Jump to content

Blackview Breeze

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img.dxcdn.com/OverviewImage/YB02098/sku_380168_11.jpg

- 4.5 Inch Screen, 854*480 Pixels

- MTK6582 1.3GHz Quad Core

- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/1900/2100MHz,Support 2G & 3G

- 1GB RAM + 8GB ROM

- 8 MP Back Camera + 5 MP Front Camera

- Android 4.4 System

- 2000mAh battery

http://www.blackview.hk/blackview-breeze/

Τιμη 75$.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 519
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αναλυτικό review για το κινητό μπορεί να βρεθεί εδώ

Παίζει κουπόνι απο το Gearbest GBBVB που το βγάζει στα $70.99. Νομίζω οτι είναι πολύ καλή περίπτωση γα κάποιον που θέλει κάτι μαζεμένο , πολύ value for money :happy:

Mi Note 3

Εξαιρετικη τιμη.Πλεον παιζουν πολυ δυνατες οικονομικες επιλογες στις 4.2-4.5 ιντσες (Ulefone Be X,Infocus M2,Blackview Breeze).Εκει που μεχρι προτινος υπηρχαν μονο τα Doogee DB800 και Jiayu G2F πανω απο 100$.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Μεταξυ ολων αυτων ππυ αναφερεται και του doogee dg310 στα 70$ ποιο θεωρειται το καλυτεροvfm κινητο να παρω

Μεταξυ ολων αυτων ππυ αναφερεται και του doogee dg310 στα 70$ ποιο θεωρειται το καλυτεροvfm κινητο να παρω

Αυτό είναι στην κρίση του καθενός, εγώ θα διάλεγα το Blackview γιατί:

1.Το βρίσκω πολύ ποιο όμορφο

2.Έχει καλύτερες κάμερες και φλας

3. Το Blackview έχει λίγο μικρότερη Οθόνη. Αυτό βοηθάει να καταναλώνει λιγότερη μπαταριά και δεν pixelιαζει όσο το doogie με την 5''.

Μαπαταρια εχσουν και τα δυο 2000mAh

Mi Note 3

Αυτό είναι στην κρίση του καθενός, εγώ θα διάλεγα το Blackview γιατί:

1.Το βρίσκω πολύ ποιο όμορφο

2.Έχει καλύτερες κάμερες και φλας

3. Το Blackview έχει λίγο μικρότερη Οθόνη. Αυτό βοηθάει να καταναλώνει λιγότερη μπαταριά και δεν pixelιαζει όσο το doogie με την 5''.

Μαπαταρια εχσουν και τα δυο 2000mAh

Ευχαριστω για την απαντηση. Εγω τωρα εχω το ZTE V970 και ειμαι αρκετα ευχαρισρημενος αλλα επειδη κλεινη 2+ χρονια και τα εχει ψιλοπαιξη θελω κατι παρομοιο εστω και 2πυρηνο με 1g ram.Αν γινεται μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια ολα τα αλλα στοιχεια ας ειναι τα ιδια δεν με πειραζη και να ειναιι φθηνο λογο της δουλειας που κανω.

Το βρήκα εδώ 67,99$

Είναι εντάξει αυτό site?

ΔΕΝ έχει δωρεάν μεταφορικά αυτό που κοιτάς και όχι δεν είναι αξιόπιστο μαγαζί όπως είναι το Gearbest

Mi Note 3

και το efox εχει extra μεταφορικά...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• 1 month later...

Μολις το παρηγγειλα να το εχω για δωρακι που θελω να το κανω...

55ευρω μαζι με εξοδα αποστολης (NL Post)

Gearbest.com με κουπονι GBEBV2

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Μολις το παρηγγειλα να το εχω για δωρακι που θελω να το κανω...

55ευρω μαζι με εξοδα αποστολης (NL Post)

Gearbest.com με κουπονι GBEBV2

Thanks για την πληροφορια. Μολις χτυπησα και εγω ενα για δωρο.

The day is my enemy, the night my friend

Thanks για την πληροφορια. Μολις χτυπησα και εγω ενα για δωρο.

Πιστευω οτι ειναι καλη ευκαιρεια για καποιον που δεν θελει τηλεφωνο μεγαλο 5' αρι. Απο 4-4.5 ειναι οτι πρεπει και σε αυτη την τιμη πιστευω θα σκοτωνη. Απλως επιφυλασομαι γιατι δεν το εχει κανεις ακομα και δεν ξερουμε τι ρολο βαραη. Οποιος παραλαβη ενα review ειναι απαραιτητο.

Πιστευω οτι ειναι καλη ευκαιρεια για καποιον που δεν θελει τηλεφωνο μεγαλο 5' αρι. Απο 4-4.5 ειναι οτι πρεπει και σε αυτη την τιμη πιστευω θα σκοτωνη. Απλως επιφυλασομαι γιατι δεν το εχει κανεις ακομα και δεν ξερουμε τι ρολο βαραη. Οποιος παραλαβη ενα review ειναι απαραιτητο.

Οι μόνες πληροφορίες που βρήκα είναι ένα review στο internet και κάποια πρόσφατα σχόλια αγοραστών στα κινεζομαγαζα που αναφέρουν ότι είναι τίμιο. Επίσης είδα οτι έχει βγει και lollipop για το εν λόγω κινητό στο needrom. Αναμένουμε το κινητό για περεταίρω πληροφοριες, το οποίο σχεδιαστικά είναι ένας μίνι κλώνος του 1+1. Το ζήτημα είναι να ρολαρει χωρίς προβληματα.

The day is my enemy, the night my friend

Οι μόνες πληροφορίες που βρήκα είναι ένα review στο internet και κάποια πρόσφατα σχόλια αγοραστών στα κινεζομαγαζα που αναφέρουν ότι είναι τίμιο. Επίσης είδα οτι έχει βγει και lollipop για το εν λόγω κινητό στο needrom. Αναμένουμε το κινητό για περεταίρω πληροφοριες, το οποίο σχεδιαστικά είναι ένας μίνι κλώνος του 1+1. Το ζήτημα είναι να ρολαρει χωρίς προβληματα.

Λογικα σε 15-20 μερες θα το εχεις στα χερια σου να μας κανεις ενα review αντε και κανενα βιντεακι. Ελπιζω να μην το μαμακισουνε εκει στο gearbest και αργησουν να στο στειλουν.:)

Καλησπέρα σας! Επειδή το κοιταω μέρες αυτο το κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτο και στο DG 800 είδα τυχαία το θέμα και το εκπτωτικο κουπόνι και ομολογουμένως λόγο τιμής πλέων κατέληξα σε αυτο αν είναι εύκολο να μου πει κάποιος μέχρι ποτέ θα είναι ενεργός αυτός ο κωδικός του κουπονιού? Γιατι αύριο πρωί θα έχω λεφτά στον λογαριασμό ώστε να κάνω την παραγγελία!

Λίγο που το δοκίμασα το κινητό πάει σφαίρα στο μενού σαν να έχει pure android ας πούμε. Η οθόνη είναι με καλή απόκριση και φωτεινή. Δεν έχει καμία κινέζικη εφαρμογή περασμένη και τα ελληνικά στο μενού είναι πολύ καλά μεταφρασμένα. Wifi απροβλημάτιστο. Είναι κομψό και η ηφη του πλαστικόύ πίσω στο καπάκι ειναι καπως σαγρέ σαν να γρατζουνάει αλλα δεν είναι κάτι που δεν μ άρεσε.Δεν είναι δικό μου το τηλ αν μπορέσω θα δοκιμάσω και άλλα. Νομίζω στα 55 ευρώ κλέβεις τον κινέζικο όπως διάβασα κάπου. Με nl post 20 μερες εκανε

Καλησπέρα σας! Επειδή το κοιταω μέρες αυτο το κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτο και στο DG 800 είδα τυχαία το θέμα και το εκπτωτικο κουπόνι και ομολογουμένως λόγο τιμής πλέων κατέληξα σε αυτο αν είναι εύκολο να μου πει κάποιος μέχρι ποτέ θα είναι ενεργός αυτός ο κωδικός του κουπονιού? Γιατι αύριο πρωί θα έχω λεφτά στον λογαριασμό ώστε να κάνω την παραγγελία!

απο οτι ειδα εχει τελειωσει,υπαρχει εδω με αλλα σπεκς ανδροιδ lolipop kai kamera 8mp

http://www.coolicool.com/blackview-breeze-mtk6582w-13ghz-quad-core-45-inch-fwvga-screen-android-50-3g-smartphone-g-39586

Edited by daydream59

απο οτι ειδα εχει τελειωσει,υπαρχει εδω με αλλα σπεκς ανδροιδ lolipop kai kamera 8mp

http://www.coolicool.com/blackview-breeze-mtk6582w-13ghz-quad-core-45-inch-fwvga-screen-android-50-3g-smartphone-g-39586

Να κάνω παραγγελία λες ή θα μας έρθει "άλλο" κινητό?

Να κάνω παραγγελία λες ή θα μας έρθει "άλλο" κινητό?

Οχι δεν νομιζω,αν δεις στην σελιδα εχει την εξουσιοδοτηση της Βlackview,μαλλον εχουν αναβαθμισει την ρομ.

Οχι δεν νομιζω,αν δεις στην σελιδα εχει την εξουσιοδοτηση της Βlackview,μαλλον εχουν αναβαθμισει την ρομ.

Ναι το είδα αλλά πολλά βλέπουμε στα site γιαυτό ρώτησα κιόλας. Έκανα μεταφορά τώρα από τον βασικό μου τραπεζικό λογαριασμό στον λογαριασμό που έχω για online αγορές και περιμένω να γίνει το έμβασμα και να κάνω την παραγγελία!

Ναι το είδα αλλά πολλά βλέπουμε στα site γιαυτό ρώτησα κιόλας. Έκανα μεταφορά τώρα από τον βασικό μου τραπεζικό λογαριασμό στον λογαριασμό που έχω για online αγορές και περιμένω να γίνει το έμβασμα και να κάνω την παραγγελία!

Μονο μεσω paypal να παραγγειλεις.

Μονο μεσω paypal να παραγγειλεις.

Ναι έχω τραπεζικό λογαριασμό και έχω συνδέσει την κάρτα του λογαριασμού στο PayPal και ο λογαριασμός του PayPal έχει 0€ μέσα οπότε τραβάει απευθείας από την κάρτα και έτσι έχω απευθείας συναλλαγή, χωρίς να περιμένω τις 48ωρες για να μεταφερθούν τα λεφτά από την τράπεζα στο PayPal οπότε γλιτώνω και την προμήθεια για το εμβασμα και η συναλλαγή ολοκληρώνεται μέσω PayPal όπως και αν τα λεφτά τα είχα απευθείας στον λογαριασμό στο PayPal! Απλα επειδή δεν έχει τραβαει ακριβώς το πόσο και τέλος.