snoupy87 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό και σκέφτομαι για πρώτη φορά να επιχειρήσω αγορά από το εξωτερικό. Εκεί θα ήθελα τη βοήθειά σας παρακαλώ.. Συγκεκριμένα αυτό http://www.to2c.com/lenovo-k3-note-2g-ram-16g-rom.html το κινητό είναι εντάξει; Έχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Θα έχει όλες τις λειτουργίες σωστά για Ελλάδα; Διάβασα πολλά και διάφορα κι έχω φοβηθεί λιγάκι, μη το αγοράσω και πάει χαμένο! Επίσης, θα ισχύει η εγγύηση αν το πάρω από εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Για τον φίλο foler. Είναι στις ρυθμίσεις στο modo ingeniero. Eυχαριστω! Παιδιά έχετε τσεκαρει τις ρυθμίσεις μέσα στο modo ingeniero? Eχει ρυθμίσεις ακόμα κ για την ένταση του κντ, δεν το εψαξα πολύ όμως, δεν έχω χρόνο τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 υπαρχει καποια λυση για τα θεματα της καμερας; παω να βγαλω φωτο και φαινεται να μην εστιαζει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδια στην συσκευη μου χαθηκε ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης, ειχα μπει στο recovery να φλασαρω μια rom ,και προφανως κατι εκανα λαθος με τα wipe. τωρα φλασαρισα παλι την sensation αλλα το titanium μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να εχει προσβαση στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης,στον root file manager φαινεται μονο η sd card και στο recovery παλι μονο η καρτα φαινεται, τι πρεπει να κανω τωρα για να βλεπει και τον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Για την sensation μπορείς να βρεις λινκ στο βίντεο του κινέζου. Έχει αυτή, την limonchelo και μια άλλη. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που να ναι το ατιμο, δεν το βρίσκω... Είναι στο ρυθμίσεις 3 επιλογή απο το τέλος που λέει modo ingenioro ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπαρχει καποια λυση για τα θεματα της καμερας; παω να βγαλω φωτο και φαινεται να μην εστιαζει καλα. Αυτό μου το εκανε με την official που ήρθε το κινητό.Με αλλες Ρομ δεν το κανει Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδια στην συσκευη μου χαθηκε ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης, ειχα μπει στο recovery να φλασαρω μια rom ,και προφανως κατι εκανα λαθος με τα wipe. τωρα φλασαρισα παλι την sensation αλλα το titanium μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να εχει προσβαση στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης,στον root file manager φαινεται μονο η sd card και στο recovery παλι μονο η καρτα φαινεται, τι πρεπει να κανω τωρα για να βλεπει και τον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης? Παρε ενα recovery backup αν γινετε στην micro sd Φλασαρε μεσω flashtools μονο τα ΕΒR για αρχη, αν δεν..... φλασαρε ολη τη rom. Δοκιμαζεις με δικη σου ευθυνη ;) Μετα κανε recovery restore Περιμενουμε νεα σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Παρε ενα recovery backup αν γινετε στην micro sd Φλασαρε μεσω flashtools μονο τα ΕΒR για αρχη, αν δεν..... φλασαρε ολη τη rom. Δοκιμαζεις με δικη σου ευθυνη ;) Μετα κανε recovery restore Περιμενουμε νεα σου :) τι ειναι τα EBR? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) τι ειναι τα EBR? Κατεβασε μια εργοστασιακη rom που να γινετε εγκατασταση μεσω flashtool,,, ανοιξε το flashtool και οταν πας να την φλασαρεις θα τα δεις ;) Δες την δευτερη εικονα και θα καταλαβεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 στο flashtool ''τικαρε'' για αρχη μονο τα δυο EBR. Αν δεν φτιαξει ο εσωτερικος χωρος φλασαρε (τικαρε) ολη τη rom εκτος απο το recovery - PRELOADER και MBR δες και το δευτερο ποστ εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 για να καταλαβεις τι ειναι η διαδικασια. Edited July 15, 2015 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 1. Μου λέει ότι η εφαρμογή SuperSU απαιτεί αναβάθμιση. Προχωρώ και βγάζει μήνυμα "Το SU binary χρειάζεται να αναβαθμιστεί". Πατάω συνέχεια και έχω επιλογή "Κανονική" ή "TWRP/CWM". Τι κάνω; Θα επιλεξεις το "κανονικη" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό και σκέφτομαι για πρώτη φορά να επιχειρήσω αγορά από το εξωτερικό. Εκεί θα ήθελα τη βοήθειά σας παρακαλώ.. Συγκεκριμένα αυτό http://www.to2c.com/lenovo-k3-note-2g-ram-16g-rom.html το κινητό είναι εντάξει; Έχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Θα έχει όλες τις λειτουργίες σωστά για Ελλάδα; Διάβασα πολλά και διάφορα κι έχω φοβηθεί λιγάκι, μη το αγοράσω και πάει χαμένο! Επίσης, θα ισχύει η εγγύηση αν το πάρω από εκει; Φιλε εγω το πηρα απο εδω http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html το ποιο καλο site πιστευω... Θεματακια δεν εχει το κινητο αν εξερεσει μονο τον ηχο που δεν ειναι τρελα δυνατος... Ομως πριν κανεις την αγορα πρεπει να ξερεις οτι θα χρειαστει να αλλαξει rom που ειναι μια σχετικα απλη διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό και σκέφτομαι για πρώτη φορά να επιχειρήσω αγορά από το εξωτερικό. Εκεί θα ήθελα τη βοήθειά σας παρακαλώ.. Συγκεκριμένα αυτό http://www.to2c.com/lenovo-k3-note-2g-ram-16g-rom.html το κινητό είναι εντάξει; Έχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Θα έχει όλες τις λειτουργίες σωστά για Ελλάδα; Διάβασα πολλά και διάφορα κι έχω φοβηθεί λιγάκι, μη το αγοράσω και πάει χαμένο! Επίσης, θα ισχύει η εγγύηση αν το πάρω από εκει; To πηρα απο to2c. Γρηγορη αποστολη και ολα καλα. ηταν η χαμηλοτερη τιμη και για αυτο το επελεξα,παραπονο δεν εχω. Αν διαβασες πιο πανω ειχα ενα θεμα με μια θηκη αλλα τελικα οι γρατζουνιες ηταν απλα πανω στην προστατευτικη ζελατινα της θηκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Κατεβασε μια εργοστασιακη rom που να γινετε εγκατασταση μεσω flashtool,,, ανοιξε το flashtool και οταν πας να την φλασαρεις θα τα δεις ;) Δες την δευτερη εικονα και θα καταλαβεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 στο flashtool ''τικαρε'' για αρχη μονο τα δυο EBR. Αν δεν φτιαξει ο εσωτερικος χωρος φλασαρε (τικαρε) ολη τη rom εκτος απο το recovery - PRELOADER και MBR δες και το δευτερο ποστ εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850 για να καταλαβεις τι ειναι η διαδικασια. μηπως μπορεις να μου δωσεις ενα link με την official rom που να φλασαρεται με το flash tool? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skydiver80 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Κανεις να μας πει απο μπαταρία την εμπειρία του με την sensation; Εμένα με πολύ χρήση μου βγάζει 1 με 1,5 μέρα. Το λειώνω όμως. Έχω αντικαταστήσει σε μεγάλο μέρος το PC. :) ΥΓ Δες το σχόλιο #2890 Edited July 15, 2015 by Skydiver80 Παράθεση ΕΛΛΑΣ "Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ" ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μολις φλασαρα την ROW και κανω ΟΤΑ αναβαθμιση. Δοκιμάζω να πάντα και αναφέρω νεότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Εμένα με πολύ χρήση μου βγάζει 1 με 1,5 μέρα. Το λειώνω όμως. Έχω αντικαταστήσει σε μεγάλο μέρος το PC. :) ΥΓ Δες το σχόλιο #2890 καπου εκει περιπου κι εμενα τοσο βγαζει... χωρις σκισιμο εχει βγαλει και 2.5 μερες μονο αναμονη και κλησεις και το βραδυ ενεγοποιημενη την εξοικονομηση Ξερει καποιος εαν θα βγει update της??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdjdj Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Την ROW πως την βαζετε;με την μεθοδο του ιταλου ή αλλιως;μεσω cwm recovery δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Eνδιαφέρουσα, είναι κανένας γραμμένος στο σαιτ να μας δώσει λινκ; edit: γράφτηκα εγώ τελικά CUSTOM ROM VIBEUI_VISNU_LEMONADE Παίζω από το μεσημέρι με τη συκεκριμένη που βασίζεται την ινδική ROW και όλα δείχνουν άψογα. Θα ενημερώσω για νεώτερα. Να ρωτήσω όσοι έχετε βάλει την Ινδική στο μενού wifi/bluetooth το Απενεργοποίηση το γράφει Απενερεγοποιηση Γιατί αν και έχει παντού πλέον μετάφραση στα Ελληνικά το μόνο σφάλμα είναι αυτό και βγαζει μάτι. Προφανώς το λάθος προέρχεται από τη ROW αλλά για επιβεβαίωση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Παίζω από το μεσημέρι με τη συκεκριμένη που βασίζεται την ινδική ROW και όλα δείχνουν άψογα. Θα ενημερώσω για νεώτερα. Να ρωτήσω όσοι έχετε βάλει την Ινδική στο μενού wifi/bluetooth το Απενεργοποίηση το γράφει Απενερεγοποιηση Γιατί αν και έχει παντού πλέον μετάφραση στα Ελληνικά το μόνο σφάλμα είναι αυτό και βγαζει μάτι. Προφανώς το λάθος προέρχεται από τη ROW αλλά για επιβεβαίωση Ναι είναι λάθος στην μετάφραση και υπάρχει και στην γνήσια Row. Εντάξει μικρό το κακό. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelzadak Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδιά Η ινδική rom έχει πρόβλημα στη κάμερα στην μπροστινή δεν συνεργάζεται το φλας οθόνης με το κλείστρο και δεν έχεις φωτισμό την νύχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yianni79 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Θέλω να αλλάξω τη rom του κινεζομάγαζου αλλά δεν έχω τον χρόνο να "ξαναστήσω" το τηλέφωνο με apps, κωδικούς, ρυθμίσεις κλπ. Κατέβασα το Titanium αλλά για να πάρει backup θέλει την pro έκδοση. Τώρα που το Google Play δεν δέχεται ελληνικές κάρτες, τι κάνουμε; Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να κάνει το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 μηπως μπορεις να μου δωσεις ενα link με την official rom που να φλασαρεται με το flash tool? k50-t5 http://www.needrom.com/download/lenovo-k50-t5/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Απενερεγοποιηση το γραφει ναι Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μολις φλασαρα την ROW και κανω ΟΤΑ αναβαθμιση. Δοκιμάζω να πάντα και αναφέρω νεότερα. Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι στον default launcher δεν υπάρχει μετά την ΟΤΑ αναβάθμιση ή επιλογή για κλείδωμα με double tap; Αλλιώς κάτι έχω κάνει στραβό και θέλει ξανά φλασάρισμα. Ευχαριστώ!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) δειτε κι αυτο το ομορφο... φλασαρεται μεσω twrp http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.movilesdualsim.com%2Ftema%2Fvibeui_s137_row_lemonade.106651%2F LINK ROM: https://mega.nz/#!Y5EnBBLa!ZOAnnyeY6EW8IW7-ScT6vSdS4tIb1ynFlcU5s7TBnyg Edited July 15, 2015 by emmanuelo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι στον default launcher δεν υπάρχει μετά την ΟΤΑ αναβάθμιση ή επιλογή για κλείδωμα με double tap; Αλλιώς κάτι έχω κάνει στραβό και θέλει ξανά φλασάρισμα. Ευχαριστώ!!!!! Ουτε εμένα έχει double tap για lockscreen..Επιστροφή στην stable 1524 vibe ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts