Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οσοι εχετε κολληματα στο touch κανετε μια δοκιμη να βγαλετε το adaway. Εμενα λυθηκε το προβλημα μολις το αφαιρεσα και μετα απο πολυωρη δοκιμη το κινητο ρολλαρει τελεια

Πως το βγαζεις το adaway ??

Αμα εισαι ροοτ και το ειχε προεγκατεστημενο το κινητο με μια εφαρμογη απ το μαρκετ μπορεις να διωξεις system apps. Αν το εγκατεστησες μονος σου αφου εκανες root τοτε κανε απλα uninstall απο τη διαχειριση εφαρμογων.

εχω αναβάθμιση απο το κινητό αυτόματη για 1529 official...να την κάνω? δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα έχει σχόλια για αυτήν? αξιζεί? έβγαλε τίποτα θέματα? αν έχει κάπου λινκ με σχόλια πείτε μου για να μην σας ζαλίζω..thanks

εχω αναβάθμιση απο το κινητό αυτόματη για 1529 official...να την κάνω? δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα έχει σχόλια για αυτήν? αξιζεί? έβγαλε τίποτα θέματα? αν έχει κάπου λινκ με σχόλια πείτε μου για να μην σας ζαλίζω..thanks

Είσαι root και έχεις gapps και custom recovery? Αν ναι δεν μπορείς να την κάνεις έτσι. Σε αυτήν είμαι και εγώ και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχει κάνει αυτό που κόλλαγε κάποιες φορές που το έκανε με όλες τις άλλες και γενικά δεν έχω δει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν θελήσεις να κάνεις αναβάθμιση πρέπει να κάνεις back up εφαρμογές κλπ και μετά καθαρή εγκατάσταση. Εννοείται ξανά πέρασμα gapps κι root. Μπορείς να δοκιμάσεις μήπως γίνεται από twrp recovery κάνοντας install zip την rom με 3wipes. Η rom είναι εδώ.

https://mega.nz/#F!DkxVWSbZ!5TlqY7Ge_YuvKzSn7X52Wg

Και γω το σκεφτομουν να βαλω την τελευταία του Ιταλου. Το πρόβλημα είναι πρέπει παλι να "χάσω" τα πάντα απο δεδομενα και apps και πάλι απο την αρχη. εσυ τι ακριβώς έκανες? επίσης πως παει το κινητο απο μπαταρία και με το προβλημα με την αφή?

Το κινητό από μπαταρία είναι οκ λίγο καλύτερα από την ROW, το πρόβλημα με την αφή δεν το έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, τη συγκεκριμένη ρομ την έχω 3 ημέρες, όσον αφορά τις εφαρμογές είχα ένα back up με το titanium από πριν (από άλλη ρομ) και το ξαναπέρασα.

frastgr

Στο βίντεο του Κινέζου

όταν περνάει την ρομ έχει μπαταρία 94% και συνδέει το κινητό με power bank και το τονίζει μάλιστα ότι πρέπει να το έχουμε συνδεδεμένο στο ρεύμα κλπ. Είναι δυνατόν με 94% να ξεμείνει από μπαταρία η συσκευή την ώρα που περνιέται η ρομ? Ή υπάρχει άλλος λόγος?

edit: Μπορώ με την μέθοδο του Κινέζου να περάσω την sensation, τη ρομ του Ιταλού κλπ? Επειδή έτσι όπως το κάνει αυτός στο βίντεο φαίνεται πολύ πιο απλό από τους άλλους τρόπους που περιγράφονται εδώ. Ούτε υπολογιστή χρησιμοποιεί, ούτε flash tools, drivers, τίποτα.

Edited by letom

Είσαι root και έχεις gapps και custom recovery? Αν ναι δεν μπορείς να την κάνεις έτσι. Σε αυτήν είμαι και εγώ και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχει κάνει αυτό που κόλλαγε κάποιες φορές που το έκανε με όλες τις άλλες και γενικά δεν έχω δει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν θελήσεις να κάνεις αναβάθμιση πρέπει να κάνεις back up εφαρμογές κλπ και μετά καθαρή εγκατάσταση. Εννοείται ξανά πέρασμα gapps κι root. Μπορείς να δοκιμάσεις μήπως γίνεται από twrp recovery κάνοντας install zip την rom με 3wipes. Η rom είναι εδώ.

Εδω http://prntscr.com/7xy7qd επιλεγω dowload only... ετσι ?? Για την ινδικη ?? (δεν με αφηνει να στειλω αλλο pm :O )

Να σου πω την αληθεια μου το έκανε ένας φίλος..νομιζω δεν είναι root...γιατί είχε βάλει ένα πρόγραμμα να το δει και έλεγες ότι δεν είναι root..και γω είμαι ευχαριστημένη και με ήχο και με μη θερμανση απλά για τα αγγλικά και μόνο σκέφτομαι να την αλλάξω αλλά δε βλέπω θερμά σχόλια για την ινδική και τώρα ήρθε στο κιν ειδοποίηση για την 1529 και λέω τι να κάνω? να μείνω 1524? την έχω κάνει Back up έτσι και αλλιως οπότε ξαναγυρίζω εύκολα..αλλά αν η 1529 δεν αξίζει μην κάνω τσάμπα διαδιακσίες αυτό σκέφτομαι μόνο...

γεια σας, θελω να αγορασω τη συγκεκριμενη συσκευη και απο ελλαδα ειναι αρκετα ακρινη σε σχεση με το εξωτερικο θα ηθελα να ρωτησω αν τα site To2c& Vickimail ειναι αξιοπιστα επισης αν εχετε και εσεις κανενα καλο site κατα νου πειτε το για να ξερω. :)

γεια σας, θελω να αγορασω τη συγκεκριμενη συσκευη και απο ελλαδα ειναι αρκετα ακρινη σε σχεση με το εξωτερικο θα ηθελα να ρωτησω αν τα site To2c& Vickimail ειναι αξιοπιστα επισης αν εχετε και εσεις κανενα καλο site κατα νου πειτε το για να ξερω. :)

Vickmall με κλειστα τα ματια φιλε

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι κανονικά.

Ολα μια χαρα την περασα !! Θα αρχισω δοκιμες να δω διαφορες με τον ιταλο. Το μονο που παρατηρησα και με ενοχλη ειναι οτι με το αριστερο touck Πληκτρο δεν ανοιγει τις ρυθμισεις που ανοιγε με τον ιταλο αλλα τις προσφατες εφαρμογες που ανοιγαν με το μεσαιο touch οταν το παταγες συνεχομενα... μπορω να το αλαξω καπως αυτο ?

Edited by makisspa

Το κινητό από μπαταρία είναι οκ λίγο καλύτερα από την ROW, το πρόβλημα με την αφή δεν το έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, τη συγκεκριμένη ρομ την έχω 3 ημέρες, όσον αφορά τις εφαρμογές είχα ένα back up με το titanium από πριν (από άλλη ρομ) και το ξαναπέρασα.

Μπορώ κάπως να ρουτάρω το κινητό για να κάνω back up χωρις να χάσω τπτ?

Vickmall με κλειστα τα ματια φιλε

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ολα μια χαρα την περασα !! Θα αρχισω δοκιμες να δω διαφορες με τον ιταλο. Το μονο που παρατηρησα και με ενοχλη ειναι οτι με το αριστερο touck Πληκτρο δεν ανοιγει τις ρυθμισεις που ανοιγε με τον ιταλο αλλα τις προσφατες εφαρμογες που ανοιγαν με το μεσαιο touch οταν το παταγες συνεχομενα... μπορω να το αλαξω καπως αυτο ?

Ναι έχει αυτό το κακό.Δεν θυμάμαι πως το αλλάζεις την κράτησα μία μέρα μόνο την rom.Καπου στις ρυθμίσεις του launcher νομιζω ήταν...

Ναι έχει αυτό το κακό.Δεν θυμάμαι πως το αλλάζεις την κράτησα μία μέρα μόνο την rom.Καπου στις ρυθμίσεις του launcher νομιζω ήταν...

Θα το ψαξω. εσυ ποια ρομ χρησιμοποιεις ??

Θα το ψαξω. εσυ ποια ρομ χρησιμοποιεις ??

Εγώ τώρα είμαι με την official vibeui 1529 stable root και με gapps ,και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής ,όλα παίζουν κομπλέ.

Εγώ τώρα είμαι με την official vibeui 1529 stable root και με gapps ,και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής ,όλα παίζουν κομπλέ.

καλυτερη δεν με εχεις πει ποια ειναι ομως :p

Εφυγε το κινητό από gearbest uk σήμερα. Μακάρι να δουλεύει και να είναι όλα εντάξει. Εχετε ιδέα τι rom βάζουν οι gearbestακιδες;

Εγώ που το πήρα από gearbest έχει την VIBEUI_V2.5_11520_5.827.1_ST_K50-T5.

καλυτερη δεν με εχεις πει ποια ειναι ομως :p

Στο είπα αλλά δεν το κατάλαβες :p .Είπα πως δεν κάνει πια τα κολλήματα που είχε με τις άλλες,η μπαταρία είναι κομπλέ,'ολα είναι οκ :rolleyes:

Mε την τελευταία Ιταλική 1.9 και τις ειδοποιήσεις τι παίζει όσοι την έχουν; Κολλάνε οι ειδοποιήσεiς σε viber/mails? και με lockscreen ειδοποιήσεις ακόμα έχει θέματα; Γιατί αυτά ήταν τα δύο μελανά σημεία της 1.4 που είχα τελευταία φορά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει η ινδική rom s117 row ετοιμη για φλασάρισμα μέσω twrp .Απλά μετα πρέπει να αλλάξεις το region απο ru σε gr . https://cloud.mail.ru/public/DFay/2jcSniRyC

Eδώ είναι η σελίδα που υπάρχει.http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=659110&view=findpost&p=41670603

Στο είπα αλλά δεν το κατάλαβες :p .Είπα πως δεν κάνει πια τα κολλήματα που είχε με τις άλλες,η μπαταρία είναι κομπλέ,'ολα είναι οκ :rolleyes:

Εχεις ενα δικιο :lol: θα δω τι κανει η ινδικη και αν δεν με ικανοποιησει μπορει να δοκιμασω αυτη που εχεις... Στο untutu μου εβγαλε 2000 σκορ ποιο λιγο απο οτι ειχε με την ιταλικη :blink: :wacko:

Εχεις ενα δικιο :lol: θα δω τι κανει η ινδικη και αν δεν με ικανοποιησει μπορει να δοκιμασω αυτη που εχεις... Στο untutu μου εβγαλε 2000 σκορ ποιο λιγο απο οτι ειχε με την ιταλικη :blink: :wacko:

Ναι ακόμη δεν είναι τόσο γρήγορη η ινδική.Λογικά με τα επόμενα updates θα πάει και σε 5.1 k θα είναι κομπλέ

Εγω το αγορασα απο το to2c και ηρθε σε 12 μερες ! Και ειναι αξιοπιστοι!!!!

Edited by fadomasss