Jump to content

Blackview Breeze

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 519
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το Kingo Root έχει γίνη δοκιμή για Root ?

Ναι και δεν το καταφέρνει, ούτε με το app, ούτε μέσω pc.

Υποτίθεται ότι όταν θα μπορέσει, θα μου στείλουν email.

Ρε παιδες συγνωμη να ρωτησω κατι.Αφου το κινητο δεν εχει πανω κινεζιες και χαζα γιατι να το κανουμε ροοτ τι παραπανω θα κερδισουμε?

Μην παρεξηγηθω ρωταω να μαθαινω καθως τωρα αρχιζω να μπαινω ποιο πολυ στην android φιλοσοφια

Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Δοκιμάστε με το Kingroot.

Σ.Σ.Στο Blackview Alife S1 αυτό δούλεψε.

Keep Calm and be a Simple Man..!

Ρε παιδες συγνωμη να ρωτησω κατι.Αφου το κινητο δεν εχει πανω κινεζιες και χαζα γιατι να το κανουμε ροοτ τι παραπανω θα κερδισουμε?

Μην παρεξηγηθω ρωταω να μαθαινω καθως τωρα αρχιζω να μπαινω ποιο πολυ στην android φιλοσοφια

Προσωπικά για :

1. Greenify

2. Xposed - Gravity Box

Λογικά θα δουλέψει και στο Breeze (Kingroot) , ας δοκιμάσουν οι φίλοι που το έχουν στα χέρια τους να μας πουν :)

Edited by st@m@tis
Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

Προσωπικά για AdAway, Greenify, Xposed Framework, αφαίρεση app Blackview Xender, Tweeter και Youtube. Το Youtube για αντικατάσταση με το OGYoutube και τα άλλα γιατί δεν τα θέλω και δεν χρειάζεται να υπάρχουν στην συσκευή. Όπως και για να αλλάξω φόντο στην οθόνη κλειδώματος θέλει root!

Δοκιμάστε με το Kingroot.

Σ.Σ.Στο Blackview Alife S1 αυτό δούλεψε.

Δουλεύει και σε αυτό!! Αν και βγάζει unavailable κάνει κανονικά root! Ευχαριστώ πολύ!! Τώρα μένει να δούμε μήπως περάσει SuperSU ή Superuser γιατί αυτό που έχει το KingRoot βγάζει κινέζικα και μου την σπάει λίγο!

Edited by GiannisSma

Δουλεύει και σε αυτό!! Αν και βγάζει unavailable κάνει κανονικά root! Ευχαριστώ πολύ!! Τώρα μένει να δούμε μήπως περάσει SuperSU ή Superuser γιατί αυτό που έχει το KingRoot βγάζει κινέζικα και μου την σπάει λίγο!

Απ οτι θυμαμαι απλα κατεβαζεις το superSU απο το playstore, θα σου ζητησει update binary και root permissions. Αν το update ειναι επιτυχες, τοτε εισαι οκ και κανεις απεγκατασταση το κινεζικο kinguser. αν οχι κανε ενα reboot και δες αν εγκατασταθηκε ο supersu. Αν οχι, τοτε δοκιμαζεις την μεθοδο απο εδω

http://www.w0lfdroid.com/2015/05/How-to-Remove-Replace-KingUser-KingRoot-with-SuperSU.html

Εχει κατω το link με το αρχειο που πρεπει να κατεβασεις και βιντεο.

Τη μεθοδο αυτη δεν την εχω δοκιμασει, οσες φρες χρειαστηκε η αντικατασταση απλα γινοταν βαζοντας το supersu, ισως οφειλεται στη lollilop.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αν δοκιμασεις το τηλεφωνο χωρις να ειναι ροοτ μπορεις να αφαιρεσεις twiter xender οποτε και καθαριζει το τηλεφωνο

Απ οτι θυμαμαι απλα κανεις απεγκατασταση το κινεζικο kingroot και κατεβαζεις το superSU απο το playstore.

Κατέβασα από play store το supersu και μου βγάζει ότι θέλει update το su binary αλλά δεν το κάνει βγάζει σφάλμα. Το kingroot βάζει άλλη μια εφαρμογή μαζί αλλά την έβγαλα είναι κάτι με τα notifications αλλά στα κινέζικα. Να δοκιμάσω δηλαδή να βγάλω το king user και να βάλω μετά το super su πάλι? Γιατί το έβγαλα αφού δεν έκανε αναβάθμιση το binary για να δουλέψει.. Και κάτι ακόμα, πια ακριβώς έκδοση βάζουμε για το xposed? Αν μπορεί κάποιος ας δώσει λινκ για να το κατεβάσουμε!

Σταματη απλα δηλαδη για να βαλουμε εφαρμογες που θελουν αδεια υπερχρηστη για να εγκατασταθουν.

Ακριβώς , να γίνεις Υπερχρήστης :ninja: για να μπορείς να αφαιρείς - τροποποιείς - εγκαθιστάς εφαρμογές αλλά και παραμέτρους. :happy:

Παιδιά, πριν αρχίσετε με το exposed, καλά είναι να πάρετε backup. Γι αυτό όμως χρειάζεται custom recovery, κάτι που δεν έχω δει ακόμα γι αυτή τη συσκευή.

Κατέβασα από play store το supersu και μου βγάζει ότι θέλει update το su binary αλλά δεν το κάνει βγάζει σφάλμα. Το kingroot βάζει άλλη μια εφαρμογή μαζί αλλά την έβγαλα είναι κάτι με τα notifications αλλά στα κινέζικα. Να δοκιμάσω δηλαδή να βγάλω το king user και να βάλω μετά το super su πάλι? Γιατί το έβγαλα αφού δεν έκανε αναβάθμιση το binary για να δουλέψει.. Και κάτι ακόμα, πια ακριβώς έκδοση βάζουμε για το xposed? Αν μπορεί κάποιος ας δώσει λινκ για να το κατεβάσουμε!

Δυστυχώς Δεν μπορώ να βοηθήσω διότι δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου το Breeze.

Για το Lolipop Xposed ρίξε μια ματιά εδώ :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

http://forum.xda-developers.com/xposed/super-alpha-posted-permission-xposed-t3072979

http://forum.xda-developers.com/xposed/super-alpha-posted-permission-xposed-t3072979/post60731405#post60731405

Edited by st@m@tis

με το Kingroot το ειχα δοκιμασει οταν πρωτοπηρα το κινητο , μου ειχε βγαλει success κτλ αλλα μετα δεν εβλεπε το root ετσι το αφησα, γενικα δεν ειχα αποτελεσμα. και επειδη το εκανα δωρο δεν ηθελα να το σκαλισω παραπανω μη του κανω καποια ζημια

δοκιμασα αυτο με τα wallpaper που αναφερθηκε στη προηγουμενη σελιδα, οντως και στο δικο μου ετσι βγαζει το ιδιο με το δικο σας μηνυμα.

το root ειναι απαραιτητο για να μπορουν οι εφαρμογες που γινονται εγκατασταση να μεταφερονται στην SD αλλιως ... χανουμε χορο

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Και με το king user μια χαρά είναι το root αφαίρεσα την 2η εφαρμογή που είχε στα κινέζικα έβγαλα και το kingroot αφού έγινε η όλη διαδικασία και αργότερα σήμερα θα δω για το xposed και θα ενημερώσω εδώ!

Βρήκες κάπου custom recovery?

Αφού στον οδηγό για το xposed μπορείς να το κάνεις ινσταλλ το ζιπ που θέλει με flashify θα το δοκιμάσω με το στοκ ρικοβερι. Με flashify έχω κάνει και σε άλλο κινητό με στοκ ρικοβερι κάτι φλας και δούλεψε κανονικά.

Το flashify δεν το ξέρω, θα το ψάξω.

Όμως πως θα κάνεις φουλ backup πρώτα?. Η δεν ...σ απασχολεί?

Δεν με απασχολεί τα αρχεία μου τα έχω όλα στο πισι και τις επαφές στο gmail. Αν τυχόν brickάρει πράγμα που δεν θέλουμε υπάρχει και η ρομ στο ίντερνετ οπότε κάνουμε reinstall την ρομ και έτοιμο!

Δυο φαουλ η ρομ του κινητου παιδια.Ενα οπως ηδη εντοπιστηκε δεν αλλαζει η επιφανεια εργασιας και το δευτερο οταν δεν μπορει να συνδεθει σε ιντερνετ κρατει πολυ ωρα το μυνημα αποτυχια συνδεσης

Δυο φαουλ η ρομ του κινητου παιδια.Ενα οπως ηδη εντοπιστηκε δεν αλλαζει η επιφανεια εργασιας και το δευτερο οταν δεν μπορει να συνδεθει σε ιντερνετ κρατει πολυ ωρα το μυνημα αποτυχια συνδεσης

Για το πρώτο που λες δεν είναι της rom αλλά της google αν αναφέρεσαι στην οθόνη κλειδώματος είναι γιατί φοράει pure android rom. Για την αρχική είναι μάλλον θέμα του launcher γιατί με Nova που χρησιμοποιώ εγώ αλλάζει κανονικά! Οσο για αυτό για το ίντερνετ τι εννοείς? Αν ας πούμε σου σταματάει το download στο playstore όταν κλείνει η οθόνη είναι πάλι της lollipop αλλαγή από την google. Διευκρίνισε τι ακριβώς εννοείς..

Άλλαξε router λέμε, τα ίδια έλεγες και για το Jiayu F1, αυτά είναι θέματα των φτηνοrouter που δίνουν οι εταιρίες...

Άλλαξε router λέμε, τα ίδια έλεγες και για το Jiayu F1, αυτά είναι θέματα των φτηνοrouter που δίνουν οι εταιρίες...

Αν έχει ιστορικό ο erimitis δεν το ήξερα και ανέφερα στο ποστ μου το μόνο "θέμα" σύνδεσης που αντιμετώπισα και αυτό είπα. Αλλιώς σε θέμα σε Wi-Fi και data κανένα απολύτως! Χθες έβαλα και δεύτερη σιμ όλα λειτουργούν άψογα και τα data στην δεύτερη και όλα!