mpaglamas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλημερα Χρονια Πολλα Χριστός Ανέστη....μ' επεσε το τηλ με την οθονη και ψαχνω για Full LCD Display+Touch Screen Digitizer For Lenovo K3 Note black....... αν μπορει καποιος να με βοηθησει απο που να τα αγορασω και που να την αλλαξω στην Θεσ/νικη.???????Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την οθόνη δοκιμάστε να αγορασετε αυτή http://s.aliexpress.com/7FFVFfay . σήμερα την έβαλα μόνος μου και το κινητό πετάει. Δεν χρειάζεται μπιστολακια είναι μαζί με το πλαστικό γύρω από την οθόνη το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε την μητρική και τα υπόλοιπα στη καινούργια οθόνη. Ή ποιότητα της είναι καταπληκτική. Μου ήρθε σε 12 μέρες. Αυτά! Όσοι πιστοί προσέθετε...ααα! Ο κινέζος μου έστειλε και ζελατίνα δώρο καθώς και τα εργαλεία για την αλλαγή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Θα συμφωνήσω κι εγω με τον φίλο παραπάνω .δυο οθόνες άλλαξα για φίλους απο εκει τις πήρα,ειναι μια χαρά και πανεύκολο.απλα προσοχή στην αποκόλληση του μοτέρ της δόνησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Θα συμφωνήσω κι εγω με τον φίλο παραπάνω .δυο οθόνες άλλαξα για φίλους απο εκει τις πήρα,ειναι μια χαρά και πανεύκολο.απλα προσοχή στην αποκόλληση του μοτέρ της δόνησης. Φιλε μου εγω που εχω προβλημα με την δονηση;;;; Εχει αλλαξει τελειως το κινητο στην δονηση δεν ειναι φυσιολογικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 αγορα απο vickmall εγινε αναβαθμιση σε 424 android 6.0 ολα καλα. το μονο θεμα ειναι με το facebook δεν μπορω να ανεβασω φωτο.καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Για το παρακάτω ζήτημα ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Έχω αγοράσει τη συσκευή από Vickmall Euro warehouse και έχει περασμένη την έκδοση K50a40_S112_150610_ROW, μου δίνει αναβάθμιση για την έκδοση: K50a40_S114_150618_ROW κάθε φορά όμως που τη κάνω ένω γίνεται κανονικά η διαδικασία της αναβάθμισης δε περνάει και μου ξαναβγάζει την ίδια έκδοση σαν διαθέσιμη αναβάθμιση. Ξέρει κανείς τη μπορεί να φταίει; και πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sitalkas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Γεια χαρά κι από μένα Σε καινούρια συσκευή, πέρασα τη ROM MM του CUOCO αλλά είχε battery drain από το wifi κι έτσι την άλλαξα. Έβαλα ύστερα μια AOSP 5.1 αλλά πάλι τα ίδια και με πολύ λιγότερες λειτουργίες. Τώρα πέρασα την SLIM σε Marshmallow, λειτουργούν τα πάντα στην εντέλεια αλλά παραμένει το θέμα με το wifi που τραβάει τη μπαταρία. Τι μπορεί να φταίει; EDIT Είδα κάποιες σελίδες πίσω πως άλλος 1 φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα και του προτείνατε να απενεργοποιήσει το σκανάρισμα δικτύων. Δεν επανήλθε με πόρισμα άρα θα το δοκιμάσω κι εγώ και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Αν υπάρχει άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη Edited May 5, 2016 by Sitalkas Παράθεση Αν γίνουνε τα κινητά εμφυτεύματα πως θα τα αλλάζουμε κάθε χρόνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Φιλε μου εγω που εχω προβλημα με την δονηση;;;; Εχει αλλαξει τελειως το κινητο στην δονηση δεν ειναι φυσιολογικο.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamo64 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την οθόνη δοκιμάστε να αγορασετε αυτή http://s.aliexpress.com/7FFVFfay . σήμερα την έβαλα μόνος μου και το κινητό πετάει. Δεν χρειάζεται μπιστολακια είναι μαζί με το πλαστικό γύρω από την οθόνη το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε την μητρική και τα υπόλοιπα στη καινούργια οθόνη. Ή ποιότητα της είναι καταπληκτική. Μου ήρθε σε 12 μέρες. Αυτά! Όσοι πιστοί προσέθετε...ααα! Ο κινέζος μου έστειλε και ζελατίνα δώρο καθώς και τα εργαλεία για την αλλαγή.. Φιλε να ρωτησω..πως αγορασες??εγω με οτι κι αν προσπαθησα(prepaid Πειραιως και cash card) δεν μπορεσα..καμμια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sitalkas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 διαγράψτε το παρακαλώ Παράθεση Αν γίνουνε τα κινητά εμφυτεύματα πως θα τα αλλάζουμε κάθε χρόνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaglamas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Φιλε να ρωτησω..πως αγορασες??εγω με οτι κι αν προσπαθησα(prepaid Πειραιως και cash card) δεν μπορεσα..καμμια βοηθεια?? Φίλε μου με revolut αγόρασα. Αν έχεις e banking θα μπορεσεις και εσύ να κάνεις λογαριασμό στην revolut. Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamo64 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Φίλε μου με revolut αγόρασα. Αν έχεις e banking θα μπορεσεις και εσύ να κάνεις λογαριασμό στην revolut. Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/ Ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει διαφορά στα μοντελα t3s και t5 ή είναι απλά software η διαφορά, οποτε θα παιζουν απροβληματιστα και τα 2 ελλαδα.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 κυκλοφορησε ο πρωτος aosp 6.0 οποιος θελει ας το δοκιμασει link: https://drive.google.com/file/d/0BzygkfkwTgZ-VVl4SEVHMkE5MGM/view σημερα δεν εχω χρονο θα το κανω αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει διαφορά στα μοντελα t3s και t5 ή είναι απλά software η διαφορά, οποτε θα παιζουν απροβληματιστα και τα 2 ελλαδα.ευχαριστώ. εχω το t3s και παιζει με ROM για t5. δεν υπαρχει προβλημα και απ οτι φαινεται δεν εχουν καποιες διαφορες. το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι το t3s ειναι μονο για την Κινεζικη αγορα. Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Η δόνηση μου ειναι πολύ πιο έντονη.Σκέψου έχω το κινητό στην δόνηση και μόλις με καλούν ή μου στέλνουν μύνημα στο Viber είναι πάρα πολύ έντονη και άμα κάθεται κάποιος δίπλα το κοιτάει με απορία.Το είχα αναφέρει και σε ένα μαγαζί και μου είπαν οτι δεν έχουν ξανασυναντήσει τέτοιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabatzas_ Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 ευχαριστώ για την ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω τον κωδικό της κάρτας σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaglamas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Η δόνηση μου ειναι πολύ πιο έντονη.Σκέψου έχω το κινητό στην δόνηση και μόλις με καλούν ή μου στέλνουν μύνημα στο Viber είναι πάρα πολύ έντονη και άμα κάθεται κάποιος δίπλα το κοιτάει με απορία.Το είχα αναφέρει και σε ένα μαγαζί και μου είπαν οτι δεν έχουν ξανασυναντήσει τέτοιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κινητό Φίλε μου δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι έχει αποκοληθει ο μηχανισμός της δόνησης από την βάση του και με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται οι κραδασμόι , και γι αυτό είναι πολύ έντονη. αλλά για να σίγουρευτεις πρέπει να το ανοίξεις να το δείς. Δεν πιστεύω να είναι θέμα ρομ πάντως. Αν πάρεις την απόφαση να το ανοίξεις να έχεις και ταινία διπλής να το κολλήσεις. Μην το πάρεις ως δεδομένο αλλά ως υπόθεση κάνε ότι νομίζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Οχι θέμα ρόμ δεν είναι 100%.Θέλω να παραγγείλω τα Tools ωστε να το δω κάποια στιγμή με την ησυχία μου να δω τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή είμαι νέος στην παρέα μπορεί κάποιος να μου πει πιο είναι το επίσημο service της lenovo.Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ήδη αναφερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaglamas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Οχι θέμα ρόμ δεν είναι 100%.Θέλω να παραγγείλω τα Tools ωστε να το δω κάποια στιγμή με την ησυχία μου να δω τι γίνεται Φίλε δεν χρειάζεσαι κανένα εργαλείο μόνο ένα κατσαβίδι να ξεβιδωσεις τις βίδες και τέλος! Με το που ξεβιδωσεις το πίσω καπάκι θα δεις την δόνηση κάτω αριστερά είναι ένα στρογγυλό μέταλλο που καταλήγουν επάνω του κατι καλώδια. Κούνα το να δεις αν μετακινείται .αν κινείται κόψε λίγο ταινία διπλής σε κυκλικό σχήμα και κόλλα το πάλι στη βάση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μόλις ξεβιδωσεις το πίσω καπάκι να ξεκομπουσεις σιγά σιγά το πλαστικό γιατί είναι της καραπλακαρας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή είμαι νέος στην παρέα μπορεί κάποιος να μου πει πιο είναι το επίσημο service της lenovo.Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ήδη αναφερθει Δεν λες ουτε καν σε ποια περιοχη? Επισημο service lenovo δεν υφισταται. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Φίλε δεν χρειάζεσαι κανένα εργαλείο μόνο ένα κατσαβίδι να ξεβιδωσεις τις βίδες και τέλος! Με το που ξεβιδωσεις το πίσω καπάκι θα δεις την δόνηση κάτω αριστερά είναι ένα στρογγυλό μέταλλο που καταλήγουν επάνω του κατι καλώδια. Κούνα το να δεις αν μετακινείται .αν κινείται κόψε λίγο ταινία διπλής σε κυκλικό σχήμα και κόλλα το πάλι στη βάση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μόλις ξεβιδωσεις το πίσω καπάκι να ξεκομπουσεις σιγά σιγά το πλαστικό γιατί είναι της καραπλακαρας! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλε μου θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω τον κωδικό της κάρτας σιμ; ρυθμίσεις--> Ασφάλεια και κλείδωμα οθόνης--> Ορισμός κλειδώματος καρτας SIM----> Αλλαγή αριθμού PIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ωραιος σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts