ταξιδιωτης22 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μήπως να το έδιναν και τζάμπα? Το κινητό μάλλον παρεξηγημένο είναι.κι εγώ δεν έλεγα τα καλύτερα,κι όμως αξίζει. Δεν ξέρω αν έχουν κατεβάσει την συχνότητα του επεξεργαστή η οχι,εγώ ξέρω ότι πάει μία χαρά και πολύ smoothness,κάποιες φορές πιο smooth κι από το s6 μου. Αυτό πού δεν μου αρέσει είναι η αίσθηση της δόνησης στο πληκτρολόγιό,τα ίδια με του m8. Και δε μπορώ χωρίς δόνηση. Κατά τα αλλά super και η μπαταρία άνετα βγάζει την μέρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Μήπως να το έδιναν και τζάμπα? Το κινητό μάλλον παρεξηγημένο είναι.κι εγώ δεν έλεγα τα καλύτερα,κι όμως αξίζει. Δεν ξέρω αν έχουν κατεβάσει την συχνότητα του επεξεργαστή η οχι,εγώ ξέρω ότι πάει μία χαρά και πολύ smoothness,κάποιες φορές πιο smooth κι από το s6 μου. Αυτό πού δεν μου αρέσει είναι η αίσθηση της δόνησης στο πληκτρολόγιό,τα ίδια με του m8. Και δε μπορώ χωρίς δόνηση. Κατά τα αλλά super και η μπαταρία άνετα βγάζει την μέρα. Παιδια δεν το προωθεί καν η ίδια η εταιρία. Δεν λέω να χει ξεχωριστό stand αλλά σε μεγάλο κατάστημα που πήγα το είχα τέρμα Θεού στην άκρη. Πάντως στο μάτι μου άρεσε περισσότερο από το S6. Το αν θα έδινα όμως περισσότερα από ότι βρίσκεις το s6 δεν νομίζω να το έκανα. Θα έπρεπε βασική τιμή να το ξεκινάνε ένα 50 το λιγότερο πιο χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγώ τελικά το έδωσα χθες, κράτησα νοτελι και s6. Το μόνο που ήθελα να ήταν καλύτερο είναι η κάμερα του. Όσο και αν ακούγεται κάπως για μένα είναι συμαντικο. Κατά τα άλλα το τηλ είναι μια χαρά. Σε κανένα μήνα θα έχει περίπου 500 ευρώ οπότε θα είναι μια τίμια αγορά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Απο ο,τι διαβαζω κανει εκπληκτικη διαχειριση της RAM, α ρε HTC κανε κανα σεμιναριο στη sammy.... H camera ειναι κατωτερη του s6 απο τα δειγματα που βλεπω, το οποιο δε σημαινει οτι ειναι κακο, καθως του S6 ειναι απλα διαστημικη. Οποτε το μονο προβλημα του για μενα ειναι οτι ειναι πιο αργο απο το m8, εχοντας ιδιας αναλυσης οθονη αλλα κλασεις ανωτερο -στα χαρτια- soc. Αρα σιγουρα η htc εκανε κατι με τους χρονισμους του 810. Αποδειξη και το γεγονος οτι το Plus βγαινει με αλλης εταιριας soc. Θα περιμενω το plus για να τιμησω την HTC, καθως το m9 μοιαζει μα αμαξι που φοραει turbo precision 6264 σε πιεση 1 bar. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Απο ο,τι διαβαζω κανει εκπληκτικη διαχειριση της RAM, α ρε HTC κανε κανα σεμιναριο στη sammy.... H camera ειναι κατωτερη του s6 απο τα δειγματα που βλεπω, το οποιο δε σημαινει οτι ειναι κακο, καθως του S6 ειναι απλα διαστημικη. Οποτε το μονο προβλημα του για μενα ειναι οτι ειναι πιο αργο απο το m8, εχοντας ιδιας αναλυσης οθονη αλλα κλασεις ανωτερο -στα χαρτια- soc. Αρα σιγουρα η htc εκανε κατι με τους χρονισμους του 810. Αποδειξη και το γεγονος οτι το Plus βγαινει με αλλης εταιριας soc. Θα περιμενω το plus για να τιμησω την HTC, καθως το m9 μοιαζει μα αμαξι που φοραει turbo precision 6264 σε πιεση 1 bar. Δεν καταλαβαίνεις την διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ m8 - m9. Στην χρήση εννοώ έτσι. Η εμπειρία χρήσης στα htc είναι κορυφαία όπως και να το κάνουμε, αλλά εγώ διαφορά υπέρ του m8 σε σχέση με το m9 δεν είδα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δεν καταλαβαίνεις την διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ m8 - m9. Στην χρήση εννοώ έτσι. Η εμπειρία χρήσης στα htc είναι κορυφαία όπως και να το κάνουμε, αλλά εγώ διαφορά υπέρ του m8 σε σχέση με το m9 δεν είδα. Στον web browser παντως σε βιντεακια που εχω δει υπαρχει αρκετη διαφορά! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Μήπως να το έδιναν και τζάμπα? Το κινητό μάλλον παρεξηγημένο είναι.κι εγώ δεν έλεγα τα καλύτερα,κι όμως αξίζει. Δεν ξέρω αν έχουν κατεβάσει την συχνότητα του επεξεργαστή η οχι,εγώ ξέρω ότι πάει μία χαρά και πολύ smoothness,κάποιες φορές πιο smooth κι από το s6 μου. Αυτό πού δεν μου αρέσει είναι η αίσθηση της δόνησης στο πληκτρολόγιό,τα ίδια με του m8. Και δε μπορώ χωρίς δόνηση. Κατά τα αλλά super και η μπαταρία άνετα βγάζει την μέρα. Άντε 600.Ο λόγος;Οι μηδαμινές αλλαγές σε σχέση με το m8.Το ίδιο έλεγα και για τη Samsung μέχρι που φέτος άλλαξε τουλάχιστον την εμφανιση και έβαλε μια εξαιρετική κάμερα. Αν θες να χτυπήσεις με κάτι τέτοιο,που επίσης έχει βγάλει χίλια προβλήματα και αναγκάζεσαι να παίξεις με το throttling τι περιμένουν;Να πουλήσει;Δυστυχώς όχι.Κάθε χρόνο λέμε άντε να βγάλει το τέλειο και κάθε χρόνο σε κάτι υστερεί και με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Το κινητό μάλλον παρεξηγημένο είναι.κι εγώ δεν έλεγα τα καλύτερα,κι όμως αξίζει. Δεν ξέρω αν έχουν κατεβάσει την συχνότητα του επεξεργαστή η οχι,εγώ ξέρω ότι πάει μία χαρά και πολύ smoothness,κάποιες φορές πιο smooth κι από το s6 μου. . Κλασσικό αυτό σε όλες τις ναυαρχίδες της HTC τα τελευταία χρόνια. Ειδικά στο Μ7, αλλά και στο Μ8. Πέφτει τρελό κράξιμο στην αρχή από ανθρώπους που δεν έχουν καμία επαφή, μένει η ρετσινιά και στο τέλος όσοι τα παίρνουν λένε ότι είναι μια χαρά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι και η HTC κάνει σωστά τη δουλειά της στο μάρκετινγκ (βέβαια χθες έπαιζε κανονικά η διαφήμιση στο Μπάρτσα-Μπάγερν), αλλά και στην κατασκευή των κινητών (θα μπορούσε να είναι και καλύτερο το Μ9, αν και μέχρι ενός σημείου φταίει και ο 810). Παρ' όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι είναι μια χαρά συσκευή, απλά σε πολύ υψηλή τιμή όπως και οι περισσότερες ναυαρχίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Το πρόβλημα είναι ότι μία συσκευή (ναυαρχίδα εν προκειμένω) βγαίνει και day-one φέρεται να παρουσιάζει διάφορα προβλήματα. Η κάμερα αποτελεί βασικό παράγοντα στην επιλογή smartphone (το είχε πει και ο CEO της HTC σε παρουσίαση παλαιότερης ναυαρχίδας και δεν έχει αλλάξει αυτό). Κάνει λοιπόν φάουλ στη κάμερα. Μπορεί να διορθωθεί σε κάποιο update, και να γίνει πολύ καλύτερη κάμερα. Ο σχεδιασμός για εμένα είναι πολύ καλύτερος από το m8 με εξαίρεση το σχήμα της πίσω κάμερας (τετράγωνο και εξωγκωματάκι). Αλλά όλοι λένε, ότι έλεγαν και για το σ5-σ4 κλπ: μια από τα ίδια. Βάλε κερασάκι την θερμότητα του SoC, το οποίο και πάλι φέρεται να έχει διορθωθεί. Όμως η πληθώρα των καταναλωτών αντε να διαβάσει ένα review (το οποίο θα είναι με τα αρχικά προβλήματα και δεν θα γίνει ποτέ update με τις βελτιώσεις κλπ) και γνώμη κάποιου γνωστού που μπορεί να μην έχει την ενημέρωση που έχουμε εμείς εδώ. Το αποτέλεσμα είναι ένα: Η πρώτη εντύπωση αποτυπώνεται πολύ έντονα και δεν αλλάζει ("ελα μωρέ με το HTC, δεν είναι και πολύ καλό από ότι έχω ακούσει. Πάρε ΧΧΧ να τελειώνουμε, να είσαι σίγουρος/η") και οι πωλήσεις δύσκολες. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Το πρόβλημα είναι ότι μία συσκευή (ναυαρχίδα εν προκειμένω) βγαίνει και day-one φέρεται να παρουσιάζει διάφορα προβλήματα. Η κάμερα αποτελεί βασικό παράγοντα στην επιλογή smartphone (το είχε πει και ο CEO της HTC σε παρουσίαση παλαιότερης ναυαρχίδας και δεν έχει αλλάξει αυτό). Κάνει λοιπόν φάουλ στη κάμερα. Μπορεί να διορθωθεί σε κάποιο update, και να γίνει πολύ καλύτερη κάμερα. Ο σχεδιασμός για εμένα είναι πολύ καλύτερος από το m8 με εξαίρεση το σχήμα της πίσω κάμερας (τετράγωνο και εξωγκωματάκι). Αλλά όλοι λένε, ότι έλεγαν και για το σ5-σ4 κλπ: μια από τα ίδια. Βάλε κερασάκι την θερμότητα του SoC, το οποίο και πάλι φέρεται να έχει διορθωθεί. Όμως η πληθώρα των καταναλωτών αντε να διαβάσει ένα review (το οποίο θα είναι με τα αρχικά προβλήματα και δεν θα γίνει ποτέ update με τις βελτιώσεις κλπ) και γνώμη κάποιου γνωστού που μπορεί να μην έχει την ενημέρωση που έχουμε εμείς εδώ. Το αποτέλεσμα είναι ένα: Η πρώτη εντύπωση αποτυπώνεται πολύ έντονα και δεν αλλάζει ("ελα μωρέ με το HTC, δεν είναι και πολύ καλό από ότι έχω ακούσει. Πάρε ΧΧΧ να τελειώνουμε, να είσαι σίγουρος/η") και οι πωλήσεις δύσκολες. Ακριβώς αυτό.Ακριβώς όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγώ πάντως εκεί πού έλεγα να το δώσω φαίνεται ότι θα το κρατήσω για καμπόσο ακόμα. Σήμερα θα πάω να του βάλω τζάμι στην οθόνη και slim case γιατί η dot δε με βολεύει καθόλου. Στην εμπειρία χρήσης οσο κι αν ακούγεται άκυρο,είναι καλύτερό από το m8,κι οχι μόνο στο θέμα του browsing,σε ολα υπερτερεί. Αν εξαιρέσουμε την κάμερα πού σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητάς χωλαίνει,όλο το υπόλοιπό σύνολό είναι άριστο. Για 500 λίγο δύσκολο να τα αγγίζει σύντομα,γύρω στα 550 όμως πιστεύω ότι θα κλειδώσει για λίγο διάστημα. Το promotion όντως δεν το εχει η htc. Και τέλος,γι αλλη μία φορά,νομίζω ότι η htc έφτιαξε μία συσκευή με κανένα hardware πρόβλημα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 τι slim case και γυαλι πηρες και απο που;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 τι slim case και γυαλι πηρες και απο που;; Από το e-mobile φυσικά.στείλε pm για περισσότερα. Μου το τοποθέτησαν κιόλας άψογα.[ATTACH]60519[/ATTACH][ATTACH]60520[/ATTACH] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 δεν εχω παραλαβει ακομα...αυριο το περιμενω απλα επειδη ξερω οτι εισαι Ηρακλειο ειπα να σε ρωτησω για να εχω στο νου μου που να παω και εγω Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 ταξιδιώτη για την κάμερα έχω δει αρκετά δείγματα οπότε δεν χρειάζεται να πειστώ, απλά αυτό που με απασχολεί είναι η μπαταρία. Αν μπορείς να μας βάλεις κανένα σκρίνσοτ από GSam αν το χρησιμοποιείς θα ήταν χρήσιμο νομίζω. Να δούμε πάνω κάτω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 ταξιδιώτη για την κάμερα έχω δει αρκετά δείγματα οπότε δεν χρειάζεται να πειστώ, απλά αυτό που με απασχολεί είναι η μπαταρία. Αν μπορείς να μας βάλεις κανένα σκρίνσοτ από GSam αν το χρησιμοποιείς θα ήταν χρήσιμο νομίζω. Να δούμε πάνω κάτω τι παίζει. Σχεδόν στα ίδια επίπεδα με το s6 edge είναι η μπαταρία του. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosroggas Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 καλησπέρα και από εμένα προχθές αγόρασα και εγώ το κινητό όλα καλά το μόνο που έχω παρατηρήσει και με έχει ενοχλήσει είναι ότι η οθόνη του είναι αρκετά σκοτεινή δηλαδή η φωτινότητα της είναι αρκετά χαμηλή πάνω από την μέση να την έχεις δίχνει σαν να είναι κάτω από την μέση. δεν ξέρω αν φτιαχτεί αυτό με κάποια αναβάθμιση όμως είναι αρκετά ενοχλητικό. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Σχεδόν στα ίδια επίπεδα με το s6 edge είναι η μπαταρία του. Το οποίο τι σημαίνει πάνω κάτω; Πόσο screen on time; Σε νορμάλ συνθήκες με δεδομένα ανοιχτά, συγχρονισμούς κτλ, χωρίς παιχνίδια. Στο xda φτάνουν 5+ ώρες κάποιοι, αλλά όχι παραπάνω. Edited May 7, 2015 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Για μπαταρία λίγο υπομονή και θα δούμε πως τα πάει. Κι ενα benchmark compare με τα 2 τούμπανα μου,συγνώμη για την ποιότητα αλλά το τράβηξα με xiaomi mi4. Και μετά,σύγκρισή και με το xiaomi και τράβηγμα με το s6. Edited May 8, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Για μπαταρία λίγο υπομονή και θα δούμε πως τα πάει. Κι ενα benchmark compare με τα 2 τούμπανα μου,συγνώμη για την ποιότητα αλλά το τράβηξα με xiaomi mi4. Και μετά,σύγκρισή και με το xiaomi και τράβηγμα με το s6. Μεγάλη διαφορά. Φαίνεται πουθενά στην πράξη αυτή η διαφορά στην επεξεργαστική αρχή ή μόνο στα Antutu benchhmarks? Πάνω κάτω την απάντηση την ξέρω. Απλά για αυτούς που κυνηγάνε του αριθμούς.... Edited May 8, 2015 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefpro Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Η απάντηση της Qualcomm για την υπερθέρμανση του Snapdragon 810 Κάλλιο αργά παρά ποτέ Τα προβλήματα υπερθέρμανσης του Snapdragon 810 θεωρούνται πλέον δεδομένα, αφού η Qualcomm εδώ και μήνες τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα. Ο Αντιπρόεδρος marketing της εταιρίας, Tim McDonough ανέλαβε τη διάψευση των φημών, έστω και καθυστερημένα. Σε συνέντευξή του στο Forbes δηλώνει πως οι φήμες είναι ανυπόστατες και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης. Παραδέχτηκε πως υπήρχαν κάποια θέματα με συσκευές όπως το HTC One M9, αλλά μόνο στα αρχικά μοντέλα δοκιμών και όχι στο τελικό που πωλήθηκε στους καταναλωτές, προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό στη φάση του development. Κατηγόρησε έμμεσα τη Samsung για τη διασπορά των φημών, αφού ήταν η μόνη κερδισμένη με το δικό της Exynos 7420, χωρίς να την κατονομάσει άμεσα, αφού οι δύο εταιρίες συνεχίζουν να συνεργάζονται. Όσο για την επιλογή του Snapdragon 808 για το LG G4 έναντι του Snapdragon 810, ισχυρίστηκε πως η απόφαση πάρθηκε από την LG πριν 18 μήνες, απλά και μόνο επειδή ταίριαζε με τους στόχους της LG για την εμπειρία της 2k οθόνης. Η καθυστερημένη αντίδραση της Qualcomm ίσως να της στοιχίσει, αφού ήδη οι καταναλωτές είναι διστακτικοί στην απόκτηση κάποιας συσκευής με Snapdragon 810, ενώ το μερίδιο της στις ναυαρχίδες μειώθηκε σημαντικά με τη Samsung να επιλέγει το δικό της επεξεργαστή για το Galaxy S6. Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 παρελαβα σημερα απο τον διαγωνισμο του πλαισιο πραγματικα υπεροχη συσκευη,πολυ γρηγορη,,εντυπωσιακη μπροστινη καμερα,μετρια η πισω...η συσκευη υπαρχουν στιγμες που ζεστενεται αρκετα αυτα για την ωρα Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 παρελαβα σημερα απο τον διαγωνισμο του πλαισιο πραγματικα υπεροχη συσκευη,πολυ γρηγορη,,εντυπωσιακη μπροστινη καμερα,μετρια η πισω...η συσκευη υπαρχουν στιγμες που ζεστενεται αρκετα αυτα για την ωρα Στις θερμοκρασίες λογικά μετά από τρεις τέσσερις φορτισεις θα στρώσει και δεν θα είναι τόσο έντονο το πρόβλημα. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι ήταν. Αλλά γενικότερα θα το νιώθεις ζεστό όπως και να έχει. Βέβαια κρυώνει και αμέσως αν το αφήσεις σε αδράνεια. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Η απάντηση της Qualcomm για την υπερθέρμανση του Snapdragon 810 Κάλλιο αργά παρά ποτέ Τα προβλήματα υπερθέρμανσης του Snapdragon 810 θεωρούνται πλέον δεδομένα, αφού η Qualcomm εδώ και μήνες τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα. Ο Αντιπρόεδρος marketing της εταιρίας, Tim McDonough ανέλαβε τη διάψευση των φημών, έστω και καθυστερημένα. Σε συνέντευξή του στο Forbes δηλώνει πως οι φήμες είναι ανυπόστατες και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης. Παραδέχτηκε πως υπήρχαν κάποια θέματα με συσκευές όπως το HTC One M9, αλλά μόνο στα αρχικά μοντέλα δοκιμών και όχι στο τελικό που πωλήθηκε στους καταναλωτές, προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό στη φάση του development. Κατηγόρησε έμμεσα τη Samsung για τη διασπορά των φημών, αφού ήταν η μόνη κερδισμένη με το δικό της Exynos 7420, χωρίς να την κατονομάσει άμεσα, αφού οι δύο εταιρίες συνεχίζουν να συνεργάζονται. Όσο για την επιλογή του Snapdragon 808 για το LG G4 έναντι του Snapdragon 810, ισχυρίστηκε πως η απόφαση πάρθηκε από την LG πριν 18 μήνες, απλά και μόνο επειδή ταίριαζε με τους στόχους της LG για την εμπειρία της 2k οθόνης. Η καθυστερημένη αντίδραση της Qualcomm ίσως να της στοιχίσει, αφού ήδη οι καταναλωτές είναι διστακτικοί στην απόκτηση κάποιας συσκευής με Snapdragon 810, ενώ το μερίδιο της στις ναυαρχίδες μειώθηκε σημαντικά με τη Samsung να επιλέγει το δικό της επεξεργαστή για το Galaxy S6. Kαλα νταξει πες του. Το οτι εχει θεμα ο 810 ειναι ολοφανερο τοσο απο την επιλογη της LG στο G4 οσο και γενικα απο τη συμπεριφορα του Μ9 που δεν ειναι πουθενα πιο γρηγορο του Μ8. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Λοιπόν παίδες δεν ζεσταίνεται μόνο το m9 αλλά και το m8 και υπέρ αρκετά μπορώ να πω αφού εχτές το μεσημέρι από της 14.30 μέχρι 17.15 που σε σύνδεση με WiFi του τα έδινα στο χέρι το κινητό εψηνε αυγό για πλάκα(μάτι όχι βραστό). Πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι ούτε lag ούτε μείωση της φωτεινότητας ούτε τίποτα. Κοινός τρένο. Το κινητό το ειχα & το έχω χωρίς θήκη οπότε μιλάμε για κανονικές συνθήκες αερισμου του κινητού. Τελικά το θέμα της υπέρ θέρμανσης είναι θέμα;;; Πραγματικά δεν ξέρω. Και πριν πείτε ότι οδηγό καταστάσεις ή συμπέρασμα απλά θα πω ότι το m8 το πήρα πριν 3-4 μέρες αντί του m9 όχι για την διαφορά χρημάτων αλλά πιο πολύ για το θέμα της κάμερας που πολλοί εδώ συμφωνούν ότι το 9 σε κάμερα (και σε φωτεινότητα) είναι κατώτερο του 8. This is the reason. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts