Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή το stock weather widget δεν έβρισκε την πόλη μου αντιγράφω από τους φίλους μας του Ρώσους....

αφού είμαστε φυσικά root πάμε στο αρχείο

/system/build.prop 

βρίσκουμε την γραμμή

ro.build.display.id = *********************

ανάλογα με την έκδοση που έχουμε και προσθέτουμε _ROW δηλαδή

ro.build.display.id = ********************* _ ROW

Σε εμένα δουλεύει τέλεια

Σε 'μένα εμφανίζει " failed to locate. Please check settings and try again later." καμμιά ιδέα?

Επίσης πριν την λέξη ROW υπάρχει κενό???

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά όλοι εσείς δηλαδή κρατήσατε την stock για dialer & sms?

Εγώ με 1534 dev μια χαρά μου αρέσει ο stock dialer που έχει μαζί πακέτο και τα SMS αλλά δυστυχώς στα SMS δεν έχω αναγνώριση αριθμού και έτσι αναγκάστηκα και έβαλα το textra. Ξέρω ότι το πρόβλημα διορθώνεται με το bits by 7 μέσα από τα Call settings αλλά όταν πατάω call settings η εφαρμογή κρασάρει και κλείνει.

Μου ήρθε σήμερα.Φλασαρα την 1536 dev αλλα τα settings μου κρασαραν και πέρασα την 1535 St και καπάκι xposed.Το πρώτο boot με xposed κράτησε αρκετή ωριτσα αλλά όλα οκ.Ψαχνομαι τώρα να δω ποια modules δουλεύουν.

Μου ήρθε σήμερα.Φλασαρα την 1536 dev αλλα τα settings μου κρασαραν και πέρασα την 1535 St και καπάκι xposed.Το πρώτο boot με xposed κράτησε αρκετή ωριτσα αλλά όλα οκ.Ψαχνομαι τώρα να δω ποια modules δουλεύουν.

Από που κατεβαζω το xposed που δουλεύει στην 1535? Ενημέρωσε μας επίσης ποια modules δουλεύουν :)

Καλησπερα κι απο μενα...

Παρελαβα τρεις συσκευες απο gearbest (εχουν την 1512 φορεμενη και ΔΕΝ ειναι root) και σκοπευω να τους περασω την ινδική row. Μετα απο πααααααααρα πολυ ψαξιμο και αφου καταφερα μετα απο αρκετο καιρο να διαβασω οοοοολο το νημα παρατηρησα οτι το link στο post 4692(s122 row με 1.07GB) ΔΕΝ ειναι ιδιο με αυτο απο τον πινακα που ειναι στο post 4392(1532 lemonade με 832MB. Τις εχω κατεβασει και τις δυο και οποια μου πειτε θα βαλω.

Ερωτηση: Επειδη οι συσκευες δεν μ'αφηνουν ουτε με kingroot,ουτε με iroot να τις ρουταρω,ο μονος τροπος που μου μενει ειναι να τις ρουταρω οπως σ'αυτο το βιντεο (

) και μετα να συνεχισω οπως στον οδηγο της πρωτης σελιδας?

Ευχαριστω.

rock n' roll...:kill:

Καλησπερα κι απο μενα...

Παρελαβα τρεις συσκευες απο gearbest (εχουν την 1512 φορεμενη και ΔΕΝ ειναι root) και σκοπευω να τους περασω την ινδική row. Μετα απο πααααααααρα πολυ ψαξιμο και αφου καταφερα μετα απο αρκετο καιρο να διαβασω οοοοολο το νημα παρατηρησα οτι το link στο post 4692(s122 row με 1.07GB) ΔΕΝ ειναι ιδιο με αυτο απο τον πινακα που ειναι στο post 4392(1532 lemonade με 832MB. Τις εχω κατεβασει και τις δυο και οποια μου πειτε θα βαλω.

Ερωτηση: Επειδη οι συσκευες δεν μ'αφηνουν ουτε με kingroot,ουτε με iroot να τις ρουταρω,ο μονος τροπος που μου μενει ειναι να τις ρουταρω οπως σ'αυτο το βιντεο (

) και μετα να συνεχισω οπως στον οδηγο της πρωτης σελιδας?

Ευχαριστω.

Ή S112 είναι ή επίσημη Row της lenovo. Ή lemonade που λες είναι custom βασισμένη στην official κινεζική.

Root κανείς ή με τον τρόπο αυτό στο βίντεο που είναι αρκετά απλός είτε με το spflashtool. Πάλι φλασαρεις CWM ή TWRP και μέτα παιρνας το supersu

Μπορειτε να μου πειτε απο ποιο Κινεζομαγαζο μπορω να παραγγειλω ποιο φθηνα (για σημερα - αυριο ) ?

Εγώ το αγόρασα προχτές από vickmall που θεωρώ ότι είναι το πιο αξιόπιστο.

Μπορεί να το έχει λίγο πιο ακριβά αλλά κάνει δώρο θήκη σιλικόνης, tempered glass και screen protector.

Αν μιλήσεις στο chat σου κάνουν και δώρο ακουστικά ή δερμάτινη flip case.

Το link του κινητού εδώ :

http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html

Από που κατεβαζω το xposed που δουλεύει στην 1535? Ενημέρωσε μας επίσης ποια modules δουλεύουν :)

Το v. 73 απο το thread του xda εβαλα αλλα σημερα ειδα βγηκε v. 74.Πρωτο πρωτο εβαλα gravity μπας και μπορεσω να βαλω shortcuts για παραπανω network modes αλλα τζιφος.Μερικα tweaks του δουλευουνε μερικα οχι.Xprivacy δουλευει.Δεν δοκιμασα άλλα,τσεκαρε και τα threads στο xda να παρεις μια ιδεα.

Σε ποια rom είσαι; Στην LTT όχι μονο στην Ινδική δουλεύει κανονικά η stock εφαρμογή στις άλλες κλασικό exdialer. Aπλά δε πάγωσα την stock

Την LTT έχω.

Και σε μένα δουλεύει κανονικά απλά γίνετα αυτόματα default η εφαρμογή sms ενώ εγώ θέλω να έχω την chomp sms που είναι γαμάτη και με dual sim.

Εγώ με 1535 stable δεν έχω παρατηρήσει θέμα με τον dialer. Για SMS έχω το εκπληκτικό Disa (έχω και τα μηνύματα του Facebook εκεί.)

Υποστηρίζει dual το Disa?

Εγώ με 1534 dev μια χαρά μου αρέσει ο stock dialer που έχει μαζί πακέτο και τα SMS αλλά δυστυχώς στα SMS δεν έχω αναγνώριση αριθμού και έτσι αναγκάστηκα και έβαλα το textra. Ξέρω ότι το πρόβλημα διορθώνεται με το bits by 7 μέσα από τα Call settings αλλά όταν πατάω call settings η εφαρμογή κρασάρει και κλείνει.

Αν δοκιμάσεις τον DW Dialer θα δεις την χαοτική διαφορα...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τώρα ψάχνω για τα sms ποια εφαρμογή να παγώσω αλλά δεν βρίσκω ξεχωριστή.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Εγώ το αγόρασα προχτές από vickmall που θεωρώ ότι είναι το πιο αξιόπιστο.

Μπορεί να το έχει λίγο πιο ακριβά αλλά κάνει δώρο θήκη σιλικόνης, tempered glass και screen protector.

Αν μιλήσεις στο chat σου κάνουν και δώρο ακουστικά ή δερμάτινη flip case.

Το link του κινητού εδώ :

http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html

Πως το πλήρωσες? :worry:

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Πως το πλήρωσες? :worry:

Έστειλα με την πιστωτική μου λεφτά στο paypal ενός φίλου με έξοδα 6 ευρώ για 160 ευρώ

και μετά εκείνος δωρεάν τα έστειλε σε μένα στο balance μου.

Έτσι κάνεις αγορά μέσω paypal ξεπερνώντας τα capital controls.

Για να μην είμαστε offtopic θα βρεις λεπτομέρειες στο :

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-364

Αν δοκιμάσεις τον DW Dialer θα δεις την χαοτική διαφορα...

Thanks, θα δοκιμάσω τον DW να δω.

H stock sms εφαρμογή σε εμένα λέγεται ideaFriend. Δεν ξέρω αν έχει την ίδια η LTT που έχεις.

Την LTT έχω.

Thanks, θα δοκιμάσω τον DW να δω.

H stock sms εφαρμογή σε εμένα λέγεται ideaFriend. Δεν ξέρω αν έχει την ίδια η LTT που έχεις.

Ναι και σε μένα ίδιο όνομα έχει και στην λίστα εφαρμογών εμφανίζεται ως contact manager.

Τον πάγωσα αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω edit σε κάμια επαφή. Ίσως να μην μπορώ να κάνω κι άλλα πράματα που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα. Νόμιζα πως ο Dialer είναι και contact manager αλλά τελικά χρειάζεται ξεχωριστή εφαρμογή.

Το κακό είναι πως ο stock contact manager έχει μαζί και την εφαρμογή sms που θέλω να ξεφορτωθώ.

Έχετε καμιά ιδεά για το πως μπορώ να ξεφορτωθώ μόνο την stock sms εφαρμογή ή έστω πως μπορώ να την κάνω να μην βγάζει κι αυτή ειδοποιήσεις και να μην γίνεται συνεχώς αυτόματα default?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Τελικά και σε εμένα γίνεται default από μόνη της. Δεν το είχα προσέξει γιατί δεν πολυστέλνω μυνήματα και τώρα που δοκίμασα είχε βγει από default το textra που έβαλα χτες. Το άλλο σπαστικό είναι ότι όταν έχεις πχ ένα νέο μήνυμα ή μια αναπάντητη, εμφανίζεται το σηματάκι με το "1" και στα τρία εικονίδια (sms, dialer, contacts) αντί για μόνο στο sms ή μόνο στο dialer.

Λοιπόν έβαλα το dw contacts τώρα και το αμέσως θυμήθηκα γιατι δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ (αν και το προτείνουν πολλοί). Το άσχημο interface. Δεν υπάρχει να κατεβάσω κανένα πιο ελαφρύ και clean theme? Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων με τα μαύρα, τα κόκκινα και τα πράσινα με σκοτώνει. Στα settings->theme δίνει δυνατότητα μόνο για αλλαγή επιμέρους χρωμάτων ένα ένα, δεν έχει συνολικό πακέτο να κατεβάσεις να το φορέσεις. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει? Πάντως σαν λειτουργικότητα φαίνεται πολύ καλή εφαρμογή ως πρώτη εντύπωση.

Έστειλα με την πιστωτική μου λεφτά στο paypal ενός φίλου με έξοδα 6 ευρώ για 160 ευρώ

και μετά εκείνος δωρεάν τα έστειλε σε μένα στο balance μου.

Έτσι κάνεις αγορά μέσω paypal ξεπερνώντας τα capital controls.

Για να μην είμαστε offtopic θα βρεις λεπτομέρειες στο :

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-364

Ευχαριστώ πολύ !!

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Ή S112 είναι ή επίσημη Row της lenovo. Ή lemonade που λες είναι custom βασισμένη στην official κινεζική.

Root κανείς ή με τον τρόπο αυτό στο βίντεο που είναι αρκετά απλός είτε με το spflashtool. Πάλι φλασαρεις CWM ή TWRP και μέτα παιρνας το supersu

Ευχαριστω για την απαντηση.

Ξεκινησα για το να ροοταρω,κατεβασα ολα τα αρχεια απο το βιντεακι(drivers,recovery,adb fastboot και φυσικα το super su) και στο σημειο που δινω τις εντολες εφτασε μεχρι το fastboot και η συσκευη εχει κολλησει σε fastboot mode(μικρα γραμματακια κατω αριστερα στην οθονη και μονιμα αναμενο κοκκινο το LED). Ουτε δεχεται την εικονα για να συνεχισω,ουτε ανοιγει με το power button. :(

Το μονο που μου μενει πιστευω ειναι να βγαλω την μπαταρια για να μπορεσω να δουλεψω με το κινητο και μετα να κανω οτι λεει σ'αυτο το βιντεακι

περνώντας παραλληλα και την "ινδικη" row,σωστα;

Ευχαριστω για την απαντηση.

Ξεκινησα για το να ροοταρω,κατεβασα ολα τα αρχεια απο το βιντεακι(drivers,recovery,adb fastboot και φυσικα το super su) και στο σημειο που δινω τις εντολες εφτασε μεχρι το fastboot και η συσκευη εχει κολλησει σε fastboot mode(μικρα γραμματακια κατω αριστερα στην οθονη και μονιμα αναμενο κοκκινο το LED). Ουτε δεχεται την εικονα για να συνεχισω,ουτε ανοιγει με το power button. :(

Το μονο που μου μενει πιστευω ειναι να βγαλω την μπαταρια για να μπορεσω να δουλεψω με το κινητο και μετα να κανω οτι λεει σ'αυτο το βιντεακι

περνώντας παραλληλα και την "ινδικη" row,σωστα;

Πατησες fastboot reboot και δεν έκανε; Επίσης όταν πατησες fastboot devices στο εμφάνισε; Αν για κάποιο λόγο κολλήσεις εκεί απλά βγάλε την μπαταρία. Εγώ μια φορά που κολλησα στο fastboot ήταν επειδή δεν είχα κάνει restart μετά από την εγκατάσταση των drivers. Κάνε restart ενώ τα έχεις βάλει όλα και το pc σου θα αναγνωρίσει το κινητό στο fastboot.

Πήρα το κινητό μόλις εχθές. Προφανώς έχω το πρόβλημα με ορισμένα κινέζικα που εμφανίζονται. Είχα ζητήσει από το κατάστημα (vickmall) να κάνει root το κινητό και να σβήσει τις κινέζικες εφαρμογές και η αλήθεια είναι πως εκτός από κανά δυο που τις ανοίγω και εμφανίζουν κινέζικα δεν μπορώ να πω πως έχω θέμα, όμως τα κινέζικα σε ορισμένες ρυθμίσεις εμφανίζονται συνεχώς συν το γεγονός ότι τις περισσότερες ρυθμίσεις μου τις εμφανίζει στα αγγλικά. Προσπάθησα να διαβάσω τα post από την αρχή του θέματος αλλά εκτός από το ότι είναι αδύνατο να διαβάσω τόσα πολλά post, δεν μπορώ να βγάλω και άκρη καθώς είχα wph πριν και εν έχω καμία απολύτως ιδέα με το τι πρέπει να κάνω. Παρακαλώ όποιον έχει την καλή διάθεση να μου πει τι χρειάζεται να κάνω για να σβήσω τα κινέζικα, να έχω ελληνικό μενού χωρίς αγγλικά, καλή rom ( βλέπω για διάφορες που συζητάτε αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα για το ποιες είναι καλές κλπ), να μην πετάει διαφημίσεις και να μην κλείνει εφαρμογές στο άκυρο (γιατί το κάνει και αυτό).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για τις πολλές απαιτήσεις μου!:wacko:

Τις τελευταίες μέρες έχω ένα περίεργο θέμα με το GPS. Ενώ στην αρχή βρίσκει σχεδόν την θέση μου μετά αρχίζει να κόβει βόλτες πάνω αριστερά δεξιά και πολλές φορές συνεχίζει για παραπάνω απο 100 μέτρα. Τι παίζει με αυτό;

Πατησες fastboot reboot και δεν έκανε; Επίσης όταν πατησες fastboot devices στο εμφάνισε; Αν για κάποιο λόγο κολλήσεις εκεί απλά βγάλε την μπαταρία. Εγώ μια φορά που κολλησα στο fastboot ήταν επειδή δεν είχα κάνει restart μετά από την εγκατάσταση των drivers. Κάνε restart ενώ τα έχεις βάλει όλα και το pc σου θα αναγνωρίσει το κινητό στο fastboot.

Δεν εκανα restart στο pc γιατι δεν ελεγε κατι τετοιο στο βιντεακι για το root και ναι,πατησα fastboot reboot και δεν εκανε τιποτα γιατι λιγο πριν ειχε κανει(το pc) τον χαρακτηριστικο ηχο σαν να ειχα βγαλει απ'το usb το κινητο οποτε σιγουρα δεν αναγνωριζε το κινητο εκεινη την στιγμη.Θα δοκιμασω το restart στο pc που μου προτεινες.Ευχαριστω για την συμβουλη.

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα το κινητό μόλις εχθές. Προφανώς έχω το πρόβλημα με ορισμένα κινέζικα που εμφανίζονται. Είχα ζητήσει από το κατάστημα (vickmall) να κάνει root το κινητό και να σβήσει τις κινέζικες εφαρμογές και η αλήθεια είναι πως εκτός από κανά δυο που τις ανοίγω και εμφανίζουν κινέζικα δεν μπορώ να πω πως έχω θέμα, όμως τα κινέζικα σε ορισμένες ρυθμίσεις εμφανίζονται συνεχώς συν το γεγονός ότι τις περισσότερες ρυθμίσεις μου τις εμφανίζει στα αγγλικά. Προσπάθησα να διαβάσω τα post από την αρχή του θέματος αλλά εκτός από το ότι είναι αδύνατο να διαβάσω τόσα πολλά post, δεν μπορώ να βγάλω και άκρη καθώς είχα wph πριν και εν έχω καμία απολύτως ιδέα με το τι πρέπει να κάνω. Παρακαλώ όποιον έχει την καλή διάθεση να μου πει τι χρειάζεται να κάνω για να σβήσω τα κινέζικα, να έχω ελληνικό μενού χωρίς αγγλικά, καλή rom ( βλέπω για διάφορες που συζητάτε αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα για το ποιες είναι καλές κλπ), να μην πετάει διαφημίσεις και να μην κλείνει εφαρμογές στο άκυρο (γιατί το κάνει και αυτό).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για τις πολλές απαιτήσεις μου!:wacko:

Γνωριζεις αν εισαι root? Αν δεν γνωριζεις κατεβασε απο το playstore το titanium backup και δες αν σου δινει προσβαση στις εφαρμογες.Αν δεν σου δινει τοτε ΔΕΝ εισαι root. Υπαρχουν 2 τροποι να κανεις root to κινητο,Γραψε στο YouTube how to root Lenovo K3 και θα βγαλει 5-6 βιντεακια τουλαχιστον.Πες μας και ποια rom φορας.

Τελικά και σε εμένα γίνεται default από μόνη της. Δεν το είχα προσέξει γιατί δεν πολυστέλνω μυνήματα και τώρα που δοκίμασα είχε βγει από default το textra που έβαλα χτες. Το άλλο σπαστικό είναι ότι όταν έχεις πχ ένα νέο μήνυμα ή μια αναπάντητη, εμφανίζεται το σηματάκι με το "1" και στα τρία εικονίδια (sms, dialer, contacts) αντί για μόνο στο sms ή μόνο στο dialer.

Λοιπόν έβαλα το dw contacts τώρα και το αμέσως θυμήθηκα γιατι δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ (αν και το προτείνουν πολλοί). Το άσχημο interface. Δεν υπάρχει να κατεβάσω κανένα πιο ελαφρύ και clean theme? Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων με τα μαύρα, τα κόκκινα και τα πράσινα με σκοτώνει. Στα settings->theme δίνει δυνατότητα μόνο για αλλαγή επιμέρους χρωμάτων ένα ένα, δεν έχει συνολικό πακέτο να κατεβάσεις να το φορέσεις. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει? Πάντως σαν λειτουργικότητα φαίνεται πολύ καλή εφαρμογή ως πρώτη εντύπωση.

Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το Pixel Phone και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Όπως και να χει ο default dialer δεν παλεύεται και θέλει πεταμα. Το interface του DW πάντως εμένα μαρέσει, είναι πως έχει συνηθίσει ο καθένας.

Το θέμα είναι τι γίνεται με τον contact manager που έχει ενσωματωμένη την εφαρμογή για sms που δεν παλεύεται. Έχει να προτείνει κανείς κάποιον εναλλακτικό και καλό contact manager? (γιατί με πάγωμα του stock πρέπει να βάλεις άλλον για να κάνεις κάποιες λειτουργίες όπως edit στις contacts)

Ο DW είναι άσχημος εμφανισιακώς, αλλά από λειτουργίες είναι θεός!

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Έχει να προτείνει κανείς κάποιον εναλλακτικό και καλό contact manager? (γιατί με πάγωμα του stock πρέπει να βάλεις άλλον για να κάνεις κάποιες λειτουργίες όπως edit στις contacts)

Έβαλα τον contact editor pro και είναι γαμάτος.