Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λεει οτι ειναι dev.εχει καποια σχεση αυτο?

Αν και στην 1.2 του ιταλου που εχω παλι dev λεει οτι ειναι

Η τελική έκδοση είναι που ανέβασε με διάφορες διορθώσεις που ζητήθηκαν από χρήστες οπότε δεν έχεις θέμα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πολυ ωραία ρομ η sensatio, n απο χθες που την εβαλα δοκιμασα τα παντα δεν κολλάει πουθενα, το μονο θεμα που μπορεί να ειναι για κάποιους ειναι η αλλαγη τον καρτων σιμ μονο στην μια ειναι 4g οπως φυσικα γράφει και στο κινητο πισω, αλλα σε άλλες ρομ δουλεύει και στις δυο σιμ. δικιά σας αποφασει.

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

Την limonchelo την εβαλα με το βιντεακι του κινέζου. Μπορώ να βαλω και την sensation με τον ιδιο τροπο ? Δηλ λογικά συνεχίζω απο το βήμα με τα wipes έτσι και μετά ινσταλλ ??

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια μην ξεχνατε οσοι βαζετε την sensation η την limonchelo,να κανετε απεγκατασταση πρωτα απ ολα το spyware "system server" που στελνει τα προσωπικα μας δεδομενα σε εναν server στην κινα.

Με το root app deleter έγραψες οτι γίνεται αυτό. Αλλά με limonchelo μου πετάει συνεχεια μνμ σφάλματος μετα την απεγκατασταση.

ΑΑ!!! Οκ τωρα με επανεκκινηση διορθωθηκε. Πως ειμαι σίγουρος ότι εφυγε το system server ??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Όχι αυτό το πρόβλημα υπάρχει μόνο στις τροποποιημένες roms που βάζουν τα καταστήματα.

Έτοιμη μόλις ανέβηκε πριν λίγο η 1.5 του Ιταλού με κάποιες διορθώσεις

https://mega.nz/#!utRhgKzB!LC7n18LqEcJIfs9rUqsabFkU_2ivJNqQT8CyP_GXEXc

Έχει αναφέρει αν θα την κάνει διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ?

Αν την δοκιμασει καποιος την τελικη 1.5 για να δουμε να τη βαλουμε γιατι δεν ειμαι για να αλλαζω ρομ καθε 4 μερες.

Απο οταν το πηρα εβαλα την 1.2 και το αφησα.

θέλω να αγοράσω το κίτρινο καπάκι που έχει το νεο k3 .ξέρει κανείς αν γίνεται με τις σημερινές συνθήκες των τραπεζών,και κάποιο μαγαζι που το πουλάει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόβλημα μου είναι ,όταν παταω να παίξει το βίντεο που τραβηξα, μου βγάζει σφάλμα. Έχω την 1.3 του ιταλού. Έχει αναφερθει νομιζω το πρόβλημα μου, αλλά δεν μπορω να το βρω..ευχαριστω

Το πρόβλημα μου είναι ,όταν παταω να παίξει το βίντεο που τραβηξα, μου βγάζει σφάλμα. Έχω την 1.3 του ιταλού. Έχει αναφερθει νομιζω το πρόβλημα μου, αλλά δεν μπορω να το βρω..ευχαριστω

Κατεβασε και περασε το Vlc player

Εγώ πάλι με limonchelo παρατήρησα ότι δεν εχεις αναφορά παράδοσης στα μνματα. Τα έχω τσεκάρει αλλα δεν μου δείχνει κάτι. Μπορεί να ελεγξει καποιος αν λειτουργει ?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Δηλαδή για να παίζω τα βίντεο πρεπει να περάσω εξωτερικη εφαρμογή;είναι bug του κινητού;της rom;ή απλα έτσι γίνεται σε όλα;ευχαριστω

Ξεκινησα να βαλω την limonchelo συμφωνα μου το απλουστατο βιντεο του κινεζου (γιατι ειμαι κ χεστης!) και σκαλωσα στο kingroot μου βγαζει αυτο

Πως θα το rootαρω λοιπον, κ γιατι δεν μπορει το kingroot στο δικο μου;

Ξεκινησα να βαλω την limonchelo συμφωνα μου το απλουστατο βιντεο του κινεζου (γιατι ειμαι κ χεστης!) και σκαλωσα στο kingroot μου βγαζει αυτο

Πως θα το rootαρω λοιπον, κ γιατι δεν μπορει το kingroot στο δικο μου;

Με τον οδηγό της πρώτης σελίδας. Βήμα βήμα ολα και θα είσαι κομπλέ.

Πρεπει να τα κανω ολα αυτα για να βαλω μονο το cmw recovery ή το twrp? Δεν μπορω επισης να καταλαβω γιατι ο οδηγος λεει να κατεβασω κ να βαλω την 1520 κ οχι κατευθειαν του Ιταλου; Δεν υπαρχει τροπος αραγε να το ροοταρω χωρις pc κ να συνεχισω τα βηματα για την limonchelo οπως το βιντεο του κινεζου;

Δηλαδή για να παίζω τα βίντεο πρεπει να περάσω εξωτερικη εφαρμογή;είναι bug του κινητού;της rom;ή απλα έτσι γίνεται σε όλα;ευχαριστω

Δεν ειναι bug ετσι γινεται σε ολα

Πρεπει να τα κανω ολα αυτα για να βαλω μονο το cmw recovery ή το twrp? Δεν μπορω επισης να καταλαβω γιατι ο οδηγος λεει να κατεβασω κ να βαλω την 1520 κ οχι κατευθειαν του Ιταλου; Δεν υπαρχει τροπος αραγε να το ροοταρω χωρις pc κ να συνεχισω τα βηματα για την limonchelo οπως το βιντεο του κινεζου;

Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά. Μέχρι εκεί που λέει για το cwm. Μετά περνάς το twrp το τελευταίο που έχει ο Ιταλός μέσω του cwm , κατεβάζεις και την τελευταία του έκδοση 1.5 και ακολουθείς τον οδηγό στην πρώτη σελίδα που έχω για τον Ιταλό.

Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά. Μέχρι εκεί που λέει για το cwm. Μετά περνάς το twrp το τελευταίο που έχει ο Ιταλός μέσω του cwm , κατεβάζεις και την τελευταία του έκδοση 1.5 και ακολουθείς τον οδηγό στην πρώτη σελίδα που έχω για τον Ιταλό.

Μπορει να σου φαινονται χαζες οι ερωτησεις μου αλλα ακομα μπερδευομαι...

Γιατι συμφωνα με τις οδηγιες βαζουμε πρωτα την ρομ και μετα το cwm?

Μπορεις σε παρακαλω να κανεις ενα copy-paste τα βηματα που αφορουν μονο την εγκατασταση cwm-twrp ωστε να κανω εγκατασταση του Ιταλου κ στην συνεχεια αν δεν μου αρεσει την limonchelo?

Πολλές φορες και σε όλες τις ρομ που έχω βάλει όταν παταω για να βγει απο sleep mode έρχεται αμέσως στην hone screen και όχι στην lockscreen

Υπάρχει κάτι που πρεπει να κάνω ;

Μπορει να σου φαινονται χαζες οι ερωτησεις μου αλλα ακομα μπερδευομαι...

Γιατι συμφωνα με τις οδηγιες βαζουμε πρωτα την ρομ και μετα το cwm?

Μπορεις σε παρακαλω να κανεις ενα copy-paste τα βηματα που αφορουν μονο την εγκατασταση cwm-twrp ωστε να κανω εγκατασταση του Ιταλου κ στην συνεχεια αν δεν μου αρεσει την limonchelo?

το κινητο σου μπουταρει κανονικα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως εχοντας δοκιμασει και εγω με την σειρα μου του ιταλου 1.4-1.5 ,lemonchello ΚΑΙ τελευταια την sensation η οποια ειναι ομολογω ισως η καλυτερη. (και με 1.3 γιγα ελευθερη μνημη).

καλυτερο περιβαλλον - συνδιαζει και vibe ui αλλα και android χαρακτηριστικα μπορεις να απεγκαταστησεις πολυ πραγμα χωρις fc. τα τηλεφωνα -μηνυματα χωρις κινεζικα και αλλες ιστοριες.

γενικα ειναι παρα πολυ καλη κατα την αποψη μου. μενει να επιβεβαιωσω την αυτονομια της...

Παντως εχοντας δοκιμασει και εγω με την σειρα μου του ιταλου 1.4-1.5 ,lemonchello ΚΑΙ τελευταια την sensation η οποια ειναι ομολογω ισως η καλυτερη. (και με 1.3 γιγα ελευθερη μνημη).

καλυτερο περιβαλλον - συνδιαζει και vibe ui αλλα και android χαρακτηριστικα μπορεις να απεγκαταστησεις πολυ πραγμα χωρις fc. τα τηλεφωνα -μηνυματα χωρις κινεζικα και αλλες ιστοριες.

γενικα ειναι παρα πολυ καλη κατα την αποψη μου. μενει να επιβεβαιωσω την αυτονομια της...

Καλυτερη η sensation και απο την ανανεομενη 1.5 του ιταλου(η πρωτη ειχε θεματακια) ??

Καλυτερη η sensation και απο την ανανεομενη 1.5 του ιταλου(η πρωτη ειχε θεματακια) ??

η πρωτη οντως τα ειχε τα θεματακια της...

για μενα παντως που το θελω οσο το δυνατον πιο ''γυμνο'' το software η sensation μεχρι στιγμης μου κανει.

ξηλωνεις αρκετα οπως εγραψα χωρις fc's και εχεις σχεδον πανω απο 1.3 gb free μνημη

μπαταρια ακομη δεν εχω καταληξει.

το περιβαλλον ειναι ζυγισμενο σωστα χωρις να χανεις τα ''προσοντα'' της vibe ui.

για εμενα ναι καλύτερη την ειχα βάλει του ιταλου1.5

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

για εμενα ναι καλύτερη την ειχα βάλει του ιταλου1.5

οπως επισης και στην μεταφραση της πολυ σωστη. :D

νομιζω πως η MDSTEAM κανει καλη δουλιτσα...

Εγω εχω μηνει με την 1.4 και δεν εχω προβληματακια... Θα δω αμα βρω χρονο θα καtσω να ασχοληθω μηπως περασω την sensation να δω τη λεει :P Μηπως υπαρχει καποιος με την 1.4 να μου πει τι να κανω freeze ??