Jump to content

Ταινίες/σειρές που ψάχνετε και δεν ξέρετε τον τίτλο

ckck20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ψάχνω απελπισμένα σε όλο το ίντερνετ μία ταινία της οποίας είχα δει μόνο την αρχή και δεν μπορώ να τη βρω. Την είχα δει στο κανάλι tempo που έκλεισε, αργά το βράδυ, αρχές 2002 και μπορεί να είναι ταινία τρόμου ή ψυχολογικό θρίλερ. Ίσως να είναι από τα 90's αλλά δεν ξέρω σίγουρα. Αρχίζει έτσι: Είναι ένας καλοντυμένος άντρας με μούσι και πιθανόν γυαλιά, και περπατάει αργά τη νύχτα μόνος του βασανιζόμενος από ψευδαισθήσεις καθώς και από μνήμες του παρελθόντος. Βλέπουμε σε flash back τον ίδιο μικρό μαζί με έναν φίλο του να κοροϊδεύουν έναν κουστουμαρισμένο δάσκαλο που είχαν και όταν αυτός τους μαλώνει, να του βάζουν φωτιά και να τον καίνε ζωντανό. Βλέπουμε καθαρά τη σκηνή που ο δάσκαλος καίγεται μέχρι θανάτου. Αμέσως μετά επανέρχεται στο παρόν και δείχνει τον άντρα να μπαίνει σε μια εκκλησία, όπου έχει αρκετό κόσμο που ακούει έναν κύρηκα να μιλάει στο βήμα. Ο άντρας κάθεται δίπλα σε έναν άλλο, αλλά επειδή φαίνεται ότι δεν νιώθει καλά, ο διπλανός του τον ρωτάει αν είναι εντάξει. Αυτός γυρίζει να κοιτάξει τον άνθρωπο που του μίλησε και στη θέση του έχει άλλη μία από τις ψευδαισθήσεις του και βλέπει ένα απαίσιο τέρας με πράσινο κεφάλι να του επιτίθεται και φεύγει τρομοκρατημένος από την εκκλησία. Αυτά ξέρω μόνο. Αν κάποιος θυμάται κάτι, ας με βοηθήσει σας παρακαλώ :(

Ρε παιδια ψαχνω και εγω κατι......Προχθες στο αεροπλανο εδειξαν μια ταινια .....Δεν προλαβα τον τιτλο αλλα και στα μισα προς το τελος της ταινιας το αεροπλανο προσγειωθηκε και δεν ειδα τι εγινε τελικα.....

Η Υποθεση αφορα ενα ζευγαρι που προσπαθουσε να κανει παιδι και δεν τα καταφερνε.....Μια μερα ομως παρουσιαστηκε μεσα στο σπιτι τους ενας πιτσιρικας που στα ποδια του ειχε φυλλα δεντρου...Αυτο πιστευω οτι θα βοηθησει πολυ σε οσους το εχουν δει και το θυμουνται...Η ταινια στο βαθος ειχε να κανει με τις σχεσεις που εχει ενας πατερας με τον γιο του....Αν θυμαται καποιος θα με βοηθησει πολυ......

Καλησπέρα σας!

Ως εκ του θαύματος βρήκα αυτό το thread ψάχνοντας απεγνωσμένα κάποιες ταινίες...

Αρχίζω να παραθέτω clues για την κάθε ταινία και εύχομαι να σταθώ τυχερή!

1. Ταινία που είχε παίξει δεκαετία 90s στα τότε "δευτεροκλασάτα" κανάλια (star, skai κ.λπ.). Είχε πάιξει μέσα σε 1-2 χρόνια σε 2 διαφορετικά κανάλια με 2 διαφορετικούς ελληνικούς τίτλους, ως "Κλεμμένη Ευτυχία" και "Αβάσταχτα Δεσμά", ταινία εποχής.

Η υπόθεση είχε να κάνει με μια ωραία κορασίδα αγνή και τρυφερή, καμάρι του πατέρα της, που έκανε, άν δεν με απατάει η μνήμη μου, κάτι σαν μαθήματα με έναν άνθρωπο της εκκλησίας, ο οποίος όντας ξερολούκουμο, είχε την κατάληξη που όλοι μας θα μπορούσαμε να φανταστούμε, σφοδρό έρωτα μεταξύ των 2, εγκυμοσύνη, σκάνδαλο στο χωριό, με κλασική ατάκα του πατέρα της "τώρα που είσαι χαλασμένη να δω σε ποιό κορόιδο θα σε δώσω". Ψάχνω χρόνια να βρω τον αγγλικό τίτλο για να την κατεβάσω!

2. Εδώ δυστυχώς δεν έχω πολλές πληροφορίες, γιατί είχα δει απόσπασμα του έργου. Αυτό και αν δεν το βρίσκω με τίποτα... Μάλλον πάλι εποχής η ταινία, ή ίσως στην "τώρα" εποχή με αποσπάσματα-flashback εποχής, είχε να κάνει με έναν παράξενο μεγάλο καθρέφτη που τον είχε μια σχετικά μαζεμένη κοπέλα και όποτε τον κοίταζε έβλεπε τον εαυτό της από μια άλλη εποχή, λίγο πιο πεταχτούλα και ανεξάρτητη. Ο φίλος/άντρας της παραπονιόταν γιατί αλλάζει συμπεριφορά και θυμάμαι χαρακτηριστικά την ατάκα "αυτός ο καθρέφτης φταίει". Και αυτή την ταινία στα 90s την είχα δει

3. Μια άλλη ταινία που ήταν υπερβολικά καμένη αφορούσε μια ντετεκτιβ η οποία είχε μπει σε ένα κτίριο στο οποίο δούλευαν κοπέλες (κάτι σαν hitech stιp-tease), κάτι με πειράματα θυμάμαι για να βγάλουν έναν όρο που ήταν σαν sex simulator (??) και στην όλη υπόθεση ήταν ένα απ τα μεγάλα "κεφάλια" ένας ευνούχος. Τότε σαν τίτλο είχαν βάλει "Wet Dreams" στο πρόγραμμα της tv, δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει, άσε που στο imdb μου βγάζει πολλά αποτελέσματα

4. Σε αυτή την ταινία (η οποία είναι υπερβολικά παλια, μπορεί να είναι και πριν τη δεκαετία του 80) ψάχνω να βρω μόνο τον αγγλικό τίτλο για να μπορέσω να τη βρω. Ο ελληνικός τίτλος ήταν "Ο Πύργος Της Κολάσεως". Ταινία καταστροφής με έναν ουρανοξύστη που είχε πάρει φωτιά και προσπαθούσαν όλοι να σωθούν

5. Εδώ σκουραίνουν τα πράγματα. Σε αυτή την ταινία έχω τις λιγότερες πληροφορίες. Ήταν η πρώτη ταινία ever που είχα δει ποτέ (και μάλιστα όχι ολόκληρη) Ημουν πιτσιρίκα τότε, το μόνο που θυμάμαι είναι 2 συσκευές, μία με κόκκινο φως και μία με μπλέ (ή πράσινο) που όταν ο ηθοποιός έφερνε κοντά του τη συσκευή με το κόκκινο φως υπέφερε και άλλαζε προσωπικότητα, και όταν έφερνε την άλλη συσκευή με το μπλε (ή πράσινο φως) ηρεμούσε και επανερχόταν στα λογικά του. Λογικά και αυτή η ταινία πρέπει να είναι πριν τα 80s, ή early 80s...

Να επισημάνω ότι σε καμία απ τις ταινίες δεν ξέρω ηθοποιούς για να είχα ένα πάτημα να ψάξω στο imdb.. με όποιο τρόπο πάντως και να έχω προσπαθήσει να τις googlάρω, δεν είχα τύχη να βρω κάτι

Επίσης, επειδή ξεκοκκάλησα το thread αυτό, βρήκα και αυτό το post

Βρε παιδιά -την έχω ξαναάναζητήσει αυτή την ταινία παλιότερα από εδώ αλλά χωρίς αποτέλεσμα...την ψάχνω σ' όλο το ίντερνετ, ρωτάω από δω κι από κει και τίποτα!! τι στο καλό - ταινία φάντασμα είναι??? θ'αρχισω να πιστεύω οτι τη φαντάστηκα - κι αυτό είναι κάπως ανησυχητικό...:p

Δεν μπορει - στην τηλεόραση την είχα δει και μάλιστα πάνω από μία φορά!! την έδειχνε η ελληνική τηλεόραση μέσα δεκαετίας του '90 - πώς στο καλό γίνεται να μην την έχει δει κανείς???:wacko::confused:

Το στόρι: Είναι η ζωή μιας οικογένειας και πιο συγκεκριμένα των κοριτσιών της οικογένειας. Είναι ταινία εποχής (δεν ξέρω ποιας εποχής ακριβώς - νομίζω κάποιος πόλεμος έπαιζε στο παρασκήνιο) και έχει μια αρκετά dark ατμόσφαιρα. Το σπίτι ης οικογένειας, γυρω απ το οποιο περιστρέφεται μεγάλο μερος της δράσης, βρίσκεται σε μια περιοχή με νερά κ ομίχλη (σα βαλτοτοπος να πουμε).

Δύο πράγματα θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά: (1) την οικογένεια επισκέπτεται κατά καιρούς ένας μυστηριώδης κύριος με μια βαλίτσα, που κάτι τους φέρνει (νομιζω εκ των υστερων ειχα συμπεράνει οτι τους έφερνε ναρκωτικά - κάτι σα μορφίνη-) Αυτός ο κύριος έρχεται με μια βάρκα κ φοράει πάντα μαύρα κ ένα μαυρο καπέλο. Μου χει κάτσει οτι τον λέγανε μιστερ "Μακναμαρα" ή κάτι παρόμοιο αλλά μπορεί να κάνω και λάθως αφού δεν βρήκα πουθενά τέτοιο χαρακτήρα ψάχνοντας στο imdb:(

(2) To άλλο που ήταν πολύ χαρακτηριστικό ήταν οτι κάτι έπαιζε με ένα οικογενειακό μαξιλάρι. Σα να τους το χε κανει δώρο η μαμα τους ας πουμε και όλες οι αδερφές το έπαιρναν κατά καιρούς σε διάφορες φάσεις της ζωής τους (πχ. η μία στην προικα της όταν παντρευόταν). Όμως το πιο χαρακτηριστικό είναι οτι προς το τέλος της ταινίας, η μία αδερφή πεθαίνει από φυματίωση και στην τελευταία αιμόπτυση είναι ξαπλωμένη σε αυτό το ίδιο μαξιλάρι και έτσι αυτό γεμίζει αίματα.

Βοηθείστε ρε παιδιά...παραδέχομαι οτι επειδή ήμουν μικρή κάποιες από τις μνημες που έχω μπορεί να ναι παραμορφωμένες ή να έχουν επηρεαστεί κι από άλλες ταινίες (πχ. το σκηνικό με το σπιτι στην ομιχλη σε περιοδο πολέμου μου θυμίζει το "οι άλλοι") απ την άλλη όμως είναι πολύ χαρακτηριστικές οι σκηνες που θυμαμαι ...μα κανείς δεν την έχει δει??

Από τις αναζητήσεις που έκανα η πιο κοντινή που βρήκα ήταν η ταινία με τη ζωή των αδελφών Μπροντέ (της δεκαετίας του 70) 2-3 σκηνες όμως που βρήκα δε με βοήθησαν να ταυτίσω την ταινία, ούτε αναφερόταν στη σύνοψη αυτό με το μαξιλάρι που ήταν πολύ χαρακτηριστικο...Ισως να ναι κάποια άλλη εκδοχή της βιογραφίας αυτής? Την ταινία τη θυμάμαι να ναι αρκετά μεγάλης διάρκειας...ίσως να ταν τηλεταινία ή μινι σειρά (που παιζονταν τα επεισόδια σερί)....

γκρρρρ...θα σκασω - μου τη δίνει οταν δε βρίσκω αυτο που ψαχνω!:mad:

και θυμήθηκα και εγώ πως κάποτε είχα δει αποσπασματικά ένα μέρος αυτής της ταινίας.. οπότε βάζω και αυτή στη λίστα!

Sorry που το 1o μου post ever ήταν τόσο μεγάλο... you are my last hope guys!

Καλώς σας βρήκα! :)

Ρε παιδια ψαχνω και εγω κατι......Προχθες στο αεροπλανο εδειξαν μια ταινια .....Δεν προλαβα τον τιτλο αλλα και στα μισα προς το τελος της ταινιας το αεροπλανο προσγειωθηκε και δεν ειδα τι εγινε τελικα.....

Η Υποθεση αφορα ενα ζευγαρι που προσπαθουσε να κανει παιδι και δεν τα καταφερνε.....Μια μερα ομως παρουσιαστηκε μεσα στο σπιτι τους ενας πιτσιρικας που στα ποδια του ειχε φυλλα δεντρου...Αυτο πιστευω οτι θα βοηθησει πολυ σε οσους το εχουν δει και το θυμουνται...Η ταινια στο βαθος ειχε να κανει με τις σχεσεις που εχει ενας πατερας με τον γιο του....Αν θυμαται καποιος θα με βοηθησει πολυ......

αυτη ειναι http://www.imdb.com/title/tt1462769/ Vampce για το 4 που ψαχνεις ο πυργος της κολασεος ο αγγλικος της τιτλος ειναι http://www.imdb.com/title/tt0072308/?ref_=sr_1 Edited by manolissinger
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

αυτη ειναι http://www.imdb.com/title/tt1462769/ Vampce για το 4 που ψαχνεις ο πυργος της κολασεος ο αγγλικος της τιτλος ειναι http://www.imdb.com/title/tt0072308/?ref_=sr_1

ty!!! Πάει το ένα :D

Καλησπέρα!! Ψάχνω μία ταινία η οποία περιγράφει την ιστορία μιας κοπέλας που πάσχει από σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας.Την βοηθούσε μια ψυχίατρος στο πρόβλημα της και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Αν ξέρει κάποιος τον τίτλο θα με βοηθήσει πολύ!! Είναι αμερικάνικη λίγο παλιά (όχι της τελευταίας 5ετίας) και την έπαιξε το star πριν από λίγους μήνες. :)
Όταν θες ψάχνεις τρόπους...Όταν δε θες αιτίες.....:p

Καλησπέρα!! Ψάχνω μία ταινία η οποία περιγράφει την ιστορία μιας κοπέλας που πάσχει από σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας.Την βοηθούσε μια ψυχίατρος στο πρόβλημα της και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Αν ξέρει κάποιος τον τίτλο θα με βοηθήσει πολύ!! Είναι αμερικάνικη λίγο παλιά (όχι της τελευταίας 5ετίας) και την έπαιξε το star πριν από λίγους μήνες. :)
αυτη μηπως;

http://www.imdb.com/title/tt0075296/

Η παλιά έκδοση του '76,βρήκα και τη νέα του '07,είναι πολύ ωραία ταινία παιδιά!!:)
Όταν θες ψάχνεις τρόπους...Όταν δε θες αιτίες.....:p

• 3 weeks later...

Καλημέρα, γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ μήπως μπορέσετε και με βοήθησετε μιας κ βλέπω ότι είστε σαϊνια. Εϋχομαι να μην σας κουράσω γιατί έχω αρκετές ταινίες σε αναζήτηση. Ξεκινάω:

1) Την έβλεπα αρκετά μικρή πριν 20 ίσως χρόνια. Περιπέτεια με ένα ζέπελιν-αερόστατο, ταξιδεύουν με αυτό και προσγειώνονται πάνω σε βουνά με χιόνι και πήδακες φωτιάς, φάλαινες όρκα δολοφόνους με ένα μακρύ ρύγχος. Πάντως θυμάμαι ότι ταξιδεύουν με αυτό το ζέπελιν-αερόστατο... Ο Θεός βοηθός...

2) Παλιά θρίλερ, τουλάχιστον έτσι το έβλεπα εγώ τότε, πάλι πριν 15-20 χρόνια. Ένα παιδάκι είναι κολλημένο στην οθόνη της τηλεόρασης και βλέπει χιόνια, του μιλάει όμως η τηλεόραση, κάτι τέτοιο... Άλλη φάση θυμάμαι να είναι κλεισμένη μια οικογένεια σε ένα σπίτι, το οποίο σπίτι είναι εγκλωβισμένο μέσα σε τοίχους. Ανοίγανε τα παράθυρα και βλέπανε τοίχο... Δεν θυμάμαι αν είναι από την ίδια ταινία...

3) Το τρίτο που ψάχνω είναι animation πολύ παλιό και μάλιστα σειρά. Είναι πιτσιρίκια σε μια κρουαζιέρα και πέφτουν σε μια χρονοκαταιγίδια. Βρίσκονται σε μια άλλη διάσταση με δεινόσαυρους οι οποίοι μιλούσαν την γλώσσα τους και τους καταλάβαιναν, νομίζω ότι τους έλεγαν φωνόσαυρους. Είχαν για μεταφορικό μεσο ένα 4Χ4 και το είχαν μετατρέψει σε δεινόσαυρο... κάτι τέτοιο. Στο τέλος πολεμούσαν έναν μετεωρίτη...

Παιδιά όποιο κ να βρείτε θα είμαι οκ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

για τα 2 θριλλερ που ρωτησες . το 1 που λες ειναι φυσικα το κλασσικο poltergeist http://www.imdb.com/title/tt0084516/?ref_=sr_1

το 2 ο το χα δει και γω και ειναι αυτο http://www.imdb.com/title/tt0088909/

Καλησπέρα!!Αν μπορούσατε να με βοηθούσατε θα χαιρόμουν πολύ! :) Όταν ήμουν μικρή είχα δει μια ταινία που δυστηχώς δεν θυμάμαι το όνομα της. Την είχα δει στην τηλεόραση και νομίζω γύρο στο 1996 - 1998 Πρέπει να ήταν ρομαντική φαντασίας ή περιπέτεια φαντασίας. Απ'ότι θυμάμαι μια κοπέλα είχε έναν μικρό αδερφό (μωρό) και ένα βράδι οι γονείς της, βγήκαν βόλτα και την άφησαν να το προσέχει. Υπήρχε και ένας άντρας που του άρεζε ή κοπέλα αλλά αυτός ήταν ''κάτι'' περίεργο.. μεταμορφωνόταν νομίζω σε κουκουβάγια και την παρακουλουθούσε, έτσι εκείνο το βράδι αυτός έκλεψε το μωρό και το πήγε στο κάστρο του επίτηδες για να πάει μετά αυτή να το πάρει.Aυτό το κάστρο ''μέρος'' είχε σκαλιά μετέωρα,τα οποία ήταν και ανάποδα και αυτός περπατούσε και ανάποδα μαζί με την κοπέλα..αυτός από κάτω π.χ από τα σκαλιά και αυτή χωρίς να το ξέρει και να τον βλέπει πάνω από τα σκαλιά.. μια άλλη σκηνή που θυμάμαι.. αυτός να κρατάει το μωρό και να τραγουδεί (δεν θμάμαι πιο τραγούδι) και ή κοπέλα να τον ακούει (αν και νομίζω ήταν μακρυά) σαν να την οδηγή σε αυτόν!

Καλησπέρα!!Δεν ξέρω αν βρήκες την ταινία σου.. αυτή είναι: http://www.imdb.com/title/tt1462769/

νομίζω πως την βρηκαααααα!!!!!!!!!! http://www.imdb.com/title/tt0091369/

Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω μια ταινία που επειδή είναι πολύ παλιά και ήμουν μικρή όταν την είδα, δεν θυμάμαι πως λέγεται. Θα σας πω μία σκηνή που θυμάμαι και ελπίζω κάποιος να καταλάβει! Η ταινία είναι έγχρωμη και μάλλον περιπέτεια φαντασίας. Ήταν ένας άνδρας που περπατούσε με μία κοπέλα και βρισκόντουσαν σε ένα μέρος όπου είχε σκαλιά μετέωρα αν θυμάμαι καλά, τα οποία σε κάποια φάση ήταν και ανάποδα και αυτός περπατούσε και ανάποδα. Μαζί του ήταν και μια κοπέλα, που δεν θυμάμαι αν είχε ξαφνιαστεί με αυτό που έβλεπε ή περπατούσε και αυτή μαζί του. (Μάλλον είχε ξαφνιαστεί). Αυτός μελαχρινός, αυτή δεν θυμάμαι, νομίζω μελαχρινή. Ελπίζω να βοήθησα και κάποιος να καταλάβει, γιατί μου άρεσε πολύ! Ευχαριστώ!

Υπ'όψιν την ταινία την είχα δει πριν το 1998!

Αυτή είναι η ταινία που θες; νομίζω πως την βρήκα!!!!!!! http://www.imdb.com/title/tt0091369/

Edited by VeCo

Ψάχνω μια σειρά κινουμένων σχεδίων.

Πρέπει να παίκτηκε μόνο ένα καλοκαίρι πριν πολλά χρόνια στο Μεγκα (ή λιγότερο πιθανό στο Σταρ- δεν είμαι σίγουρος), Εξελίσσεται στο μέλλον, με άτομα να μπαίνουν μέσα σε ρομπότ και να μάχονται (δε θυμάμαι τους κακούς). Θυμάμαι υπήρχε και ένας εξωγήινος που ήταν με τους καλούς και το ρομποτ που ήταν μέσα μπορούσε να γίνει αόρατο. Με τη λέξη ρομποτ δεν εννοώ το κλασσικό ρομπότ που χουμε στο μυαλό μας αλλά περισσότερο μια πανοπλία, κάτι σαν ατομικό αεροπλάνο.

ΤΟ αναζήτησα λίγες φορές γιατί θυμάμαι δεν είχα δει τα τελευταία επεισόδια λόγω διακοπών. Τι λέξεις κλειδιά θα προτείνατε για αναζήτηση στο γκουγκλ?

Ευχαριστώ πολύ!

Πώς λεγόταν η εκπομπή στο Μακεδονία TV με πληροφορική με 3 παρουσιαστές, το έβαζε της 2 το μεσημέρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πώς λεγόταν η εκπομπή στο Μακεδονία TV με πληροφορική με 3 παρουσιαστές, το έβαζε της 2 το μεσημέρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Γεια χαρα ρε παιδια...(κοπελιες και παληκαρια)

Ψαχνω σαν σκασμενος μια ταινια η οποια εχει ως εξης!!!

Εχουμε και λεμε,

1)Διαδραματιζεται στη Γαλλια (πιθανως στη Λυων)

2)Ληστεια σε τραπεζα

3)Με τουνελ

4)Κατα τη διαρκεια καποιας γιορτης

5)Τους φερνουν φαι στο τουνελ και τρωνε (η ληστεια διαρκει 2 3 μερες,το σκαψιμο δλδ)

6)Κλεβουν ραβδους χρυσου

7)Την κανουν (απο την τραπεζα,απο τη χωρα δε θυμαμαι) με ελικοπτερο.

Αυτα ρε σεις....Εχει κανεις καμια ιδεα????????

Ακομα και να μην ταιριαζουν ολα στειλτε καμια προταση.Παιζει να θυμαμαι κ τιποτα λαθος οκ?

Ευχαριστω

Α

Γεια χαρα ρε παιδια...(κοπελιες και παληκαρια)

Ψαχνω σαν σκασμενος μια ταινια η οποια εχει ως εξης!!!

Εχουμε και λεμε,

1)Διαδραματιζεται στη Γαλλια (πιθανως στη Λυων)

2)Ληστεια σε τραπεζα

3)Με τουνελ

4)Κατα τη διαρκεια καποιας γιορτης

5)Τους φερνουν φαι στο τουνελ και τρωνε (η ληστεια διαρκει 2 3 μερες,το σκαψιμο δλδ)

6)Κλεβουν ραβδους χρυσου

7)Την κανουν (απο την τραπεζα,απο τη χωρα δε θυμαμαι) με ελικοπτερο.

Αυτα ρε σεις....Εχει κανεις καμια ιδεα????????

Ακομα και να μην ταιριαζουν ολα στειλτε καμια προταση.Παιζει να θυμαμαι κ τιποτα λαθος οκ?

Ευχαριστω

Α

για δες αυτο http://www.imdb.com/title/tt0373788/?ref_=fn_al_tt_1

Αυτην την ξερει κανεις παιδια ? Πρεπει να εχει πολυ γελιο

http://www.youtube.com/watch?v=fs2wqEtHJpA&feature=player_embedded

Κανεις????

Edited by VeCo

Αυτην την ξερει κανεις παιδια ? Πρεπει να εχει πολυ γελιο

http://www.youtube.com/watch?v=fs2wqEtHJpA&feature=player_embedded

Κανεις????

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Την βοήθειά σας και πάλι! :)

Ψάχνω μια ταινία τρόμου, πρέπει να είναι τέλη 80'-αρχές 90'. Έχει σχέση με "νεκρούς" ο τίτλος του αν θυμάμαι καλά: Necromomicon, κάπως έτσι, πρέπει να περιέχει αυτή τη λέξη ή το "necro" μέσα (Να σας προλάβω, δεν είναι η ταινία του 1993 "Necrocomicon", του Howard Phillips Lovecraft, έτσι νομίζω δηλαδή, δεν θυμάμαι κάποια τέτοια σκηνή σε αυτή την ταινία).

Το εξώφυλλο νομίζω είναι ένας σκελετός που κρατάει το βιβλίο των νεκρών.

Από το στόρι, όσα θυμάμαι, είναι ένας τύπος που πηγαίνει σε κάτι σαν ζούγκλα, κάτι σαν ζωολογικό κήπο και τον δαγκώνει ένα πράγμα σαν ποντίκι ή το κουβαλά σπίτι του και εκεί γίνεται ο κακός χαμός σε ένα γεύμα που έχουν..

Ελπίζω να βοήθησα όσο μπορώ και ανυπομονώ για την βοήθειά σας!! :D