Jump to content

Ταινίες/σειρές που ψάχνετε και δεν ξέρετε τον τίτλο

ckck20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω μια ταινία δε θυμάμαι τους ηθοποιούς και την είχα δεί πολύ παλιά. Ήταν ένα παιδί που είχε γράψει μια εργασία κάτι έγινε, δεν θυμάμαι τι και η εργασία έπεσε στα χέρια ενός παραγωγού ταινιών που τη γύρησε ταινία η οποία θα έβγενε στους κινηματογράφους το παιδι μόλις είδε το τρέιλερ είπε πω ςη ταινία ήταν βασησμένει στην εργασία που είχε γράψει αλλά όλοι νόμιζαν ότι έλεγε ψέματα και ο παραγωγός δεν παραδεχόταν ότι η ταινία ήταν βασησμένη στην εργασεία του παιδιού. Το παιδί τελικά πηγένει στο Λ.Α για να εκδικηθεί τον παραγωγό που δεν ομολογούσε πως το σενάριο της ταινίας ήταν δικό του. Μου έχει μήνει αποθημένο από τότε που την είδα, σας παρακαλώ ας που πει κάποιος πια ταινία είναι έστω και τον Ελληνικό τίτλο.

Λες την http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Fat_Liar ?

αμα μου την βρειτε αυτη τη ταινια ρε παιδιαα,δλδ θα σας βγαλω το καπελο..... 1 φορα την ειχα δει μικρος και μου χει μεινει

ταινια τελη 80s αρχες 90s ,αμερικανικη..

ξεκινα ως εξης: γιαγια και εγγονη γυρνουν απο καπου με το αμαξι, μπαινει πρωτα η γιαγια στο σπιτι και το σπιτι ανατιναζεται..πεθαινει η γιαγια κηδευεται τα παντα ολα... αλλα υστερα απο λιγο καιρο η εγγονη αρχιζει και την βλεπει μπροστα της στην δουλεια της ,στο δρομο ,κτλ, με σαπισμενο προσωπο η γρια,με τα ιδια ρουχα με αυτα που την θαψανε και γενικως εχει χ..στει πανω της η εγγονη... θυμαμαι οτι υπαρχει και ενας πρωην αστυνομικος η ντεντεκτιβ που βοηθαει την εγγονη να λυσει το μυστηριο αυτο

.. υπαρχει μια σκηνη που η εγγονη βρισκεται μεσα στην εκκλησια και ερχεται η γρια και την πιανει απτο λαιμο και της λεει να της δωσει ολα της τα λεφτα...

τελικα η γρια αποδεικνεεται οτι ηταν απατεωνας ντυμενη ως γιαγια της...

ευχαριστω πολυ αν και δε νομιζω να την βρειτε ,πρεπει ναναι πολυ σπανια ταινια ,δεν την εχει ξαναδειξει η τιβι..

Edited by karagunis86

καλησπερα ψαχνω μια κωμικη αμερικανικη σειρα που επαιζε στο σταρ η στο μεγκα πριν χρονια,

η υποθεση αφορουσε εναν συγγραφεα και εναν αλλο τυπο ο οποιος ηταν το δεξι του χερι. ο συγγραφεας ηταν ενας ηθοποιος με μουστακι.

σας ευχαριστω

αμα μου την βρειτε αυτη τη ταινια ρε παιδιαα,δλδ θα σας βγαλω το καπελο..... 1 φορα την ειχα δει μικρος και μου χει μεινει

ταινια τελη 80s αρχες 90s ,αμερικανικη..

ξεκινα ως εξης: γιαγια και εγγονη γυρνουν απο καπου με το αμαξι, μπαινει πρωτα η γιαγια στο σπιτι και το σπιτι ανατιναζεται..πεθαινει η γιαγια κηδευεται τα παντα ολα... αλλα υστερα απο λιγο καιρο η εγγονη αρχιζει και την βλεπει μπροστα της στην δουλεια της ,στο δρομο ,κτλ, με σαπισμενο προσωπο η γρια,με τα ιδια ρουχα με αυτα που την θαψανε και γενικως εχει χ..στει πανω της η εγγονη... θυμαμαι οτι υπαρχει και ενας πρωην αστυνομικος η ντεντεκτιβ που βοηθαει την εγγονη να λυσει το μυστηριο αυτο

.. υπαρχει μια σκηνη που η εγγονη βρισκεται μεσα στην εκκλησια και ερχεται η γρια και την πιανει απτο λαιμο και της λεει να της δωσει ολα της τα λεφτα...

τελικα η γρια αποδεικνεεται οτι ηταν απατεωνας ντυμενη ως γιαγια της...

ευχαριστω πολυ αν και δε νομιζω να την βρειτε ,πρεπει ναναι πολυ σπανια ταινια ,δεν την εχει ξαναδειξει η τιβι..

http://www.imdb.com/title/tt0109086/ αυτη πρεπει να ναι.την ειχα δει και γω κατι χρονια στο σταρ :)
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

πωωωωω πω ρε ανθρωπεε του θεου δεν υπαρχεις ...... εισαι τσακαλι απτα λιγα :) ...πως την βρηκες ρε.. απιστεφτο

θα την ξαναδω ,και ελπιζω να ναι τρομαχτικη οπως την θυμαμαι

πωωωωω πω ρε ανθρωπεε του θεου δεν υπαρχεις ...... εισαι τσακαλι απτα λιγα :) ...πως την βρηκες ρε.. απιστεφτο

θα την ξαναδω ,και ελπιζω να ναι τρομαχτικη οπως την θυμαμαι

ευχαριστω μου χε μεινει η ταινια γιατι επαιζε η σανεν ντοχερτι απ το μπεβερλι χιλς και οταν την ειδα ειχα τρομαξει με 2 σκηνες ειμουν και 19:p αλλα με ξενερωσε αφανταστα η ανατροπη στο φιναλε και ετσι οταν την ανεφερες μου ρθε καπακι αμεσως στο μυαλο μιας και με αρεσουν τα ghost movies
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ευχαριστω μου χε μεινει η ταινια γιατι επαιζε η σανεν ντοχερτι απ το μπεβερλι χιλς και οταν την ειδα ειχα τρομαξει με 2 σκηνες ειμουν και 19:p αλλα με ξενερωσε αφανταστα η ανατροπη στο φιναλε και ετσι οταν την ανεφερες μου ρθε καπακι αμεσως στο μυαλο μιας και με αρεσουν τα ghost movies

Θυμαμαι που την εβλεπα μικρος οταν την εβαζε η tv (γυρω στο 1997) και πετρωνα απο τον φοβο

παρ'ολα αυτα την εβλεπα

*βιτσια*

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

καλησπερα ψαχνω μια κωμικη αμερικανικη σειρα που επαιζε στο σταρ η στο μεγκα πριν χρονια,

η υποθεση αφορουσε εναν συγγραφεα και εναν αλλο τυπο ο οποιος ηταν το δεξι του χερι. ο συγγραφεας ηταν ενας ηθοποιος με μουστακι.

σας ευχαριστω

κανεις??:sorry:

κανεις??:sorry:

Πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ λίγο παραπάνω. Κάποια σκηνή που θυμάσαι, πιο ειδικά την υπόθεση της σειράς, πότε παιζόταν, ποιοι ηθοποιοί έπαιζαν... Με τόσα λίγα στοιχεία που δίνεις είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποια εννοείς.

Υ.Γ.: Πρέπει να κάνεις υπομονή, δεν καθόμαστε όλοι μπροστά στον υπολογιστή περιμένοντας πότε θα ζητήσει βοήθεια κάποιος για να του απαντήσουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

σας ευχαριστω

Πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ λίγο παραπάνω. Κάποια σκηνή που θυμάσαι, πιο ειδικά την υπόθεση της σειράς, πότε παιζόταν, ποιοι ηθοποιοί έπαιζαν... Με τόσα λίγα στοιχεία που δίνεις είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποια εννοείς.

δυστυχώς δεν θυμάμαι τίποτα άλλο...ούτε καν είμαι σίγουρη σε ποιο κανάλι έπαιζε..

οποιαδήποτε παραπάνω απόπειρα κάνω ίσως είναι παραπληροφόρηση..για παράδειγμα νομίζω πως θυμάμαι οτι ο άνθρωπος-δεξί χέρι του συγγραφέα, ήταν γκέι ρόλος..ίσως!:blink:

Πριν 1-2 χρόνια, αργά τη νύχτα, είχα δει στη ΝΕΤ μια ταινία που μου 'χε αρέσει πολύ. Θυμάμαι ότι οι πρωταγωνιστές μιλούσαν πολύ για σεξ και ο τίτλος ήταν κάπως "ανακαλύπτοντας την εμυ"...."all about emy", κάτι τέτοιο. Δεν ήταν δραματική, κοινωνική προς το κωμικό αν θυμάμαι καλά. Πάει κάπου το μυαλό σας?

Πριν 1-2 χρόνια, αργά τη νύχτα, είχα δει στη ΝΕΤ μια ταινία που μου 'χε αρέσει πολύ. Θυμάμαι ότι οι πρωταγωνιστές μιλούσαν πολύ για σεξ και ο τίτλος ήταν κάπως "ανακαλύπτοντας την εμυ"...."all about emy", κάτι τέτοιο. Δεν ήταν δραματική, κοινωνική προς το κωμικό αν θυμάμαι καλά. Πάει κάπου το μυαλό σας?

καμια σκηνη θυμασαι?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Δυστυχώς όχι... Θυμάμαι μόνο ότι την επόμενη μέρα είχα ψάξει τον τίτλο στο διαδίκτυο και τον είχα βρει. Ήταν κάπως σαν αυτό που αναφέρω. Πάντως είναι μια γνωστή ταινία, είχα διαβάσει και κάτι κριτικές.

Chasing Amy?

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ειμε νεος εδω¨) ψαχνω μια ταινεια θριλερ που ειχα δει..οπου ενας φωτογραφος σκοτωνει και βιαζει την γκομενα του με κατι φιλους του..μετα τον ακολουθει μια καταρα οπου για ολη του την ζωη το φαντασμα της καθεται στο σβερκο του.και σκοτωνει τους γυρω του .αν γνωριζει καποιος κατι θα με κανει πολυ χαρουμενο:)

μου θυμίζει το shutter. υπάρχουν 2 εκδόσεις: ιαπωνική/αμερικάνικη άν δε κάνω λάθος

δε νομίζωνα ναι αυτό που λές, αλλά ρίξε μια ματιά

ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ειμε νεος εδω¨) ψαχνω μια ταινεια θριλερ που ειχα δει..οπου ενας φωτογραφος σκοτωνει και βιαζει την γκομενα του με κατι φιλους του..μετα τον ακολουθει μια καταρα οπου για ολη του την ζωη το φαντασμα της καθεται στο σβερκο του.και σκοτωνει τους γυρω του .αν γνωριζει καποιος κατι θα με κανει πολυ χαρουμενο:)

φιλε τι μου θυμισες!!απο τις λιγες ταινιες που ειχα τρομαξει!πολυ καλη!παιζει και ο τροι απο το νιπ τακ θυμαμαι!την εψαχνα και γω!!αν δεν κανω λαθος στα ελληνικα λεγεται παγηδευμενος στο φιλμ.θα ρωτησω τον κολλητο μου αυριο που παιζει να εχει δει ΟΛΑ τα θριλερ που εχουν βγει.αυτος μου την ειχε προτεινει.

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους!!!!! Ψάχνω εδώ και καιρό τρεις ταινίες, από τις οποίες δυστυχώς δεν θυμάμαι ούτε ηθοποιούς, ούτε ονόματα, απλά μου είχαν κάνει εντύπωση πριν από κάτι χρόνια σαν παιδάκι που ήμουν και θα ήθελα να τις ξαναδώ! Μπορείτε να με βοηθήσετε με τους τίτλους ?

‎1) Η μία ταινία έχει να κάνει με κάτι σπηλαιολόγους που είχαν μπει σε μια σπηλιά, στην οποία ζούσε ένα τέρας που μοιάζει με τον Σάλι από την παιδική ταινία της Ντίσνευ ''Μπαμπούλας Α.Ε.'', μόνο που είχε τρομακτική όψη και θυμάμαι πως έβγαινε μέσα από τους τοίχους και άρπαζε τους σπηλαιολόγους έναν έναν, στο τέλος κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί μόνο τρία άτομα και επίσης έμαθαν πως αυτό το τέρας μπορεί να σκοτωθεί μόνο με την ακτινοβολία του ηλιου και προσπαθούσαν να το οδηγήσουν σε ένα σημείο της σπηλιάς, όπου ήταν το μόνο σημείο που το έβλεπε ήλιος, με σκοπό να το κρατήσουν εκεί μέχρι να βγει ο ήλιος, εντέλει κατάφεραν το πήγαν εκεί και γυρνούσαν γύρω από το τέρας για να το καθυστερίσουν μέχρι τη δύση του ηλίου, το τέρας έπιασε το ένα από τα τρία ατομα (γυναίκα) και όταν μπήκε ο ήλιος μέσα στη σπηλιά, το τέρας έγινε πέτρα μαζί με την γυναίκα στα χέρια του...Μετά δείχνει μια σκηνή με τους δύο επίζωντες στο κρεβάτι να κοιμούνται και ξαφνικά πετάγεται η γυναίκα και λέει πως ξεχάσαμε την τάδε στη σπηλιά και δείχνει μια άλλη γυναίκα δεμένη με αλυσίδες στη σπηλιά και εκεί τελειώνει...!

2) Η δεύτερη ταινία είχε να κάνει με τον Φρανκεστάιν, Δράκουλα, Λυκάνθρωπο, αλλά δεν θυμάμαι πολλά γιατί είχα δει τη ταινία προς το τέλος, θυμάμαι μόνο μια σκηνή οπού ο Δράκουλας μονομαχεί με τον Φρανκεστάιν και ο Φρανκεστάιν ρίχνει τον Δράκουλα μέσα στο τζάκι, φάνηκε ότι σκοτώθηκε και ο Φρανκεστάιν κάτι έπαθε (δεν θυμάμαι) και φάνηκε επίσης ότι σκοτώθηκε, ενώ η ταινία ταλειώνει έτσι Δείχνει τον Δράκουλα ζωντανό να παρακολουθεί ένα ζευγάρι και τον Φρανκεστάιν επίσης ζωντανό να φεύγει με μια βάρκα, με τον Λυκάνθρωπο δεν θυμάμαι τίποτα, αλλά ήταν και αυτός στη ταινία....

3) Εδώ δυστυχώς δεν θυμάμαι και πολλά...Ένα δεκατριάχρονο κορίτσι ζούσε μαζί με τον πατέρας της σε ένα τεράστιο σπίτι και είχαν πολλά λεφτά και δίπλα από το σπίτι τους μετακόμισε ένας άντρας, ο οποίος ήταν καθηγητής ? Και το κορίτσι τον έβαλε στο μάτι, αυτός δεν την ήθελε γιατί ήταν ανήλικη, αυτήν προσπαθούσε να τον ρίξει με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, όταν αυτός τα έφτιαξε με μια γυναίκα, το κορίτσι πήγε και την σκότωσε ρίχνοντας μια μελισοφωλιά μέσα σε μια αποθήκη στην οποία είχε μπει η άτυχη γυναίκα...Επίσης θυμάμαι μια σκηνή στην οποία το κορίτσι έδεσε μια φίλη της στο καρουζέλ που της είχε αγοράσει ο πατέρας της για τη γιορτή της...Στο τέλος νομίζω πως την έκλεισαν σε αναμορφωτήριο και δεν είχε καλό τέλος, δείχνει το κορίτσι να φιλάει στο στόμα έναν από τους υπεύθυνους του αναμορφωτηρίου και αυτός να της λέει ''Θα σε βγάλω από δω μέσα''

:cry:

Καλησπέρα σε όλους!!!!! Ψάχνω εδώ και καιρό τρεις ταινίες, από τις οποίες δυστυχώς δεν θυμάμαι ούτε ηθοποιούς, ούτε ονόματα, απλά μου είχαν κάνει εντύπωση πριν από κάτι χρόνια σαν παιδάκι που ήμουν και θα ήθελα να τις ξαναδώ! Μπορείτε να με βοηθήσετε με τους τίτλους ?

3) Εδώ δυστυχώς δεν θυμάμαι και πολλά...Ένα δεκατριάχρονο κορίτσι ζούσε μαζί με τον πατέρας της σε ένα τεράστιο σπίτι και είχαν πολλά λεφτά και δίπλα από το σπίτι τους μετακόμισε ένας άντρας, ο οποίος ήταν καθηγητής ? Και το κορίτσι τον έβαλε στο μάτι, αυτός δεν την ήθελε γιατί ήταν ανήλικη, αυτήν προσπαθούσε να τον ρίξει με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, όταν αυτός τα έφτιαξε με μια γυναίκα, το κορίτσι πήγε και την σκότωσε ρίχνοντας μια μελισοφωλιά μέσα σε μια αποθήκη στην οποία είχε μπει η άτυχη γυναίκα...Επίσης θυμάμαι μια σκηνή στην οποία το κορίτσι έδεσε μια φίλη της στο καρουζέλ που της είχε αγοράσει ο πατέρας της για τη γιορτή της...Στο τέλος νομίζω πως την έκλεισαν σε αναμορφωτήριο και δεν είχε καλό τέλος, δείχνει το κορίτσι να φιλάει στο στόμα έναν από τους υπεύθυνους του αναμορφωτηρίου και αυτός να της λέει ''Θα σε βγάλω από δω μέσα''

Μήπως η τελευταία που ζητάς είναι αυτή;

The crush ( 1993 )

• 2 weeks later...
γεια σε ολους....ψαχνω μια ταινια αλλα δεν θυμαμε πολλα πραγματα την εδιχνε καποτε στην τηλεορασι αρκετα χρονια πριν το μονο που θυμαμε ειναι οτι σχετιζετε με μια κοπελα λατινα μαλλον βραζιλιανα και τιν κινιγανε καπιοι τιποι αλλα υπαρχι καπιος αντρας και τη βοηθαει να ξεφιγη νομιζω πρεπι να εχι soundtrack το κομματι lambada απο kaoma η καπιο παρομιο.:p σας ευχαριστω προκαταβολικα.

2) Η δεύτερη ταινία είχε να κάνει με τον Φρανκεστάιν, Δράκουλα, Λυκάνθρωπο, αλλά δεν θυμάμαι πολλά γιατί είχα δει τη ταινία προς το τέλος, θυμάμαι μόνο μια σκηνή οπού ο Δράκουλας μονομαχεί με τον Φρανκεστάιν και ο Φρανκεστάιν ρίχνει τον Δράκουλα μέσα στο τζάκι, φάνηκε ότι σκοτώθηκε και ο Φρανκεστάιν κάτι έπαθε (δεν θυμάμαι) και φάνηκε επίσης ότι σκοτώθηκε, ενώ η ταινία ταλειώνει έτσι Δείχνει τον Δράκουλα ζωντανό να παρακολουθεί ένα ζευγάρι και τον Φρανκεστάιν επίσης ζωντανό να φεύγει με μια βάρκα, με τον Λυκάνθρωπο δεν θυμάμαι τίποτα, αλλά ήταν και αυτός στη ταινία....

Μήπως το House of Dracula? :confused:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μήπως το House of Dracula? :confused:

Οφείλω να πω ότι αυτή η ταινία, είναι από τις πιο "άκυρες" που έχω δει!! Βρικόλακες, λυκάνθρωπος και Φρανκενστάιν σε ένα κινηματογραφικό ανακάτεμα...! Και κάπου εκεί μέσα κρύβεται και ένα καταδικασμένο ρομάντζο..! Αισχρή, απλά, και μεγάλο χάσιμο χρόνου να την παρακολουθήσει κάνεις..

Οφείλω να πω ότι αυτή η ταινία, είναι από τις πιο "άκυρες" που έχω δει!! Βρικόλακες, λυκάνθρωπος και Φρανκενστάιν σε ένα κινηματογραφικό ανακάτεμα...! Και κάπου εκεί μέσα κρύβεται και ένα καταδικασμένο ρομάντζο..! Αισχρή, απλά, και μεγάλο χάσιμο χρόνου να την παρακολουθήσει κάνεις..

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ας μη μιλήσουμε άλλο για το Twilight :p :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."