Hacked Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παρα πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παρα πολυ καλη Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_trikala Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα. Εχω το κινητό από τον Οκτώβριο. Το πήρα απο minideal. Είναι το k50-t5. Θέλω να το ροοταρω και να βαλω καινουρια ρομ android 6. Επειδή ομως είμαι εντελώς άσχετος ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος στη Θεσσαλονίκη που να μπορώ να το παω..;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση... Εχω τώρα to Elite 2 και εχω τρομερο πρόβλημα με την αφή... Εχει "νεκρωθεί" ένα σημείο πάνω ψηλά στην οθόνη και 3να στη μέση. Απο τη μια ακρη του κινητού στην άλλη... Πολυ σπαστικό... Μου ειπαν απο την εταιρεια να κάνω hard reset αλλα δεν έγινε τίποτα....(μόνο έχασα τα πάντα!!!!):mad::mad::mad: Ελπίζω να μην εχει και αυτό την ίδια τύχη γιατι θα σε κυνηγάω....:lol::lol::lol: Ωχ ωχ ωχ !!!/πρέπει να κρυφτο δηλαδή ε??? Χα χα χα είναι μία χαρά σου λέω.... τον νου σου και να πίνεις το νουνου σου!!! Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Με την αφή είχα θέμα εγώ.Τό έστειλα στο vickmail για επισκευή στην Κίνα και ακόμη να το πάρω πίσω..απο το Γενάρη όλη αυτή η ιστορία .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ωχ ωχ ωχ !!!/πρέπει να κρυφτο δηλαδή ε??? Χα χα χα είναι μία χαρά σου λέω.... τον νου σου και να πίνεις το νουνου σου!!! Ναι,κρύψου..:lol::p Και αυτό με το "νουνού" είναι μότο;;;:lol: Θα το πάρω και ο Θεός βοηθός!!! Untitle τι θέμα είχες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιδιά η οθόνη τη λέει??......σε καταστάσεις έντονης ηλιοφάνειας είναι οκ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoox Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 εχω την rom miui7_v6.4.14-Multilang μου εβγαλε update ξερει κανενας αν μπορω να το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinim Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 το πήρα είμαι πολύ ευχαριστημένη εξαιρετική κάμερα και χρώματα, απο vickmall όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 το πήρα είμαι πολύ ευχαριστημένη εξαιρετική κάμερα και χρώματα, απο vickmall όλα καλά. Πόσες μέρες έκανε να έρθει......το παραγγέλνω τη Δευτέρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 το πήρα είμαι πολύ ευχαριστημένη εξαιρετική κάμερα και χρώματα, απο vickmall όλα καλά. Έκανες το update στο 6? Με ποια έκδοση σου ήρθε και αν έκανες το update, ποια έκδοση έχεις τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinim Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μου έκανε αρκετά 20-25 μέρες αλλα εντάξει το περίμενα απο Κίνα. Με android 5 είναι μου έχει βγει ενημέρωση για να κάνω update σε 6 αλλα δεν το κανα, να το κάνω είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πόσες μέρες έκανε να έρθει......το παραγγέλνω τη Δευτέρα!! εμενα προσωπικά μου εκανε 13 μερες απο το vickmall, ανάλογα σε τι θα πέσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoda Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Υπαρχει καποιος που να εχει φλασαρει την αυθεντικη s424 rom? Ειναι αναγκη χρειαζομαι το Lenovo Download Center apk γιατι το εσβησα καταλαθος... Και σταματησε να λειτουργει το Play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 εμενα προσωπικά μου εκανε 13 μερες απο το vickmall, ανάλογα σε τι θα πέσεις! Ευχαριστώ πολύ.....απο vickmail θα το πάρω και εγώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Από vickmall έφερα κι εγώ έγινε αναβάθμιση σε android 6 s424.ολα καλά το μόνο θέμα δεν μπορεί να ανεβάσει φωτο στο facebook ενώ στο facebook lite ανεβάζει.καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Από vickmall έφερα κι εγώ έγινε αναβάθμιση σε android 6 s424.ολα καλά το μόνο θέμα δεν μπορεί να ανεβάσει φωτο στο facebook ενώ στο facebook lite ανεβάζει.καμια ιδέα? Καλημερα έχει αναφερθεί η λύση μερικές σελίδες πιο πίσω...αν γυρίσεις θα δεις...δυστυχώς δεν το θυμάμαι.... τον νου σου και να πίνεις το νουνου σου!!! Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλημερα έχει αναφερθεί η λύση μερικές σελίδες πιο πίσω...αν γυρίσεις θα δεις...δυστυχώς δεν το θυμάμαι.... τον νου σου και να πίνεις το νουνου σου!!! τι διαολο γερασα η στραβωμαρα εχω..το εχω φαει το νημα τις τελευταιες 100 σελιδες δεν την βλεπω την λυση με το facebook..καποιος ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 τι διαολο γερασα η στραβωμαρα εχω..το εχω φαει το νημα τις τελευταιες 100 σελιδες δεν την βλεπω την λυση με το facebook..καποιος ρε παιδια? Γράψε facebook πρόβλημα πάνω στην αναζήτηση του φόρουμ και λογικά θα στο βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδιά καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω την εκδοσή K50-t3s από το vickmall και μίλησα με selina. Τους ζήτησα άμα είναι να μου αναβαθμίσουν αυτοί σε android 6.0 και μου είπε να την βάλω εγώ μόλις ανοίξω το wifi θα μου εμφανιστεί. Την έχει βάλει κανείς? Είναι καλή? Το κινητό έγινε καλύτερο κυρίως στην μπαταριά. Ευχαριστώ Μολις παρελαβα το Κ50-τ3s με το αντρ 6.0 (5-6 ωρες πριν) το πηρα με την row ιντ'l version g play etc Μολις το ανοιξα ζητησε update. H rom μετα το update ειναι K50a40_s424_160328_ROW Οι πρωτες εντυπωσεις απο την ρομ ειναι θετικες. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ρουταρεται με τα γνωστα root apps ειτε σε APK ειτε απο πισι. το κινγ ροοτ γραφει οτι δεν υποστηριζεται ακομη και με εβαλε σε λιστα αναμονης νο κοντα στο 300. Απο το κινεζομαγαζο μου ειπαν το ιδιο. ξερει κανεις εδω αν γινεται και πως; Εστω και με ΠΙ ΜΙ θα του ημουν υποχρεος. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 παιδια εχω ενα προβληματάκι... επειδή σαν πρωτες μερες (2η εβδομαδα δηλαδη) σκαλίζω και ψαχνω πολυ το κινητο και κατεβαζω καποιες εφαρμογες, μια απο αυτες ειναι και το CPU No- Frills η οποια λειτουργεί μονο αν το κινητό ειναι root... τελος παντων κατι πείραξα τις τελευτεαις 2 μερες και για καποιο λογο τωρα ποια δεν μου εμφανιζει το κινητο ως root.... και δεν ξερω τι εχω πειραξει! χτες κατεβασα το DU speed boost και μπουσταρα οπως επίσης δοκιμασα καποιες εφαρμογες για lock screen και σημερα δοκιμασα να μπω παλι στο cpu no - frills και μου το βγαζει μη rooted... φοβαμε μην αλλαξαν καποιες ρυθμισεις απο αυτες τις εφαρμογες! εχει ιδεα κανει τι μπορει να εχει γινει? :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoox Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 εχω την rom miui7_v6.4.14-Multilang μου εβγαλε update ξερει κανενας αν μπορω να το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μολις παρελαβα το Κ50-τ3s με το αντρ 6.0 (5-6 ωρες πριν) το πηρα με την row ιντ'l version g play etc Μολις το ανοιξα ζητησε update. H rom μετα το update ειναι K50a40_s424_160328_ROW Οι πρωτες εντυπωσεις απο την ρομ ειναι θετικες. Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ρουταρεται με τα γνωστα root apps ειτε σε APK ειτε απο πισι. το κινγ ροοτ γραφει οτι δεν υποστηριζεται ακομη και με εβαλε σε λιστα αναμονης νο κοντα στο 300. Απο το κινεζομαγαζο μου ειπαν το ιδιο. ξερει κανεις εδω αν γινεται και πως; Εστω και με ΠΙ ΜΙ θα του ημουν υποχρεος. Ευχαριστω Άσε το kingroot. Δοκίμασε το Kinguser απο εδώ και πες μας http://www.apkhere.com/app/com.kingroot.kinguser ή http://kinguserapk.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis1974 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλησπέρα! ξαφνικά άρχισα να έχω πρόβλημα με το gps όταν ανοίγω τους χάρτες ενώ βρίσκει την θέση μου, μετά μου λέει ότι χάθηκε το σήμα του gps έχω την vibeui_v2.5_1512_5.495.1_st k50-t5 ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickelectr Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλησπερα αγορασα ενα lenovo k3 note k50 t3s αλλα εχει πολλες κινεζιες μεσα και θελω να περασω αλλη rom πια μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts