Spireto_2158 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μια από τα ιδια, κρίμα πάντως που το ψιλό έχασαν στο Μ9 Αλήθεια τώρα σε τι τιμές κυμαίνονται τα 8 κ 9?? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Το σκέφτομαι έντονα τον τελευταίο καιρό και γω να αλλάξω το m8 με ένα iPhone 6 αλλά μου κάθονται βαριά τα +400 ευρώ που θα πρέπει να δώσω γιατί η μόνη έκδοση που θα με εξυπηρετουσε είναι τα 64gb Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση,όχι 400 ούτε κάν 200 για μια καλύτερη κάμερα την ημέρα στην ουσία. Και εννοείται το iOS δεν το βάζω καλύτερο του android(τουλάχιστον στα κινητά) Με το iOS 9 θα βαρύνει το λειτουργικό πέρα από χειρότερη μπαταρία που έχει από m8(4.4.4) Όχι τυχαία έβαλε 2gb ram στο air 2. Μια από τα ιδια, κρίμα πάντως που το ψιλό έχασαν στο Μ9 Αλήθεια τώρα σε τι τιμές κυμαίνονται τα 8 κ 9?? Τώρα δεν αξίζουν με τα capital control έχουν τσιμπήσει 60-80 ευρώ. Εγώ πρόλαβα στα 370 το m8 σε cyan πριν 1.5 μήνα. Υπομονή από Σεπτέμβριο που μπορεί να ομαλοποιηθούν οι τιμές,αρκεί να αρθουν περισσότερο τα capital control ειδικά για αγορές απ έξω τεχνολογικά προϊόντα που απαγορεύονται τώρα. Τώρα είναι η χειρότερη περίοδος για αγορά συσκευής. Edited August 11, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Μια βοήθεια,έχω m9 από εξωτερικό χωρίς Ελληνικό μενού.μπορώ να.βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Έβαλες ελληνική sim και δεν δούλεψε; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Έβαλα και στην αρχή είχε τα Ελληνικά,από βλακεία πάτησα αγγλικά για το μενού,και τωρα στις ρυθμίσεις δεν μου έχει ελληνικά! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Φαντάζομαι με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα ξαναβγάλει τα ελληνικά. Δεν μου έρχεται κάποιος άλλος τρόπος στο μυαλό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημέρα Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν βλέπω το εικονίδιο για αλλαγή profile για να το βάλω στην επιφάνεια εργασίας. Ξέρει κανείς πως θα το βρω Ευχαριστώ Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Έβαλα και στην αρχή είχε τα Ελληνικά,από βλακεία πάτησα αγγλικά για το μενού,και τωρα στις ρυθμίσεις δεν μου έχει ελληνικά! :-) morelocale2.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 To smoothness που εχει το Μ9 ,τωρα το επιασε το S6. καλο κινητο και τελειο σημα,ομως με εξιταρει η οθονη του S6... :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το smoothness του sense δε θα το έχει ποτε το s6. Όσο για την οθόνη του s6 η καλύτερη που είχα σε αναγνωσιμότητα κάτω απ τον ήλιο. Γενικά όμως θα πω οτι προτιμούσα τα χρωματα και την απεικόνιση της lcd του z3. Πραγματικά άριστη οθόνη κι ας ηταν fhd. Πραγματικα δεν κατάλαβα καμια ιδιαίτερη διάφορα απο το ενα τηλέφωνο στο αλλο παραμονο τα κλασικά υπερκορεσμένα χρωματα της amoled. Πιο σωστα στα ματια μου του z3 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλησπέρα παίδες, με ενδιαφέρει να πάρω το Μ9 έτσι για αλλαγή μιας και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά. Μετά την παρουσίαση του δεν είχα δώσει σημασία λόγω της κακής κάμερας και του 810.. Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός τι βλέπετε? Η μπαταρία πως πάει με τον 810? Ο 810 σε σχέση με τον 801 δείχνει τη διαφορά που έχει ? Αν είχε κάποιος το Ζ3 θα ήταν ιδανική σύγκριση.. Τόσο σε μπαταρία, και και σε κάμερα και σε ταχύτητα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Καλησπέρα παίδες, με ενδιαφέρει να πάρω το Μ9 έτσι για αλλαγή μιας και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά. Μετά την παρουσίαση του δεν είχα δώσει σημασία λόγω της κακής κάμερας και του 810.. Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός τι βλέπετε? Η μπαταρία πως πάει με τον 810? Ο 810 σε σχέση με τον 801 δείχνει τη διαφορά που έχει ? Αν είχε κάποιος το Ζ3 θα ήταν ιδανική σύγκριση.. Τόσο σε μπαταρία, και και σε κάμερα και σε ταχύτητα. Ευχαριστώ πολύ. Το ίδιο και εγώ το σκέφτομαι για αλλαγή αλλά με προβληματιζει η μπαταρία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Το ίδιο και εγώ το σκέφτομαι για αλλαγή αλλά με προβληματιζει η μπαταρία..... Καταρχάς ένας φίλος που το πήρε μου είπε ότι είναι πλαστικό που μοιάζει αλουμίνιο, αλλά νομίζω πως κάνει λάθος. Δεύτερον με το Ζ3 έχεις καλή κάμερα, μεγάλη αυτονομία και ταχύτητα.. Εδώ τα έχεις ? Αυτά θέλω να ξέρω κυρίως. Η βλακεια είναι ότι έξω κάνει 400 ευρώ και εδώ 600 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Καλησπέρα παίδες, με ενδιαφέρει να πάρω το Μ9 έτσι για αλλαγή μιας και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά. Μετά την παρουσίαση του δεν είχα δώσει σημασία λόγω της κακής κάμερας και του 810.. Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός τι βλέπετε? Η μπαταρία πως πάει με τον 810? Ο 810 σε σχέση με τον 801 δείχνει τη διαφορά που έχει ? Αν είχε κάποιος το Ζ3 θα ήταν ιδανική σύγκριση.. Τόσο σε μπαταρία, και και σε κάμερα και σε ταχύτητα. Ευχαριστώ πολύ. Φυσικός διάδοχος του z3 θεωρώ μόνο το s6 edge αμα θες να αλλάξεις παραστάσεις ολοκληρωτικά. Η πιο οικονομικά το G4 που ειναι εξαιρετικό. Μπαταρία οτιδήποτε πλην z3 ειναι ενα 20-25% κάτω. Την ημέρα πάντως θα στην βγάλουν άνετα,δεύτερη μέρα εννοείται όχι. Επειδή είχα το g flex 2 με τον 810 και το δούλεψα με την 5.1.1 που έστρωσε αρκετά σχετικά με την 5.0.1 όταν το πήρα,δεν βρήκα κανένα πλεονέκτημα πρακτικά στην καθημερινότητα πχ άνοιγμα εφαρμογών,multitasking απο ότι το z3 με τον 801. Μόνο στα παιχνίδια σε υψηλά γραφικά εκεί δείχνει τα δόντια του αλλα με επίπτωση υψηλές θερμοκρασίες-μπαταρία που εξανεμίζεται πιο γρήγορα. Γενικά πάντως ο 810 όταν δεν το δουλεύεις πχ αναμονή ειναι κρύος και βράχος μπαταρίας,αλλα όταν αρχίζεις να δουλεύεις την συσκευή ζεστενετε σαφώς περισσότερο απο ότι τις ίδιες εργασίες με το z3 η το m8 και το αισθάνεσαι στο χέρι την διαφορά. Το έχει το G4 στα 499 ευρώ στο eshop μαύρο δέρμα εγω αυτο θα πρότεινα. Απο τους 2 Κορεάτες την lg την εκτιμώ περισσότερο ειδικά στο θέμα software και UI. Πάντως η αίσθηση στο χέρι του m8 που ίδιο θα ειναι με το m9 ειναι εξαιρετική. Εξαιρετικά ποιοτική και premium πρόταση και ειδικά η καμπύλη στα πλαγιά που κάνει το μέταλλο βοηθάει πολυ στο κράτημα και δεν αισθάνεσαι ότι ειναι 5 ίντσες συσκευή. Το z3 πιο άβολο στο χέρι και πιο μεγαλοδείχνει ξεκάθαρα. Edited August 30, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Φυσικός διάδοχος του z3 θεωρώ μόνο το s6 edge αμα θες να αλλάξεις παραστάσεις ολοκληρωτικά. Η πιο οικονομικά το G4 που ειναι εξαιρετικό. Μπαταρία οτιδήποτε πλην z3 ειναι ενα 20-25% κάτω. Την ημέρα πάντως θα στην βγάλουν άνετα,δεύτερη μέρα εννοείται όχι. Επειδή είχα το g flex 2 με τον 810 και το δούλεψα με την 5.1.1 που έστρωσε αρκετά σχετικά με την 5.0.1 όταν το πήρα,δεν βρήκα κανένα πλεονέκτημα πρακτικά στην καθημερινότητα πχ άνοιγμα εφαρμογών,multitasking απο ότι το z3 με τον 801. Μόνο στα παιχνίδια σε υψηλά γραφικά εκεί δείχνει τα δόντια του αλλα με επίπτωση υψηλές θερμοκρασίες-μπαταρία που εξανεμίζεται πιο γρήγορα. Γενικά πάντως ο 810 όταν δεν το δουλεύεις πχ αναμονή ειναι κρύος και βράχος μπαταρίας,αλλα όταν αρχίζεις να δουλεύεις την συσκευή ζεστενετε σαφώς περισσότερο απο ότι τις ίδιες εργασίες με το z3 η το m8 και το αισθάνεσαι στο χέρι την διαφορά. Το έχει το G4 στα 499 ευρώ στο eshop μαύρο δέρμα εγω αυτο θα πρότεινα. Απο τους 2 Κορεάτες την lg την εκτιμώ περισσότερο ειδικά στο θέμα software και UI. Πάντως η αίσθηση στο χέρι του m8 που ίδιο θα ειναι με το m9 ειναι εξαιρετική. Εξαιρετικά ποιοτική και premium πρόταση και ειδικά η καμπύλη στα πλαγιά που κάνει το μέταλλο βοηθάει πολυ στο κράτημα και δεν αισθάνεσαι ότι ειναι 5 ίντσες συσκευή. Το z3 πιο άβολο στο χέρι και πιο μεγαλοδείχνει ξεκάθαρα. φιλε αλεξ, επειδη ξερεις οτι εχω το Ζ3c (απλα βαριεμαι να γραφω το C γιατι πρακτικα ειναι τα ιδια κινητα περαν του μεγεθους), δε θελω να παω σε μεγαλη συσκευη, μονο το Μ9 ειναι στις 5" αν και με μπεζελς, αλλα και παλι, δε θελω μεγαλη οθονη. Το Μ9 και γενικα ο 810 αυτο που θελω να καταλαβω ειναι αν λιωνουν τη μπαταρια οταν θα μιλας fb, viber κτλ, δηλαδη λιωσιμο σε αυτα, καθως η μονη χρηση που κανω ειναι ιντερνετ, emails και κανα 2 ωρες τηλ τη μερα.. ΜΕ αυτα εννοεις οτι ανεβαζει θερμοκρασια? γιατι ο φιλος που το πηρε μου ειπε οτι μονο bloomberg ανοιξε και ζεσταθηκε πισω, αλλα το να ζεσταθει λιγο δε με νοιαζει..με νοιαζει να μην λιωνει την μπαταρια αυτη η χρηση. Σιγουρα Ζ3 δε θαναι σε μπαταρια αλλα αν βγαζει ανετα τη μερα μου αρκει πλεον. Κατα τα αλλα, τελικα η καμερα του Μ9 εστρωσε καθολου ή ειναι πολυ κατω και απο Ζ3? ενταξει για S6 ξερω, αλλα πολυ μετρια μπαταρια και υπερβολικα χρωματα, με μετριο μενου, εγω απο το galaxy tab S εχω σιχαθει το UI τους. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) φιλε αλεξ, επειδη ξερεις οτι εχω το Ζ3c (απλα βαριεμαι να γραφω το C γιατι πρακτικα ειναι τα ιδια κινητα περαν του μεγεθους), δε θελω να παω σε μεγαλη συσκευη, μονο το Μ9 ειναι στις 5" αν και με μπεζελς, αλλα και παλι, δε θελω μεγαλη οθονη. Το Μ9 και γενικα ο 810 αυτο που θελω να καταλαβω ειναι αν λιωνουν τη μπαταρια οταν θα μιλας fb, viber κτλ, δηλαδη λιωσιμο σε αυτα, καθως η μονη χρηση που κανω ειναι ιντερνετ, emails και κανα 2 ωρες τηλ τη μερα.. ΜΕ αυτα εννοεις οτι ανεβαζει θερμοκρασια? γιατι ο φιλος που το πηρε μου ειπε οτι μονο bloomberg ανοιξε και ζεσταθηκε πισω, αλλα το να ζεσταθει λιγο δε με νοιαζει..με νοιαζει να μην λιωνει την μπαταρια αυτη η χρηση. Σιγουρα Ζ3 δε θαναι σε μπαταρια αλλα αν βγαζει ανετα τη μερα μου αρκει πλεον. Κατα τα αλλα, τελικα η καμερα του Μ9 εστρωσε καθολου ή ειναι πολυ κατω και απο Ζ3? ενταξει για S6 ξερω, αλλα πολυ μετρια μπαταρια και υπερβολικα χρωματα, με μετριο μενου, εγω απο το galaxy tab S εχω σιχαθει το UI τους. Έμενε μου ανέβαζε θερμοκρασία και με 10λεπτο 3G σερφάρισμα σε σημείο ενοχλητικό(μόνο σε wifi ήταν τα πράγματα νορμαλ,αλλα πάλι πιο δροσερό με m8/z3) Κοιτά δεν ανεβάζει πολυ υψηλές θερμοκρασίες αλλα γενικά ενα 3-5 βαθμούς ειναι στάνταρ υψηλότερο απο αντίστοιχα με 801 με την ίδια λειτουργία. Βέβαια το φθινόπωρο που έρχεται θα βοηθήσει να μην αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες και πιο δροσερό θα ειναι στανταρ(το αλουμίνιο θα βοηθάει διότι θα παίρνει θερμοκρασία απ έξω πχ 20-25 βαθμών και θα το αισθάνεσαι πιο δροσερό και μην ξεχνάς ότι αποβάλει και θερμότητα το αλουμίνιο που και αυτο βοηθάει) Πάντως απο άποψη μεγέθους και κράτημα στο χέρι το m8/9 ειναι πιο κοντά σε z3c λόγω καμπυλότητας περιμετρικά και γωνιές. Το πρόβλημα θα το έχεις αν σερφάρεις πολυ με mobile date με wifi δεν θα έχεις θέμα ανεξάρτητα αν ειναι Facebook η browsing και κατανάλωση περιεχομένου με app. Edited August 30, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Τελικά μάπα το καρπούζι, μπαταρία πέφτει για πλάκα, με χρήση λογική, αλλά στο 3g υποφέρει.και το χειρότερο, η κάμερα τραγική, βγάλαμε στην Μάνη φωτογραφίες, και οι δικές του ήταν καμενες, πίστευα ότι θα δω μικρή διαφορά το βράδυ και καμιά τη μέρα, αλλά τούτο εδώ αν δεν έχεις ιδανικές συνθήκες δεν μπορεί να βγάλει τίποτα. Λίγη σκιά να είχε και έκαιγε το φωτεινό κομμάτι ή αν κάπου έπεφτε δυνατό φως την έκαιγε. Επίσης δεν είναι αλουμίνιο, είναι σαν το G3, με επίστρωση, βαφή, πάντως όχι με υλικό..φαίνεται ξεκάθαρα αν έχεις πιάσει και Μ7. Αυτή ήταν η εικόνα που είχα, στα θετικά το ui και η εμφάνιση, και το σχέδιο αλλά να τόσα χοντρά θέματα δεν το σκέφτομαι καν δυστυχώς. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Τελικά μάπα το καρπούζι, μπαταρία πέφτει για πλάκα, με χρήση λογική, αλλά στο 3g υποφέρει.και το χειρότερο, η κάμερα τραγική, βγάλαμε στην Μάνη φωτογραφίες, και οι δικές του ήταν καμενες, πίστευα ότι θα δω μικρή διαφορά το βράδυ και καμιά τη μέρα, αλλά τούτο εδώ αν δεν έχεις ιδανικές συνθήκες δεν μπορεί να βγάλει τίποτα. Λίγη σκιά να είχε και έκαιγε το φωτεινό κομμάτι ή αν κάπου έπεφτε δυνατό φως την έκαιγε. Επίσης δεν είναι αλουμίνιο, είναι σαν το G3, με επίστρωση, βαφή, πάντως όχι με υλικό..φαίνεται ξεκάθαρα αν έχεις πιάσει και Μ7. Αυτή ήταν η εικόνα που είχα, στα θετικά το ui και η εμφάνιση, και το σχέδιο αλλά να τόσα χοντρά θέματα δεν το σκέφτομαι καν δυστυχώς. Το υλικό κατασκευής είναι μέταλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το υλικό κατασκευής είναι μέταλλο. και εγω ετσι θελω να πιστευω, αλλα αν το χτυπησεις με το νυχι και εχεις δει και G3 και Μ7 καταλαβαινεις τη διαφορα.. τελος παντων, οπως και να εχει αυτο ειναι το λιγοτερο γιατι οπως ειπα αυτο ειναι το λιγοτερο..δυστυχως Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 και εγω ετσι θελω να πιστευω, αλλα αν το χτυπησεις με το νυχι και εχεις δει και G3 και Μ7 καταλαβαινεις τη διαφορα.. τελος παντων, οπως και να εχει αυτο ειναι το λιγοτερο γιατι οπως ειπα αυτο ειναι το λιγοτερο..δυστυχως Πάντως η κάμερα του m8 σε κοντινά πλάνα τοπια η πρόσωπα με λίγο ημερήσιο φως η την νύχτα βγάζει πολυ καλές φωτό. Την ημέρα υστερεί με φως και σε μακρινές λήψεις. Αν έκανε τα ultra pixel στα 8mp θα είχε συνολικά πιο ανώτερο και ισορροπημένο αποτέλεσμα αλλα τα γκρέμισε όλα και πήγε απο την αρχή σε νέα τύπου κάμερα και το αποτέλεσμα δεν της βγήκε όπως θα ήθελε. Ξέρεις ότι με εξαίρεση την Sony δεν δίνουν οι άλλοι άριστες προτάσεις στις 4.6-4.7 ίντσες αρα ρεαλιστικά μόνο το νέο iPhone θα ήταν η σοβαρή εναλλακτική σου. Τίποτα άλλο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Πάντως η κάμερα του m8 σε κοντινά πλάνα τοπια η πρόσωπα με λίγο ημερήσιο φως η την νύχτα βγάζει πολυ καλές φωτό. Την ημέρα υστερεί με φως και σε μακρινές λήψεις. Αν έκανε τα ultra pixel στα 8mp θα είχε συνολικά πιο ανώτερο και ισορροπημένο αποτέλεσμα αλλα τα γκρέμισε όλα και πήγε απο την αρχή σε νέα τύπου κάμερα και το αποτέλεσμα δεν της βγήκε όπως θα ήθελε. Ξέρεις ότι με εξαίρεση την Sony δεν δίνουν οι άλλοι άριστες προτάσεις στις 4.6-4.7 ίντσες αρα ρεαλιστικά μόνο το νέο iPhone θα ήταν η σοβαρή εναλλακτική σου. Τίποτα άλλο. βαριεμαι να ανεβασω φωτογραφιες, αλλα απογοητευτηκα πληρως. Επειδη δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα απο την δικη του εμπειρια, σε σχεση με το S3 που ειχε πριν του φαινεται κινηταρα, και μονο φωτογραφιες εβγαλα και εκρινα, ηθελα να εχω μια σφαιρικη εικονα για την μπαταρια, τον 810 κτλ, ομως ειναι ολα σχετικα..εσυ που εχεις δοκιμασει τα παντα τα βλεπεις αλλιως απο εναν που ερχεται απο κινητο 3.5 ετων.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το υλικό κατασκευής είναι μέταλλο. Η πλάτη είναι αλουμίνιο. Από το σκαλοπάτι και πάνω είναι πλαστικό. Για τις φωτογραφίες διάβασα ότι ή το αφήνεις στο εντελώς αυτόματο (ούτε καν touch to zoom) ή χρησιμοποιείς hdr. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Η πλάτη είναι αλουμίνιο. Από το σκαλοπάτι και πάνω είναι πλαστικό. Για τις φωτογραφίες διάβασα ότι ή το αφήνεις στο εντελώς αυτόματο (ούτε καν touch to zoom) ή χρησιμοποιείς hdr. Ίσα ίσα, στο εντελώς αυτόματο ήταν χάλια, εγώ άλλαξα εστίαση και έκθεση και κάπως έφτιαξε.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoZi Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλησπερα!Παρηγγειλα το Μ9 σε αγγλικη εκδοση.Γνωριζει καποιος αν ειναι ολα ΟΚ με τις συχνοτητες;Στα site της htc σε Αγγλια και Ελλαδα δειχνει πως χρησιμοποιει ακριβως ιδιες συχνοτητες για 2G/3G/4G.Επισης, απεθυνομενος στους κατοχους της συσκευης, εχοντας διαβασει σχεδον ολα τα σχολια εδω μεσα καταλαβα πως η χρηση με τιποτε αλλο περα απο broswing με 3G και wifi προσφερει καλη διαρκεια ζωης της μπαταριας(μια ημερα).Αν μπορει καποιος ας επιβεβαιωσει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Ίσα ίσα, στο εντελώς αυτόματο ήταν χάλια, εγώ άλλαξα εστίαση και έκθεση και κάπως έφτιαξε.. Ψέματα δε θα σου πω. Δεν την έχω τη συσκευή. Απλά αυτά διάβασα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts