Athanasios Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 πως μπορει να μπει αλλοσ ήχοσ οταν ερχετε μήνυμα η οταν χτυπάει?απο αυτουσ που εχει Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 πως μπορει να μπει αλλοσ ήχοσ οταν ερχετε μήνυμα η οταν χτυπάει?απο αυτουσ που εχει Me auto edw to iperoxo freeware :O RJV Tone Customizer for Smartphone 2003 Beta Release!!! Tha vreis link sto analogo forum :rolleyes: i sto airfagev.com Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 ρε παιδια απο την ωρα που έκανα την αναβάθμιση, ανοίγοντας το file manager δεν μου δείχνει κανένα αρχείο στους φακέλους στο storage.φαίνονται άδειοι. Αντιθέτως στο storage card τα δείχνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euri Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Μόλις το έκανα αλλά δυστυχώς δεν γίνετε. Αν μπορείς έλα στο #myphone να τα πούμε λίγο. :) :O άκυρο τα κατάφερα απλά έπρεπε να βάλεις connection work :) :O Καλησπέρα! Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες και εγώ το 8020.Καλό το τηλεφωνο , πάραπολλες δυνατότητες αλλα η μπαταρία δεν έχει ούτε 2 μέρες αυτονομια!! 1) Αν φταίει το SPAlarm , υπάρχει κάτι καλύτερο? 2) Εχω και εγώ γρήγορη σύνδεση με το ιντερνετ. Θέλω να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ από το 8020.Μπορεί να μου πει κάποιος αν απαιτούνται ρυθμίσεις στον Internet Explorer ή/και στο Συνδέσεις Δεδομένων? Και ποιές ακριβως? Να συμειώσω ότι το Active Sync είναι ενεργοποιημένο και δουλευει τέλεια στον υπολογιστή μου, μόλις συνδέσω το κινητό. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Καλως ήρθες!! 1) Για μένα αυτό είναι το καλύτερο 2)Απλά συνδέεις το κινητό με το καλώδιο και ανοίγεις τον Internet Explorer του κινητού. Για την αναμονή του κινητου, μάλλον ξεχνάς ανοιχτές εφαρμογές!!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norad Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Υπάρχει τρόπος να σκοτώνεις μια εφαρμογή κατευθείαν μέσα από την ίδια την εφαρμογή, για να μην μαζεύονται πολλές στα tasks?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Mono an h idia h efarmogh exei 'Quit' h' 'Exit', alliws prepei na pas sto Task Manager (h' na egkatasthseis kapoia apo tis polles efarmoges pou kanoun kati tetoio) k na tis "skotwseis" apo kei. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Mia aplh erwthsh pros tous xrhstes tou qtek. Exw diavasei arketes fores oti an ksexasesi na kleiseis efarmoges k sunexisoun na trxoun sto background tote eksantleitai h mpataria. Diladi kathe fora tha prepei na exw sto mualo mou na elegxw poies efarmoges emeinan kata lathos anoixtes? Den tha itan pio eukolo na uparxei kapoio xroniko orio k meta apo kapoia lepta se idle katastash na tithontai automata ektos leitourgias? Kinhto einai alloste, den tha eprepe na exounm provlefthei tetoiou eidous leptomeries? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Δεν γίνεται μόνο στα Qtek, αλλά και στα Symbian μόνο που σε αυτά μπορείς να τις 'σκοτώσεις' τις περισσότερες εφαρμογές, όπως επίσης και στα PocketPC. ΥΓ: Μερικές εφαρμογές έχουν Quit και κλείνουν τελείως. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Να πω και μια άλλη εκδοχή για την αντοχή της μπαταρίας? Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τις 2 μέρες αντοχής της μπαταρίας. Ξαφνικά πήγα στις 5-7 μέρες (πολλές φορές ξεχνάω και αρκετές εφαρμογές στα tasks), έπειτα από 1 περίπου μήνα χρήσης. Οπότε μην απογοητεύεστε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Παιδες εχω καποιες ερωτησεις: το 8020 με υπερυθρες στελνει κανονικα προς ολα τα κινητα; Εχω το mpx200 και απο τοτε που εβαλα τα 2003 εχω αυτο το προβλημα περνει μεν αλλα δεν στελνει με υπερυθρες.(Δεν ειναι μονο το δικο μου ολα τα mpx200 με 2003 τo κανουν). Στον betaplayer μεχρι τι ποιοτητα divx "αντεχει" το 8020 το mpx200 παιζει μεχρι 220*176 250Kbps εικονα και 56Kbps stereo ηχο στα 25 fps.(Εχω την 0.5stable) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Παιδες εχω καποιες ερωτησεις: το 8020 με υπερυθρες στελνει κανονικα προς ολα τα κινητα; Εχω το mpx200 και απο τοτε που εβαλα τα 2003 εχω αυτο το προβλημα περνει μεν αλλα δεν στελνει με υπερυθρες.(Δεν ειναι μονο το δικο μου ολα τα mpx200 με 2003 τo κανουν). Στον betaplayer μεχρι τι ποιοτητα divx "αντεχει" το 8020 το mpx200 παιζει μεχρι 220*176 250Kbps εικονα και 56Kbps stereo ηχο στα 25 fps.(Εχω την 0.5stable) Ναι στέλνει κανονικά αρχεία το 8020 προς όλα τα κινητά χωρίς κανένα πρόβλημα! Το δεύτερο δεν το έχω δοκιμάσει! Ας απαντήσει κάποιος φίλος που έχει δοκιμάσει! :) :O :w00t: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Re paidia isxuei akoma i prosfora sto plaisio gia to 8010 me dwto ena xbox? Exei akoustei tipota gia meiwsh timvn sta 2 kinhta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Δεν γνωρίζω, καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο 800-11-12345 και να τους ρωτήσεις. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Παρατήρησα προς έκπληξη μου ότι το ΙΜΕΙ που εμφανίζετε στην οθόνη του 8020 έχει δυο ψηφία παραπάνω από το ΙΜΕΙ που υπάρχει στο κουτί και στην απόδειξη! Όσον αφορά την αναβάθμιση κατά την διάρκεια της θα διαγραφούν και τα αρχεία της κάρτας; Είμαι πολλή περίεργος αν με την αναβάθμιση που θα κατεβάσω θα μπορώ να αναβαθμίσω και άλλα Qtec8020 εκτός από το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Όσον αφορά την αναβάθμιση κατά την διάρκεια της θα διαγραφούν και τα αρχεία της κάρτας; Μην ανησυχείς. Η κάρτα παραμένει ανέπαφη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 παιδια εχω αγορασει το imate sp3i, μηπως καποιος φιλος εχει το 'σιριαλ' για το ελληνικο language extender? Θα εκτιμουσα αν μου εχτελνε ενα pm.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Thema Bataria: Eimai periergos i bataria sas logo tis sixneis mi olokliromeneis fortiseis mesw tou USB esis pou to exete kairo den tin exete axristepsei??? Egw pantos parageila 2 apo TAIWAN apo tin Dopod pou einai i mama etairia kai mazi me metaforika 2 authentikes bataries stin poli kali timi ton 20 euros ;) Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Να σου πω την αληθεια παρολο που καθε λιγο και λιγακι το συνδεω με το pc το εχω δυο μηνες και δεν εχω παρατηρησει καποιο κακο σημαδι σε σχεση με την διαρκεια της.Νομιζω οτι θα δειξει με τον καιρο,αλλα νομιζω θα το εχουν υπολογισει καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Thema Bataria: Eimai periergos i bataria sas logo tis sixneis mi olokliromeneis fortiseis mesw tou USB esis pou to exete kairo den tin exete axristepsei??? Egw pantos parageila 2 apo TAIWAN apo tin Dopod pou einai i mama etairia kai mazi me metaforika 2 authentikes bataries stin poli kali timi ton 20 euros ;) Δε μας είπες και εμάς, να κάνουμε μια μαζική παραγγελία... :D Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι δεν κάνει καθόλου κακό η μη ολοκληρωμένη φόρτιση. Για να μη σου πω ότι μου φαίνεται ότι από τότε που έκανα φόρτιση σε μισογεμάτη συσκευή (πάντα το άφηνα μέχρι να ανάψει κόκκινο) έχει πιάσει 5-9 μέρες χρήσης!!! :wacko: Δε ξέρω αν φθείρει τη μπαταρία, αλλά προς το παρόν, δεν φαινεται να έχει χαλάσει κάτι (με βάση τα δικά μου δεδομένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Η μπαταρία δεν είναι Ni-Mh για να πρέπει να ξεφορτίσει τελείως για να την φορτίσεις, αλλά Li-ion που την φορτίζεις όση ώρα θές, όποτε θές και όπου θες :lol: . Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Παιδιά, μετά το update, τι χάνεται και τι μένει στο κινητο??? Θέλω να είμαι σίγουρος πριν το κάνω... Βασικά με ενδιαφέρουν οι επαφές (πάνω στη συσκευή και όχι στη sim), οι ήχοι και τα video και κάποιες εφαρμογές. Και μια και είπα για βιντεο. Με πιο πρόγραμμα θα παίξω στο pc μου τα mp4 βιντεο που τράβηξα με το 8020? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Η μπαταρία δεν είναι Ni-Mh για να πρέπει να ξεφορτίσει τελείως για να την φορτίσεις, αλλά Li-ion που την φορτίζεις όση ώρα θές, όποτε θές και όπου θες :lol: . To oti einai lithion ion kai oxi Nikeliou metalou den simenei oti i bataria den apokta to fenomeno mnimis. Kai epeidei emeis den kanoume pliris kiklous fortiseis apofortiseis mia fora sto toso, i diarkeia zwis tis bataria meionete. Vevaia se poli mikrotero vathmou apo tin Nikeliou Metalou alla kai pali me to USB tha deite sto mellon tha pethenoun i mia meta tin alli :lol: :p :) ;) Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Thema Bataria: Eimai periergos i bataria sas logo tis sixneis mi olokliromeneis fortiseis mesw tou USB esis pou to exete kairo den tin exete axristepsei??? Egw pantos parageila 2 apo TAIWAN apo tin Dopod pou einai i mama etairia kai mazi me metaforika 2 authentikes bataries stin poli kali timi ton 20 euros ;)[/toso exei peripou kai h mama bataria sto plaisio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Παιδιά, μετά το update, τι χάνεται και τι μένει στο κινητο??? Θέλω να είμαι σίγουρος πριν το κάνω... Βασικά με ενδιαφέρουν οι επαφές (πάνω στη συσκευή και όχι στη sim), οι ήχοι και τα video και κάποιες εφαρμογές. Θα χαθούν και οι επαφές και οι ήχοι και τα video! Για αυτό πάρε πρώτα ένα backup!!!!! Επίσης δες στο qtek.gr αναλυτικές οδηγίες που έχει :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts