kast1727 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Κι' όχι τίποτα άλλο, ψήνομαι εδώ και καιρό για το plus που μόνο η τιμή και η χιλιοβασανισμένη πιστωτική μου με κρατούσαν από την απόκτησή του, τώρα είδα κι αυτήν την απαξίωση για το απλό μοντέλο, μάλλον θα πάω γι άλλα.. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Κι' όχι τίποτα άλλο, ψήνομαι εδώ και καιρό για το plus που μόνο η τιμή και η χιλιοβασανισμένη πιστωτική μου με κρατούσαν από την απόκτησή του, τώρα είδα κι αυτήν την απαξίωση για το απλό μοντέλο, μάλλον θα πάω γι άλλα.. οταν παρεις αυτο που θελεις ανεφερε το εδω για να δω που κατεληξες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Κι' όχι τίποτα άλλο, ψήνομαι εδώ και καιρό για το plus που μόνο η τιμή και η χιλιοβασανισμένη πιστωτική μου με κρατούσαν από την απόκτησή του, τώρα είδα κι αυτήν την απαξίωση για το απλό μοντέλο, μάλλον θα πάω γι άλλα.. Δεν θέλω να επηρεάσω τη γνώμη σου, απλά ξαναρωτάω, όσοι το απαξιώνουν το έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου; Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Δεν θέλω να επηρεάσω τη γνώμη σου, απλά ξαναρωτάω, όσοι το απαξιώνουν το έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου;Τι να σου πω, αυτό οι ίδιοι μόνο μπορούν να μας το πουν, αν και πιθανότατα ο ένας επηρεάζεται απ' τον άλλο ίσως σε αυτές τις περιπτώσεις η και από κάποια αρνητική αξιολόγηση σε κάποια ιστοσελίδα, από την μία αυτό, από την άλλη πλευρά δεν μιλάμε για μία και δύο γνώμες μεμονωμένων ατόμων, από ένα έτσι πρόχειρο υπολογισμό που έκανα, πρέπει να περιλαμβάνεται στην αρνητική αξιολόγηση τουλάχιστον του 50-60% των συμμετεχόντων, για να μην πω παραπάνω Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ναι το χρησιμοποιουμε το Μ9 και λυπαμε που θα απογοητευσω πολλους, δεν εχει θεμα θερμοκρασιων πλειν κανονικων θερμοκρασιων λειτουργειας ! Τωρα αν εννοειτε αν το χρησιμοποιουμε για "παιχνιδια" θα ελεγα οτι ΟΧΙ !! Προσφατα ειχα πιασει στα χερια μου το κινητο της ξαδερφης μου , που ηταν Samsung S6 και μετα απο μηνυματα που εστελνε μου ειπε να της το φορτησω και ηταν και αυτο πολυ μα πολυ ζεστο !!! Οποτε εγω πιστευω οτι το θεμα θερμοκρασιας που τοσο μα τοσο πια ειναι το μονο πραγμα για το Μ9, ειναι το ιδιο και για αλλες συσκυες !! Τωρα σχετικα με τα παιχνιδια θα ελεγα οτι πιο πολυ προβλημα ειναι η 5ιντση οθονη παρα η θερμοκρασια !! Δεν ξερω γιατι το αν ζεστενεται οταν παιζει παιχνιδια ειναι τοσο πολυ πια το κριτηριο....αλλα τελος παντων........Αυτα ηθελα να θηξω σχετικα με την συεκευη που εχω εδω και 3 μηνες και ειμαι υπερικανοποιημενος!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σού .... Το χρησιμοποιώ εδώ και τρεις μήνες(έχω δοκιμάσει όλες τις ναυαρχίδες 2015 εκτός από iPhone) .. το τηλέφωνο είναι αλλού....... Όσο για το sense ότι και να πω είναι λίγο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Δεν θέλω να επηρεάσω τη γνώμη σου, απλά ξαναρωτάω, όσοι το απαξιώνουν το έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου; οχι....δεν το εχουν χρησιμοποιησει Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Υπάρχει κάποια ρύθμιση να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Υπάρχει κάποια ρύθμιση να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το κινητό;Απ' ότι γνωρίζω δεν γίνεται σε smartphone κάτι τέτοιο, υπάρχουν όμως εταιρίες ( δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται η htc σ' αυτές ), που επιτρέπουν να κλείσεις το τηλέφωνο και αυτό να ενεργοποιηθεί μόνο του στην επιθυμητή ώρα και να χτυπήσει το ξυπνητήρι αμέσως μετα, ας πούμε θέλεις να ξυπνήσεις στις 07:00, προγραμματίζεις να ενεργοποιηθεί το κινητό στις 06:50 ας πούμε, κάπως έτσι , είναι κι αυτό μια μορφή ξυπνητηριού, το lenovo μου το κάνει αυτό, τα άλλα όχι Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Υπάρχει κάποια ρύθμιση να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το κινητό; Mπορεις αν θελεις να το βαζεις σε λειτουργια πτησης το βραδυ η τις ωρες που θελεις το ξυπνητηρι χτυπαει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Απ' ότι γνωρίζω δεν γίνεται σε smartphone κάτι τέτοιο, υπάρχουν όμως εταιρίες ( δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται η htc σ' αυτές ), που επιτρέπουν να κλείσεις το τηλέφωνο και αυτό να ενεργοποιηθεί μόνο του στην επιθυμητή ώρα και να χτυπήσει το ξυπνητήρι αμέσως μετα, ας πούμε θέλεις να ξυπνήσεις στις 07:00, προγραμματίζεις να ενεργοποιηθεί το κινητό στις 06:50 ας πούμε, κάπως έτσι , είναι κι αυτό μια μορφή ξυπνητηριού, το lenovo μου το κάνει αυτό, τα άλλα όχι Mπορεις αν θελεις να το βαζεις σε λειτουργια πτησης το βραδυ η τις ωρες που θελεις το ξυπνητηρι χτυπαει. Ναι το γνωρίζω αυτό , λέω μήπως υπήρχε τρόπος να ανοίγει και το δικό μας την ώρα που θα δηλωναμε, τεσπα ,άρα δεν υπάρχει κάτι ,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παλιά στο M7 γινόταν και μετά από μια αναβάθμιση χάθηκε το feature. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Λέτε με την έκδοση 6 να εμφανιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δεν παίζει να εμφανιστεί γιατί στο Μ8 που ήδη πήρε την 6 δεν εμφανίστηκε. Επίσης όπως είπε κι ο Finn εμφανίστηκε αυτή η δυνατότητα για λίγο στο Μ7 και την ξαναπήρε πίσω η HTC. Γενικά έχει ένα κόλλημα αυτή η εταιρία και δεν δίνει δυνατότητες που άλλες εταιρείες ήδη έχουν δώσει στις συσκευές τους χωρίς να είναι πράγματα που λείπουν από το android, απλά τα κόβει η HTC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παλιά στο M7 γινόταν και μετά από μια αναβάθμιση χάθηκε το feature. Αυτή η δυνατότητα υπήρχε όταν είχαμε την επιλογή για γρήγορη εκκίνηση. Πρακτικά τότε η συσκευή δεν εκλεινε αλλά έμπαινε σε αδράνεια οπότε τέτοιες λειτουργίες δούλευαν. Μαζί με την γρήγορη εκκίνηση έφυγε κι αυτό (νομίζω στην 4.4.2). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Απ' ότι γνωρίζω δεν γίνεται σε smartphone κάτι τέτοιο, υπάρχουν όμως εταιρίες ( δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται η htc σ' αυτές ), που επιτρέπουν να κλείσεις το τηλέφωνο και αυτό να ενεργοποιηθεί μόνο του στην επιθυμητή ώρα και να χτυπήσει το ξυπνητήρι αμέσως μετα, ας πούμε θέλεις να ξυπνήσεις στις 07:00, προγραμματίζεις να ενεργοποιηθεί το κινητό στις 06:50 ας πούμε, κάπως έτσι , είναι κι αυτό μια μορφή ξυπνητηριού, το lenovo μου το κάνει αυτό, τα άλλα όχι Στο Ρ8 κτυπάει κανονικά. Οπως γινόταν στο Μ7. Ανοίγει την συγκεκριμένη ώρα και χτυπάει το ξυπνητήρι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 το m8 πηρε επισημα την εκδοση 6; για το m9 τι ακουγεται; Fanatike σε πολλα κινεζικα γινεται αυτο ,μεγαλη θετικη εξελιξη ο κινεζος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Για να την εχει παρει το 8αρι λογικα.........We're next !!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Είχα διαβάσει ότι θα πάρει αναβάθμιση Marshmallow τον Ιανουάριο του 2016. Δεν μπόρεσα να το βρω οπότε ξαναέψαξα και βρήκα ένα φρέσκο άρθρο που μιλάει για 21 Ιανουαρίου. http://www.ibtimes.com.au/htc-one-m9-get-android-60-marshmallow-update-canada-next-year-1492533 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 αυτοι λεγανε πριν βγει η χρονια, τωρα παλι το αλλαξαν; πιστευω μεχρι το Πασχα να την παρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Γιατί δεν διαβάζετε το αγαπημένο σας site; :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427825 Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 τελος του χρονου; μακαρι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Μετα απο αυτο που διαβασα, δεν θα ελεγα οτι αξιζει τον κοπο να καιγομαστε κιολας........ "Android 6.0 Marshmallow: Πρόβλημα στη λειτουργία των ξυπνητηριών" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427993 Και επειδη το ξυπνητηρι ειναι για την δουλεια μου, μη σας πω κιολας οτι καλο ειναι οπως ειναι το Μ9 !! Καλυτερα να μεινει απροβληματιστο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Αν έχεις ανοιχτά data δεν υπάρχει θέμα ,το ίδιο θέμα υπήρχε - υπάρχει στο g2 το οποίο είχα ,προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα ,σίγουρα κάποιο άμεσο update να το διορθώσει , άσε που εμείς απ ότι φαίνεται κατευθείαν 6.0.1 θα πάρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Τελικα θα βγει λες 6αρι για το Μ9 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Τελικα θα βγει λες 6αρι για το Μ9 ? εννοειτε πως θα βγει ,αν δε βγει για το m9 τοτε τι κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts