Jump to content

Blackview Breeze

Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι να τη κανεις τη θηκη, πιο πολυ απο το κινητο κοστιζει χαχαχαχα

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

• Απαντήσεις 519
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτι σαν

http://m.aliexpress.com/item/32335326196.html

σου κάνει;

Αν και αυτο το στυλ στις θηκες δεν μουαρεσει, απο την αλλη δεν μπορεις να το εχεις απροστατευτο. Η κακια στιγμη δεν ειναι και απιθανο να συμβει!

Παντως εχει δικιο και οφιλος οτι πλακα πλακα, στοιχιζει το 10 % της τιμης του κινητου.:lol:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παιδεια δοκιμασα τωρα στο gearbest να το αγορασω με τον κωδικο GBEBV2 και βγαινη στα 50$ αλλα δεν ξερω αν ειναι bug του στυστηματος. Παντως καλη φαση στα 45-46 ευρω.:lol:

Παιδεια δοκιμασα τωρα στο gearbest να το αγορασω με τον κωδικο GBEBV2 και βγαινη στα 50$ αλλα δεν ξερω αν ειναι bug του στυστηματος. Παντως καλη φαση στα 45-46 ευρω.:lol:

δυστηχως δεν με αφηνει να κανω 2η αγορα με αυτο το κουπονι , αν οντως βγαινει 45 ευρω παντως δεν βλεπω λογο να το αφησεις...σαν να εβαλα 2 φορες βενζινη στη μηχανη το βλεπω χαχα

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

δυστηχως δεν με αφηνει να κανω 2η αγορα με αυτο το κουπονι , αν οντως βγαινει 45 ευρω παντως δεν βλεπω λογο να το αφησεις...σαν να εβαλα 2 φορες βενζινη στη μηχανη το βλεπω χαχα

Για δοκιμασε με mobile εκδοση m.gearbest.com. Παντως ειναι καλη φαση 50 ντολαρς τετοια τηλεφωναρα:lol: .Ελπιζω το gearbest να μην κανει τον κινεζο :lol: γιατι τους πληρωσα κανονικοτατα μεσω paypal.

Το τσιμπησα κι εγώ στα 50$ :eek:

Για να δουμε θα το στείλουν (όπως έγινε παλιότερα με το cubot s200) η θα φάμε ακυρο:p

Με το s200 οποιος δεν το βιαζοταν και επεμενε, το πηρε τελικα! (εγω π.χ. :D)

Δεν βρισκω το λογο να μην γινει και τωρα το ιδιο! Δεν ειναι δα και καμμια τεραστια εκπτωση οπως εγινε με το UMI στο Τινυντιλ για οποιον θυμαται!

Εγω παντως την εριξα! :O (την παραγγελεια).

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Το παρήγγειλα και εγώ, από το κινητό, $50,6 μαζί με Sing post.

Το εκπτωτικό κουπόνι γίνεται δεκτό μόνο στην έκδοση του site για κινητά (mobile έκδοση, m.gearbest.com).

Αν προσπαθήσει κάποιος μέσω PC, δεν το δέχεται.

Edited by Baniko

Με το s200 οποιος δεν το βιαζοταν και επεμενε, το πηρε τελικα! (εγω π.χ. :D)

Δεν βρισκω το λογο να μην γινει και τωρα το ιδιο! Δεν ειναι δα και καμμια τεραστια εκπτωση οπως εγινε με το UMI στο Τινυντιλ για οποιον θυμαται!

Εγω παντως την εριξα! :O (την παραγγελεια).

Και εγώ το πήρα το s200 και το έχει η γυναικα μου και τις έχει αρέσει και πολύ!

Αλλά το blackview θα το κρατήσω για μένα για δεύτερο,αν τα καταφέρω δηλαδή γιατί οποτε έχω πάρει δεύτερο δεν κατάφερα να το κρατήσω λόγω φίλων και συγγενών(όταν ακούν τι τιμες τα φέρνω παθαινουν πλάκα)!

Και φυσικά μου τα ζηταν και 20-30€ παραπανω να τα παρουν(Μήπως να το κάνω επαγγελμα :p !

Αλλά αυτό θα το κρατήσω γιατί μου άρεσε πολύ!

Με 46e ποιός νοιάζεται;)

Που αυτη η τιμη;;;

Στο coolicool ειδα οτι υπαρχει και ενα ultra το οποιο εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και ιδια τιμη με το breeze.

Παιζει πουθενα αλλου εκτος απο gearbest καλη τιμη

Δώσανε άλλο κουπόνι http://gearbestcoupons.blogspot.gr/2015/06/blackview-breeze-v2-3g-android-44-45.html

Mi Note 3

Μην το γρουσουζεύεις.:lol:

Ακριβώς!!

Στο 50αρικο όποιος πρόλαβε πρόλαβε και κάτσε να δούμε θα τα πάρουν τα παιδιά ?

Γιατί όμως να μην το πάρουμε? Είναι και η πρώτη μου παραγγελία από αυτό το site. Το gearbest έχει θετικές κριτικές γενικά και είναι αρκετοί από το φορουμ που έχουν γράψει στο θέμα του gear στο φόρουμ.

Καλημερα. Αυτοι οι κλαπες του gearbest το στειλανε σε κανεναν που το τσιμπησε σε κατι λιγοτερο απο 50αρι; Ρωταω γιατι παρολο που ημουν ο πρωτος που το πηρε δεν μπορω να τους πετυχω στο chat να τους ρωτησω αν το στειλουν η θα φαμε καμια φολα.

Μην το γρουσουζεύεις.:lol:

Ακριβώς!!

Γιατί όμως να μην το πάρουμε? Είναι και η πρώτη μου παραγγελία από αυτό το site. Το gearbest έχει θετικές κριτικές γενικά και είναι αρκετοί από το φορουμ που έχουν γράψει στο θέμα του gear στο φόρουμ.

Καλημερα. Αυτοι οι κλαπες του gearbest το στειλανε σε κανεναν που το τσιμπησε σε κατι λιγοτερο απο 50αρι; Ρωταω γιατι παρολο που ημουν ο πρωτος που το πηρε δεν μπορω να τους πετυχω στο chat να τους ρωτησω αν το στειλουν η θα φαμε καμια φολα.

Δεν το γρουσουζεύω βρε :lol:

To Gearbest την έχει πάθει πάλι με το mobile site του και τα έχει στείλει κανονικά. Εγώ θα πρότεινα να κάνετε την πάπια προς το παρόν και να μη το σκαλίσετε μπας και φύγουν οι παραγγελίες χωρίς να το πάρει κάνεις χαμπάρι

Mi Note 3

Εγώ θα σου πρότεινα να μην το σκαλίσεις ακόμα το θέμα. Αν έχει γίνει κάποιο λάθος άσε να το ανακαλύψουν μόνοι τους, μην τους βοηθάς. Αν τώρα είναι μούφα το promotion, θα το μάθεις σύντομα νομίζω. Ασε μερικές μέρες να δεις αν σου στείλουν tracking και μετά το ψάχνεις το ζήτημα.

The day is my enemy, the night my friend

Εγώ θα σου πρότεινα να μην το σκαλίσεις ακόμα το θέμα. Αν έχει γίνει κάποιο λάθος άσε να το ανακαλύψουν μόνοι τους, μην τους βοηθάς. Αν τώρα είναι μούφα το promotion, θα το μάθεις σύντομα νομίζω. Ασε μερικές μέρες να δεις αν σου στείλουν tracking και μετά το ψάχνεις το ζήτημα.

Δεν το σκαλιζω καθολου απλως ηθελανε να δω θα το στειλουνε η θα κανουνε τους κινεζους μιας και η καρτα πλεον ειναι -47ε περιπου αρα εχει χρεωθη κανονικοτατα. Το στειλανε σε κανεναν που το πηρε σε αυτη την τιμη πηρε tracking number.Εγω ειμαι στην αναμονη και απο Δευτερα θα αρχισω να τους ζαλιζω να δω τι θα γινει δεν θα τους ανοιξω και τα ματια κιολας. Ας προσεχε το gearbest:lol:

Μόλις πήρα tr. number ;)

Αρα όλα ok

Μπράβο στο Gearbest για δεύτερη φορά αναλαμβάνει το λάθος του!

Έτσι είναι τα μεγαλα μαγαζιά(αυτό γι'αυτους που το κατηγορούν)!