Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις είδα ενα review στο Youtube με σημερινή ημερομηνια, και ανέφερε οτι ήδη η συσκευή έκανε 3 updates...

Εν τω μεταξύ αν προσεξετε στο review, θα δείτε οτι εχει εγκατεστημένες gapps.

Στο λεπτο 4:10 θα δείτε την έκδοση λειτουργικού που έχει...

Ιδού και ο συνδεσμος

Σκέτη διαφήμηση του κάνει...... την ίδια έκδοση ROM που δίνει το vikcmail έχει!

Edited by untitle

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι έχω gapps και ελληνικά. Το πήρα από ένα φίλο

Με τις ειδοποιήσεις στο notification bar δεν έχει θέμα με τα ελληνικά; Κατι κινεζιες που έχει μέσα δεν σε ενοχλούν ; Μεγειά ! :)

Σε ευχαριστώ. Οχι δεν έχει θέμα στις ειδοποιήσεις, το μόνο ενοχλητικό είναι κάτι κινέζικες εφαρμογές λίγες όμως που ζητούν ενημέρωση και διαφημίζουν άλλες, αλλά το αντέχω ακόμα.

Σε ευχαριστώ. Οχι δεν έχει θέμα στις ειδοποιήσεις, το μόνο ενοχλητικό είναι κάτι κινέζικες εφαρμογές λίγες όμως που ζητούν ενημέρωση και διαφημίζουν άλλες, αλλά το αντέχω ακόμα.

Καλό θα ήταν να το κάνεις root και να αφαιρέσεις τις κινεζιες καθώς και να βάλεις το adaway να σου κόβει τις διαφημίσεις.

Σωστά τα λες αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές από την άποψη σύνδεσης εφαρμογών με την λειτουργία του τηλ. κάπου εδώ διάβασα ότι το i love wallpaper δεν είναι ασφαλές να φύγει. Όπως και να έχει θα περιμένω λίγο και βλέπουμε.

Σωστά τα λες αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές από την άποψη σύνδεσης εφαρμογών με την λειτουργία του τηλ. κάπου εδώ διάβασα ότι το i love wallpaper δεν είναι ασφαλές να φύγει. Όπως και να έχει θα περιμένω λίγο και βλέπουμε.

Καλά θα κάνεις εφόσον δεν έχεις θέμα. Η μπαταρία πόσο σου κρατάει ; Με μια χρήση να περιλαμβάνει ίντερνετ 4g ,Wi-Fi, κάνα τηλέφωνο κλπ.

πως τα πάει με τις κάμερες?? βγάζει γρήγορα photo?? από εστιαση? η μπροστινή είναι φωτεινή ?? σε περίπτωση πολλών κλικ θα κολλήσει όπως πχ και στο A806 που καθυστερούσε?:confused:

4G δεν έχω δοκιμάσει δεν έχω τέτοιο πρόγραμμα αν και εδώ που μένω δεν ξέρω αν πιάνει. Η μπαταρία τώρα που στρώνει κρατάει 2-3 μέρες ανάλογα τη χρήση πάντα γενικά είμαι ευχαριστημένος. Οι κάμερες μου φαίνονται πολύ καλές με καλή φωτεινότητα η μπροστινή, δεν μου έχει κολλήσει έχει και χρονοκαθυστέρηση 3 δευτερολέπτων να τραβήξει ανοιγοκλείνοντας τα μάτια 2 φορές.

Κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και δέκα ημέρες, καλώς σας βρήκα. Οτι θέλετε ρωτάτε δεν το ρουτάρισα ακόμα καθώς είμαι οκ όπως είναι.

ΑΔερφε πως ειναι το GPS χωριςδεδομενα ανοικτα;;;;

Πως ειναι η ποιοτητα κλησεων;;

In the down down of the writing we became robes...

VIBEUI_V2.5_1519 απο τους Ρωσους http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=659110&st=160

Στο λεπτο 4:10 θα δείτε την έκδοση λειτουργικού που έχει...

Mαλλον πρεπει να ειναι εκδοση του κινεζομαγαζιου.

Edited by Teo010

Το κινητο το εχω 2 εβδομαδες. 165€ απο aliexpress μου ηρθε σε 12 εργασιμες με απλο ταχυδρομειο (!!!!) . Εχει πολυ κινεζια μεσα(προγραμματα) τα οποια εχω κανει hide μεσω Nova launcher οποτε δεν εχω θεμα, εκτος απο κανα 2 εφαρμογες που βγαζουν συνεχεια ad notifications (I love wallpaper και Caller id). Η μπαταρια ειναι παλευσιμη αν και σημερα μου κανε κολπα για πρωτη φορα. Πληρης φορτιση κ μεσα σε 2 ωρες 70% χωρις να το δουλεψω ιδιαιτερα.Το gps λοκαρει σε 5-10 δευτερολεπτα! (Here maps εχω btw) . Απο θεμα ταχυτητας ειναι αψογο.Δεν εχει κολλησει καμια φορα. Χμμμ...Α. Στην εισερχομενη κληση εμφανιζει ενα pop up το οποιο ξαναδειχνει τον αριθμο που καλει και γραφει Greece. Δεν εχω βρει τροπο να το απενεργοποιησω. Η καμερα ειναι οκ με μια ελαχιστη καθυστερηση και χωρις πολλες ρυθμισεις για τους ψαγμενους (ταχυτητες κλειστρου κλπ).Απο ποιοτητα φωτογραφιας παντως μετρια προς αρκετα καλη. Περιμενω να τεσταριστει καποιος τροπος για root να πεταξω τα αχρηστα απο μεσα.

Διαβασα σε ενα forum οτι καποιες απ τις εφαρμογες πχ twitter που ειναι preinstalled οτι ειναι malicious. Αυτο πρεπει να ισχυει γιατι μου το βγαζει virus απο κανα 2 προγραμματα που το σκαναρα.

Γενικα ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη.εχω παρει κ μια περιμετρικη κ οπισθια θηκη αλουμινιου 10€ απο aliexpress για το συγκεκριμενο κινητο.

Οποιος εχει τεσταρει rootαρισμα ας μας πει.

Κ κατι τελευταιο που μολις θυμηθηκα. Η εγγραφη βιντεο ψιλολαγκαρει ωρες ωρες.

http://postimg.org/image/3u5k7920f/

Edited by tasisGR

Εχει ενεργοποιησει κανενας το 4g? Γραφει LTE στο σημα?

Το ενεργοποιησα αλλα δεν γραφει κατι ουτε ειδα διαφορα.(θεσσαλονικη σε σημεια που πιανει 4G το δοκιμασα)

Με τα ελληνικά στις επαφές δεν έχω καταλάβει τι κάνει , δεν τις εμφανίζει ? τα βγάζει αλαμπουρνέζικα ?

Τι εννοεις? Εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Κινεζικα η αλαμπουρνεζικα πουθενα δε βγαζει εκτος απο τις preinstalled κινεζικες εφαρμογες. Ολα οκ παντως με τις επαφες.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΑΔερφε πως ειναι το GPS χωριςδεδομενα ανοικτα;;;;

Πως ειναι η ποιοτητα κλησεων;;

Ποιοτητα κλησεων 9/10. Κανα 2 φορες οταν ειχα φουλ ενταση το ακουστικο ψιλοετριζε. Το χαμηλωσα επι τοπου το ξαναφουλαρα κ ηταν οκ.

Το gps λοκαρει σε 5-10" με δεδομενα κλειστα.

Επιβεβαιώνω και εγώ τα προηγούμενα με τη διαφορά ότι δεν έίχα κανένα πρόβλημα σε βίντεο που τράβηξα ούτε με την μπαταρία.

Επιβεβαιώνω και εγώ τα προηγούμενα με τη διαφορά ότι δεν έίχα κανένα πρόβλημα σε βίντεο που τράβηξα ούτε με την μπαταρία.

Κανονικα μου πηγαινει 2 μερες φουλ με ανοιχτα δεδομενα απλα τωρα εφαγε κολλημα πρωτη φορα κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Περιμένω από Vickmall

Βλέπω ότι τα Lenovo K3 Note που έρχονται από εκεί , έρχονται με κινέζικες εφαρμογές μέσα και μάλιστα ύποπτες!

Όταν τους λέμε να βγάλουν ΟΛΕΣ τις κινέζικες εφαρμογές και αυτοί μας απαντάνε ότι θα τις βγάλουν, γιατί δεν το κάνουν?

Απλά κάνουν copy - paste την ίδια απάντηση σε όλους?

Κανονικα μου πηγαινει 2 μερες φουλ με ανοιχτα δεδομενα απλα τωρα εφαγε κολλημα πρωτη φορα κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Είδες στον διαχειριστή ενέργειας μήπως κάποια εφαρμογή καταναλώνει την μπαταρία;

Το κινητο το εχω 2 εβδομαδες. 165€ απο aliexpress μου ηρθε σε 12 εργασιμες με απλο ταχυδρομειο (!!!!) . Εχει πολυ κινεζια μεσα(προγραμματα) τα οποια εχω κανει hide μεσω Nova launcher οποτε δεν εχω θεμα, εκτος απο κανα 2 εφαρμογες που βγαζουν συνεχεια ad notifications (I love wallpaper και Caller id). Η μπαταρια ειναι παλευσιμη αν και σημερα μου κανε κολπα για πρωτη φορα. Πληρης φορτιση κ μεσα σε 2 ωρες 70% χωρις να το δουλεψω ιδιαιτερα.Το gps λοκαρει σε 5-10 δευτερολεπτα! (Here maps εχω btw) . Απο θεμα ταχυτητας ειναι αψογο.Δεν εχει κολλησει καμια φορα. Χμμμ...Α. Στην εισερχομενη κληση εμφανιζει ενα pop up το οποιο ξαναδειχνει τον αριθμο που καλει και γραφει Greece. Δεν εχω βρει τροπο να το απενεργοποιησω. Η καμερα ειναι οκ με μια ελαχιστη καθυστερηση και χωρις πολλες ρυθμισεις για τους ψαγμενους (ταχυτητες κλειστρου κλπ).Απο ποιοτητα φωτογραφιας παντως μετρια προς αρκετα καλη. Περιμενω να τεσταριστει καποιος τροπος για root να πεταξω τα αχρηστα απο μεσα.

Διαβασα σε ενα forum οτι καποιες απ τις εφαρμογες πχ twitter που ειναι preinstalled οτι ειναι malicious. Αυτο πρεπει να ισχυει γιατι μου το βγαζει virus απο κανα 2 προγραμματα που το σκαναρα.

Γενικα ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη.εχω παρει κ μια περιμετρικη κ οπισθια θηκη αλουμινιου 10€ απο aliexpress για το συγκεκριμενο κινητο.

Οποιος εχει τεσταρει rootαρισμα ας μας πει.

Κ κατι τελευταιο που μολις θυμηθηκα. Η εγγραφη βιντεο ψιλολαγκαρει ωρες ωρες.

http://postimg.org/image/3u5k7920f/

...αυτό που αναφέρεις: "...Στην εισερχομενη κληση εμφανιζει ενα pop up το οποιο ξαναδειχνει τον αριθμο που καλει και γραφει Greece. Δεν εχω βρει τροπο να το απενεργοποιησω...", είναι η εφαρμογή CallerID. Όντως ειναι υπεύθυνη για τις ενοχλητικά ολοένα αυξανόμενες διαφημίσεις αλλά και την εκ νέου αυτόματη εγκατάσταση άλλων κινέζικων εφαρμογών. Προτείνω να την απεγκαταστήσεις ή καλύτερα να την "παγώσεις". Ουσιαστικά είναι άχρηστη κατά τη γνώμη μου, απλά για να σου δείχνει το Greece και σε κάθε περίπτωση επιφέρει περισσότερα προβλήματα από ότι λύνει. Ομοίως το " Ι love wallpaper" theme, για παρόμοιους λόγους, προτείνω να αφαιρεθεί και να δοκιμάσεις κάποιο άλλο από τα διάφορα καλά που έχει ο theme manager ή και άλλον launcher.

Edited by emxa2k

...αυτό που αναφέρεις: "...Στην εισερχομενη κληση εμφανιζει ενα pop up το οποιο ξαναδειχνει τον αριθμο που καλει και γραφει Greece. Δεν εχω βρει τροπο να το απενεργοποιησω...", είναι η εφαρμογή CallerID. Όντως ειναι υπεύθυνη για τις ενοχλητικά ολοένα αυξανόμενες διαφημίσεις αλλά και την εκ νέου αυτόματη εγκατάσταση άλλων κινέζικων εφαρμογών. Προτείνω να την απεγκαταστήσεις ή καλύτερα να την "παγώσεις". Ουσιαστικά είναι άχρηστη κατά τη γνώμη μου, απλά για να σου δείχνει το Greece και σε κάθε περίπτωση επιφέρει περισσότερα προβλήματα από ότι λύνει. Ομοίως το " Ι love wallpaper" theme, για παρόμοιους λόγους, προτείνω να αφαιρεθεί και να δοκιμάσεις κάποιο άλλο από τα διάφορα καλά που έχει ο theme manager ή και άλλον launcher.

Καλησπερα.Εχεις το ιδιο κινητο ? Δεν μου επιτρεπει να τις σβησω ουτε να τις παγωσω χωρις root.

Καλησπερα.Εχεις το ιδιο κινητο ? Δεν μου επιτρεπει να τις σβησω ουτε να τις παγωσω χωρις root.

...χρειάζεσαι root προφανώς. Γενικά οι roms της Lenovo (π.χ. A806, A936, K3, K3 Note) χρειάζονται το root εξαιτίας τoυ ενοχλητικού bloatware. Δεν είναι κάτι περίπλοκο να υλοποιήσεις και γενικά θα σε εξυπηρετήσει και σε μελλοντικές ανάγκες. Δεν βλέπω γιατί να το αποφεύγεις.