Evaggelos1 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Καλημερα. Τα παιδεια που το προλαβαν και το πηραν στα 50 ντολαρς ηρθε σε κανεναν; Αν και δεν ειμαι πια παιδι, ναι ηρθε σε μενα. Πηρα ειδοποιηση οτι ειναι στο ταχυδρομειο της περιοχης μου και ελπιζω σημερα να το παρω στα χερια μου. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 ΚΑι σε μένα έχει έρθει στο ταχυδρομείο. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Επίσης και σε μένα το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αν και δεν ειμαι πια παιδι, ναι ηρθε σε μενα. Πηρα ειδοποιηση οτι ειναι στο ταχυδρομειο της περιοχης μου και ελπιζω σημερα να το παρω στα χερια μου. Οκ.Ολοι μεσα μας ειμαστε παιδεια.Καλοριζικο το τηλεφωνο και περιμενουμε εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Οκ.Ολοι μεσα μας ειμαστε παιδεια.Καλοριζικο το τηλεφωνο και περιμενουμε εντυπωσεις Το τλφ θα το δωσω στον γυιο μου που ειναι φοιητης κρητη, οποτε δεν μπορω να τα .. πασπατεψω και πολυ! Παντως, ηχειο, οθονη, wifi kai GPS που το δοκιμασα ειναι μια χαρα! Επισης θελει επιγοντως θηκη, διοτι η πισω καμερα εξεχει και δεν βλεπω να του φτουραει ουτε βδομαδα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αμα βρεις θηκη σφυρα αδερφε Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Το παρέλαβα σήμερα και πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές! Πρώτη μου αγορά από Κίνα για κινητό και εντυπωσιάστηκα για άλλη μια φορά! Το κινητό εξωτερικά είναι πολύ όμορφο με ωραία υφή στο πίσω καπάκι! Η κάμερα του πολύ καλή και το ηχείο του ικανοποιητικό. Οθόνη πολύ ευχαριστημένος σε τέρμα κάτω την φωτεινότητα αλλά και σε όλα τα επίπεδα. Τονίζω το τέρμα κάτω μιας και έτσι έχω μάθει να το χρησιμοποιώ! Ανταπόκριση αφής εξαιρετική! Πέρασα όλες τις εφαρμογές μου και τα αρχεία μου και είναι σφαιράτο σε όλα! Από δέκτες δοκίμασα το bluetooth το οποίο δοκίμασα από περίεργα και είναι πολύ καλό και μου έκανε εντύπωση το wifi! Πιάνω πλέον σε σημεία όπου με το s duos είχα με το ζόρι! Αυτό που δεν δοκίμασα ακόμη είναι κάρτες σιμ όπου θα τις βάλω αύριο και κάρτα μνήμης. Οπότε για αυτά θα μπορέσω να γράψω μόλις τα δοκιμάσω! Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι και αν το ξέχασα θα το αναφέρω στο επόμενο ποστ μου με την εμπειρία από τα υπόλοιπα που δεν πρόλαβα να δω σήμερα! Αν κρίνω από την μέχρι τώρα εμπειρία πιστεύω δεν θα απογοητευτώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Αμα δεν βγαλουν θηκουλα στην πρωτη πτωση ετοιμαστε κηδεια Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Αμα δεν βγαλουν θηκουλα στην πρωτη πτωση ετοιμαστε κηδεια Θήκες μπορείς να βρεις σίγουρα στο aliexpress http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=blackview+breeze+case Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Θήκες μπορείς να βρεις σίγουρα στο aliexpress http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=blackview+breeze+case Δεν ειναι ειδικα για αυτο το τηλεφωνο αυτες,δικη του δεν υπαρχει καμια,ειχα παρει για αλλο παρομοια,ειναι χωρις ανοιγμα για καμερα πισω,την δινουν για παρομοια τηλεφωνα αν δεν εχουν δικες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Δεν ειναι ειδικα για αυτο το τηλεφωνο αυτες,δικη του δεν υπαρχει καμια,ειχα παρει για αλλο παρομοια,ειναι χωρις ανοιγμα για καμερα πισω,την δινουν για παρομοια τηλεφωνα αν δεν εχουν δικες τους Πάλι καλά που το επισημανες γιατί ήμουνα έτοιμος να παραγγείλω. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Πάλι καλά που το επισημανες γιατί ήμουνα έτοιμος να παραγγείλω. δεν ειναι κακη σαν θηκη,απλα δεν ειναι για το κινητο αυτο,βγαζουν για 4,5,5,5'5 ιντσες παρομοιες,τυπου γιουνιβερσαλ,δεν εχουν ανοιγματα πισω,αν δεις τις λεπτομερειες στις φωτο θα το καταλαβεις,απλα κολαει το πισω καλυμα του κινητου σε στικ της θηκης και το γυριζεις το κινητο ωστε να ερθει οριζοντια με την θηκη για να μπορεις να βγαλεις φωτο αλλοιως δεν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Φιλος σωστα τα λες αλλα δεν ειναι ωραιες ρε συ και οπως ειπε δεν κουμπωνει ακριβως Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Φιλος σωστα τα λες αλλα δεν ειναι ωραιες ρε συ και οπως ειπε δεν κουμπωνει ακριβως δεν ειπα οτι ειναι ωραιες,εξηγησα πως λειτουργουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ναι το ξερω.Για αυτο λεω αμα βγει καμια ψιλο καλουτσικη να ριξουμε συρμα Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Σήμερα έβαλα και την μια κάρτα σιμ. Σήμα, ταχύτητα δεδομένων και κλήσεις εξαιρετικά! Τώρα μένει να βάλω και την δεύτερη σιμ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη από όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους , διαβάζω αρκετό καιρό τα σχόλια σας για το συγκεκριμένο κινητό και μπορώ να πω πως "ψήνομαι" να το πάρω σήμερα κιόλας , η ερώτηση μου είναι εάν τελικά έχει 5 ή 8 κάμερα (υπάρχουν διαφορές στην φωτογραφία ή ειναι απλώς στα χαρτιά ? ) - τον επεξεργαστή να επιλέξω τον W ? και ποια έκδοση να διαλέξω κατά την γνώμη σας (αν ξέρετε και κάποιο κατάστημα με την προτεινόμενη έκδοση). Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη ? Ευχαριστώ ! Για ρίξτε μια ματιά σε αυτή την θήκη μήπως ταιριάζει http://m.aliexpress.com/item/32368583309.html Edited June 26, 2015 by st@m@tis Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλημέρα σε όλους , διαβάζω αρκετό καιρό τα σχόλια σας για το συγκεκριμένο κινητό και μπορώ να πω πως "ψήνομαι" να το πάρω σήμερα κιόλας , η ερώτηση μου είναι εάν τελικά έχει 5 ή 8 κάμερα (υπάρχουν διαφορές στην φωτογραφία ή ειναι απλώς στα χαρτιά ? ) - τον επεξεργαστή να επιλέξω τον W ? και ποια έκδοση να διαλέξω κατά την γνώμη σας (αν ξέρετε και κάποιο κατάστημα με την προτεινόμενη έκδοση). Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη ? Ευχαριστώ ! Για ρίξτε μια ματιά σε αυτή την θήκη μήπως ταιριάζει http://m.aliexpress.com/item/32368583309.html Πίσω κάμερα 8 και μπροστά 5. Για τον επεξεργαστή δεν ξέρω να σου πω πιο είναι καλύτερο. Εμένα φοράει τον απλό χωρίς W. Για έκδοση φαντάζομαι θα εννοείς λειτουργικού. Αν δεν κάνω λάθος και αυτα που έλεγαν 4.4 ήρθαν με 5.0 εκδόση. Για κατάστημα υπάρχει από gearbest.com με το κουπόνι BBV2GB έχει μια έκπτωση μπες να το δείς αν θες. Μπαταρία αφαιρούμενη! Η θήκη δεν μοιάζει να είναι εντάξει και στην φώτο το κινητό που είναι μέσα μάλλον είναι το breeze. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Η θήκη δεν μοιάζει να είναι εντάξει και στην φώτο το κινητό που είναι μέσα μάλλον είναι το breeze. Η θήκη μοιάζει ή δεν μοιάζει να είναι εντάξει? Γιατί και εμένα το breeze μου φαίνεται είναι μέσα οπότε γιατί να μην είναι εντάξει? Αν και με τους κινέζους δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Edited June 26, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ευχαριστώ πολύ ! Το gearbest αναφέρει πίσω κάμερα 5 μπροστά 2 όπως και όλα τα sites που έχουν το κινητό στην V2 έκδοση , μόνο το chinavasion έχει την παλιά έκδοση με 8 πίσω και 5 μπροστά !!! (δεν ξέρω απο που να το πάρω και τι έκδοση) θα προτιμούσα να ειναι 8 η πίσω βεβαια. Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλημερα, παρελαβα και εγω πριν απο λιγο, το ειχα παραγγειλει στις 12/6 απο ali στα 58,64 €. Η πρωτη εντυπωσει ειναι θετικη!!!!!! Φοραει 5αρα εκδοση και εχει περιπου 5giga ελευθερα. Θελω να ρωτησω πως μπορω να αφαιρεσω την γραμμη αναζητησεις της google απο την αρχικη οθονη; Την εχω πατηση παρατεταμενα αλλα δεν κανει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ευχαριστώ πολύ ! Το gearbest αναφέρει πίσω κάμερα 5 μπροστά 2 όπως και όλα τα sites που έχουν το κινητό στην V2 έκδοση , μόνο το chinavasion έχει την παλιά έκδοση με 8 πίσω και 5 μπροστά !!! (δεν ξέρω απο που να το πάρω και τι έκδοση) θα προτιμούσα να ειναι 8 η πίσω βεβαια. Από gearbest 8αρα είναι η καμερα, ας γράφει στο site 5αρα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Ξέρεις μήπως αν είναι 8 η πίσω και στο banggood γιατι απο εκεί θα ήθελα να το παραγγείλω (Lolipop έχει το δικό σας ?) ? Το GPS κλειδώνει γρήγορα ? βρίσκει ακριβώς που είσαι στην διαδρομή πχ. αν είσαι στον Κηφισό παίζει να σε βγάζει οτι είσαι στον παράδρομο ? Ευχαριστώ πολύ !!! Edited June 26, 2015 by st@m@tis Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ξέρεις μήπως αν είναι 8 η πίσω και στο banggood γιατι απο εκεί θα ήθελα να το παραγγείλω (Lolipop έχει το δικό σας ?) ? Το GPS κλειδώνει γρήγορα ? βρίσκει ακριβώς που είσαι στην διαδρομή πχ. αν είσαι στον Κηφισό παίζει να σε βγάζει οτι είσαι στον παράδρομο ? Ευχαριστώ πολύ !!! Δεν γνωρίζω απο banggood τι κάμερα έχει, αλλά υποθέτω ότι σε όλα είναι 8άρα. Με lollipop ήρθε και δεν έχει να κάνει με το κατάστημα αλλά με το εργοστάσιο, γιατί το κουτί του κινητού ήταν σφραγισμένο. GPS δεν δοκίμασα σε διαδρομή και το κινητό το εχω δώσει στον κάτοχό του από χτες, οπότε σε αυτό ας σου απαντήσει κάποιος άλλος αν το έχει δοκιμάσει. Πάντως λίγο που άνοιξα το GPS μαζί με wifi να δω αν δουλευει με google maps βρήκε την ακριβής τοποθεσια. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Οκ θα το παραγγείλω και όταν έρθει θα δούμε τι κάμερα έχει ! Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts