Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον παιδια κ εμενα σημερα μου ηρθε η κινητουμπα. Δεν το εχω ξανακανει αλλα 2-3 πραματα τα γνωριζω... Σε πρωτη φαση δεν μπορει να εγκαταστησει τον οδηγο CDC Serial αλλα γενικα βλεπει ενα MT65 android phone. Ειναι προβλημα ? Επισης καποιο προβλημα εχω και με το scatter.txt γιατι δεν φαινεται να το αναγνωριζει για σωστο.. για την 1516 Edited by mitsoos

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω ενα bug που προσεξα ειναι οτι οταν παταω να ανοιξει το wifi οχι απο τις ρυθμισεις απο τις επιλογες στην αρχικη ενω το παταω δε μου δειχνει να ενεργοποειται και μολις βγω στην αρχικη δειχνει ανοιχτο. Το ιδιο και οταν θελω να το κλεισω..δε μου δειχνει οτι απενεργοποιειται αλλα μολις βγω στην αρχικη δειχνει οτι εχει κλεισει! Το κανει και σε κανεναν αλλο αυτο?

Σημ. Το SHAREit, μην το ξηλωνετε, ειναι η νο.1 καταξιωμενη εφαρμογη για ευκολο μοιρασμα αρχειων απο κινητο σε κινητο, ακομη και με iphone παιζει κυριλε.

@ leroumpas, ειναι σωστη η διαδικασια. Για ρουτ εναλλακτικα το ποστ 247, το βρηκα πανευκολο.

Γενικα, δεν αντιμετωπισα κανενα κολλημα, ολα κυλησαν με την μια.

(Το σωστο gapps το βρηκε ο Darth_Revan, εγω μοναχα επιβεβαιωσα οτι παιζει, κανει και update κατοπιν μαλιστα.

Ναι, μεσω flash tools, download, την 516. Μετα OTA update μονο του στην 520.

Για το led, ειδα τωρα τις ρυθμισεις που λες, ειναι τικαρισμενες αλλα δεν αναβει σε gmail, ουτε facebook, μαλλον θα παιζει με τις δικες του συγκεκριμενες εφαρμογες, σε σενα παιζει gmail?

O stock launcher ειναι πολυ καλος, τον εχουν πετσοκοψει στην 511 και φαινεται ελλειπης.

Τυχαινει να τον ηξερα απο το p780 και ποτε δεν ενιωσα την αναγκη να τον αλλαξω, στην 520 ειναι βελτιωμενος και πεταει!

Σε best seller τηλεφωνο, οχι απλα θα ασχοληθουν, σε λιγο καιρο, δεν θα ξερουμε τι να πρωτοβαλουμε!

Ποτέ δεν χρειαζεται το format, ειναι για περιεργες περιπτωσεις, το διαβασες καπου ή το εκανες μονος σου?

Φιλε, εχω γραψει παραπισω πολλα για τις προεγκατεστημενες.

Επισης, ρομ πειραγμενη μαγαζιων και OTA δεν γινεται, τα ΟΤΑ παιζουν μονο σε official.

Ακομη και αν βγαλουν notification για update, δεν προκειται να ολοκληρωθει.

Οντως, προληπτικα το λενε, δεν ειναι κακο.

Τι εννοεις φορτωνουν οι drivers? Οταν συνδεεις το κινητο, δεν φορτωνει τιποτε, το flashtools "τσιμπαει" το κινητο αυτοματα.

Απο την στιγμή που έκανα την αναβάθμιση σε 1516 δεν παίζει σωστά το wifi .Βλέπει μόνο το δικό μου δίκτυο .

και δεν συνδέεται κιόλας .

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο την στιγμή που έκανα την αναβάθμιση σε 1516 δεν παίζει σωστά το wifi .Βλέπει μόνο το δικό μου δίκτυο .

και δεν συνδέεται κιόλας .

ΟΚ κομπλέ με ένα restart έστρωσε ,τώρα κατεβάζει την 1520 :D:rolleyes:

Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπον, εγω παρέλαβα απο TO2C εχθές και μπορώ να πώ οτι η ROM είναι καθαρή με μια πρώτη ματια.

Δεν εχω ως τώρα καθόλου διαφημίσεις και ο Browser δουλέυει μια χαρα (δεν με πεταει σε ασχετες σελίδες).

Ακόμα παρ'ολα αυτα δεν έχω τρέξει κάποιο antivirus για να πω με σιγουρια....

Όποιος θέλει ας ρωτήσει το οτιδήποτε.

Φίλε ποια ROM έχει? Απ'ότι ξέρω δεν το κάνουν root από εκεί έτσι? Τις κινέζικες και άχρηστες εφαρμογές τις έχουν βγάλει? Το έχεις στα ελληνικά ή στα αγγλικά?

Θες να σου δώσω το html να το κάνεις εσύ αγορίνα; Τρέχα να δεις αν έρχομαι.

...δεν κατανοώ γιατί τέτοια αντίδραση. Απλά μια φιλική επισήμανση ήταν για να γίνει πιο φιλικό στην ανάγνωση, δεδομένου ότι μακροσκελή κείμενα δε διαβάζονται εύκολα με στοίχιση στο κέντρο. Η αλλαγή απαιτούσε απλά "text-align: left" αντί "center", στο #content του style.css σου.

Εν πάση περιπτώσει, κακώς ασχολήθηκα.

Εντάξει ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος για σύγχυση .Εδω είμαστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο , όχι να την λέμε. Ειρήνη . Φίλε kogigr ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό και που ασχολήθηκες .Δεν ήθελε να σου την πει ο emxa2k ,απλά έκανε μια πρόταση να φαίνεται πιο όμορφο . Και έτσι όπως είναι μια χαρά κάνεις δουλειά . Το έκανα το update παγωσα τις κινεζιές και σετάρω το κινητό μου

Δώστε μου ένα σύνδεσμο παρακαλώ για την 1520 και τα αντίστοιχα gapps

H 1520 εμένα μπήκε με ΟΤΑ, αλλά για google apps αυτό πρέπει να σου κάνει:

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934548933

Ερώτηση, ελπίζω τελευταία: Για να εγκαταστήσω τα gapps πρέπει να μπω σε CWM mode, αλλά κάθε φορά που πάω να μπω με βάζει σε recovery. Tι κάνω λάθος;

Εμένα μ βγαζει ασπρη οθονη οποτε ανοιγει και πρεπει να βγαλω την μπαταρια για να κλεισει... πρεπει να βαλω τα κλαμματα ?

Λοιπόν μπήκε με ΟΤΑ η 1520, και τακτοποιησα τις κινεζιές. Google play store τώρα πώς βάζουμε;

Με ποια ROM έκανε ΟΤΑ σε 1520?

εγώ έχω την 1511 από Vickmall! Αυτή κάνει ΟΤΑ? δεν μπορώ να καταλάβω (που ακριβώς υπάρχει η επιλογή για να το ελέγξω;)!

έχω κάνει Root παίζει κανένα ρόλο?

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω παραγγείλει τα τελευταία χρόνια περί τις 10 συσκευές από to2c όντας απόλυτα ευχαριστημένος. Παρήγγειλα λοιπόν και το συγκεκριμένο και ενώ όλα τα προηγούμενα κάνανε από δύο βδομάδες και πάνω να έρθουν ξαφνικά σήμερα βλέπω αυτό.

ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ18-05-201510:44ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ22-05-201510:23ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)22-05-201515:55Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Είναι δυνατόν;;;;;;

εγώ έχω την 1511 από Vickmall! Αυτή κάνει ΟΤΑ? δεν μπορώ να καταλάβω (που ακριβώς υπάρχει η επιλογή για να το ελέγξω;)!

Mε 1516 έκανε ΟΤΑ και να χρειάζεται root από όσο ξέρω που ξέρω ελάχιστα

Φίλε ποια ROM έχει? Απ'ότι ξέρω δεν το κάνουν root από εκεί έτσι? Τις κινέζικες και άχρηστες εφαρμογές τις έχουν βγάλει? Το έχεις στα ελληνικά ή στα αγγλικά?

Φιλε εχει την 1511, multilanguage οποτε εχει και ελληνικά. Root δεν το έχουν κάνει αλλα αποτι βλέπω οι κινέζικες εφαρμογές δεν ενοχλούν καθόλου. Δεν με αφήνει να τις απεγκαταστήσω αλλα δεν ξοδευουν RAM και δεν μου πετανε διαφημίσεις και popups κτλ

Αυτα που αλλοι φιλοι του forum εχουν πει για την ROM του Vickmall, εδω δεν ισχύουν.

Επιπλεον, εχει και μια πολύ ωραια εφαρμογή για permissions που κανονίζεις τα πάντα και βοηθάει.

Αν και προέρχομαι απο Cyanogenmod τα τελευταία 2 χρόνια, μπορώ να πώ οτι το VIBEUI μου άρεσε αρκετα.

Όχι δεν γίνεται ota από την 1511. Έχει ποσταρει ένα οδηγό το παιδί μια δυο σελίδες πίσω. Πρέπει να βάλεις official πρώτα και μετά ota μέσω Wi-Fi. Τα λέει αναλυτικά ο οδηγός ,τσέκαρε τον.

Όχι δεν γίνεται ota από την 1511. Έχει ποσταρει ένα οδηγό το παιδί μια δυο σελίδες πίσω. Πρέπει να βάλεις official πρώτα και μετά ota μέσω Wi-Fi. Τα λέει αναλυτικά ο οδηγός ,τσέκαρε τον.

Άσχετο με το πάνω, αλλά επειδή φαίνεται να ξέρεις σίγουρα παραπάνω από εμένα, μπορείς μήπως να μου πεις πώς να μπω σε CWM mode, γιατι κάθε φορά που πάω να μπω με βάζει σε recovery και δεν μπορώ να εγκαταστήσω το play store;

Λοιπόν και εγώ κλείνω μια εβδομάδα με το κινητό που αγόρασα από to2c.Εμενα φοράει την 2511 και ακόμη διαφήμιση δεν έχω δει. Τα προβλήματα που έχω εντοπίσει είναι η μπαταρία του που τελειώνει κάπως γρήγορα και το φλας στην κάμερα που μου φαίνεται πως δε συγχρονίζει καλά με το κλείστρο. Ελπίζω με επόμενες ρομ να λυθούν τα προβλήματα. Να επισημάνω ότι η σύγκριση γίνεται κυρίως με το Huawei honor 3c που είχα μέχρι πρόσφατα. Τα συν του είναι κυρίως η πολύ ωραία οθόνη του, η φωτογραφία του την ημέρα η ποιότητα κατασκευής του και η τιμή του.

Λοιπόν και εγώ κλείνω μια εβδομάδα με το κινητό που αγόρασα από to2c.Εμενα φοράει την 2511 και ακόμη διαφήμιση δεν έχω δει. Τα προβλήματα που έχω εντοπίσει είναι η μπαταρία του που τελειώνει κάπως γρήγορα και το φλας στην κάμερα που μου φαίνεται πως δε συγχρονίζει καλά με το κλείστρο. Ελπίζω με επόμενες ρομ να λυθούν τα προβλήματα. Να επισημάνω ότι η σύγκριση γίνεται κυρίως με το Huawei honor 3c που είχα μέχρι πρόσφατα. Τα συν του είναι κυρίως η πολύ ωραία οθόνη του, η φωτογραφία του την ημέρα η ποιότητα κατασκευής του και η τιμή του.

το ίδιο πρόβλημα με το φλας έχω διαπιστώσει και γω! Δεν είναι συγχρονισμένο με το κλείστρο!

εγώ το πήρα με την σαβουροROM από το VickMall (με το οποίο δεν έμεινα ευχαριστημένος, άσχετα τι λέτε όλοι, απλά μάλλον έχει άστρο)

Υπάρχει ROM που μπαίνει με CWM ή όλες θέλουν Flashtools (με το οποίο φοβάμαι μην κάνω την πατάτα)

Edited by PopCorn1

Άσχετο με το πάνω, αλλα επειδή φαίνεται να ξέρεις σίγουρα παραπάνω από εμένα, μπορείς μήπως να μου πεις πώς να μπω σε CWM mode, γιατι κάθε φορά που πάω να μπω με βάζει σε recovery και δεν μπορώ να εγκαταστήσω το play store;

Σίγουρα έχει περαστεί το cwm? Πως το πέρασες; Για να μπεις πατάς τά 2 κουμπιά της έντασης και το power button ταυτόχρονα μέχρι να μπει στο cwm οπου σέ ρωτάει τι γλώσσα να επιλέξεις. Εγώ έβαλα την cwm απο εδώ με sp flash tool .

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=659110&st=540#entry40063385

Σίγουρα έχει περαστεί το cwm? Πως το πέρασες; Για να μπεις πατάς τά 2 κουμπιά της έντασης και το power button ταυτόχρονα μέχρι να μπει στο cwm οπου σέ ρωτάει τι γλώσσα να επιλέξεις. Εγώ έβαλα την cwm απο εδώ με sp flash tool .

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=659110&st=540#entry40063385

Το πέρασα όπως είχε υποδείξει ο Bionic και με την 1511 έμπαινε μια χαρά. Τώρα με την 1520 με βάζει συνέχεια σε recovery

Το πέρασα όπως είχε υποδείξει ο Bionic και με την 1511 έμπαινε μια χαρά. Τώρα με την 1520 με βάζει συνέχεια σε recovery

Ίσως ακουστεί χαζό αλλά το ξαναπερασες το recovery μετα την αναβάθμιση σε 1520 ;

Ίσως ακουστεί χαζό αλλά το ξαναπερασες το recovery μετα την αναβάθμιση σε 1520 ;

Δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια τι εννοείς. Έβαλα την 1516 και μετά κατευθείαν εγκατέστησα αυτόματα την 1520. Προσπάθησα μετά να βάλλω gapps, αλλά κάθε φορά που πήγαινα να μπω στο cwm με πήγαινε στο recovery.

προσπαθω εδω και ωρες να το ξεμπρικαρω. περαστηκαν σωστα οι drivers στο laptop αλλα με την official rom που περναω απο το flashtool (1516 νομιζω) απο εκει που δεν ανοιγε, ανοιγει σε ασπρη οθονη και μετα απο λιγα δευτερολεπτα κανει τον ηχο εναρξης της lenovo, παντα στην ασπρη οθονη. μηπως πρεπει να δοκιμασω με καποια συγκεκριμενη rom? το κινητο το πηρα απο to2c. παρακαλω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη, απλα εχω διαβασει καθε post 10 φορες αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο για να κανω..