μια χαρά εργαλείο, αλλά σε αυτά τα χρήματα παίζουν και πολλά άλλα ισάξια (αν όχι καλύτερα), ειδικά σε αγγελίες μτχ. Βασική ερώτηση : Θέλεις ντε και καλά android? Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το z2 είναι μια χαρά εργαλείο, αλλά σε αυτά τα χρήματα παίζουν και πολλά άλλα ισάξια (αν όχι καλύτερα), ειδικά σε αγγελίες μτχ. Βασική ερώτηση : Θέλεις ντε και καλά android? επειδή ενδιαφέρει και εμένα για πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Περίεργη ιστορία αυτα τα Sony. Ξερω αρκετό κοσμο που έχουν συσκευές Sony,αν και οχι z2 συγκεκριμένα αλλα πιο φτηνες, και σπανια ακουω παράπονα. Φαινεται να κρατάνε. Τωρα υπάρχουν κακες φημες στα φορουμ κτλ για την arvato στην ελλαδα αλλα και γενικα για προβληματα σε Sony απο αποψης λογισμικου κυρίως. Δε ξερω αν είναι για να τα πιστευει κανεις βέβαια αφου για το s5 που εχω βλέπω ενα καρο γκρινιες και προβληματα με το lollipop update και απλα δε γνωριζουν οτι πρεπει να κανουν reset τη συσκευή και ισως και set as new. Εγω απλα επελεξα s5 αντι για z2 επειδη ενιωθα πιο ασφαλης με μια samsung συσκευη. Ποσο ισχυει αυτο, μενει να αποδειχθει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..οσο για τη καμερα πιστευω οτι δε διαφερει πολυ απο του s5 καθως σε πολυ χαμηλο φως δεν ειναι και τιποτα τρομερές αυτες που τραβαει το s5 αν σκεφτεις οτι εχει f2.2 ενω το z2 εχει f2.0 αν θυμαμαι καλα. Αν ειχα τη βεβαιότητα ότι είναι αξιοπιστο το z2 θα το ειχα πάρει δεδομενου οτι εχει και 3gb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Περίεργη ιστορία αυτα τα Sony. Ξερω αρκετό κοσμο που έχουν συσκευές Sony,αν και οχι z2 συγκεκριμένα αλλα πιο φτηνες, και σπανια ακουω παράπονα. Φαινεται να κρατάνε. Τωρα υπάρχουν κακες φημες στα φορουμ κτλ για την arvato στην ελλαδα αλλα και γενικα για προβληματα σε Sony απο αποψης λογισμικου κυρίως. Δε ξερω αν είναι για να τα πιστευει κανεις βέβαια αφου για το s5 που εχω βλέπω ενα καρο γκρινιες και προβληματα με το lollipop update και απλα δε γνωριζουν οτι πρεπει να κανουν reset τη συσκευή και ισως και set as new. Εγω απλα επελεξα s5 αντι για z2 επειδη ενιωθα πιο ασφαλης με μια samsung συσκευη. Ποσο ισχυει αυτο, μενει να αποδειχθει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..οσο για τη καμερα πιστευω οτι δε διαφερει πολυ απο του s5 καθως σε πολυ χαμηλο φως δεν ειναι και τιποτα τρομερές αυτες που τραβαει το s5 αν σκεφτεις οτι εχει f2.2 ενω το z2 εχει f2.0 αν θυμαμαι καλα. Αν ειχα τη βεβαιότητα ότι είναι αξιοπιστο το z2 θα το ειχα πάρει δεδομενου οτι εχει και 3gb ram. σαν ποιότητα κλπ και z2 και s 5 καλά είναι, σαν εγγύηση Sony χάνει άπειρα στην Ελλάδα λόγο arvato... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εντάξει είναι λίγο ηλιθιοι εκεί στην Αρβατο αλλά όσες φορές έχω πάει ή εγώ ή γνωστός μου έχει γίνει η δουλειά. Τώρα για τις περιπτώσεις που λέτε ότι τα ρίχνουν στην υγρασία δεν ξέρω. Μάλλον είναι όπως σου κάτσει η περίπτωση όπως ειπώθηκε λίγο παραπάνω. Ψιλοασχετη ερώτηση. Η Samsung δεν έχει σέρβις στην Arvato? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εντάξει είναι λίγο ηλιθιοι εκεί στην Αρβατο αλλά όσες φορές έχω πάει ή εγώ ή γνωστός μου έχει γίνει η δουλειά. Τώρα για τις περιπτώσεις που λέτε ότι τα ρίχνουν στην υγρασία δεν ξέρω. Μάλλον είναι όπως σου κάτσει η περίπτωση όπως ειπώθηκε λίγο παραπάνω. Ψιλοασχετη ερώτηση. Η Samsung δεν έχει σέρβις στην Arvato? Samsung έχει δικό της service και είναι επιπέδου lg από ότι λένε... Πάντως εγώ δεν θα το ζάλιζα τόσο πολύ με την εγγύηση λες και htc, sony kok είναι τέρμα αναξιόπιστα και σίγουρα θα χρειαστεί να πάνε στην αντιπροσωπία για επισκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Εντάξει είναι λίγο ηλιθιοι εκεί στην Αρβατο αλλά όσες φορές έχω πάει ή εγώ ή γνωστός μου έχει γίνει η δουλειά. Τώρα για τις περιπτώσεις που λέτε ότι τα ρίχνουν στην υγρασία δεν ξέρω. Μάλλον είναι όπως σου κάτσει η περίπτωση όπως ειπώθηκε λίγο παραπάνω. Ψιλοασχετη ερώτηση. Η Samsung δεν έχει σέρβις στην Arvato? έχει και την αρβατο εκτός απο την smartec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Η Arvato έχει σχεδον τους πάντες στην Ελλαδα πχ htc, motorola κα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Η Arvato έχει σχεδον τους πάντες στην Ελλαδα πχ htc, motorola κα για αυτο και κάνει οτι γουσταρει....... βγάζει 8 στους 10 εκτος εγγύησης οτε να αυξήσει τα κέρδη της αφού αρκετοί δέχονται να το επισκευασουν μετα ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Για μένα μονόδρομος πλέον, αν η αγορά γίνει από Ελλάδα, Samsung ή Lg λόγω σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Για μένα μονόδρομος πλέον, αν η αγορά γίνει από Ελλάδα, Samsung ή Lg λόγω σερβις. btw ακουγετε οτι sam αποκλειστικά στην arvato θα παει (λογο κοστους) ιδι καποια κομμάτια εκει πάνε.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r3dsky Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Για μένα μονόδρομος πλέον, αν η αγορά γίνει από Ελλάδα, Samsung ή Lg λόγω σερβις. Κυρίως LG, με το χαμόγελο οι άνθρωποι εδώ και χρόνια εξυπηρετούν. Μπράβο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Απο συμπεριφορα παντως το σερβις της LG ειναι κλασεις ανωτερο απο την Arvato (κι ειναι και σε πιο βολικη τοποθεσια:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Απο συμπεριφορα παντως το σερβις της LG ειναι κλασεις ανωτερο απο την Arvato (κι ειναι και σε πιο βολικη τοποθεσια:lol:) αν και εχω μια αντιπάθεια στης συσκευές lg(εχω τραβήξει πολλά) από θεμα service στην Ελλάδα είναι η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Samsung έχει δικό της service και είναι επιπέδου lg από ότι λένε... Πάντως εγώ δεν θα το ζάλιζα τόσο πολύ με την εγγύηση λες και htc, sony kok είναι τέρμα αναξιόπιστα και σίγουρα θα χρειαστεί να πάνε στην αντιπροσωπία για επισκευή.... Η Samsung εχει την Smartec σαν επισημο σερβις η οποια ειναι σουπερ εταιρεια.....και πολυ γρηγορη εντος ημερας, βγαζουν συμπερασμα και επισκευαζουν!!! Εγω προσωπικα εχω εξαιρετικη εμπειρια απο την συγκεκριμενη εταιρεια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts