psybill Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Παιδιά πως μπορώ να κάνω format στην miniSD μέσα από το κινητό; Ευχαριστώ! με τον resco explorer 2003 σιγουρα!!! δεν θυμαμαι αν το κανει καποιος αλλος explorer (πχ smart explorer) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 paidia na rwthsw kati?oi irda kai to bluetooth leitourgoun kanonika gia antallages foto,video kai mp3 me to pc kai alla kinhta? thanks:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 paidia na rwthsw kati?oi irda kai to bluetooth leitourgoun kanonika gia antallages foto,video kai mp3 me to pc kai alla kinhta? thanks:-) kai kati allo pou 3exasa...anafora paradoshs exei sta sms kai mms ki an nai,se poia morfh? bgazei to onoma h mono ton ari8mo tou apostolea? kai pali thanks kai sorry:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 paidia na rwthsw kati?oi irda kai to bluetooth leitourgoun kanonika gia antallages foto,video kai mp3 me to pc kai alla kinhta? thanks:-) einai xeklidwtes... paizoun kanonika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 kai kati allo pou 3exasa...anafora paradoshs exei sta sms kai mms ki an nai,se poia morfh? bgazei to onoma h mono ton ari8mo tou apostolea? kai pali thanks kai sorry:-) sta mms de gnwrizw, alla sta sms exei kanonika anafora. bgazei ton arithmo ston opoio esteiles to minima.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Προτείνετ κάτι που να παίζει καλά με Pocket Streets 2005 Παράθεση http://www.yourforum.gr/InvisionBoard/uploads/small_banner_yourforum.jpg c:\ When the going gets tough, the tough get going ... The Fairy Tale of YourForum | My Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Προτείνετ κάτι που να παίζει καλά με Pocket Streets 2005 Τί εννοείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Το joystick άρχισε να μην ανταποκρίνεται προς τα κάτω. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_M151A2 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Τη καλημέρα μου σε όλους σας, μόλις τελείωσα να διαβάζω το thread σας, το οποίο μου πείρε 3 εργάσιμες οπότε και κατάλαβα γιατί οι περισσότεροι δε μπαίνουν στο κόπο και απλά ρωτούν αυτό που τους ενδιαφέρει. Αυτό το αναφέρω για αυτούς που απαντούν με τη κλασική απάντηση, «έχουμε ήδη απαντήσει σε αυτό παλαιότερα» χωρίς να αναφέρουν σε ποια σελίδα έχει αναφερθεί ήδη. Αν βαριόμαστε μια φορά, εμείς που έχουμε διαβάσει όλες τις απαντήσεις, να ψάξουμε να βρούμε την απάντηση, οι υπόλοιποι θα βαριούντε 10 φορές!!! Όπως επίσης όταν δήνωντε απαντήσεις του στιλ, «διάβασε το ανάλογο thread» χωρίς περεταίρω εξηγήσεις για το που βρίσκεται αυτό ή πως το λένε, νομίζω πως είναι περιττές αυτές οι απαντήσεις. Ακόμη πιστεύω πως θα πρέπει να ζητήσουμε από τον MODERATOR να ομαδοποιήσει τις απαντήσεις με sub folders. Για παράδειγμα αν βάλει μαζί όλες τις απαντήσεις για το joystick αμέσως αμέσως θα γλυτώσουμε 3-4 σελίδες. Αντίστοιχα για links με downloads, σύγκριση κινητών κ.α. Και μια ερώτηση, που μπορώ να διαβάσω για το τι αρχείο (π.χ. avi, mpg κ.λπ. όπως επίσης και τι είναι αυτά τα αρχεία) μπαίνει σε ποιο φάκελο; Για παράδειγμα, το αρχείο τύπου wav είναι για ήχους και μπαίνει στο storage\application data\sounds αν θέλουμε να το χρισημοποιήσουμε για ring tone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_M151A2 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 ΠΡΟΣ: SelespeedΔύο ερωτήσεις παιδια... 1. Πως θα καταφέρω να βάλω διαφορετικούς ήχους κλήσεις σε διάφορες επαφές?? Έχω δοκιμάσει τα πάντα (νομίζω)... wav, mp3, wma, mid και δε γίνεται τίποτα. Τα έκανα save στην κάρτα και στη συσκευή (my documents, my sounds), μέσα στα windows, αλλά και πάλι τίποτα. Ίσως να μου ξέφυγαν κάποιοι συνδυασμοί... :p Αν έχετε κάνει κάτι πείτε μου πως. Πάντως μου κάνει εντύπωση που μέσα στους ήχους (που δέχεται στις επαφές) βρέθηκε ένα wav της ΤΙΜ χωρίς να το έχω βάλει εγώ. Θα πρότεινα, αν κάποιος γνωρίζει και έχει και όρεξη, ας φτιάξει ένα πινακάκι που να λέει το κάθε είδος ήχου (κλήσεις, ξυπνητήρι, sms, κτλ.), τί τύπου αρχεία αναπαράγει (wav, mp3 κτλ.) και που μπορούν να είναι αποθηκευμένα για να τα βλέπει! Κάτι τέτοιο νομίζω ότι θα καταργήσει όλες τις ερωτήσεις σχετικά με ήχους... Έχω την εντύπωση πως κάποιος παλαιότερα είχε αναφέρει ότι υπάρχει σχετικό πρόγραμμα εδώ: http://www.airfagev.com/ Αλλά και εγώ δεν το έχω ψάξει ακόμη, παρόλο που με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 paidia i othoni tou 8020 einai kaliteri i xeiroteri apo tin othoni tou 6600? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silasman Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 paidia i othoni tou 8020 einai kaliteri i xeiroteri apo tin othoni tou 6600? ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!! Ειναι οθονη υψηλης ευκρινειας και καλητερης αποδοσης σε λεπτομερεια. Παράθεση silas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Πειτε μου λιγο, με bt του 8020 μπορειτε να κανετε explore αρχεια σε αλλο κινητο? οπως με ενα ppc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Πειτε μου λιγο, με bt του 8020 μπορειτε να κανετε explore αρχεια σε αλλο κινητο? οπως με ενα ppc? Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν έχεις κάνει pairing με το άλλο κινητό και έχεις κατάλληλο πρόγραμμα... Είναι εφικτό αλλά δε γνωρίζω κάποιο πρόγραμμα με τέτοιες δυνατότητες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 harryal, απο οτι ειδα και σε ppc, μπορεις να δεις μεσω bt, ολους τους φακελους ενος κινητου και χωρις προγραμμα, απλα συνδεεσε με το αλλο κινητο και αφου βαλεις τους κωδικους, βλεπεις και ολους τους φακελους του, συγκεκριμενα το δοκιμασα, με ενα "απλο" ppc της futjitsu-siemens και το "θυμα" ηταν ενα 6230. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 harryal, απο οτι ειδα και σε ppc, μπορεις να δεις μεσω bt, ολους τους φακελους ενος κινητου και χωρις προγραμμα, απλα συνδεεσε με το αλλο κινητο και αφου βαλεις τους κωδικους, βλεπεις και ολους τους φακελους του, συγκεκριμενα το δοκιμασα, με ενα "απλο" ppc της futjitsu-siemens και το "θυμα" ηταν ενα 6230. Δε γνωρίζω καθόλου από ppc.. Μέσω ποιας οθόνης ή μενού μπορείς να δεις τους φακέλους του άλλου κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Δε γνωρίζω καθόλου από ppc.. Μέσω ποιας οθόνης ή μενού μπορείς να δεις τους φακέλους του άλλου κινητού; Ειναι στο menu του bt, εχω καιρο να πιασω ppc στα χερια μου, ας κανει καποιος των κοπο με ppc να πει ακριβως τι κανεις. Αυτο αναφερετε συνηθως ως δυνατοτητα εξερευνησης μιας συσκευης μεσω BT και την εχουν συσκευες με 1.2 και πανω version αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Στα Pocket PC που έχουν το Bluetooth Stack της Widcomm μπορείς να κάνεις browse τα αρχεία άλλων συσκευών μέσα από τα bluetooth tools της ίδιας. Απαραίτητη προϋπόθεση να το υποστηρίζει η άλλη συσκευή - εγώ το έχω δοκιμάσει με 2210 + Κ700 και δούλεψε άψογα.. Το 6600 πχ δεν το υποστηρίζει αυτό. Το 8020 δεν έχει το κατάλληλο software για να κάνεις κάτι τέτοιο (το bluetooth stack της Μ$ είναι απλά χ ά λ ι α)... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2005 Το 8020 δεν έχει το κατάλληλο software για να κάνεις κάτι τέτοιο (το bluetooth stack της Μ$ είναι απλά χ ά λ ι α)... Δεν εχει καθολου την δυνατοτητα ή την εχει αλλα ειναι δυσχρηστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 δεν την έχει καθόλου Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 παιδια μια ερωτηση και απο εμενα.....εψαξα στο thread αλλα χαθηκα λιγο υπαρχει κανενα bluetooth hands free που να δουλευει τελικα καλα με το 8020;;; και αν ναι , απο που το παιρνουμε και ποσο;;; thanx....... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 παιδια μια ερωτηση και απο εμενα.....εψαξα στο thread αλλα χαθηκα λιγο υπαρχει κανενα bluetooth hands free που να δουλευει τελικα καλα με το 8020;;; και αν ναι , απο που το παιρνουμε και ποσο;;; thanx....... Μα δεν υπάρχει μόνο ένα :!: Όλα τα stadar bluetooth handsfree συνεργάζονται με το 8020 :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 α οκ...κανενα προβλημα δηλαδη με τα hands free...thanx harryal ρωτησα γιατι διαβασα για καποια προβληματα με τα ΝΟΚΙΑ και SE bluetooth hands free.. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 file PropheT mporeis sta mindows mobile na valeis to idio software.http://www.broadcom.com/products/Bluetooth/Bluetooth-RF-Silicon-and-Software-Solutions/BCM1000-BS Παράθεση CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 file PropheT mporeis sta mindows mobile na valeis to idio software.http://www.broadcom.com/products/Bluetooth/Bluetooth-RF-Silicon-and-Software-Solutions/BCM1000-BS Πολύ ενδιαφέρον... Το σωστό λινκ είναι: http://www.broadcom.com/products/Bluetooth/Bluetooth-RF-Silicon-and-Software-Solutions/BCM1000-BSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts