Karthan7 Δημ. July 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 H nikon ας πούμε δέχετε σερβις απο όπου και να την έχεις αγοράσει! Η Lenovo είναι πολύ πίσω !!!! Για να μην λεμε μονο για την lenovo βαλε μαζι με τη lenovo και της sony samsung lg htc huawei alcatel - tcl zte meizu Xiaomi asus Ολες αυτες στα κινητα τηλεφωνα ακολουθουν την ιδια τακτικη με τη lenovo. Για τη motorola δεν γνωριζω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Με πανω απο 3100 αναρτήσες και πάνω απο 200 σελίδες τί να πρωτοδιαβάσεις....υπάρχει και μια κατανοητική λογική στην ανακύκλωση ερωτημάτων που οφείλεται στο μέγεθος του νήματος... Έχεις περίπου δίκιο,γιατι πρώτον μια σελίδα πισω αντε δυο θα έβρισκες απάντηση και δευτερον εσυ οπως κι εγω τωρα ειμαστε μέρος αυτού του χαζούς των 3100 απαντήσεων με τις συχνές ανακυκλώσεις ερωτήσεων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotossev7 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπερα παιδια θελω να ρωτήσω για οσο αφορα την sensation την εχω εδω και μια εβδομαδα μου αρεσε την limoncelo την κρατησα λιγοτερο απο μια μερα δεν προλαβα να δω πολλα πραγματα πιο πριν ειχα του ιταλου με την ρομ που εχω τωρα ολα καλα αλλα ενα θεμα δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου η αυτη η ρομ"sensation" μου ρουφαει την μπαταρεια με του ιταλου την ιδια χρηση εβγαζε 1.5-2 μερεσ σιγουρα τωρα 1 μερα το εχει τσεκαρει κανες αλλος; ποια ειναι τελικα η καλυτερη στο θεμα μπαταρειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Λοιπόν παιδιά ετοιμάζομαι να flashαρω την ROW. Εχω κατεβάσει το SP flash tools v5.1516 καθώς και την ROM. Το μόνο που χρειάζεται ειναι να επιλέξω scatter file και να κανω download only για να περάσω την ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skydiver80 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Για μπαταρία δεν μπορώ ακόμα να μιλήσω είναι νωρίς, παρακάτω μερικά screenshots. Μου φαίνεται ίδια με την sensation ;) Παράθεση ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Λοιπόν παιδιά ετοιμάζομαι να flashαρω την ROW. Εχω κατεβάσει το SP flash tools v5.1516 καθώς και την ROM. Το μόνο που χρειάζεται ειναι να επιλέξω scatter file και να κανω download only για να περάσω την ROM? Ακριβώς. Αλλά πρώτα θα πρέπει να εχεις περάσει σωστά τους drivers της lenovo . firmware upgrade βάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 εμενα για καποιο λογο μου βγαζει οτι το scatter ειναι invalid. τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ολες αυτες στα κινητα τηλεφωνα ακολουθουν την ιδια τακτικη με τη lenovo. Για τη motorola δεν γνωριζω. Μηπως ειναι θεμα arvato ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 εμενα για καποιο λογο μου βγαζει οτι το scatter ειναι invalid. τι κανω λαθος? Σιγουρέψου ότι έχεις βάλει tick στις ρυθμίσεις του splash tool ---> download da dl with checksum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_teris77 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Για όποιον αντιμετωπίζει προβλήματα με adware/malware στη συσκευή εδώ υπάρχουν συμβουλές από κάποιον αρκετά ψαγμένο και γνώστη της κατάστασης. Εγώ έλυσα το πρόβλημα. Συσκευή αγορασμένη απο vickmall China http://blog.teamleadnet.com/2015/06/removing-malware-and-bloatware-from.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ακριβώς. Αλλά πρώτα θα πρέπει να έχεις περάσει σωστά τους drivers της lenovo . firmware upgrade βάλε. Ευχαριστώ Darth_Revan, Θα την δοκιμάσω σήμερα. Διάβασα σε Forum της Lenovo ότι πρέπει να επιλέξεις στο Flash Tools options>download>Check DA DL και για τα δύο USB and EMMC checksum. Πριν flashαρω θα σιγουρέψω ότι δεν θα χαθεί και το IMEI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ευχαριστώ Darth_Revan, Θα την δοκιμάσω σήμερα. Διάβασα σε Forum της Lenovo ότι πρέπει να επιλέξεις στο Flash Tools options>download>Check DA DL και για τα δύο USB and EMMC checksum. Πριν flashαρω θα σιγουρέψω ότι δεν θα χαθεί και το IMEI. Ακριβώς τικαρε και τα δύο. Μην φοβάσαι δεν γίνεται εύκολα να χαθεί το imei. Ένας τρόπος να το κρατήσεις είναι να κάνεις backup την nvram με το twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Είμαι από χθες με την sensation και μπορώ να πω ότι με καλύπτει απόλυτα! Άλλαξα fonts που είναι βασικό για μένα, βρήκα πως να μου εμφανίζονται τα mp3 μου σαν ήχοι κλησεις με λίγη ταλαιπωρία. Το μόνο που με προβληματίζει είναι γιατί τα screenshot μου δεν ανεβαίνουν στο φόρουμ. Καμία εφαρμογή να κάνω τουλάχιστον convert τα jpeg? Και κάτι τελευταιο... Από που βρηκατε να κατεβάσετε αυτό το bsptelephonydevtool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Είμαι από χθες με την sensation και μπορώ να πω ότι με καλύπτει απόλυτα! Άλλαξα fonts που είναι βασικό για μένα, βρήκα πως να μου εμφανίζονται τα mp3 μου σαν ήχοι κλησεις με λίγη ταλαιπωρία. Το μόνο που με προβληματίζει είναι γιατί τα screenshot μου δεν ανεβαίνουν στο φόρουμ. Καμία εφαρμογή να κάνω τουλάχιστον convert τα jpeg? Και κάτι τελευταιο... Από που βρηκατε να κατεβάσετε αυτό το bsptelephonydevtool? Υπάρχει ήδη μέσα στο τηλέφωνο. Ψάξε όλα τα εικονίδια του μενού και στο βγάζει κάπου μέσα. Σου ανοίγει μια λίστα σε μαύρο φόντο και εκεί είναι και ο bsptelephonydevtool δε φοράω ρομ για να σου πω ακριβώς που Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 κανενας το λινκ για την sansation και την καινουρια που κυκλοφορει για την ινδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Για την sensation μπορείς να βρεις λινκ στο βίντεο του κινέζου. Έχει αυτή, την limonchelo και μια άλλη. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει ήδη μέσα στο τηλέφωνο. Ψάξε όλα τα εικονίδια του μενού και στο βγάζει κάπου μέσα. Σου ανοίγει μια λίστα σε μαύρο φόντο και εκεί είναι και ο bsptelephonydevtool δε φοράω ρομ για να σου πω ακριβώς που Που να ναι το ατιμο, δεν το βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) κανενας το λινκ για την sansation και την καινουρια που κυκλοφορει για την ινδια?? Oρίστε η Ινδική rom. Ανοιξέ το με chrome να στο μεταφράσει . http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=659110&view=findpost&p=41410091 Bάζω και τα λινκ ξεχωριστά . https://cloud.mail.ru/public/5JJT/A3zr4y6rF https://drive.google.com/file/d/0B1tnng1Ipox5S1NsVG53YndVNVU/view https://yadi.sk/d/pKjWczIhhrAKH Edited July 15, 2015 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Για την sensation μπορείς να βρεις λινκ στο βίντεο του κινέζου. Έχει αυτή, την limonchelo και μια άλλη. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που να ναι το ατιμο, δεν το βρίσκω... Σας ευχαριστώ και τους δύο! Του Κινέζου το βίντεο δεν μπορώ να το βρω... Oρίστε η Ινδική rom. Ανοιξέ το με chrome να στο μεταφράσει . http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=659110&view=findpost&p=41410091 Bάζω και τα λινκ ξεχωριστά . https://cloud.mail.ru/public/5JJT/A3zr4y6rF https://drive.google.com/file/d/0B1tnng1Ipox5S1NsVG53YndVNVU/view https://yadi.sk/d/pKjWczIhhrAKH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Του Κινέζου το βίντεο δεν μπορώ να το βρω... Έφτασεεε: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Με την ROW έκδοση τι δορυφόρους βλέπουμε ? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.movilesdualsim.com/tema/vibeui_visnu_lemonade.107124/ Και μια πρώτη παραλλαγή της ROW με εγκατάσταση μέσω TWRP Eνδιαφέρουσα, είναι κανένας γραμμένος στο σαιτ να μας δώσει λινκ; edit: γράφτηκα εγώ τελικά CUSTOM ROM VIBEUI_VISNU_LEMONADE Features Based on a Hindu brother port of Limon K50a40 (06/18/2015) Multi-user interface Root by Chainfire Gapps 5.0 & arm64 by Google Transparent weather clock by Droid27 Busybox Lspeed2.3 by Paget96 By BigTinCan AdFree MobileUncleTools Terminal for android Dolby Atmos Viper4Android Fix SD writing to avoid restrictions Lenovo beautiful boot animation Xposed Xposed framework installer app V66 & alpha 4 by rovo89 Module 5.1.4 GravityBox by C3C076 Modulo MinMinGuard by Wang Chieh-Min (FatMinMin) Notification Module Count by Benjamin Bukowski Memory Leak Fix module by tonyp Modulo ScreenOffAnimation by zst123 Bugs found: The app Btnotification is not supported. Recommended Lower animations in settings Developer 0.5 Configure AdFree Xposed activate the modules from the app Installation procedure: Make wipe of data (forced) Flash zip through TWRP by Xancin https://mega.nz/#!9tMjgRba!IpN1MXpqw8iHBq4FxlWVnCNaixXLxqOHAkVVHpJLT1g http://www.mediafire.com/download/gxfh0j97o6vdct7/ParcheTemasVisnu.zip patch Edited July 15, 2015 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotossev7 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Κανεις να μας πει απο μπαταρία την εμπειρία του με την sensation; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T_assos Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλημέρα από Πάτρα. Παράγγειλα το κινητό και μου ήρθε από vickmall σε 10 (ναι δέκα!!!) ημέρες. Επειδή είμαι άσχετος δεν ξέρω ποια rom φοράει (το vickmall λέει ότι το στέλνει με την 1520). Έχω κάποια θεματάκια και θα ήθελα τη βοήθειά σας (έψαξα αν έχουν απαντηθεί νωρίτερα αλλά χάθηκα στις 200+ σελίδες του topic). 1. Μου λέει ότι η εφαρμογή SuperSU απαιτεί αναβάθμιση. Προχωρώ και βγάζει μήνυμα "Το SU binary χρειάζεται να αναβαθμιστεί". Πατάω συνέχεια και έχω επιλογή "Κανονική" ή "TWRP/CWM". Τι κάνω; 2. Δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω navigation through apps, ούτε μπορώ να δω ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές. Σε άλλα κινητά και tablets αυτό το βλέπεις πατώντας το κουμπί που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη (το αριστερό από τα τρία). Υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε αυτό το κινητό; 3. Μου βγάζει συνεχώς μήνυμα "η εφαρμογή wide touch έχει σταματήσει". Πατάω "Try to solve", μου κάνει "clear data" και μετά τίποτα. Αυτή δεν είναι η εφαρμογή που κάνει το τηλέφωνο να ανοίγει με κάποιες κινήσεις των δαχτύλων σε συγκεκριμένες εφαρμογές (κάμερα, τηλέφωνο κ.λ.π.); Επειδή είμαι άσχετος, οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Αν Έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα αυτά νωρίτερα, απλά υποδείξτε μου που. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Για τον φίλο foler. Είναι στις ρυθμίσεις στο modo ingeniero. Edited July 15, 2015 by dimmelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_xm Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 για το flash tool και το περασμα της row ειδα οτι καποιοι σε αλλο forum βαζουνε στο flashtool αντι για 'firmware upgrade' επιλογη 'download only'.ξερει κανεις αν εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Έφτασεεε: ευχαριστωωωω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts