katsikaki Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνω βίντεο κλήση από τον πάροχο (Cosmote)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 dedalos80 said: ηταν στην εξωτερικη το εβγαλα το ξαναβαλα στη εσωτερικη και στην ασφαλεια ολα οκ , και γινετε ακριβως το ιδιο ...... Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. 2 ακόμα προτάσεις: μετατροπή σε system app αλλαγή launcher (κάντον κι αυτόν system app) Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 stelios_85_07 said: Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. 2 ακόμα προτάσεις: μετατροπή σε system app αλλαγή launcher (κάντον κι αυτόν system app) Δοκιμασα και αλλους launchers αλλα τα ιδια αποτελεσματα, δεν ξερω πως να το κανω system app. εβαλα TWRP, μπορω να παω σε VIBEUI_V2.8_1538_7.241.1_DEV_K50-T5_WC3A ( Developer version ) – Android 5.1 η VIBEUI_V2.8_1537_7.232.1_DEV_K50-T5_WCA1 η VIBEUI_V2.8_1532_LTT_LEMONADE Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 dedalos80 said: δεν ξερω πως να το κανω system app. Κατέβασε την εφαρμογή /system/app mover: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 letom said: Κατέβασε την εφαρμογή /system/app mover: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.systemappmover&hl=en Ευχαριστω πολυ ετσι δουλεψε με τον NOVA launcher μη @@@ #$%$$%$%$#$#@@:X:X :thanks: μου εχει φαει ολο το απογευμα Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgesod Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Στην carbon 2.5 δεν έχει λειτουργία να ενεργοποιείς - απενεργοποιείς το gps. Δεν τη βρίσκω πουθενά και επιπλέον το gps status δεν μπορεί να βρει δορυφόρους.. Edited September 23, 2015 by Georgesod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Georgesod said: Στην carbon 2.5 δεν έχει λειτουργία να ενεργοποιείς - απενεργοποιείς το gps. Δεν τη βρίσκω πουθενά και επιπλέον το gps status δεν μπορεί να βρει δορυφόρους.. Ρυθμισεις/τοποθεσια/ενεργο/λειτουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Ακόμα πιο απλά, το έχει και στο μενού που κατεβαίνει από πάνω. Είναι το "location", το εικονίδιο κάτω από το αεροπλάνο. Αν το gps status & fix δεν βρίσκει δορυφόρους, πάτα reset gps και μετά get xtra data έχοντας ενεργοποιημένο το gps και το wifi και να είσαι σε εξωτερικό χώρο ή έστω κοντά σε παράθυρο για να βλέπει το κινητό τον ουρανό (κατά προτίμηση χωρίς σύννεφα). Άστο έτσι κάνα πεντάλεπτο και θα βρει δορυφόρους και μετά είσαι οκ. Edited September 23, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 η carbon μπαινει με TWRP? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgesod Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) letom said: Ακόμα πιο απλά, το έχει και στο μενού που κατεβαίνει από πάνω. Είναι το "location", το εικονίδιο κάτω από το αεροπλάνο. Αν το gps status & fix δεν βρίσκει δορυφόρους, πάτα reset gps και μετά get xtra data έχοντας ενεργοποιημένο το gps και το wifi και να είσαι σε εξωτερικό χώρο ή έστω κοντά σε παράθυρο για να βλέπει το κινητό τον ουρανό (κατά προτίμηση χωρίς σύννεφα). Άστο έτσι κάνα πεντάλεπτο και θα βρει δορυφόρους και μετά είσαι οκ. Ευχαριστώ δεν το ψιλιάστηκα.. :) Ps: Όλα εντάξει τώρα :up: Edited September 23, 2015 by Georgesod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasdpth Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Γειά σας παιδιά , σκέφτομαι να το πάρω ποια ρομ θα μου προτείνατε να ζητήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Καλημέρα(σπέρα; :worry: lol), λίγη βοήθεια... φοράει vibeui_v2.5_1512_5.495 .1_st_k50-t5 δεν είναι ρουτ πάω να περάσω ινδική από την στοκ recovery και (αν έχω καταλάβει σωστά την διαδικασία, ψάρι γαρ :cry:): εκανα quick φορματ fat32 την sd card στο pc μετονόμασα το αρχείο της row σε update.zip και αντιγραφή στην sd, η sd στο κινητό και: επανεκκίνηση με volume+- και start button μπαινει στο lenovo recovery (έχει επιλογή κινέζικα και αγγλικά) κάνω και ολοκληρώνονται τα δύο fuse wipe επιστροφή στο μενού και επιλέγω update και (χωρίς να με πάει σε μενού να επιλέξω από που να βρει το zip),βγάζει: now system will install update .zip of root directory from sdcard2. because of android L encrypt, system do not support ota form sdcard, please get back to android ota client to do κι από κάτω επιλογές για yes και no, επιλέγω yes (πιστεύοντας ότι θα συνεχίσει στο update) αλλά ξαναβγάζει το αποπάνω μήνυμα -> Τι εννοεί ο ποιητής με τα ota και την κάρτα, τι κάνω; Edited September 23, 2015 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 dedalos80 said: η carbon μπαινει με TWRP?Και με CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) psarogen said: https://miyerb.wordpress.com/2015/09/22/just-wanted-to-share-something/ Ή Carbon 3 θα είναι 5.1.1 Έχεις gps με την 2.5? Με ανοιχτό gps και κλειστό wifi στο sygic λέει inaccurate signal for car navigation. Αν ανοίξω και το wifi με βρίσκει. Το πιο παράξενο όμως είναι ότι στο google maps δεν με βρίσκει με τίποτα (ακόμα και με ανοιχτό wifi) Δεν εμφανίζει την κλασική μπλε κουκίδα στο σημείο που βρίσκομαι. Κατέβασα το gps status test & fix και βλέπει κανονικά δορυφόρους. Έχεις ιδέα τι παίζει? Μήπως το glonass fix που ενσωμάτωσε ο dev στη rom έκανε ζημιά αντί για καλό? Στην 2.0 δεν είχα φλασάρει το glonass fix και δούλευε μια χαρά το gps. EDIT: Μετά απο 2 restart της συσκευής το google maps με βρίσκει! Το gps status & fix τώρα όλως περιέργως λέει Satellites: 0/1 εδώ και κάμποσα λεπτά. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται... Edited September 24, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 3 ερωτήσεις για την Carbon 2.5 : 1) Γίνεται κάπως να ενεργοποιήσουμε τα led notifications? 2) Ποιο xposed παίζει? Πήγα να βάλω SDK21 μου λέει θέλει SDK22. Το βάζω και μετά δεν εγκαθιστά το apk. 3) Μπορούμε κάπως "εύκολα" να διαλέγουμε ανάμεσα σε 4g και σε 3g? Γιατί δεν το κάνει αυτόματα απ'ότι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 akisthegreat said: 3 ερωτήσεις για την Carbon 2.5 : 1) Γίνεται κάπως να ενεργοποιήσουμε τα led notifications? 2) Ποιο xposed παίζει? Πήγα να βάλω SDK21 μου λέει θέλει SDK22. Το βάζω και μετά δεν εγκαθιστά το apk. 3) Μπορούμε κάπως "εύκολα" να διαλέγουμε ανάμεσα σε 4g και σε 3g? Γιατί δεν το κάνει αυτόματα απ'ότι βλέπω. Για το πρωτο αν δεις το βιντεο στο ποστ 5125 και το ακολουθησεις θα δουλεψει καπως... Οχι τελεια αλλα θα δουλεψει... Για το δευτερο εγω ειχα βαλει στην carbon 2 (σε αυτην ακομη δεν προλαβα) το sdk22... Για το τριτο ειχα ψαξει μεσω gravity box να το κανω να αλλαζει απο τις γρηγορες ρυθμισεις αλλα ενω προσθετα επιλογη δεν δουλευε... Μπορεις να το ψαξεις ομως απο gravity box... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 λοιπον ακουστε ενα κουλο, στο τηλεφωνο εβαλα την καρτα μνημης απο το παλιο κινητο, στην gallery βλεπω τις φωτογραφιες μου οπως και αυτες που εχω τραβηξει με το lenovo στην εσωτερικη μνημη, οταν το βαζω με usb στον υπολογιστη, στον φακελο DCIM/CAMERA δεν βλεπω τιποτα και στην εσωτερικη και στην εξωτερικη μνημη. εχει γινει αυτο σε καποιον, τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 letom said: Έχεις gps με την 2.5? Με ανοιχτό gps και κλειστό wifi στο sygic λέει inaccurate signal for car navigation. Αν ανοίξω και το wifi με βρίσκει. Το πιο παράξενο όμως είναι ότι στο google maps δεν με βρίσκει με τίποτα (ακόμα και με ανοιχτό wifi) Δεν εμφανίζει την κλασική μπλε κουκίδα στο σημείο που βρίσκομαι. Κατέβασα το gps status test & fix και βλέπει κανονικά δορυφόρους. Έχεις ιδέα τι παίζει? Μήπως το glonass fix που ενσωμάτωσε ο dev στη rom έκανε ζημιά αντί για καλό? Στην 2.0 δεν είχα φλασάρει το glonass fix και δούλευε μια χαρά το gps. EDIT: Μετά απο 2 restart της συσκευής το google maps με βρίσκει! Το gps status & fix τώρα όλως περιέργως λέει Satellites: 0/1 εδώ και κάμποσα λεπτά. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται... Το glonass fix έχει θεματακια. Έχω παρατηρήσει ότι μετά από restart του κινητού πρέπει να το αφήσω 5 λεπτά με ανοιχτό GPS fix να δει του δορυφόρους και να κλειδώσει. Πολλές φορές χρειάζεται και reset στο agps. Όταν κλειδώσει μετά τα επόμενα fixes είναι άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) Τώρα γύρισα σπίτι και το τσέκαρα ξανά στη βεράντα και δουλεύουν όλα μια χαρά. Μπορεί να φταίει που στη δουλειά ήμουν σε κλειστό χώρο (αν και ήμουν κοντά σε παράθυρο αλλά ίσως δεν αρκούσε αυτό). Τέλος πάντων, ευτυχώς που τώρα είναι οκ γιατί χωρίς GPS δεν γίνεται και ήμουν στο τσακ να βάλω κάποια stable η την row ενώ την έχω καταβρεί με την carbon. Edited September 24, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Φρέσκο πράμα http://www.vibeui.com/vibeui/rom?key=K50 http://bbs.lenovo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=562254&highlight=1539 Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reith Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) letom said: Ίδια φάση είμαι κι εγώ για αυτό τα έχω σημειώσει για να τα έχω πρόχειρα αν χρειαστεί. Τον launcher μπορείς να τον αλλάξεις κια τώρα, άσχετα με τα παραπάνω. Κατεβάζεις όποιον θες ανά πάσα στιγμή. Με τα παραπάνω αυτό που θα μπορείς να αλλάξεις είναι την ρομ στην οποία περιλαμβάνονται τα μενού και γενικά οι δυνατότητες του κινητού. Πχ η 1532 έχει κανονικά τα character settings που θες. ΥΓ: Στο ποστ με τις οδηγίες συμπλήρωσα το λινκ για κατέβασμα της cwm (στο βήμα 7). Μην τα βλέπεις πολλά και τα φοβηθείς, απλώς τα έχω γράψει πάρα πολύ αναλυτικά. Στην ουσία όλος ο κόπος είναι να κατεβάσεις τα αρχεία με τους drivers κλπ και να τα εγκαταστήσεις στο πισί. Η πραγματική "δουλειά" είναι ένα λεπτό να γράψεις τρεις εντολές (τελευταία 3 -4 βήματα). Δεν υπάρχει κίνδυνος. Το πολύ πολύ να μην καταφέρεις να περάσεις την cwm. Το κινητό δεν μπορεί να πάθει κάτι. Οκ έγινε ευχαριστώ πολυ! Επίσης κάτι άλλο οταν αλλαζεις ρομ εξαφανιζονται ολα τα αρχεια απο το κινητο?Σε φαση φορματ? Και επισης αυτες οι ρομ και καλα εχουν αλλου τυπου μενου και οχι φαση lenovo?Και επίσης τα LED notifications όλα καλά με αυτήν που έβαλες?Αν μπορείες βάλε ενα screenshot να τσεκάρω πως ειναι το δικό σου Edited September 24, 2015 by Reith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Παιδια οσοι εχετε δοκιμασει carbon 2 και carbon 2.5 μηπως η 2 δουλευε καλυτερα απο αποψη ταχυτητας ή ιδεα μου ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) tasarasx6 said: Παιδια οσοι εχετε δοκιμασει carbon 2 και carbon 2.5 μηπως η 2 δουλευε καλυτερα απο αποψη ταχυτητας ή ιδεα μου ειναι? Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά κάτι τέτοιο μου φαίνεται Επίσης έχω ακόμα θέμα με το GPS. Lockαρει με καλό σήμα αλλά έχει 10+ μέτρα συνήθως απόκλιση. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι όταν προχωράω όπου το GPS μένει τουλάχιστον 20 μέτρα πίσω. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην οδήγηση αφού περναω τις στροφές πριν περάσει το GPS. Έχει άλλος τέτοια θέματα; Edited September 25, 2015 by psarogen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 apVga said: Καλημέρα(σπέρα; :worry: lol), λίγη βοήθεια... φοράει vibeui_v2.5_1512_5.495 .1_st_k50-t5 δεν είναι ρουτ πάω να περάσω ινδική από την στοκ recovery και (αν έχω καταλάβει σωστά την διαδικασία, ψάρι γαρ :cry:): εκανα quick φορματ fat32 την sd card στο pc μετονόμασα το αρχείο της row σε update.zip και αντιγραφή στην sd, η sd στο κινητό και: επανεκκίνηση με volume+- και start button μπαινει στο lenovo recovery (έχει επιλογή κινέζικα και αγγλικά) κάνω και ολοκληρώνονται τα δύο fuse wipe επιστροφή στο μενού και επιλέγω update και (χωρίς να με πάει σε μενού να επιλέξω από που να βρει το zip),βγάζει: now system will install update .zip of root directory from sdcard2. because of android L encrypt, system do not support ota form sdcard, please get back to android ota client to do κι από κάτω επιλογές για yes και no, επιλέγω yes (πιστεύοντας ότι θα συνεχίσει στο update) αλλά ξαναβγάζει το αποπάνω μήνυμα -> Τι εννοεί ο ποιητής με τα ota και την κάρτα, τι κάνω; Δεν έχει συναντήσει κανείς το παραπάνω μήνυμα; Aπό google δεν έβγαλα άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Reith said: Οκ έγινε ευχαριστώ πολυ! Επίσης κάτι άλλο οταν αλλαζεις ρομ εξαφανιζονται ολα τα αρχεια απο το κινητο?Σε φαση φορματ? Και επισης αυτες οι ρομ και καλα εχουν αλλου τυπου μενου και οχι φαση lenovo?Και επίσης τα LED notifications όλα καλά με αυτήν που έβαλες?Αν μπορείες βάλε ενα screenshot να τσεκάρω πως ειναι το δικό σουΜπορείς να την περάσεις τη ρομ πάνω από την υπάρχουσα αλλά αυτό μπορεί να επιφέρει προβλήματα. Ο σωστός τρόπος είναι να το κάνεις σαν φορμάτ ώστε να σβηστούν όλα και να γίνει clean installation. Υπάρχουν ρομ με μενού φάση lenovo (είναι οι ρομ που βασίζονται στο vibeui της lenovo. Η 1520 που έχεις είναι τέτοια) και ρομ που είναι σαν καθαρό android μενού όπως ας πούμε οι συσκευές nexus (αυτές είναι οι ρομ που βασίζονται στο AOSP). Διαλέγεις και παίρνεις. Στις AOSP μέχρι στιγμής δεν δουλεύουν τα led. Τέτοια είναι και η Carbon που έχω αλλά τα led δεν με νοιάζουν. Αν θες led βάλε vibeui rom. Δες μερικά screens της carbon: https://miyerb.files.wordpress.com/2015/09/screenshot_2015-09-08-18-49-04.png https://miyerb.files.wordpress.com/2015/09/screenshot_2015-09-08-18-49-13.png https://miyerb.files.wordpress.com/2015/09/screenshot_2015-09-08-18-49-52.png https://miyerb.files.wordpress.com/2015/09/screenshot_2015-09-08-18-50-05.png https://cms-images.idgesg.net/images/article/2014/10/lollipop-settings-100528103-medium.idge.png http://cdn02.androidauthority.net/wp-content/uploads/2014/10/Android-Lollipop-screenshot-1-AA.jpg psarogen said: Επίσης έχω ακόμα θέμα με το GPS. Lockαρει με καλό σήμα αλλά έχει 10+ μέτρα συνήθως απόκλιση. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι όταν προχωράω όπου το GPS μένει τουλάχιστον 20 μέτρα πίσω. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην οδήγηση αφού περναω τις στροφές πριν περάσει το GPS. Έχει άλλος τέτοια θέματα; Θα τεστάρω και το δικό μου να δω και θα ενημερώσω. Edited September 25, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts