Jump to content

Qtek 8020

harryal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρισκει τη συσκευη αλλα κατα την αποστολη μου βγαζει failed...καμια λογικη ρε γαμωτο..καμια...

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

• Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το εβαλα και δουλευει ετσι......με το αλλο γιατι οχι ομως;;;ασε που το SmartExplorer θελει και registration...

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

τα bugs και τα προβλήματα του 8020 ισχύουν και στο 8010;

Ναι γιατί πρόκειται για τα ίδια ακριβώς τηλέφωνα. Μόνο η πρόσοψη αλλάζει.

Το αλλο με το τοτο το ξερεις ?

Ποτε εχει γινει αυτο, απο ποια εταιρεια και σε τι προιον ?

Για σκεψου να αγορασεις κατι 23 μηνες απο τη κυκλοφορια του

και να σου χαλασει μετα απο 23 μηνες....!!!

Για σκεψου τι αγορασες περιπου 4 χρονια πιο πισω ?

Ασε μεγαλε.....μονο για γελια ειναι η ιστορια.

Επανειλημμένα στο πλαίσιο μου άλλαξαν λίγες μέρες πριν τη λήξη της εγγύησης συσκευή αγορασμένη από αυτούς. Μόνο που επειδή δεν είχαν αυτό ακριβώς που αγόρασα μου έδωσαν κάτι άλλο πιο σύγχρονο. Παραδείγματα: σκληροί δίσκοι, πληκτρολόγια κά.

Αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία με κάτι, καλό είναι να μην είσαι τόσο απόλυτος.. :rolleyes:

Παιδιά, έστειλα το mail στην Qtec και η απάντηση ήρθε άμεσα. Μου είπαν ότι τα προβλήματα που τους ανέφερα (και έχω αναφέρει και εδώ) τους είναι γνωστά και να περιμένουμε αναβάθμιση μέσα στο Φεβρουάριο. Η αναβάθμιση θα γίνει μέσω της σύνδεσης με το pc.

Αναμένουμε λοιπόν... ;)

Ρε παιδιά?? Κανένα σχόλιο για αυτό? Εσάς έτσι είναι η οθόνη??

Φίλε Thief, κανένα πρόβλημα στο δικό μου. Απ΄όποια γωνία και να το δεις!!!

Είμαι 14 χρονών και θα δουλεύω και στην ACE-Hellas?

Εδώ γελάμε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το site της I-mate είναι σαφώς πιο καλό από της Qtek αλλά τα i-mate απευθύνονται σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό δηλαδή της Αμερικής.

Το site της Qtek είναι ένα μικρό αλλά περικτικό site που απευθύνεται στο Ελληνικό κοινό και περιέχει όλες τις πληροφορίες που θέλει ένας Έλληνας να μάθει για το κινητό στην γλώσσα του.

Πάντως αλλιώς είναι να σε υποστηρίζει μια τόσο μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων όπως το Πλαίσιο και αλλιώς ένα e-shop και μερικοί ανώνυμοι συνεργάτες.

Όσο για τα «Υπέροχα κινητά» αφού βούρκωσες τι να σου κάνω είσαι ευσυγκίνητος.

I-mate= Αμερική, Qtek=Ευρώπη

:) :o

H imate exei edra ta UAE. Kammia sxesi me USA. Min leme oti nanai.

Head Office

Office 207-213

Building 11

PO Box 500085

Dubai Internet City

Dubai, UAE

Telephone number: +971 (0) 4 390 1989

Facsimile number: +971 (0) 4 390 4428

Marketed under the i-mate™ brand name, the Microsoft® Windows Mobile™ based products on offer from Carrier Devices are second to none. Working in partnership with some of the world’s largest networks and distributors, Carrier Devices has already penetrated markets across the Asia Pacific as well as Eastern and Western Europe, Africa, and the Middle East.

Παιδιά, έστειλα το mail στην Qtec και η απάντηση ήρθε άμεσα. Μου είπαν ότι τα προβλήματα που τους ανέφερα (και έχω αναφέρει και εδώ) τους είναι γνωστά και να περιμένουμε αναβάθμιση μέσα στο Φεβρουάριο. Η αναβάθμιση θα γίνει μέσω της σύνδεσης με το pc.

Αναμένουμε λοιπόν... ;)

Γι' αυτο σου απαντησαν τοσο γρηγορα. Διοτι δεν σου ειπαν τιποτα. Αφου ειναι γνωστο το προβλημα τι το κυκλοφορησαν το τηλεφωνο; Πιο αρπαχτη απο αυτη της ACE δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου. Μιλαμε για δουλεια οχι στο γονατο, αλλα ουτε στο στο φτερο. Και εσεις τα κοροιδα τα σκατε και σας κοροιδευουν. Βαζετε χερι στη Νοκια και τις αλλες εταιρεις για ψιλοπραγματα, που αν εκαναν τετοια εγκληματα θα τους ειχατε βαλει τα κινητα, ξερετε που. Ωραια καταναλωτικη συνειδηση εχετε.

Γι' αυτο σου απαντησαν τοσο γρηγορα. Διοτι δεν σου ειπαν τιποτα. Αφου ειναι γνωστο το προβλημα τι το κυκλοφορησαν το τηλεφωνο; Πιο αρπαχτη απο αυτη της ACE δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου. Μιλαμε για δουλεια οχι στο γονατο, αλλα ουτε στο στο φτερο. Και εσεις τα κοροιδα τα σκατε και σας κοροιδευουν. Βαζετε χερι στη Νοκια και τις αλλες εταιρεις για ψιλοπραγματα, που αν εκαναν τετοια εγκληματα θα τους ειχατε βαλει τα κινητα, ξερετε που. Ωραια καταναλωτικη συνειδηση εχετε.

Δε θέλω να τους κατακρίνω πριν δω τη συμπεριφορά τους. Το (Ελληνικό) λειτουργικό έχει ελάχιστους μήνες κυκλοφορίας και δικαιολογούνται κάποια μικροπροβλήματα. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δε θεωρώ αμελητέο το πρόβλημα με την αλφαβητική σειρά όπως και τα ανακατεμένα γράμματα στο πληκτρολόγιο (είναι δυνατό να έγινε beta testing στα Ελληνικά και να μην είδαν αυτά τα προβλήματα?????? Με μια ώρα δοκιμών το είχα βρεί). Απλά ελπίζω στη σύντομη λύση τους. Και η γρήγορη απάντηση της εταιρίας εμένα μου φάνηκε καλό σημάδι...

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι κανένας από τους χρήστες σε αυτό το thread (που εννοείται ότι πολλοί είναι ήδη κάτοχοι) δεν το έχει αναφέρει (φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει και στα 8010, S100, 2020 κτλ.). Ή μήπως μόνο εγώ έχω το πρόβλημα? Ή είμαι τόσο παράξενος με τα Ελληνικα? :blink:

Από εκεί και πέρα, σχετικά με τη συνείδηση και τη συμπεριφορά μας, ήμουν χρήστης ενός Τ610 και είχε σχεδόν το ίδιο πρόβλημα στις πρώτες εκδόσεις. Απ' ό,τι θυμάμαι είχε γίνει συζήτηση γι΄αυτό και πήγαμε τις συσκεύες μας για αναβάθμιση. Απλά τότε είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση επειδή ήταν πολύ περισσότεροι οι κάτοχοι. Φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει για όλες τις εταιρίες ευρείας κυκλοφορίας...

Δε θέλω να τους κατακρίνω πριν δω τη συμπεριφορά τους. Το (Ελληνικό) λειτουργικό έχει ελάχιστους μήνες κυκλοφορίας και δικαιολογούνται κάποια μικροπροβλήματα. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δε θεωρώ αμελητέο το πρόβλημα με την αλφαβητική σειρά όπως και τα ανακατεμένα γράμματα στο πληκτρολόγιο (είναι δυνατό να έγινε beta testing στα Ελληνικά και να μην είδαν αυτά τα προβλήματα?????? Με μια ώρα δοκιμών το είχα βρεί). Απλά ελπίζω στη σύντομη λύση τους. Και η γρήγορη απάντηση της εταιρίας εμένα μου φάνηκε καλό σημάδι...

το θεμα που λες φιλε μου εχει συζητηθει πολλες φορες στο forum. δεν εισαι ο μονος που το εχει αναφερει. ολα τα κινητα της ace hellas 8080, 8010, 8020 εχουν το ιδιο προβλημα και o murdof εχει απαντησει πολλες φορες. μια αναζητηση με τη λεξη "mapping" και στο ονομα χρηστη "murdof" θα σε πεισει. ενα παραδειγμα:

Τεχνικό πρόβλημα.

Το Τ9 ήταν σε αυτή τη μορφή και δε μπορούσαμε να το αλλάξουμε!

Οπότε αλλάξαμε τη μορφή του ABC (multitap)!

Η μεγαλύτερη καθυστέρηση που είχαμε ήταν το Τ9 καθώς ψάχναμε έκδοση που να έχει το mapping όπως το λες αλλά δυστηχώς δε βρήκαμε!

Το ψάχνουμε ακόμα και ελπίζουμε να πάρουμε ενημερωμένη έκδοση του Τ9 ωστέ να το βάλουμε στο επόμενο upgrade.

δεν αρεσει σε κανενα αυτο αλλα πιστεψε με συνηθιζεται. οσο για τα ανακατεμενα ονοματα στον καταλογο σε μενα δεν συμβαινει αυτο. εισαι σιγουρος οτι εχεις περασει τις επαφες σου με ελληνικα γραμματα και οχι π.χ με Μ,Ν κτλ αγγλικο?

εγω παλι δε μπερδευομουν καθολου αλλια και τα οποιαδηποτε προβληματακια που υπαρχουν ειμαι σιγουρος οτι πολυ συντομα θα τα καλυψουν με νεα εκδοση οποτε μη χαλιεστε

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φίλε Thief, κανένα πρόβλημα στο δικό μου. Απ΄όποια γωνία και να το δεις!!!

Αλήθεια? :(

Μάλλον θα πρέπει να το πάω από την ACE....

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Όταν έλεγα αν έχει στείλει κάποιος MMS για να μας πει και μας τι πρέπει να κάνουμε ξέχασα να γράψω ότι εννοούσα για καρτοκινητή Cosmote.

Από την Teleservice έχω την εγγύηση όπως γράφει και η απόδειξη αγοράς μου τότε τι γίνετε με την ACE-Hellas από αυτήν δεν θα έπρεπε να μου παρέχεται η εγγύηση;

H Teleservice ειναι εξουσιοδοτημένη από την ace hellas απ'ο,τι ξέρω, οπότε το ίδιο είναι...

Th|eF

Εχει στειλει κανεις στη teleservice συσκευη ?

Ειναι ενταξυ εκει οι τυποι ?

Ξερει κανεις ? Για να μαθουμε πριν παθουμε...

Στην ACE HELLAS ειναι ζωα.

Αναμένουμε λοιπόν... ;)

επίσης:

Μας ενημέρωσαν ότι μέσα στο Φλεβάρη θα υπάρχει νέα έκδοση που θα λύνει τα θέματα αυτά και θα προσθέτει και τον Media Player 10.

Την αναβάθμιση θα μπορείτε να τη κατεβάσετε από το http://www.qtek.gr και να τη κάνετε μόνος σας από το PC σας.

Με εκτίμηση,

Qtek Support Team

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Ystera apo mia exantlhtikh ebdomada xrhsh tou 8020

exw na para8esw ta exhs:

*Ekplhktikh diaxeirhsh mnhmhs, ka8ws k mikrotero mem footprint

*Poly kalo shma

*To Joy sthn arxh htan liiigo dyskolo, alla me thn xrhsh exei ginei ypakouo skylaki gab-gab!

*H Mpataria mono en8ousiasmeno me exei afhsei, opws epishs k h olh diaxeirhsh energeias

*Profanws H qtek exagorase thn Ia style k ayto giati,

Nea ekdosh Filemanager, Task Manager, Sim Manager, Space Maker

(mono o SysManager leipei) ama deite to about tous den leei pleon Ia style alla HTC!

*Exairetika responsive, kanena mikrokollhma se menou, video, hxous me ton prokatoxo tou (8080)

*Exairetika a8lia ews ahdiastikh anaparagwgh Midi

*Metrio speaker (protimo ayto tou 8080)

*Ta Ellhnika tou einai mia allh plhgwmenh Istoria

Ayta mexri stigmhs

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

καλα στο θεμα της μπαταριας το κινητακι σκιζει απλα σε ολα τα αλλα τα μειονεκτηματα σιγουρα θα τα διορθωσουν

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όντως, και μένα το speaker μου ακούγεται ελαφρώς υποδεέστερο από αυτό του 8080 που είχα... Είναι λίγο πιο "ρηχός" ο ήχος που βγάζει... Αλλά είναι σαφώς καλύτερο από του ανταγωνισμού...! :)

Th|eF

Όντως, και μένα το speaker μου ακούγεται ελαφρώς υποδεέστερο από αυτό του 8080 που είχα... Είναι λίγο πιο "ρηχός" ο ήχος που βγάζει... Αλλά είναι σαφώς καλύτερο από του ανταγωνισμού...! :)

Εγω το έχω σε μεγαλύτερο βαθμό το πρόβλημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=733158#post733158

Το αστείο όταν το αγόρασα είναι ότι ο υπάλληλος μου έδωσε το τηλέφωνο 210 60-68-688 όπου ούτε ο ίδιος δεν ήξερε από πού ήταν(Δεν είναι βέβαια ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα). Μου πε, ότι όπια απορία σου κατέβει στο κεφάλι για το κινητό πάρε εκεί.

Τα Off-topic posts μεταφέρθηκαν εδώ.

Παρακαλώ συνεχίστε

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

Τόσος ντόρος γίνεται για τα ελληνικά, αλλά πουθενά δεν αναφέρθηκε νομίζω (θεωρώντας ότι εννοείται προφανώς)... Διαθέτει αγγλικό μενού η συσκευή; (ή είναι κάτι σαν τα "ελληνικά windows")
all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X

Τόσος ντόρος γίνεται για τα ελληνικά, αλλά πουθενά δεν αναφέρθηκε νομίζω (θεωρώντας ότι εννοείται προφανώς)... Διαθέτει αγγλικό μενού η συσκευή; (ή είναι κάτι σαν τα "ελληνικά windows")

Ναι, διαθέτει. Μπορείς να επιλέξεις να χρησιμοποιείς αγγλικά μενού διατηρώντας την ελληνική υποστήριξη (ακριβώς όπως τα αγγλικά windows στα PC που τα μενού είναι αγγλικά αλλά μπορούμε να διαβάζουμε και να γράφουμε ελληνικά). :)

Namasté,

george