Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@dedalos80 από την 5.11.19 στην 5.11.26 πως πέρασες??? Εκανες clean install την 26 και μετά τα updates ή εκανες update από την 19 χωρίς να χάσεις εφαρμογές κτλ???

εκανα κλιν και μετα ενα ενα τα απντειτ

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατά αρχάς να ρωτήσω μετά την αναβάθμιση από 1512 σε 1522 δεν φαίνονται οι επαφές από τις κάρτες SIM .Υπάρχει τρόπος να τις δει..

Θέλησα να κάνω Update μέσω της εφαρμογής που τώρα υπάρχει και λέει οτι είμαι ROOT και πιθανόν θα υπάρχει πρόβλημα ...

Αξιζει η Update to Vibeui 2.8 1542....

ΚΆΘΕ ΒΟΉΘΕΙΑ ΔΕΚΤΉ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Εχω να μπω καιρό γιατι το είχα στείλει κίνα λόγο βλάβης, σήμερα το έλαβα πίσω μετα απο κάνα 2 μήνες περίπου, παλαιά είχα ρουτάρει για να πετάξω κινεζία απο έξω και τελευταία πριν την ζημιά είχα ινδία για να έχω εύκολο ΟΤΑ update και να μην ζαλίζομαι με καστομιές, δουλευε καλα αλλα όχι τελεια (που και που ειχε frame-drops σε παιχνίδια)... φαντάζομαι αλλάξαν πολλά ε; Πρέπει να δω κάτι άμεσα ή να συνεχίσω όπως ήμουν με Ινδία ROW??? (μη με βάλετε να ψάχνω please, απο την σελίδα 351 έχω να γράψω/δω!)

ΥΓ. Πρεπει να μου αλλάξαν firmware στο service (νεα motherboard μου είπαν)

Αυτη την στιγμή φοράει την : Κ50a40_S104_151618_ROW και κανω update

Edited by Synthercat

Σίγουρα δεν θα το πειράξουμε, διάβασα σε πολλά φόρουμ και στην Γερμανία πάρα πολύ θετικά σχόλια και βλέπω ότι είναι Value for money, αλλά με προβλημάτισε αυτό με την οθόνη.

χρόνια πολλά, νομίζω με ότι πάρεις από κίνα είναι και λίγο ρίσκο από το πως θα φτάσει μέχρι το πως θα καταλήξει!...ωστόσο θεωρώ ότι το ποσοστό με την οθόνη είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με όσους δεν έχουν θέμα...εγώ το πήρα από το to2C αν παίζε ρόλο κ το μαγαζί...για νασε κομπλέ κ άνετος παίρνεις ένα από Ελλάδα πιο ακριβό αλλά με εγγύηση κ service..άλλη λύση δεν νομίζω...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στις ρυθμίσεις >ήχος κλήσης θα δεις κάτω στην οθόνη ένα συνεφάκι και δίπλα του ένα εικονίδιο με μια νότα (εισ.των πόρων μου) το επιλέγεις και βλέπεις όλα τα mp3 που έχεις

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τη vibeui v.2.8_cuoco92_row_1540d (του ιταλού που λεμε) και τη βρίσκεις εδώ http://www.needrom.com/download/lenovo_k3_lollipop_5-1_r1540d_row_v15-40_cuoco92/

Δουλεύουν τα πάντα άψογα. Βέβαια αυτό είναι επιλογή του καθενός.

οσον αφορά το συνεφάκι δεν το έχει..κ εγω διαβάζω όλα τα Mp3 μόνο με το vlc ωστόσο σαν ήχο κλήσης κάθε φορά κάνω ολόκληρη διαδικασία για να καταφέρω να το βάλω...

Καλημερα στα παιδια!,

Λοιπον φοραω την vibeui_V2.8_CUOCO92_ROW1540D

κ ενω μου βγαζει update εν τελει δεν τα περναει ...ξερει κανεις καποιον τροπο?

για να μη σου περνάει το update πρεπει να έχεις λογικά για recovery το cwm και όχι το twpr. για να εγκαταστήσεις το updeate θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Θα μπεις στο μενου του recovery και θα επιλεξεις install zip from sd και θα δεις ολα τα αρχεία στην sd του τηλεφώνου. το update βρίσκεται στο φάκελο ota-updater>download>rom> k3...15.4001.zip και το οποίο επιλέγεις και κάνει την αναβάθμιση

Καλημερα στα παιδια!,

Λοιπον φοραω την vibeui_V2.8_CUOCO92_ROW1540D

κ ενω μου βγαζει update εν τελει δεν τα περναει ...ξερει κανεις καποιον τροπο?

Μην τικαρεις καμια επιλογη απο αυτες που σου δινει.Επισης ποια recovery εχεις?

Εύκολα ήχους κλήσεις, αν θυμάμαι καλά, με τον es file manager. Βάζεις το mp3 να παίξει με το δικό του player και την ώρα που παίζει πατάς τις τρεις τελείες που είναι επιλογές και το έχει μέσα.

Τζιφος με το es...η άλλη διαδικασία;;ποια είναι;

Επίσης..θέλω να παραγγείλω σήμερα άλλο ένα από vickmall.τι ρομ να ζητήσω;;για απροβλημάτιστη λειτουργία;;Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Λοιπόν το κοίταξα. Όπως σου έγραψα είναι. Πατάς το mp3 από es, λογικά επειδή έχεις πάνω από ένα πρόγραμμα (player) που το παίζει σου ανο.ίγει τη λίστα από κάτω με ποιο θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή. Επιλέγεις Εs αναπαραγωγέας ήχου και το κομμάτι ξεκινάει, πανω δεξιά στον player έχει τρείς τελίτσες. Πατάς και έχει επιλογή ορισμός κουδουνίσματος. Πατάς και επιλέγεις κουδισμα, ειδοποίηση ή ξυπνητήρι.

Αν για κάποιο λόγο αυτό δεν σου λύσει το θέμα, άνοιξε τον es πάτα copy στο mp3 και μετά, αφού είσαι root, πήγαινε και κάνε paste στο system/media/audio και μετά στο subfolder της κατηγορίας ήχου που θέλεις το mp3 να παίζει. Μετά πιθανώς να θέλεις restart.

Edited by nickpap1

Παιδια H E L P ! ! !Περασα την LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.0_S205_ROW_1.14_CUOCO92 με την γνωστη διαδικασια,φορτωθηκε κανονικα,εκανε τις ενημερωσεις κ οταν ανοιξε,στην αρχικη οθονη πεταξε αυτο τον μηνυμα "Δυστηχως η διαδικασια android.process.acore εχει σταματησει".παταω οκ αλλα τπτ,το κινητο ουτε καν κλεινει.τι μπορει να εγινε? Η Ε L P ! ! ! ! ! Edited by cOlliN13

Είσαι κορυφαίος!!Δούλεψε!!

Σε υπερευχαριστώ!!

Λοιπόν το κοίταξα. Όπως σου έγραψα είναι. Πατάς το mp3 από es, λογικά επειδή έχεις πάνω από ένα πρόγραμμα (player) που το παίζει σου ανο.ίγει τη λίστα από κάτω με ποιο θέλεις να κάνεις αναπαραγωγή. Επιλέγεις Εs αναπαραγωγέας ήχου και το κομμάτι ξεκινάει, πανω δεξιά στον player έχει τρείς τελίτσες. Πατάς και έχει επιλογή ορισμός κουδουνίσματος. Πατάς και επιλέγεις κουδισμα, ειδοποίηση ή ξυπνητήρι.

Αν για κάποιο λόγο αυτό δεν σου λύσει το θέμα, άνοιξε τον es πάτα copy στο mp3 και μετά, αφού είσαι root, πήγαινε και κάνε paste στο system/media/audio και μετά στο subfolder της κατηγορίας ήχου που θέλεις το mp3 να παίζει. Μετά πιθανώς να θέλεις restart.

OK παιδια,λυθηκε το θεμα μου,το κινητο (ως τωρα) πεταει!!!τελικα ηταν κατι απλο: μπηκα ξανά στο twrp recovery,πηγα στο wipe και εκάνα swipe to factory reset και μετα reboot.Χιλια thx στον Vtester απο adslgr.com/forum, για την βοηθεια κ την υπομονη του.στην ουσια αυτος τα εκανε ολα!!!! Edited by cOlliN13

Παρατηρώ ότι πολύ χαμός γίνεται με MIUI. Είναι τόσο καλύτερα από Andronium που δουλεύει μια χαρά;

Κλασεις ανωτερη.κυριως απο ομορφια και εφε.

Κλασεις ανωτερη.κυριως απο ομορφια και εφε.

Χαίρομαι που έγιναν και άλλοι φανατικοί

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

μου ηρθε update,εκανα download,install κ μου έβγαλε τρεις επιλογές install zip:1)backup first,2)wipe data,3)wipe cache.είναι τικαρισμενο μόνο το wipe cache.τικαρω κ τα αλλά η τ αφήνω έτσι;;;

μου ηρθε update,εκανα download,install κ μου έβγαλε τρεις επιλογές install zip:1)backup first,2)wipe data,3)wipe cache.είναι τικαρισμενο μόνο το wipe cache.τικαρω κ τα αλλά η τ αφήνω έτσι;;;

Ξετικάρεις τα πάντα και κάνεις το update.

πατάω άλλα δν μου το κάνει.παω στο system update, γράφει ότι η ρομ είναι έτοιμη, πατάω install,τα ξετικαρω όλα, ξεκιναει την διαδικασια,κλεινει το τηλ κ μετα,ανοιγει μονο του.παω κ παλι system update κ συνεχίζει να υπάρχει εκεί.σαν κάπου να υπάρχει μια προστασία κ να μη αφηνει το update.παίζει κάποιο ρόλο η ultimate dynamic navbar που το έχω ενεργό;;;

Εύκολα ήχους κλήσεις, αν θυμάμαι καλά, με τον es file manager. Βάζεις το mp3 να παίξει με το δικό του player και την ώρα που παίζει πατάς τις τρεις τελείες που είναι επιλογές και το έχει μέσα.

με το es δεν κάνει τιποτα...

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οκ δουλεψε ευχαριστουμε

Χαίρομαι που έγιναν και άλλοι φανατικοί

Ρε σου λεω,ειναι οτι πιο καλο σε ρομ εχω βαλει στο κ3.

Και εχω δοκιμασει τουλαχιστον 1 απο ολες τις εκδοσεις.

Απο δω και περα αναβαθμιση μονο με miui.εκτος και εαν βγαλει κατι συνταρακτικο η lenovo Και με φαει να το δοκιμασω.

Εδω ψηνομαι για το note 3 λογω της υποστηριξης που εχει και απο Ελλαδα κιολας.

Χρόνια πολλά σε όλους

Για πια miui ακριβώς μιλάμε;

Εγω εχω 5.12.4

Δε θυμαμαι ποιος την ειχε βγαλει αυτην που εχω.

Αυτη πχ φαινεται καλη

http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-miui7-v5-11-19-with-otas/

Δε ξέρω αν έχετε δει ότι έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες το κινητό μας και σε μπλέ.

http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-2gb-16gb-4g-fdd-5-5-smartphone-green.html

Πολύ ωραίο καπάκι το έχω παραλάβει γνήσιο εδώ και καμιά βδομάδα και ομορφαίνει πολύ τη συσκευή μας http://www.aliexpress.com/item/Original-Rear-Housing-Battery-Door-Back-Case-Cover-For-Lenovo-K3-Note-K50-T5-Housing-Power/32394335300.html

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δε ξέρω αν έχετε δει ότι έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες το κινητό μας και σε μπλέ.

http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-2gb-16gb-4g-fdd-5-5-smartphone-green.html

Πολύ ωραίο καπάκι το έχω παραλάβει γνήσιο εδώ και καμιά βδομάδα και ομορφαίνει πολύ τη συσκευή μας http://www.aliexpress.com/item/Original-Rear-Housing-Battery-Door-Back-Case-Cover-For-Lenovo-K3-Note-K50-T5-Housing-Power/32394335300.html

Το ασπρο που το εχω οπως ηρθε με το κινητο δε τριζει τοσο πολυ.

Ενα κιτρινο που εχω παρει ομως ειναι ενοχλητικο.

Και δεν ειναι και σταθερα κολλημενα πανω τα κουμπια στο πλαι και αν το βγαλεις παιζει και να τα χασεις.

Ετσι ειναι και αυτο?

Ωραιο παντως το μπλε.

Το ασπρο που το εχω οπως ηρθε με το κινητο δε τριζει τοσο πολυ.

Ενα κιτρινο που εχω παρει ομως ειναι ενοχλητικο.

Και δεν ειναι και σταθερα κολλημενα πανω τα κουμπια στο πλαι και αν το βγαλεις παιζει και να τα χασεις.

Ετσι ειναι και αυτο?

Ωραιο παντως το μπλε.

Τι να σου πω εγώ δε καταλαβαίνω καμία διαφορά είναι ίδιο με το λευκό που μου ήρθε από vickmall. Και στα κουμπιά επίσης είναι κολλημένα δε πέφτουν. Ίσως το κίτρινο που λες να μην ήταν γνήσιο της lenovo. Eίναι πανέμορφο και να σκεφτείς για κίτρινο πήγα και βλέπω έναν μόνο πωλητή που είχε και μπλε λέω μούφα θα ναι αλλά δε βαριέσαι ας το πάρω και μόλις μου ήρθε είδα ότι έβγαλε και η lenovo blue έκδοση οπότε κατάλαβα ότι έιναι γνήσιο.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ρε παιδιά θυμήστε μου λίγο επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τις ινδικές και παρέλαβε σήμερα το κινητό ένας φίλος από vickmall και του ήρθε ρουταρισμένο με S112 ROW και CWM. Δεν ασχολείται με ρομ κλπ. Σε πρώτη φάση που την είδα η S112 είναι μια χαρά. Του έβγαλε update για S114. Αυτό να το κάνει ή όχι?