Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok ευχαριστω υπαρχει καποιο link με την διαδικασια και την εκδοση του ιταλου?

Άμα το κινητό είναι root είναι αρκετά εύκολο. Κατέβασε το mobileuncle tools από εδώ Ύστερα κατέβασε και το recovery από εδώ και καντο unzip στην κάρτα SD.

https://mega.nz/#!zwRhnTAQ!0d1bnpqPIBkAqe6o3CaTGAyW66-k1zXo7O83RX0j5RI

Πας στο mobile uncle toolshttps://www.dropbox.com/s/sg9uijwaxmp7bdh/movileuncle%2064bits.apk?dl=0 και πατάς install recovery και θα σου βάλει να διαλέξεις το recovery img από την κάρτα SD. Μόλις το πατήσεις θα το κάνει αμέσως και θα μπεις σε recovery. Εκεί θα βάλεις την rom του Ιταλού κάνοντας 3 wipes και μετά install zip την rom του Ιταλού. https://mega.nz/#!a0YjSRzT!rd3d98mJW3dkQk8fUcz0KFkwbj6dhtDHIw6aM_8k0KY Μόλις την κάνεις εγκατάσταση, για να παίρνεις τα updates του Ιταλού πρέπει να περάσεις το twrp το δικό του μέσω recovery install zip https://www.dropbox.com/s/j683o3tr513q5b5/TWRP_2.8.7.0_K3_cuoco92.zip?dl=0

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά, 2 προβλήματα που έχω με αυτή την ρομ μήπως ξέρει κανείς πως λύνονται?

1)Δεν έχω καθόλου ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές, Outlook, messenger, facebook (Δεν με ενοχλεί κιόλας αυτό)

2)Στον τηλεφωνικό κατάλογο με εμφανίζει τα ονόματα που έχω δεχτεί/κάνει κλήση σε κινέζικα.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα παιδιά, 2 προβλήματα που έχω με αυτή την ρομ μήπως ξέρει κανείς πως λύνονται?

1)Δεν έχω καθόλου ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές, Outlook, messenger, facebook (Δεν με ενοχλεί κιόλας αυτό)

2)Στον τηλεφωνικό κατάλογο με εμφανίζει τα ονόματα που έχω δεχτεί/κάνει κλήση σε κινέζικα.

Ευχαριστώ πολύ.

Γι' αυτό η γνώμη μου είναι να περάσετε την επίσημη ROW που βγήκε για Ινδία και είναι διεθνής έκδοση με πλήρης υποστήριξη Ελληνικών και αντίστοιχων λειτουργιών και επίσημα ΟΤΑ updates. οκ δεν είναι τόσο γρήγορη (ακόμα) όσο οι Κινέζικες αλλά να ξέρετε ότι με τις Κινέζικες θα υπάρχουν πάντα προβλήματα και bugs διότι πολύ απλά οι ρομς είναι για Κίνα. Βεβαίως μπορεί κάποιος να γουστάρει να τεστάρει το τηλέφωνο σε διαφορετικό λογισμικό κάθε φορά και διάφορες τροποποιήσεις κλπ αλλά αν θέλετε να λειτουργούν τα πάντα, για τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν είστε τόσο του ''πειράγματος'' θεωρώ ότι η επίσημη ROW έκδοση είναι μονόδρομος.

frastgr

Αυτή είναι η ρομ της Ινδίας?

https://cloud.mail.ru/public/7RTL/N474YBKte

Έχεις κανονικά ειδοποιήσεις φουλ ελληνικά κλπ με αυτήν την ΡΟΜ?

Edited by GeorgeV90

Αυτή είναι η ρομ της Ινδίας?

https://cloud.mail.ru/public/7RTL/N474YBKte

Έχεις κανονικά ειδοποιήσεις φουλ ελληνικά κλπ με αυτήν την ΡΟΜ?

Nαι είναι σαn να αγόραζες το τηλέφωνο από Ελλάδα. Ελληνικά στα πάντα, ειδοποιήσεις για τα πάντα και στις lock screens

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Nαι είναι σαn να αγόραζες το τηλέφωνο από Ελλάδα. Ελληνικά στα πάντα, ειδοποιήσεις για τα πάντα και στις lock screens

Ααα ωραίο ακούγεται, θα το κοιτάξω όταν μπορέσω και θα πω εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Εβαλα κι εγω την 1.9 , βασικα την 1.7 με δυο updates που δεν προχωρούσαν αλλα επρεπε να μπω στο twrp και να τις κανω χειροκίνητα.μεχρι στιγμής μια χαρα το βλεπω το κινητο.μια ερώτηση για αυτούς που εχουν βάλει την ινδική ρομ: rds στο fm ραδιόφωνο εχει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Γι' αυτό η γνώμη μου είναι να περάσετε την επίσημη ROW που βγήκε για Ινδία και είναι διεθνής έκδοση με πλήρης υποστήριξη Ελληνικών και αντίστοιχων λειτουργιών και επίσημα ΟΤΑ updates. οκ δεν είναι τόσο γρήγορη (ακόμα) όσο οι Κινέζικες αλλά να ξέρετε ότι με τις Κινέζικες θα υπάρχουν πάντα προβλήματα και bugs διότι πολύ απλά οι ρομς είναι για Κίνα. Βεβαίως μπορεί κάποιος να γουστάρει να τεστάρει το τηλέφωνο σε διαφορετικό λογισμικό κάθε φορά και διάφορες τροποποιήσεις κλπ αλλά αν θέλετε να λειτουργούν τα πάντα, για τα Ελληνικά δεδομένα, και δεν είστε τόσο του ''πειράγματος'' θεωρώ ότι η επίσημη ROW έκδοση είναι μονόδρομος.

Φίλε frastgr εσύ είσαι καμιά βδομάδα και βάλε με την επίσημη ROW ακόμα η την άλλαξες; Όλα βαίνουν καλώς; Εγώ έμεινα τρεις μέρες με τη lemonade που είναι βασισμένη στην ROW και μια χαρά, επέστρεψα λίγο στην Ιταλική να δω τη νεώτερη αλλά θα επιστρέψω στη lemonade-row μιας και πέραν της ταχύτητας που υστερεί λίγο νομίζω ότι όλα δουλεύουν καλύτερα, δεν έχει κινέζικες βλακείες μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον stock dialer και sms app και έχει ειδοποιήσεις για τα πάντα. Επίσης στην Ιταλική πολλές φορές σε viber/whatsapp κολλούσαν οι ειδοποιήσεις και δε χτύπαγαν αν δεν άνοιγα την εφαρμογή και κόλαγε κάποιες φορές το πληκτρολογιο όταν έγραφα μηνύματα γρήγορα. Στη row δε μου έγινε ποτέ απλά επειδή 3 μέρες ήταν μόνο εσύ γενικά έχεις παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο;

George Bernard Shaw

(1) Έχει δοκιμάσει κάποιος το Xposed Framework στην 1.9 του Ιταλού;

Προσωπικά προσπάθησα να το βάλω στην 1.7 χωρίς επιτυχία.

(2) Στην 1.9 δουλεύει κανονικά ο φακός; Έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που αναφέρει ο _Dante_ στο post: #3279;

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't!

καλησπερα ειχα το λενοβο και το πουλησα αμεσα διχως να το περιεργαστω πολυ μου εκανε αρνητικη εικονα οτι δεν ειχε δυνατο ηχο αλλα εμεινα με ανοιχτο στομα με την ποιοτητα του βιντεο ....τωρα θελω τα φωτα σας γιατι βρισκομαι παλι αναμεσα στο λενοβο αλλα και σε αυτο 5.5 inch Ulefone be touch 2 http://www.everbuying.net/product957338.html το οποιο το εχω στο καλαθι και απομενει να το πληρωσω στα 159 ευρω απο 200 τοσα πριν την φλας προσφορα που εληξε σημερα

Δεν θα επαιρνα ulefone για κανενα λογο...το λενοβο ειναι τελειο στα χρηματα του..Επισης δεν νομιζω οτι μπορεις να αγορασεις αυτο τον καιρο απο το εξωτερικο,,

Δεν θα επαιρνα ulefone για κανενα λογο...το λενοβο ειναι τελειο στα χρηματα του..Επισης δεν νομιζω οτι μπορεις να αγορασεις αυτο τον καιρο απο το εξωτερικο,,

θα αγορασει απο εξωτερικο για μενα φιλος ...ειχες εμπειρια η απλως το λες?

Δυο φορες που εχουν παρει γνωστοι εβγαλαν θεματα και τα 2 στο εξαμηνο..Το ενα εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε ποτε και το αλλο εκανε τρελα με τα πλαινα κουμπια μεχρι που επαψαν να λειτουργουν..

Για να τα ξεκαθαρισω λιγο στο μυαλό μου. Μέχρι τωρα εχω δοκιμάσει 2 ρομ τις limonchelo kai sensation. Τις πέρασα με το βίντεο το κινέζου.

Οι ρομ του Ιταλού περνάνε τώρα με τον ίδιο τρόπο ?? Δηλ 3 wipes και install ???

Επίσης οι official που διαβάζω κατά καιρούς 1520, 1527, 1529 κτλ κτλ περνάνε πάλι με τον ίδιο τρόπο ?? (εννοώ απο την κατάσταση που βρίσκομαι τώρα με ρουτ και sensation- δηλ 3 wipes kai install) ???

Και τέλος, η ινδική row multilanguage που αναφέρετε, περνάει με τον ίδιο τρόπο όπως αυτες που προαναφέρω ?? δηλ 3 wipes kai install ??

Αν έχει την διάθεση κάποιος να αναφέρει τους τρόπους για την καθεμια κατηγορία που αναφέρω ώστε λίγο να τα ξεκαθαρισω και να μην κανω και καμια βλακεία βασικα και το μπρικαρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Δυο φορες που εχουν παρει γνωστοι εβγαλαν θεματα και τα 2 στο εξαμηνο..Το ενα εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε ποτε και το αλλο εκανε τρελα με τα πλαινα κουμπια μεχρι που επαψαν να λειτουργουν..

ευχαριστω:)

Ευχαριστώ πολύ.

Την 1529 την έβαλα για λίγο αλλά μόλις είδα το κόλλημα με το φακό στη μπάρα ειδοποιήσεων επέστρεψα στη 1528.

1) Όταν είσαι συνδεδεμένος στο Internet μέσω wifi τότε υπάρχει αστάθεια στη συμπεριφορά των ειδοποιήσεων, ακόμα κι αν στα advanced settings του wifi το sleep mode το βάλεις always on. Μέσω cell data πρέπει να δουλεύουν κανονικά.

2) ? Περίεργο.

Εγώ έχω θέμα με την πυξίδα στις rom του Ιταλού. Έλεγα μήπως είναι θέμα hardware. Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω με άλλες rom (όπως του geekbuying που είχε όταν ήρθε) γιατί δεν είναι δικό μου το κινητό. Μπορεί να την καλιμπράρω με το gps status ή το nokia here maps και να δουλεύει σωστά, αλλά πάλι αργότερα θα δείχνει ότι να 'ναι.Μπορεί να ελέγξει κάποιος αν του δουλεύει σωστά η πυξίδα με rom του Ιταλού (1527,1528,1529)

Ξέρεις κανείς που είναι με την ινδική πως να την κάνει root γιατί με το iroot-vroot εμένα δεν με αφήνει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6149506#post6149506

Παίδες πριν από λίγο ή ινδική Ρομ μου έβγαλε ΟΤΑ αναβάθμιση σε s117. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ την κατέβασα δεν την κάνει εγκατάσταση διότι ενδιάμεσα είχα δοκιμάσει την τελευταία του ιταλού και γυρισα ξανά στη ROW αλλάζοντας και το recovery σε stock αυτό της s112 αλλά προφανώς δεν είναι το ίδιο με της 114 όταν είχε γίνει το πρώτο update και έτσι δεν μου περνά την 117. Άρα πάω από την αρχή εγκατάσταση την 112 και μετά σε 117!!
frastgr

Παιδια η ινδικη ειναι 5 η 5.1

5 η Ινδική ROW

5.1 η τελευταία official Κινέζικη

George Bernard Shaw