Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως ακουγονται καλα λογια αλλα προσοχη διοτι ακομη δεν εχει βρεθει τροπος για root... Αυτο ισχυε τουλαχιστον ως το μεσημερι που το εψαξα...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα ειμαι νεος στο forum κ θα ηθελα τα φοντα σας..ψαχνω να παρω κινητό κ ειμαι ανάμεσα στο κ3 κ vibe x2 απο την lenovo και το elephone 7000...θα ηθελα την γνωμη σας για αυτα τα κινητα αν υπαρχει κατι αλλο να προτεινεται και απο ποιο site να αγοράσω...Σας ευχαριστω κ ζυτω συγνωμη για τα πολλα ερωτηματα που εθεσα..

καλησπερα ειμαι νεος στο forum κ θα ηθελα τα φοντα σας..ψαχνω να παρω κινητό κ ειμαι ανάμεσα στο κ3 κ vibe x2 απο την lenovo και το elephone 7000...θα ηθελα την γνωμη σας για αυτα τα κινητα αν υπαρχει κατι αλλο να προτεινεται και απο ποιο site να αγοράσω...Σας ευχαριστω κ ζυτω συγνωμη για τα πολλα ερωτηματα που εθεσα..
το vibe x 2 έχει μικρής χωρητικότητας μπαταρία ενσωματωμένη που δεν βγαίνει και δεν αλλάζει.έχει φοβερές επιδόσεις αλλά ζεσταίνεται πολύ .η elephone δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει μία συσκευή χωρίς προβληματα,θα σου έλεγα μακρια!

το κ3 note είναι πάρα πολύ μαλό αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω.

λόγω τραπεζών δεν μπορείς να το πάρεις από κινα.δες μήπως υπαρχει στην ελληνική αποθήκη του vickmall.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ως τώρα αλλά είναι πάρα πολλά τα σχόλια για να το ψάξω..

το πρόβλημα ειναι το εξής: έχω το κινητό rootarismeno με cwm αλλά official rom(την είχαν βάλει απτο to2c)

το κινητό ήταν νορμαλ..κάποια φάση κολλάει ιούς, και πάω από cwm να κάνω restore ένα backup που είχα κανα μήνα πριν. από τότε ανοίγει συνέχεια στο cwm..και δεν μπαίνει ποτέ στην ρομ. Έχω δοκιμάσει ό,τι ξέρω: επανεγκατάσταση cwm, βάλε βγάλε μπαταρίες, καθάρισμα dalvik, wipe data..τίποτα...τι κάνω τώρα;;

λόγω τραπεζών δεν μπορείς να το πάρεις από κινα.δες μήπως υπαρχει στην ελληνική αποθήκη του vickmall.
Μα και από την ευρωπαϊκή αποθήκη να το πάρει η πληρωμή πάλι θα πρέπει να γίνει στο vickmall που είναι στην Κίνα άρα δεν είναι εφικτό. Δεν είναι το πρόβλημα οι αποστολές από χώρες εκτός Ελλάδας αλλά οι πληρωμές προς χώρες εκτός Ελλάδας.

Καποια θέματα με την limonchelo...

1. Στις ρυθμίσεις προβόλη μόλις πατήσω ταπετσαρία μου λέει η εφαρμογή δυστηχως ρυθμίσεις τερματιστηκε.

2. Στις ρυθμίσεις-ρυθμίσεις δυνατοτητας επιλέγω κλειδωμα-ξεκλειδωμα με διπλό πάτημα αλλά μονο ανάβει την οθόνη, δεν την σβήνει.

3. Στις ρυθμίσεις του nova θέλω να αλλάξω τα fonts, βρήκα αυτό που φαντάζομαι απο εδώ γίνεται αλλά μου βγάζει αυτό το μύνημα κ δεν μπορω να κάνω κάτι...έχω κόλλημα με τα fonts, απο που τα αλλαζω?

Κανεις με limonchelo να βοηθήσει;

Ωπα, προσπαθω να ανεβασω συννημενο κ μου γραφει στο φορουμ this Png image has the incorrect file extension. Jpeg ειναι, τι παιζει; Κολπο της limonchelo και αυτο;

Ολα αυτά που λες μου τα έκανε και σε μένα και επιπλέον στα μνμτα δεν Μοτ ερχόταν αναφορά παράδοσης.Ελεγξε το και αυτό.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ως τώρα αλλά είναι πάρα πολλά τα σχόλια για να το ψάξω..

το πρόβλημα ειναι το εξής: έχω το κινητό rootarismeno με cwm αλλά official rom(την είχαν βάλει απτο to2c)

το κινητό ήταν νορμαλ..κάποια φάση κολλάει ιούς, και πάω από cwm να κάνω restore ένα backup που είχα κανα μήνα πριν. από τότε ανοίγει συνέχεια στο cwm..και δεν μπαίνει ποτέ στην ρομ. Έχω δοκιμάσει ό,τι ξέρω: επανεγκατάσταση cwm, βάλε βγάλε μπαταρίες, καθάρισμα dalvik, wipe data..τίποτα...τι κάνω τώρα;;

μήπως έχεις κάνει το backup στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης?μήπως ήταν ήδη γεμάτος και δεν αποθηκεύτηκε σωστά το backup?

αυτό πρέπει να ελέγξεις και αν έχει συμβεί αυτό,η λύση είναι αφου είσαι root να φλασαρεις άλλη ρομ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολα αυτά που λες μου τα έκανε και σε μένα και επιπλέον στα μνμτα δεν Μοτ ερχόταν αναφορά παράδοσης.Ελεγξε το και αυτό.

Βασικα τα μυνηματα δεν με ενδιαφερουν καθολου, τα τελευταια 2 χρονια μπορει να μην εχω στηλει ουτε 5! Τωρα με ποια ρομ εισαι? Ειναι οκ?

Γεια σας φιλοι μου και παλι μετα απο την τρελη εξάσκηση με τις rom και εχοντας πλεον δοκιμάσει τα παντα εχω καταλήξει στην sansathion για το λογο οτι νου φαίνεται προσωπικα πιο φιλική,καθαρη και λειτουργική και θα δουμε τι παζει στον μέλλον. Το μονο θεμα που εχω με ολες τις rom ειναι οτι οταν παω να το φορτισω με τον δικο του φορτιστή και καλώδιο κατι σαν να κολαει και φορτιζει πολυ αργα το δυπλασιο χρονο δηλαδη,οταν ομωσ βγαλω τον φορτιστη και τον ξαναβαλω επιτοπου στρωνει το εχει παρατηρήσει κανεις αλλος αυτο; ειναι θεμα hardhare η software;

:cry:

εν το μεταξυ μου πεταει ακυρες γραμμες (οριζοντιες) στην οθονη σε διαφορα σημεια. Περα απο το ΙΜΕΙ παμε και για οθονη?... πολυ ωραια!!!

γεια χαρά.. Παρόμοιο πρόβλημα!κάθετες λεύκες γρι γραμμές! Η leνovo hellas ούτε να ακούσει δεν θέλει!! Μου λέει δεν έχει εγγύηση και να απευθυνθώ Κίνα σε αυτόν που το πούλησε!!!! Έδωσες λύση εσύ?

Γεια σας φιλοι μου και παλι μετα απο την τρελη εξάσκηση με τις rom και εχοντας πλεον δοκιμάσει τα παντα εχω καταλήξει στην sansathion για το λογο οτι νου φαίνεται προσωπικα πιο φιλική,καθαρη και λειτουργική και θα δουμε τι παζει στον μέλλον. Το μονο θεμα που εχω με ολες τις rom ειναι οτι οταν παω να το φορτισω με τον δικο του φορτιστή και καλώδιο κατι σαν να κολαει και φορτιζει πολυ αργα το δυπλασιο χρονο δηλαδη,οταν ομωσ βγαλω τον φορτιστη και τον ξαναβαλω επιτοπου στρωνει το εχει παρατηρήσει κανεις αλλος αυτο; ειναι θεμα hardhare η software;

Ειχα το ιδιο θεμα στο Α850+ και το εκανε οταν ειχα ενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη της οθονης, μπορει να εκανε κ 8 ωρες να φορτισει!Ακομα κ οταν την απενεργοποιουσα επρεπε να βγαλω κ να ξαναβαλω τον φορτιστη...

μήπως έχεις κάνει το backup στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης?μήπως ήταν ήδη γεμάτος και δεν αποθηκεύτηκε σωστά το backup?

αυτό πρέπει να ελέγξεις και αν έχει συμβεί αυτό,η λύση είναι αφου είσαι root να φλασαρεις άλλη ρομ.

Όχι είναι στην sd..κάποιος τρόπος να το σώσω έτσι γίνεται;

2)ας πούμε ότι flashαρω..σε ποια ρομ να πάω..εδώ βλέπω αναφέρεται συχνά μία ρομ του ιταλού.

Εγώ αυτό που θέλω αν παω σε νεα ρομ είναι καλή διαχείρηση μπαταρίας, δεν με νοιάζει να σκίζει από ταχύτητα κτλ. γενικά να είναι αξιόπιστη και σταθερή και να μην έχει ******** όπως twitter. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή να ξαναπεράσω την μαμίσια;

ευχαριστώ

Εγώ κατέληξα στην 1.5 του Ιταλού γιατί είναι η μόνη που παίζει σωστά με το Android Wear αλλά έχω πρόβλημα με το bluetooth headset.

Ενώ το βλέπει κανονικά και με ειδοποιεί (χτυπάει) όταν έχω κλήση, όταν απαντάω (από το κουμπί του bluetooth) o ήχος γυρνάει στο κινητό....

Έχει κανείς άλλο αυτό το πρόβλημα;

Όταν έχετε 4G, γράφει πάνω αριστερά 4G;

Εμένα γιατί δείχνει μέχρι Η+ το πολύ;

Σε εμενα ναι.

Οταν πιανει 4G ,αυτο θα δειξει και οταν ανοιξω δεδομενα.

παρελαβα απο to2c, ολα καλα.πηρα και τη θηκη metal frame + back case, ειχε γρατζουνιες στην προστατευτικη μεμβρανη, την οποια δεν ειχα δει και νομισα οτι η θηκη ηταν μεταχειρισμενη στην αρχη. το καλυτερο vfm ever Edited by kokojojobobo

Όταν έχετε 4G, γράφει πάνω αριστερά 4G;

Εμένα γιατί δείχνει μέχρι Η+ το πολύ;

Ναι κανονικά . Πρέπει να το ενεργοποιήσεις από τον παροχο σου.

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Εγώ κατέληξα στην 1.5 του Ιταλού γιατί είναι η μόνη που παίζει σωστά με το Android Wear αλλά έχω πρόβλημα με το bluetooth headset.

Ενώ το βλέπει κανονικά και με ειδοποιεί (χτυπάει) όταν έχω κλήση, όταν απαντάω (από το κουμπί του bluetooth) o ήχος γυρνάει στο κινητό....

Έχει κανείς άλλο αυτό το πρόβλημα;

ήταν ένας λόγος που την έβγαλα την ρομ.

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

με το greenify εχεις δει βελτιωση ??(το ειδα στο screenshot)

Edited by makisspa

με το greenify εχεις δει βελτιωση ??(το ειδα στο screenshot)

Τίποτα το ιδιαίτερο. Βάλτο πάντως καλό είναι.

Τίποτα το ιδιαίτερο. Βάλτο πάντως καλό είναι.

Καμια αλλη χρησιμη εφαρμογουλα ?? εψαχνα κατι για τον ηχο κυριως γιατι ειναι λιγο χαμηλος κ το MaxxAudio δεν ξερω να το ρυθμιζω καλα

να κανω μια ερωτηση.σημερα παρελαβα και εχω ακομα την official. στο ιντερνετ διαφημισεις ακομα δεν εχδω δει.σε νορμαλ καθημερινη χρηση κανενα θεμα θα εχω;

Καμια αλλη χρησιμη εφαρμογουλα ?? εψαχνα κατι για τον ηχο κυριως γιατι ειναι λιγο χαμηλος κ το MaxxAudio δεν ξερω να το ρυθμιζω καλα

Κοίτα το Maxx audio απλά το βάζεις στο music και παίζει μια χαρά. Δεν χρειάζεται να βάλεις και πολλά προγράμματα. Είναι ήδη φορτωμένο από την μάνα του. Μπορείς να βαλεις το xender που μεταφέρεις γρήγορα αρχεία από κινητό σε κινητό και από κινητό σε PC και αντίστροφα. Ποια rom έχεις;

Κοίτα το Maxx audio απλά το βάζεις στο music και παίζει μια χαρά. Δεν χρειάζεται να βάλεις και πολλά προγράμματα. Είναι ήδη φορτωμένο από την μάνα του. Μπορείς να βαλεις το xender που μεταφέρεις γρήγορα αρχεία από κινητό σε κινητό και από κινητό σε PC και αντίστροφα. Ποια rom έχεις;

Θα το δοκιμασω το xender... Την 1.4 του ιταλου

Νομίζω βγαίνει έτσι γιατί δεν πιάνει ίσως το 4g στην περιοχή που είναι ο φίλος...και εγώ μόλις το ενεργοποίησα μέσω cosmote πριν και μου βγάζει ως Η+ τώρα..το οποίο είναι πολύ πιο γρήγορο απτο 3g που έβγαζε πριν..ίσως αν πάω προς κέντρο να βγει και το 4g..