Jump to content

giannis_xm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis_xm

  1. Η αυτοματη φωτεινοτητα σας λειτουργει κανονικα?σεμενα απλα ριχνει πολυ τη φωτεινοτητα και τιποτα αλλο..
  2. Nαι αυτο εκανα.περασα την s112 και εκανε 2 διαδοχικα ota updates.πριν με την 117 κατεβαζε ενα update 85 mb αλλα ειχα το install failed.παντως τωρα που του περασα την s112 απο την αρχη δεν μου εβγαλε καθολου το update των 85 mb αλλα 2 διαδοχικα ενα των 17mb και μετα ενα μεγαλο των 332 mb
  3. Llorrin,ευχαριστω.περασα ξανα s112 και με διαδοχικα ota updates εφτασα s121
  4. καλησπερα παιδια.προσπαθω να κανω το τελευταιο ota update (85 mb) που εδωσε η row rom και ενω κατεβαινει μετα την επανεκιννηση βγαζει install failed..το επιχειρησα αλλες 2-3 φορες αλλα το ιδιο..ειμαι με την s117 και ειχα κανει κανονικα ολα τα προηγουμενα ota updates.ξερει κανεις τι παιζει?
  5. για το flash tool και το περασμα της row ειδα οτι καποιοι σε αλλο forum βαζουνε στο flashtool αντι για 'firmware upgrade' επιλογη 'download only'.ξερει κανεις αν εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα?
  6. παιδια ηθελα να ρωτησω αν ειμαι custom rom,με cwm, root κλπ οπως στην πρωτη σελιδα πως περναω την stock 1524 με SP Flastools? προφανως χρειαζεται να περαστει το stock recovery αλλα δεν ξερω την διαδικασια ουτε τη βρηκα στις πιο πισω σελιδες..
  7. έχω τη συσκευή περίπου 7 μήνες και ποτέ μα ποτέ δεν ειχα κάποιο θέμα.το μόνο που ειχε παρουσιαστεί αυτό το διάστημα ήταν οτι χάθηκε μια φορά ο ήχος σε εισερχόμενη και λύθηκε με μια επανεκίνηση. βάζω το viber πριν 2 μέρες και σήμερα η συσκευή κλειστή και άνοιξε μονο αφού έβγαλα την μπαταρία.κατά την γνώμη μου δεν παίζει να ναι τυχαίο
  8. Γεια σας!απόκτησα πρόσφατα το l9 ii και παρατηρώ κατανάλωση μπαταρίας στην αναμονή στο 31%.Είναι φυσιολογικό? Είχα παλιοτερα το s advance και δεν θυμάμαι να ειχα τετοια καταναλωση στην αναμονή.Το έχω γυρίσει μάλιστα και σε 2g και δεν βρισκομαι σε μέρος όπου δεν υπάρχει σήμα.
×
×
  • Create New...